eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.4هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
این کیک زیبا😍 با دنیا دنیا ارادت و🌹 یک جهان آرزوهای قشنگ تقدیم به تمام سادات☘ مخصوصا سادات 🍀 کانال خودمون😊 #عیدتون_مبارک🌹🍃
#حلوا_رولتی 💢نان میکادو : ۱ عدد شکلات : 100 گرم کره : نسبت کره با شکلات یک چهارم 1/4 هست یعنی اگه ۱۰۰ گرم شکلات استفاده می کنید ۲۵ گرم کره اضافه کنید #نکته : 💢برای اینکه بتونید نان میکادو رو راحت رول کنید حلواتون بایستی داغ و شل و کمی چرب باشه . #طرز_تهیه در پست زیر 😍👇👇 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
غذاهای 3سوته😋
#حلوا_رولتی 💢نان میکادو : ۱ عدد شکلات : 100 گرم کره : نسبت کره با شکلات یک چهارم 1/4 هست یعنی اگه ۱
: ✅نایلون فریزر رو از وسط برش داده و باز کنید و روی میز کارتون بذارید ( برای اینکه نایلون فریزر حرکت نکنه بهتره روی میز کار رو کمی خیس کنید ). نان میکادو رو روی نایلون فریزر قرار بدین . بعضی از نانها ضخیم هستن و لازمه به مقدار خیلی خیلی کم اونا رو با آبپاش مرطوب کرد تا موقع رول کردن نشکنه مقداری از حلوا رو روی نان بریزید و با پالت یا چاقوی پهن روی نان پخش کنید .ضخامت حلوا ۳-۲میلیمتر باشه ، کافیه . ✅با کمک نایلون نان میکادو رو رول کنید ( من از کاغذ روغنی برای زیر نان میکادو استفاده کردم ولی نایلون بهتره). بعد از اتمام کار حلوا رو بمدت ۱۰ دقیقه داخل یخچال قرار بدین . شکلات و کره رو بمدت یک دقیقه داخل مکروفر بذارید تا آب بشه . با قاشق هم بزنید ، اگه آب نشده بود همین عمل رو دوباره تکرار کنید . با یه قاشق ، از شکلات آب شده روی حلوا بریزید و بعد بلافاصله روش پودر نارگیل یا پودر پسته بپاشید . حلوا رو بمدت ۲ ساعت داخل یخچال بذارید تا کاملا" سفت بشه . با یه چاقوی تیز ( چاقوهای لیزری برای اینکار خیلی خوبن ) با فاصله یک سانتیمتر برش بدین . بعد با کاردک یا کفگیر حلوا رو به سینی منتقل کنید 🍰 @fast_food
#نان_صبحانه موادلازم: 💢خمیرمایه یک قاشق غذاخوری اب یا شیر ولرم یک پیمانه روغن مایع پنجاه گرم شکر سی گرم هل یا زنجبیل اسیاب شده یک قاشق مرباخوری تخم مرغ یک عدد ارد به مقداری که خمیر نچسبد نمک نصف قاشق چایخوری 🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#نان_صبحانه موادلازم: 💢خمیرمایه یک قاشق غذاخوری اب یا شیر ولرم یک پیمانه روغن مایع پنجاه گرم شکر سی
💢خمیرمایه+یک ق غذاخوری شکر +اب یا شیر در ظرفی ریخته و مخلوط میکنیم و میگذاریم عمل بیاید . 💢۲.تخم مرغ+شکر +هل+روغن مایع + را در کاسه ی بزرگی بریزید و خمیر مایه عمل امده را به ان اضافه کنید. 💢۳.کم کم ارد را اضافه کنید تا خمیر بدست نچسبد ،خمیر را خوب ورز دهید وروی ان را سلفون کشیده وبا حوله بپوشانید و یک ساعت زمان استراحت بدهید. . 💢۴.خمیر ور امده رامجدد ورز دهید تا گاز ان گرفته شود و به شکل دلخواه دراورده و در سینی فر قرار دهید. ۵.با الک روی نانها ارد بپاشید و با تیغ برش بزنید ۶.داخل فر از قبل گرم شده با دمای صدو هفتاد درجه قرار دهیدو پانزده دقیقه تا بیست و پنج دقیقه زمان دهید تا بپزد، روی نان با حرارت پایین فر باید طلایی شود. کاسه ی ابی داخل فرهای گازی قرار دهید. فرهای برقی با کانوکشن در دمای صدو شصت درجه پخت را انجام دهند و فر را فقط ده دقیقه قبل گرم کنند. . 🍟 @fast_food
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
🍟 @fast_food
⛱ 🔴مواد لازم🔻🍋 ▫️مرغ (متوسط) 1عدد ▫️نمک به میزان لازم ▫️کره به میزان لازم ▫️زعفران (آبکرده) به میزان لازم ▫️آبلیمو 4 تا 5 قاشق غذاخوری ▫️پیاز 1 عدد ▫️فلفل دلمه ای 1 عدد ▫️پودر سیر 2 قاشق مرباخوری ▫️سیب زمینی به میزان لازم ▫️پوره گوجه فرنگی نصف لیوان 🔴طرز تهیه🔻🍗 🔸در ابتدا مرغ را کاملا بشویید اما پوست آن را جدا نکنید. تمام سطح مرغ را با دست و دلبازی کامل کره بزنید حتی قسمت های داخل مرغ.زعفران دمکرده، آبلیمو، نمک، فلفل و سایر ادویه دلخواه را با هم مخلوط کرده و با قلمو به همه قسمتهای مرغ بزنید تا کاملا مزه دار شود.پیاز و فلفل دلمه ای را خرد کرده و داخل شکم مرغ قرار میدهیم و آن را داخل ظرف دربسته به مدت 8 تا 10ساعت داخل یخچال قرار میدهیم.قابلمه ای رو در نظر میگیریم و کف آن را با فویل میپوشانیم. 🔸روی فویل مقدار زیادی نمک میریزیم و روی نمک رو صاف میکنیم.مرغ رو از یخچال خارج کرده و مواد داخل شکم رو خارج میکنیم.پاهای مرغ را با نخ به یکدیگر میبندیم و بعد داخل فویل میپیچیم. چند عدد سیب زمینی را هم خوب میشوییم و با پوست داخل فویل میپیچیم و بعد آنها را روی نمک قرار داده و باز هم مقدار زیادی نمک روی آنها میریزیمروی ظرف دمکنی قرار داده و 15 دقیقه با حرارت بالا وبعد به مدت یک و نیم تا 2 ساعت با حرارت متوسط میپزیم.بعد از پخت فویل رو برمیداریم. 🔸مقداری کره آب شده و زعفران دمکرده و آبلیمو را با هم مخلوط کرده و روی مرغ میمالیم و بعد از یک ربع تا ۲۰ دقیقه از روی حرارت برمیداریم.مواد داخل شکم مرغ که قبلا خارج کردیم سرخ میکنیم و با مقداری زعفران، آبلیمو، کره و پوره گوجه فرنگی مخلوط میکنیم و به عنوان سس روی مرغ میریزیم. ♦️در صورت تمایل روی مرغ مقداری آویشن بریزید و بعد داخل فویل بپیچید.میتوانید از مقداری پودر سیر و موسیر و برگ بو هم داخل شکم مرغ استفاده کنید تا خوشمزه تر شود 🍟 @fast_food
#دسر_كرم_نسكافه شير ٤ پيمانه خامه صبحانه یک پيمانه شکر ١٢ قاشق سوپ خوری پودر ژلاتين چهار قاشق آب سرد نصف پيمانه نسكافه دو قاشق سوپ خوری طرز تهیه دسر كرم نسكافه: شير و شكر و نسكافه را در ظرفی مناسب ريخته و روی حرارت ملايم قرار می دهيم تا فقط گرم شده و شكرها حل شوند. ژلاتين را روی آب سرد پاشيده و روی بخار آب كتری قرار می دهيم تا حل شود. بعد آن را با شير مخلوط كرده، می گذاريم خنک شوند، در آخر خامه را اضافه كنید. سپس مواد را در قالب مورد نظر ريخته و به مدت چهار ساعت در يخچال قرار می دهيم تا خودش را بگیرد 🍟 @fast_food
🌸ســـــــلام 💕چهارشنبه تابستونیتون 🌸با طراوت 💕و چون صدای باران 🌸گوش نواز 💕دلتون خالی ازغصه 🌸زندگيتون شیرین تر از عسل 💕دنیاتون غرق درشادی و آرامش 🌸روزتان به زیبایی دلهای مهربونتون
#دسر_شوكوارده_نداپز  شير ٤ پيمانه  شوكو ارده يك بسته  شكر ( من ١٥ ق غ استفاده كردم شما نسبت به ذائقه خودتون بچشين بيشتر كنيد )  اسانس وانيل يك ق چ  ژلاتين ٤ ق غ ( به همراه نصف ليوان اب بن ماري كنيد )  پودر كاكائو ١ ق غ ( در صورت تمايل )  ابتدا شير رو گرم كنيد ( حرارت تا انتها ملايم باشد ) سپس شوكو ارده و شكر و اضافه كنيد با هم زن دستي مدام هم بزنيد تا شوكوارده كاملا حل بشه سپس پودر كاكائو رو الك كنيد با يك ق غ شيرگرم حل كنيد و به مايه دسر اضافه كنيد سپس ژلاتين بن ماري شده رو اضافه حرارت رو خاموش كنيد وانيل رو اضافه كنيد و هم بزنيد دسر رو داخل قالب بريزيد و ٤ ساعت در يخچال نگه داري كنيد سپس امادست از قالب خارج كنيد و نوش جان كنيد و لذت ببريد. 🍟 @fast_food
🍻🍑یخ در بهشت هلو مواد لازم برای ۲ نفر هلو: ۲ عدد پوست گرفته و خرد شده و یخ زده یخ: ۱ فنجان آب سیب: ۱ فنجان شکر: ۲ قاشق غذاخوری آب لیموترش: ۱ قاشق چایخوری 🍑طرز تهیه هلوها را پوست بگیرید و خرد کنید و به مدت ۱ ساعت در فریزر بگذارید. هلوهای یخ زده، تکه‌های یخ، آب سیب، شکر و آب لیموترش را در میکسر یا بلندر بریزید و میکس کنید تا تمام مواد پوره شود. یخ در بهشت را بلافاصله در لیوان مورد نظر سرو و میل کنید. 🍟 @fast_food
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
🍟 @fast_food
😍😍 مواد لازم ▫️ شیر: 2 لیوان ▫️شکر: 1لیوان ▫️پودرکاکائو : 3 قاشق غذا خوری ▫️کره : 50 گرم ▫️آرد: 2 قاشق غذاخوری ▫️بیسکویت پتی بور : 2 بسته بزرگ ( یک بسته ساده یک بسته کاکاوویی) طرز تهیه🍰 شیرشکر آرد و کاکائو رو خوب باهم مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه ( میتونید با همزن بزنید ) بعد بزارید رو شعله گاز و هم بزنید تا بجوشه و سفتیش مثل فرنی بشه بعد کره رو اضافه کنید هم بزنید و ازروگازبردارید یکم صبر کنید تا ولرم شود ولی سرد نشه. اگر مواد سفت شده بود یکم حرارت بدید تا کمی شل شود و کار باهاش راحت بشه. برای این مدل کیک یخچالی اول بیسکوییتارو داخل مواد زدم و بعد روی هم یکی کاکایویی و یکی ساده روی هم چیدم روی بیسکوییتارو هم با مواد کیک و شکلات تزیین کردم. 🍟 @fast_food
💢مواد لازم برای تهیه دلمه کلم 1عدد کلم پیچ بزرگ 100 گرم برنج 1 قاشق سوپخوری روغن 1 عدد پیاز کاملا خرد شده 2 حبه سیر کاملا خرد شده 400 گرم گوشت چرخ کرده (گوشت بره بهتر است ولی گوشت بوقلمون نیز می تواند باشد). سبزی دلمه شسته و خرد شده نیم کیلو  پوره گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی 🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
💢مواد لازم برای تهیه دلمه کلم 1عدد کلم پیچ بزرگ 100 گرم برنج 1 قاشق سوپخوری روغن 1 عدد پیاز کاملا خر
💢برگ های ساقه کلم را بکنید و آن ها را در ماهی تابه حاوی آب جوش به مدت چند دقیقه بجوشانید. زمانی که برگ کلم ها نرم شدند آنها را با کفگیر بردارید و بر روی حوله یا پارچه ی تمیزی بگذارید تا خشک شوند. دوباره در ماهی تابه آب بریزید و بگذارید تا بجوشد برنج را اضافه کنید و آن را به مدت 15 دقیقه بپزید تا زمانی که نرم شود یا پف کند. در تابه جداگانه روغن را به طور ملایم حرارت دهید و پیاز و سیر و گوشت چرخ کرده را اضافه کرده تا زمانی که پیاز نرم شده و گوشت چرخ کرده به رنگ قهوه ای درآید. سبزی خرد شده و پوره گوجه فرنگی یا رب گوجه را به  برنج اضافه کرده و مخلوط کنید و آن را به مدت 1 الی 2 دقیقه بپزید. برای درست کردن دلمه کلم، 2 قاشق غذا خوری از مخلوط آماده شده را در وسط برگ گل کلم قرار دهید، طرفین کلم را کاملا تا بزنید و خیلی محکم رو به هم بپیچید. 🍟 @fast_food
لیموناد هندونه 🍉🍷 ✍️ مواد لازم: هندونه سه پیمانه آب سه پیمانه شکر ۱/۳ پیمانه لیمو ترش تازه۳ عدد 🍉 طرز تهیه: ترجیحا دونه های هندونه رو در بیارید و با آب لیمو و شکر و آب داخل میکسر میکس کنید و موقع سرو چند تا یخ داخل لیوان بریزید و نوش جان کنید😋 🍟 @fast_food
#فرنی_خرما😍😍 شیر : 1و نیم لیوان دسته دار آرد برنج : 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت : 1 قاشق غذاخوری دارچین : 1 دوم قاشق چایخوری خرما پوست گرفته : 5 عدد ابتدا هسته خرما رو در اورده با کمی آب روی حرارت گذاشته تا نرم شود خرما را با چنگال له کنید. آرد و نشاسته را به شیر سرد اضافه و هم بزنید تا کامد ترکیب شوند بعد خرما و دارچین را نیز به شیر اضافه و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا بجوشد و قوام آید.سپس در ظرف ریخته و صبر کنید خنک شود و بعد تزیین کنید اگر دوست داشتید فرنی شیرین باشا خرما رو تا دو برابر زیاد کنید. 🍟 @fast_food
#كرم_انبه مواد لازم: پودر ژلاتين دو ق غ انبه بزرگ: دو عدد بزرگ شكر : دو ق غ گلاب يك ق غ خامه صبحانه : سه ق غ آب سرد :يك چهارم پيمانه طرز تهيه: اول شكر و انبه و گلاب رو بريزيد تو مخلوط كن مخلوطشون كنيد تا شكر كاملا حل بشه و انبه ها پوره بشن ، پودر ژلاتين با آب سرد به روش بن ماري حل كنيد سپس به انبه ها همراه با خامه اضافه كنيد چند پالس كه زد كافيه قالب رو كمي چرب كنيد سپس مايه رو بريزيد داخلش بذاريد تو يخچال تا كاملا خودش رو بگيره و خنك بشه ، در انتها وارونه كنيد . قبل از وارونه كردن هم قالب رو كمي در آب گرم بذاريد تا راحت جدا بشه .نوش جان 🍟 @fast_food
#مربای_هلو😍😍 2 کیلو هلوی تقریباً رسیده 5/1 کیلو شکر یک سوم قاشق چایخوری وانیل 2 فنجان  آب 2 قاشق سوپخوری   آب لیمو  برای این که پوست هلوها راحت گرفته شود، بهتر است چند دقیقه آنها را در آب جوش قرار دهید و بلافاصله آنها را بردارید. با دقت پوست آنها را بگیرید. آنها را از وسط نصف کرده و هسته ها را در آورید. هلوها را لا به لای شکر قرار دهید و آب را هم اضافه کنید. ظرف را روی حرارت یکنواخت قرار دهید تا مربا به جوش آید. مواظب باشید که هلوها زیاد نپزند. آبلیمو را هم اضافه کنید. شربت مربا را امتحان کنید و هر وقت قوام آمد ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. بعد آن را در شیشه بریزید و در آن را محکم ببندید و در یخچال نگهدارید. 🍟 @fast_food
#توپک_پنیری 🍘 😋 🔸نصف یک سینه ی مرغ و نصف یک رون مرغ رو از استخوان جدا کردم با کمی فلفل دلمه یه دونه پیاز کوچیو و دوحبه سیر کاملا میکس کردم نمک فلفل زردچوبه و ادویه کاری زده وکاملا مخلوط کردم بعد مثل کتلت داخل دستم گرد میکنم وسطش پنیر میذارم و مثل توپ دورپنیر میبندم و داخل ارد معمولی میغلطونم بعد تو تخم مرغ زده شده و درآخر پودرسوخاری و داخل روغن داغ سرخ میکنم نوش جان ♦️دستاتونو قبل برداشتن مواد توپک خیس کنید 🍟 @fast_food
#لواشك_شليل 😋 🔸ابتدا شلیل های پخته را شسته و توی دیگ میریزیم و میگذاریم تا حسابی بجوشد و نرم شوند. سپس داخل صافی ریخته و تخم انهارا جدا کرده و با پشت قاشق یا کفگیر له میکنیم تا شیره ی ان از صافی عبور کند و یه مقدار اب هم کم کم اضافه کنین تا شیره از صافی بگذره. در اخر هم دوباره دیگ رو روی گاز بذارین تا یخورده غلظت پیدا کند. 🔸سپس داخل سینی سلفون کشیده و مواد خنک شده را داخل سینی ها ریخته و در مقابل افتاب بمدت دو سه روز میگذاریم تا خشک شوند فوق العاده خوشمزست😋 🍟 @fast_food
#كوكوي_مرغ_با_سبزيجات 🍘 😋 🔸نصف يك سينه مرغ رو با يدونه پياز و سيب زميني و هويج با مقدار كمي آب نمك و زرچوبه ميزارم تا بپزه و آبش كشيده بشه بعد پخت مرغ رو جدا ميكنم خيلي ريز ريش و خرد ميكنم بقيه مواد رو كه همراهش پخته روله ميكنم (اصلا نبايد آب داشته باشه (با مرغ ريش شده مخلوط مقداري فلفل دلمه اي نگيني خرد شده و پياز سرخ شده هم اضافه چهار تا تخم مرغ رو تو ظرف جدا گانه خوب ميزنم كمي فلفل و زرچوبه با هم مخلوط و سرخ ميكنم. 🍟 @fast_food
🌺روز دیگری آغاز شد 🌸ساعت دلت را بر روی 🌺شادی تنظیم کن 🌸تا با هر تیک تاکش 🌺لبــخند بــزنــی 🌸و به یاد داشته باش 🌺شادی بزرگترین 🌸هدیه امروزت است
پاناکوتای رنگین😍😍 ✍ مواد لازم: ۳لیوان شیر ۷ق.غ شکر وانیل نوک ق چ خامه صبحانه نصف لیوان پودرژلاتین ۲ق غ(اگر پاناکوتا قالبی درست کردین 3ق.غ بریزید)‌ ‌ ‌ 🍜 طرز تهیه: ابتدا نصف لیوان از شیر برمیداریم و با 2ق.غ پودرژلاتین مخلوط کرده روی بخار کتری میذاریم تا بنماری بشه.حالا بقیه شیر رو با شکر مخلوط کرده روی حرارت گذاشته تا شکرش حل بشه(نباید بجوشه) شکرش حل بشه کافیه.حرارت رو خاموش میکنیم وانیل و اون ژلاتینی که بنماری شده را بهش اضافه میکنیم. خامه رو با چنگال کمی هم میزنیم تا شل بشه سپس داخل بقیه مواد ریخته و مخلوطش میکنیم. کمی که خنک شد میذاریم یخچال به مدت دو تا سه ساعت که آماده بشه. پ.ن هرلایه رو باکمک چندقطره رنگ خوراکی به رنگ دلخواه دربیارید.‌ 🍟 @fast_food
#ترفند_آشپزی برای داشتن همچین ته دیگی؛ 🔸ته قابلمه روغن ریختم بعد نون تافتون سه نانو که برشهای مثلثی داده بودم چیدم ته قابلمه و وسط قابلمه هم سیب زمینی ورقه شده چیدم.یه ردیف که نون ها رو چیدم رو جاهای خالی باز یه لایه دیگه نون چیدم و در آخر دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده روش ریختم برنج آبکش شده روش دادم و گذاشتم رو شعله اجاق گاز تا دم بکشه چند دقیقه اول شعله رو زیاد میکنیم تا بخار بندازه بعد شعله رو ملایم میکنیم. 🍟 @fast_food