ژله میوه ای 😍😍
میوه های مورد نظرتون رو به سلیقه خودتون تهیه کنید و به سلیقه خودتون برش بزنید. هر بسته ژله آلورا رو با یک لیوان و نیم لیوان آب جوش درست کنید.(آب سرد نریزید که شفاف دربیاد) یه مقدار کم از ژله آلورا رو ته ظرف بریزید و بذارید نیم بند بشه در حدی که چسبناک بشه، میوه ها رو بچینید و با قاشق روشون از ژله بریزید. و یخچال بذارید تا فیکس بشن. این کار رو تا پر شدن قالب ادامه بدید.
✔️نکته برای میوه هایی که به دیواره چسبیدن یه مقدار از ژله رو روی دیواره بریزید وقتی چسبناک شد میوه ها رو بچسبانید.
✔️نکته. میوه های، کیوی، آناناس، نارنگی انبه و پرتقال های ترش نمیذارن ژله ببنده پس قبلش با دو قاشق شکر و آب کم یه مقدار کم اونها رو بجوشانید.
🍟 @fast_food
🍋برشهای لیموترش
برای سالاد و تزئین کنار غذا و همینطور چاشنی و ترشی استفاده میشه
•
لیموها رو باریک برش میزنیم، توی سنگ نمک آسیاب شده غلت میدیم و توی شیشه میچینیم. روش کمی آب جوشیده میریزیم و کمی روغن زیتون روی شیشه میریزیم که هوا به لیموها نرسه و کپک نزنه. بعد از ۲۰ روز آماده میشه. .
🍟 @fast_food
یه ایده ساده و جالب با الویه قالبی😍😍
با قالب یا کاتر موردنظرتون نون تست رو قالب بزنید ولی از داخلش خارج نکنید مقداری سس مایونز روی نون تست کف قالب مورد نظرتون بمالید الویه رو داخل قالب ریخته و با پشت قاشق پخش کنید و روش رو با مزه و یا سبزیجاتیکه دوست دارید پر و تزیین کنید من از کلم بنفش،خیارشور،سفیده و زرده تخم مرغ پخته و هویج استفاده کردم که همشون رو با رنده دندونه ریز ،رنده زدم
بعد از پر کردنه قالب به خاطر داشتن نون تست در کف قالب به راحتی از ته قالب بیرون میاد
🍟 @fast_food
✅حلوای شیر عسلی 😋
✍مواد لازم:
یک بسته شیرعسلی(میتونین خودتون درست کنین)
یک قاشق غذا خوری کره
چهار قاشق بزرگ شیر خشک
🍜طرز تهیه:
همه مواد را مخلوط کرده و روی حرارت مداوم هم می زنیم . حرارت را کم کرده و سریعتر هم میزنیم تا ته نگیرد.
این کار را ادامه میدهیم تا حلوای ما به رنگی کمرنگ تر از فندق برسد .
مواد را داخل یک ظرف مستطیلی شکل که از قبل داخل آن را کاغذ روغنی چرب شده قرار دادیم میریزیم سپس ظرف را داخل یخچال قرار میدهیم تا ببندد .
سپس حلوا را به قطعات مربعی شکل به اندازه یک سانتی متر برش می زنیم . برای نگهداری از آن ها یک نایلون روی آنها کشیده و داخل یخچال می گذاریم.
#حلوا_ی_شیرعسلی
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسرمقوی برای برای بچه هاوخوشمزه برای بزرگترها.😍😍
خیلی خوبه مخصوصا برای بچه مدرسه ای ها که نیازبه انرژی دارن
دوستای گلم میتونید از انجیر تازه که قیمتش مناسبتره هم استفاده کنید امایه کم نرمتره
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده خوشمزه مخصوص صبحانه یا میان وعده 😋😋😋
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله ویترینی با گل طبیعی داخل پوست تخم مرغ
🍟 @fast_food
#ژله_رولی ⛱
🔴مواد لازم🔻🍨
▫️برای هر رنگ
یک بسته ژله
▫️۳/۴ لیوان اب جوش
▫️یک بستنی کاسه ای
🔴طرز تهیه🔻🍭
🔸ابتدا پودر ژله رو با اب جوش حل کرده و روی بخار کتری گذاشته تا ذرات معلق ژله حل شود. میگذاریم تا از داغی اولیه بیفتد.
سپس بستنی را که از قبل بیرون فریزر گذاشتیم به ان اضافه کرده
♦️نکته : حدود یک قاشق از بستنی را برمیداریم و بقیه رو اضافه می کنیم
🔸کف سینی ۲۰ در ۳۰ را خیس کرده کیسه فریزر انداخته و کیسه راچرب کرده و ژله را ریخته و بمدت فقط ۴۵ دقیقه در یخچال گذاشته و سپس برش زده و رول میکنیم
🍟 @fast_food
#کیک_شکلاتی ⛱
🔴طرز تهیه🔻
🔸ابتدا چهار عددتخم مرغ به همراه یک لیوان شکر ونصف ق چ وانیل با همزن انقدربزنید تا کرم رنگ شود بعدنصف لیوان روغن مایع را اضافه کرده ودوباره با همزن یک دقیقه بزنید بعد یک لیوان شیر ولرم را اضافه ودوباره مخلوط کنید ودرآخر یک لیوان ارد الک شده ونصف لیوان پودر کاکائو به همراه یک ق غ بکینگ پودر با هم الک وبه مواد اضافه با درجه کم همزن مخلوط
🔸در قالب چرب شده در فر ۱۸۰به مدت ۴۰دقیقه...بعدسرد شدن کیک برای تزیین نصف خامه صبحانه در حد یک دقیقه گرم کنید وصد گرم شکلات تخته مارک کارات رنده کنید وبه خامه اضافه کنید وخوب مخلوط کنید وروی سطح کیک بریزین...بعد باکرم لوتوس وکورن فلیکس خرد شده روش تزیین کردم....بافت بسیار ترد وعالی داره ....برای این کیک بهتره از قالب سایز ۲۰استفاده کنید
🍟 @fast_food
#سالاد_كلم ⛱
🔴مواد لازم🔻
▫️كلم خرد شده 1كاسه
▫️هويچ رنده شده 1عدد
▫️گردو نصف ليوان
▫️شويد
▫️نمك بميزان لازم
▫️سس مايونز2ق غ
▫️ماست 1ليوان
🔴طرز تهیه🔻
🔸كلم را خرد كرده و هويچ رنده شده را هم به كلم اضافه ميكنيم همراه شويد و نمك و گردو خرد شده قاطي ميكنيم بعد ماست و سس را باهم خوب قاطي كرده ب سالاد اضافه ميكنيم كاملا مخلوط كرده و داخل ظرف سرو ميكشيم و دورش را با كلم بنفش تزيين ميكنيم
🍟 @fast_food
#حلوا_خرما
حدود يك كيلو خرما رو هسته هاش رو در مياريم با نصف پيمانه گلاب و مقداري زعفرون دم شده داخل قابلمه مخلوط ميكنيم ويا ميتونيم دم كنيم و ميزاريم كنار،دو پيمانه(پيمانه من ليوان دسته دار هستش)آرد رو خوب تفت ميديم و تا رنگش مقداري تغييركنه بعد الك ميكنيم و حدود سه چهارم پيمانه روغن اضافه و دوباره خوب تفت ميديم خرما ها رو بهش اضافه و خوب با پشت ملاقه مخلوط ميكنيم چهار ق غ سر پر كنجد بهش اضافه و خوب مخلوط ميكنيم تا خوب يكدست بشه حرارت رو خاموش ميكنيم (بعد ازخاموش كردنه حرارت و كمي از حرارت افتادنش ميتونيم با دست ورز بديم تا يكدست بشه)، ميتونيم گلوله ش كنيم و تو ظرف بچينيم واسه سرو يا مثل من داخل ظرف بريزيم و نوش جان كنيد😍😋
🍟 @fast_food
#رب_گوجه_خونگى 🍅
🔸گوجه ها بشورین خرد کنین صبح تا ظهر توآفتاب بگذارین مرتب هم بزنین تا پوست گوجه جدابشه بعد گوجه ها رو صاف میکنیم میریزیم داخل کیسه نخی درشو می بندیم ازیه جا آویزون میکنیم تا آب گوجه ها خارج بشه وقتی کاملا آب گوجه رفت وسفت شد ودیگه آب گوجه قطره قطره خارج شد میریزیم توقابلمه ونمک میزنیم وفقط یکساعت میجوشونیم با این روش درست کردن رب گوجه هم راحته وهم ویتامین های گوجه دراثر زیاد جوشیدن ازبین نمیره وهم احتیاجی نیست ساعتها کنار گازایستاد وعصاره گوجه ها رو هم زد تا ته نگیره وغلیظ بشه عکس دوم رو ببینین متوجه مبشین که وقتی آب گوجه ها خارج بشه وسفت بشه درنهایت رب خوشرنگ میشه وزمان کمی صرف پختنش میشه
🍟 @fast_food
#شیرینی_ترِ_موزی_شکلاتی 😋
🔸ابتدا یک کیک شکلاتی هر مدلی که دارین رو پودر کنین(من هم کیک شکلاتی داشتم هم کیک ساده دوتا رو در حدی پودر کردم که رنگاشون خیلی ترکیب نشه) به همراه یک موز پوره شده خوب ورز بدین بعد مقداری گاناش(ترکیب شکلات تخته ای اب شده و خامه صبحانه) اضافه میکنین و خوب ورز میدین (من گاناشم کم بود یکی دو قاشق خامه قنادی هم به موادم اضافه کردم)تا جاییکه خمیر منسجمی بدست بیاد بعد مواد رو داخل پلاستیک فریزر لوله میکنین و میگذارین یکساعتی داخل فریزر باشه تا خودشو خوب بگیره بعد از فریزر خارج میکنین و برش میزنین و با مقداری شگلات آب شده و پودر پسته تزیینش میکنین
🍟 @fast_food
#مافین_کشمش_و_گردو 😋
مواد برای۱۲ نفر
روغن به مقدار لازم
آرد کامل ۱ پیمانه
آرد گندم ۱/۲ پیمانه
جو پرک ۱/۴ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ ق چ
پودر دارچین ۱/۲ ق چ
نمک ۱/۴ ق چ
تخم مرغ هم زده ۱ عدد
شکر ۱/۲ پیمانه
روغن مایع ۳ ق چ
کشمش ۱/۳ پیمانه
گردو (خرد شده) ۱/۴ پیمانه
🔸فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. قالبهای مافین را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ، آرد کامل و آرد گندم، جو، بیکینگپودر، دارچین و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید.
در یک کاسه متوسط، تخممرغ، شیر، شکر و روغن را با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط تخممرغ را یکباره داخل مخلوط آرد بریزید و هم بزنید.
کشمش و گردو را به مواد اضافه کنید. مواد را با قاشق داخل قالبهای مافین بریزید.
آنها را به مدت 15 تا 18 دقیقه در فر بپزید تا روی آنها طلایی شوند. پیش از سرو، 5 دقیقه بگذارید خنک شود.
می تونیدجایگزین گردو وکشمش, از انواع میوه خشک و خشکبار استفاده کنید👆
🍟 @fast_food
#كتلت_مرغ_مغزدار 🍘 😋
🔸یه رون و یک سوم یه سینه مرغ و یه پیاز متوسط خورد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر ریختم تو میکسر تا کاملا له شدن بعد یه مقدار زعفرون اضافه کردم و خوب مخلوط کردم بعدم از موادم به اندازه یه گردوی بزرگ برداشتم تو دستم شکل دادم و بازش کردم و وسطش یه مقدار زرشک و نعناع خشک ریختم و مثل کتلت تو دستم حالت دادم و تو روغن سرخشون کردم
🍟 @fast_food
#مربای_انجیر 😋
شکر: 800 گرم
انجیر: یک کیلو
آبلیمو: یک ق غ
گلاب: 2 ق غ
آب: یک لیوان
🔸ابتدا انجیرها را شسته و روی انجیرها با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید.
شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید.
بعد از جوش آمدن انجیرها را در شربت بریزید و صبر کنید تا انجیرها نرم شده و گلاب و آب لیمو را هم اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بجوشانید.
در این مرحله حتما در ظرف مربا را یک پارچه تمیز گذاشته و حرارت را خاموش کنید و با در بسته بگذارید خنک شود تا شهد به درون انجیرها نفوذ کند و مربا آماده شود.
برای تهیه مربای انجیر بهتر است از انجیرهای ریز و سبز استفاده کنید.
🍟 @fast_food
#کرم_کارامل 🍮 😋
کرم کارامل دراژه:3 بسته(2بسته ساده 1بسته شکلاتی)، شیر:3 و نیم لیوان، خامه صبحانه صورتی: 1 بسته.
🔸ابتدا 2 بسته کرم ساده رو با دو لیوان و نصف از نصف لیوان شیر سرد روی گاز گذاشته و مرتب هم میزنیم کمی که گرم شد و از کناره های ظرف قل زد از روی حرارت برمیداریم. وقتی خنک شد چند قاشق از مواد رو با دوسوم بسته خامه مخلوط کرده تا خامه یکدست بشه بعد به مواد اضافه میکنیم،کرم شکلاتی رو هم با بقیه مواد به همین ترتیب آماده میکنیم.کف قالب مورد نظرمون، کارامل موجود در بسته رو میریزیم و بعد دو سوم از مایع کرم رو در قالب میریزیم. نگران بالا اومدن کارامل ها نباشید که خودش ته نشین میشه.داخل یخچال قرار میدیم.وقتی بست کرم شکلاتی رو ریخته داخل یخچال میزاریم و بعد باز کرم ساده رو. چهار تا پنج ساعت بهش زمان میدیم تا خوب ببنده
🍟 @fast_food
#كباب_تابه_اي_در_سس ⛱
🔴طرز تهیه🔻
🔸گوشت چرخ كرده رو با دوتا پيازرنده شده و آب گرفته،فلفل قرمز،كمي زردچوبه ،نمك ،خيلي كم خامه(براي لطافت گوشت) خوب ورز دادم تا حالت چسبندگي بگيره،
داخل تابه روغن ريختم ودوطرفش رو سرخ كردم
#سس_كباب
🔸گوجه پوست كنده و مكعبي خورد شده رو داخل تابه ي ديگه ريختم وباروغن كمي تفتش دادم،فلفل دلمه اي نگيني خورد شده،سيرِ كوبيده،فلفل قرمز،نمك وزردچووبه رو هم اضافه كردم،كباب تابه اي رو تو اين سس گذاشتم تا مغز پخت بشه.
عطر وطعم فوق العاده اي داره...
نوش جان
🍟 @fast_food
#كباب_چوبي 🍢 😋
گوشت چرخكرده 300گرم
پياز متوسط 1عدد
نمك، فلفل، زردچوبه بميزان لازم
سيخ چوبي تعدادي
🔸ابتدا گوشت را چرخكرده و پياز را رنده كرده اب پياز را گرفته و ب گوشت چرخكرده اضافه ميكنيم نمك، و فلفل و زردچوبه را هم اضافه ميكنيم با دست خوب ورز ميدهيم تا چسبناك بشه بعد اندازه نارنكي برداشته توي دست ورز داده و شكل بيضي ميدهيم و سيخ چوبي را داخل گوشت فرو ميبيريم توي دست حالت ميدهيم بعد داخل ماهيتابه مقداري روغن ريخته داغ ميكنيم سيخارو توي ماهبتابه ميچينيم اول حرارتو كمي بيشتر ميكنيم تا گوشت آب نندازه بعد حرارت رو كم ميكنيم تا خوب سرخ میکنیم.
🍟 @fast_food