فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹💖🌺
🌻سلام دوستان
☕️عصرتون زيبـا
🌻پراز محبت
☕️امـروز امید را صدا بزنيم
🌻اميـد به روزهایِ
☕️خوبِ نيامده
🌻اميد به اتفاقات قشنگ
☕️روزتان عـالی
🌻بوم زندگیتون رنگين
☕️دلتون به پاكی آسمان
مافین موزی رژیمی چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍴مواد لازم :
تخم مرغ دو عدد
موز رسیده بزرگ دو عدد
عسل سه قاشق غذاخوری
جو دو سر پرک یک چهارم پیمانه
آرد سه چهارم پیمانه
کره بادام زمینی یک چهارم پیمانه
شیر بادام یک چهارم پیمانه
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
بکینگ پودر دو قاشق چایخوری
🧁طرز تهیه :
تخم مرغ ها را به همراه وانیل بزنید تا حجم بگیرد سپس عسل و کره بادام زمینی را اضافه کنید و هم بزنید
شیر بادام و موز له شده را اضافه کنید
🥛 برای تهیه #شیر_بادام
نصف پیمانه بادام را یک شبانه روز خیس کرده و پوستش را جدا کنید بعد به همراه سه لیوان آب سرد و دو قاشق غذاخوری عسل داخل میکسر بریزید و انقدر بزنید تا شیره بادام خارج شود و مواد کاملا میکس شوند .
سپس وانیل، نمک و بکینگ پودر و آرد را الک کنید به همراه جو دو سر پرک به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید .
با این مقدار ۷ عدد مافین داریم مایه کیک را داخل کپسول های کاغذی مخصوص بریزید و در طبقه وسط فر به مدت سی دقیقه دمای ۱۷۰ درجه بپزید .
🧁هر مافین حدود ۱۵۰ کالری
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
شکلات اجیلی میوه ای چگونه تهیه میشود؟😋😍
شکلات ذوب شده ۱۰۰ گرم
شیر عسل حدودا ۲۰۰ گرم
انواع مغز اسیاب شده ۱/۲ پیمانه
بیسکویت اسیاب شدا ۱/۵لیوان
برگه الو و قیسی خرد شده ۱۰ تا دانه
شکلات رنگی جهت تزیبن مقداری
🍭تمام مواد با هم ترکیب کرده کنار میزاریم
کف قالب سلفون کشیده مواد شکلات تو قالب ریخته و خوب منسجم میکتیم ۱ ساعت در یخچال استراحت داده و بعد برش داده و میل میکنیم
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
کرم بستنی انگور چگونه تهیه میشود؟😋😍
دوبسته پودر ژله انگور
یک لیوان خامه شیرین
دولیوان بستنی وانیلی
یک ق غ پودر ژلاتین
🍡پودر ژلاتین رو با نصف فنجان اب سرد بن ماری کردم
پودر ژله انگور با دولیوان اب جوش بن ماری کردم
خامه وبستنی رو که ندم شده بودن خوب مخلوط کردم و ژلاتین سرد شده را با این مواد قاطی کردم
سپس همه مواد بستنی وژله انگور روباهم مخلوط میکنیو خوب هم میزنیم
سپس تو قالب اماده شده ریخته 5 ساعت تو یخچال بماند بعد سرو شود.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چرا ظرف کیک را باید چرب کرد؟😋😍
🥧🍩اگر علاقه به کیک پختن داریم، پس بدانیم که باید ظرف کیک را قبل از ریختن مواد در آن، چرب کنیم. بهتر است این کار را با روغن سرخ کردنی مایع انجام دهیم تا ظرفیت دمایی بالایی داشته باشد، از کره استفاده نکنیم؛ زیرا میسوزد. این کار را به این خاطر انجام میدهیم که کیکمان به ظرف نچسبد و هنگام سرو کردن، کامل جدا شود.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
در مورد استفاده از مواد یا وسایل یخ و داغ به چه نکتهای توجه کنیم ؟😋😍
🍴در آشپزی این خیلی مهم است که مواد ترکیبی و وسایل مورد استفاده، تقریبا با دمای اتاق یکسان باشند؛ مگر اینکه در دستورالعمل پخت غذا ذکر شده باشد که موادی داغ یا یخ اضافه کنید.
🥣زیرا گرما و سرما باعث تغییرات فیزیکی و در مواد غذایی باعث تغییرات شیمیایی میشود. مثلا ممکن است وقتی مواد غذایی را با آب داغ میکس میکنید، غذا نیمپز شود. این کار مانع ترد شدن غذا میشود.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
کیک میکری چگونه تهیه میشود؟😋😍
🥣مواد لازم :👇
آرد (یک پیمانه)
تخم مرغ (دو عدد)
شکر (نصف پیمانه)
شیر (یک چهارم پیمانه)
روغن مایع (یک چهارم پیمانه)
وانیل (یک قاشق چای خوری)
بیکینگ پودر (یک قاشق مرباخوری)
پودر کاکائو (یک قاشق غذاخوری)
.
🥧دستور تهیه :👇
ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل رو با همزن دستی باهم مخلوط میکنیم، بعد شیر و روغن و اضافه کرده و مجددا هم میزنیم، در آخر بیکینگ پودر و آرد الک شده رو بهش اضافه میکنیم، وقتی مایع کیکمون یکدست شد، به مقدار دلخواه موادمون رو تو یک ظرف دیگه میریزیم و پودر کاکائورو باهاش مخلوط میکنیم، مواد کیک رو میریزیم داخل قسمت های ساندویچ ساز و مایع شکلاتی رو به مقدار دلخواه بهش اضافه میکنیم و به آرومی با خلال دندون روش پخش میکنیم، کیکمون بعد از ۵ دقیقه آمادس، (برای مطمئن شدن میتونید با خلال دندون چک کنید که کامل پخته شده)، این کیک و میتونیم در ظرف بزرگ داخل فر درست کنید، هم داخل ساندویچ ساز.
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
موقع دم کردن برنج آب آن چقدر باشد ؟😋😍
🍛. آب بیش از حد برنج
برای دَم گذاشتن برنج، آب آن را به اندازه همان یک بنده انگشت بگذاریم. اگر فکر میکنیم که ممکن است کم باشد در ادامه پخت به آن آب اضافه کنیم. برنج، حتی با مقدار کم آب اضافی، شفته میشود.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
کیک زعفران به روش دیگر چگونه تهیه میشود؟😋😍
آرد دو و نیم لیوان
شیر یک لیوان سرخالی
روغن مایع نصف لیوان
شکر یک لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
وانیل نصف ق چ
زعفران دو ق دم کرده و غلیظ
گلاب دو ق غ
هل نصف ق چ
بکینگ پودر دو ق م
🥮آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید
تخم مرغ هارو با شکر و وانیل به مدت هفت دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه
زعفران و گلاب و هل رو به شیر ولرم اضافه و به تخم ها اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید
روغن مایع رو هم اضافه و مخلوط کنید
آرد و بکینگ پودر رو تو سه مرحله به مواد اضافه و خوب مخلوط کنید
قالب مورد نظر رو با کره خوب چرب کنید و آردپاشی کنید و آرد اضافه رو خارج کنید
مواد کیک رو داخل قالب ریخته داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۵به مدت ۴۰تا یکساعت طبقه وسط بزارید تا بپزه مواظب باشید نسوزه
🍘بچه ها میشه رو این کیک شهد هم بریزید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چرا آرد را باید قبل از استفاده اَلَک کرد؟😋😍
🥧🍮اگر برای استفاده از آرد در غذای خود آن را اَلَک نکنیم هنگام حرارت دیدن بریده و گلوله میشود. اَلَک کردن آرد باعث میشود، برخی تکه آردهایی که ممکن است بر اثر رطوبت موجود در هوا بهم چسبیده باشند از آن جدا میشود.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
کیک شیره انگور چگونه تهیه میشود؟😋😍
آرد دو و نیم لیوان
شکر نصف لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
بیکینگ پودر یک ق غ
وانیل نصف ق چ
شیره انگورسه چهارم لیوان
آب جوش یک چهارم لیوان
روغن مایع سه چهارم لیوان
ابتدا تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل کاملا هم میزنیم تا حجیم و کرمی رنگ بشه بعد روغن رو اضافه کرده و مجددا هم میزنیم.شیره انگور و آب جوش یا گرم رو با هم مخلوط کرده و به موادمون اضافه کرده و تند تند هم میزنیم که یه دست بشه سپس آرد و بیکینگ پودر الک شده رو به تدریج و در چند مرحله اضافه میکنیم و با لیسک به صورت دورانی هم میزنیم تا هیچ گلوله ای از آرد باقی نمونه مایه کیک رو داخل قالب از قبل چرب شده بریزید و به مدت چهل تا پنجاه دقیقه داخل فر قرار میدیم.
میتونید به جای شیره انجیر از شیره انجیر و خرما هم میتوانیداستفاده کنید
برای کرم من مقداری کره بادوم زمینی داشتم که با مقداری شیره انگور مخلوط کردم تا به حالتی در بیاد که بتونم روی کیک با قیف بریزم به نظرم ترکیب بسیار مناسبی با این کیک بود و خوشمزگیشو چند برابر کرد
امیدوارم درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
کیک گلابی صنم چگونه تهیه میشود؟😋😍
۲ عدد تخم مرغ
۳/۴ پیمانه شکر
۱ ق چ وانیل
۱/۲ پیمانه روغن
۱/۲ پیمانه ماست شیرین
۱ و ۲/۳ پیمانه آرد
۱/۲ ق چ جوش شیرین
گلابی به تعداد لازم
۲ ق غ پودر کاکایو
🥧🥧طرز تهیه 🥧🥧
ابتدا تخم مرغ،وانیل و شکر را حدود ۵ دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
سپس روغن و ماست را اضافه کرده به ترتیب حدود ۵ ثانیه میزنیم.
آرد،ب پودر،جوش شیرین،پودر کاکایو را مخلوط و دو بار الک میکنیم و در دو مرحله به مواد تخم مرغیمون اضافه کرده و هم میزنیم.
بعد داخل قالبی که کاغذ روغنی گذاشتیم ۱/۴مواد ریخته کف گلابی ها رو طبق فیلم برش میزنیم و میکاریم سپس بقیه خمیر میریزم و در فر از پیش گرم شده ۱۸۵ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ الی ۱ ساعت زمان میدیم برای پخت.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻