فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸الهی که
☘هفت روز هفته تون
️🌸یکی از یکی زیباتر
☘و دوست داشتنی تر
🌸و️ پر از عشق و دوستی
☘و پر از خیر و برکت باشه
🌸شروع هفته تون عالی
🌹درود بر شما عزیزان روزتون زیباتر از گل🌹
این گلهای زیبا تقدیم به شما
19.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مارشملو نرمکی با پودر ژله 🍡😋
مواد لازم:👇
پودر ژله ۱ بسته
پودر ژلاتین ۱ بسته
آبجوش نصف لیوان
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
22.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان کنجدی خونگی🥖
مواد لازم :👇
خمیر مایه فوری ۷ گرم
آرد نول ۳۲۰ گرم
آرد کامل ۳۰ گرم
شکر ۱۵ تا ۲۰ گرم
شیر ۲۳۰ گرم
نمک ۵ گرم
کنجد
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
10.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رولت #مرغ پنیری🤤
مواد لازم :
سینه مرغ
فلفل دلمه
پیاز ١ عدد
پنیر پیتزا
قارچ
#سس بشامل :
کره ٢ ق غ
آرد هم ٢ ق غ
شیر ۲ لیوان
فلفل سیاه
فلفل قرمز
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻🗝
22.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کتلت دال عدس😍👌🌱
دال عدس (عدس قرمز) ۱ پیمانه
سیبزمینی بزرگ ۱ عدد
هویج بزرگ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
جعفری ۴۰ گرم
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر زیره، زردچوبه، پودر تخم گشنیز
آرد ۲ ق غ خ
تخم مرغ ۱ عدد
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
بروكلي پنیری چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد لازم : 🥘
٣ پيمانه كلم بروكلي
١عدد تخم_مرغ بزرگ
١.٥ پيمانه موزارلا 🧀
١/٤ پيمانه پارمسان رنده شده
٢عدد سير
١/٢ قاشق چاي خوري پونه
نمك دريا يا هيماليا به مقدار لازم
٢ قاشق چاي خوري جعفري تازه خرد شده
طرز تهيه :🥘
همه مواد به غير از جعفري رو ميريزيم توي كاسه و خوب هم ميزنيم تا مخلوطمون كاملا يك دست شه (نصف پيمانه موزارلا رو نگه داريد براي آخرش )
بعد از اون مخلوطمون رو روي يك سيني كه كف اون رو با كاغذ نسوز پوشانديم پهن ميكنيم و ميزاريم توي فر ( از قبل فرتون رو روي دماي ٤٢٥ درجه روشن كنيد ) و ميزاريم ٢٠ دقيقه بپزه.
بروكلي پنيري رو بيرون مياريم و اون نصف پيمانه پنير موزارلا رو همراه با جعفري تازه روش ميريزيم و باز ميزاريمش توي فر كه ده دقيقه ديگه بپزه.
در آخرم يه مقدار فلفل قرمز روش ميريزيم .
بروكلي_ پنيري شما آمادست .
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
کیک شکلاتی کره ای مخصوص با پف ده سانت چگونه تهیه میشود؟😋😍
کره اب شده نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان
شکر یک لیوان و سه چهارم لیوان اگه شیرینتر دوست دارین بشه دو لیوان شکر بریزین
ارد دو و نیم لیوان
پودر کاکائو شش قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک و نیم قاشق غذاخوری
تخم مرغ پنج عدد
شیر یک لیوان
وانیل نصف قاشق چای خوری
🥯قالب این کیکتون بهتره با ارتفاع زیاد باشه دوستان چون این کیکم خیلی پف میکنه
ارد و بکینگ پودر باهم دوبار الک میکنیم،
شیر ولرم کرده،کره هم بهتره ولرم باشه،
تخم مرغ و شکر و وانیل بادور تند همزن پنج تا هفت دقیقه میزنیم تا کرم رنگ بشه و حجمش چند برابر بشه،
بعدشیر،کره، روغن،پودر کاکایو اضافه کرده و باهمزن دو دقیقه میزنیم،
بعد مخلوط ارد و بکینگ پودر اضافه میکنیم البته یه قاشق یه قاشق و با الک کردن،بعد با لیسک اروم و دورانی مخلوط میکنیم،
قالب با کره چرب کرده و ارد پاشی میکنیم،
مواد تو قالب ریخته و تو فر 180 درجه به مدت یک ساعت میذاریم،
فر هم حتما حدود دو تا سه دقیقه قبل گرم کنین،
مطمئنم از این کیک خوشتون میاد،
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
خاگینه باقلوایی چگونه تهیه میشود؟😋😍
تخم مرغ 5 عدد
وانیل کمی
ماست 4 ق غ
روغن مایع نصف پیمانه
ارد 7 ق غ سرپر
بکینگ پودر 2 ق چ
گردوی خرد شده و پودر دارچین به میزان لازم
🥣مواد لازم برای شربت:
شکر 2/5 پیمانه(من دو پیمانه سرخالی ریختم که خیلی شیرین نشه)
اب یک و یک چهارم پ
زعفران و گلاب کمی(من کمی پودر هل هم ریختم)
خب اول شربت رو اماده میکنیم شکر و اب رو میذاریم روی حرارت تا شکر حل بشه بعد گلاب و زعفرون و پودر هل رو اضافه میکنیم وقتی جوش اومد برمیداریم و میذاریم توی یخچال تا خنک بشه
تخم مرغ رو با کمی وانیل با همزن خوب میزنیم بعد ماست و روغن رو اضافه میکنیم و در اخر ارد مخلوط با ب پ که چند بار الک شده رو میریزیم و مخلوط میکنیم و توی قالب چرب شده یه لایه از مواد میریزیم بعد پودر دارچین و گردوی خرد شده و بعد بقیه مواد .حالا قالب رو حدود 20 دقیقه توی فر 180 درجه که از قبل گرم شده میگذاریم .من اخر بار شعله گریل رو هم کمی روشن کردم تا روش طلایی بشه وقتی خاگینه رو از فر دراوردیم در حالیکه داغ داغه شربت سرد رو روش میریزیم و میذاریم تا شربت به خوردش بره. یکساعت بعد برش میدیم .
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
حلقه های پسته ولیمو چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍮🍩مواد لازم
آرد 150 گرم
آرد ذرت 100 گرم
نمک 1 / 4 ق چ
بکینگپودر 1 قاشق چایخوری
کره 125 گرم
شکر 100 گرم
تخم مرغ 2 عدد درشت
پوست لیمو ترش 2 ق چ
وانیل 1 ق چ
پسته خرد شده 180 گرم
مواد تزیین
آبلیمو تازه حدودا دو ق س
پود شکر 200 گرم
🥜🍮طرز تهیه 🍮🥜
آرد هارو با هم مخلوط کرده همراه با نمک بکینگ پودر والک کنید
کره شکر در ظرف ریخته و با هم زن برقی زده تا صاف و یک دست بشه وتخم مرغ ها پوست لیمو وانیل اضافه کرد و هم بزنید مخلوط آرد را با این مواد مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود و در نایلون قرار داده و در یخچال نگهداری کنید تا 1 ساعت استراحت کند
سپس روی سطح صاف آرد پاشیده خمیر را به ضخامت 4 میلی باز کنید وبا کاتر دل خواه کاتر زده ودر سینی فر کاغدروغنی دار بچینید ودر یخچال به مدت 15 دقیقه نگه دارید و بعد در فر که از قبل گرم شده قرار داده با دمای 180 درجه به مدت 10 تا 12 دقیقه و از پخت ونک شدن آیسینگ زده وبا پسته تزیین میکنیم
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
کیک ژله چگونه تهیه میشود؟😋😍
🥣ژله الورا رو با یک لیوان اب جوش حل کردم تا شفاف بشه ووبا نصف لیوان بستنی وانیلی مخلوط کردم البته وقتی که ژله خنک شده بود مخلوط کردم ورنگهای ژله دیگه رو با یک لیوان اب جوش ونصف لیوان اب خنک مخلوط کردم برای این کیک چهار تا الورا وسه رنگ ژله مختلف مصرف شد چون قالبم قطرش خیلی نبود
هر رنگ ژله رو که میریختم ۲۰ دقیقه تو یخچال میزاشتم تا بگیره وبعد ژله بعدی رو میریختم تو این مرحله نه خیلی ژله باید ببنده ونه شل باشه که رنگ بعدی توژله قبلی حل بشه حواستون باشه
برای گل رز ژله رنگ قرمز رو با یک لیوان اب جوش وسه ق غ بستنی وانیلی مخلوط وتو سینی که کیسه فریزر انداخته وخیلی کم چرب کرده بودم یک لایه نازک ریختم اگه کلفت باشه موقع رول کردن میشکنه پس نازک باشه وگذاشتم تو یخچال ۱۵تا ۲۰ دقیقه برای من طول کشید وقتی روش انگشت میزنید باید تا حدی بسته شده باشه به دست نچسبه پس زمان متغییر هست ودالبر بریدم ورول کردم وبرگها رو هم مثل رنگ قرمز گلها اماده کردم قالب برگ زدم ومقداری هم تو قالب شکلات ریختم ژله تو قالب شکلات باید بیشتر بمونه مثل ژله معمولی تا موقع در اوردن از قالب به طرف نچسبه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
برشتوک نخودچی شکلاتی چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍡موادلازم
ارد نخودچی 150گ
کره یا روغن جامد 85گ
پودر قند 75گ
پودر هل 1/2ق غ
شکلات تخته ای100گ
🥮طرز تهیه 🧁🧁🧁
ارد نخودچی را تفت میدیم تا بویه خامی ارد گرفته شه.بعد الک میکنیم .روغن یا کره را میزاریم تا ذوب شه بهش ارد رو اضافه و کمی تفت میدیم شعله باید کم باشه تا نسوزه اردمون.بعد شعله رو خاموش و بهش هل و پودر قند اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.
شکلات را به روش بن ماری ذوب کرده و داخل قالب سیلیکونی مخصوص شکلات میریزیم به کمک قیف یکبار مصرف و 10دقیقه میزاریم تو یخچال تا شکلات خودشو بگیره بعد برشتوک رو رویه شکلات میریزیم و قالب را داخل فریزر قرار میدیم تا خوب برشتوک سفت شه بعد قالب رو برمیگردونیم و برشتوکها راحت از قالب خارج میشه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻