eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.8هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
منو تو باهم یعنی...💗 یک عشق مقدس 💗 یک قصه ی بی پایان ....💗 ‌‌‎‎‎‎‎‌‌‎‎‎‎‎ ‌‌⁠ ۰ . .
📸 از علامت‌های بسته‌بندی چی می‌دونین؟ 🔹تا حالا به علامت‌ها و نمادهای روی کارتن یا جعبه بسته‌بندی‌ها دقت کردید. تعدادی از این نمادها در همه جهان یکسانه و تعدادی هم مختص به کشور خاصی هست مثل علامت‌های استاندارد جهانی با کشورمون ایران. .
♦️‌سلام امام زمانم 🔹‌روزِ‌وصلش‌باید‌از‌شرم‌آب‌گردیدن، که‌ما 🔹‌‏در‌فراقش‌زندگی‌کردیم‌و‌جانی‌داشتیم 🔹‌-ای‌هم‌تونهان، هم‌آشکار؛ادرکنی' 🔹‌محبوبِ من‌امام‌زِمانم! 🔹‌کجاست‌بارشی از ابرِمهربانِ‌صدایت؟! 🔹‌که زنده‌مانده‌دلم در هوایِ‌زمزمه‌هایت 🔹‌اَلْلّهُمَّ‌عَجِّــــلْ‌لِـــــوَليّكَ اَلْفَرَجْ ....
پیتزا گوجه و گردو چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 📝مواد لازم: گوجه فرنگی ۳ عدد گردو ۱۰۰ گرم زیتون به تعداد لازم آرد گندم ۵۰۰ گرم روغن زیتون ۱ استکان رب گوجه فرنگی ۱ ق . غ پودر سیر ۱ ق .غ مایه خمیر ۱ ق . م سرکه خرما ۳ ق .غ شکر. ۱ ق . م آب گرم. ۳۰۰ میلی لیتر پنیر پیتزا. به مقدار لازم طرز تهیه :🍅 1️⃣ابتدا گوجه فرنگی ها را خرد کرده به همراه رب گوجه فرنگی،پودر سیر،سرکه خرما،گردو و پنیر فتا داخل غذا ساز مخلوط و یکدست می کنیم. 2️⃣مایه حاصل شده را به همراه مقداری روغن زیتون داخل تابه چدنی سرخ کرده تا غلیظ شود. 3️⃣مایه خمیر را به همراه مقداری شکر به آب ولرم اضافه کرده و مخلوط می کنیم ، باقی مانده روغن زیتون را به آرد اضافه و سپس آب ولرم را اضافه و مخلوط کی کنیم تا خمیر یکدست شود. 4️⃣خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه در دمای محیط گذاشته تا عمل آید،بعد خمیر را روی ظرف مورد نظر پهن کرده و مایه غلیظ شده را روی خمیر پهن می کنیم .و در آخر پنیر پیتزا و زیتون ها را می ریزیم و داخل فر در دمای ۱۸۰ درجه و مدت زمان ۴۰ دقیقه قرار می دهیم،بعد از ۴۰ دقیقه پیتزای ما آماده است. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
تارت میوه چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🍥آرد: 150گرم 🍥کره: 90 گرم 🍥پودر شکر: 20گرم 🍥آبسرد: 2تا ۳قاشق 🍥زرده تخم مرغ: 1عدد 🍥وانیل: کمی 🥞طرز تهیه : آرد و کره سرد رو با نوک انگشتان ورز میدیم تا شبیه خورده نان بشه.بعد پودر شکر و وانیل و زرده تخم مرغ را اضافه کرده و در آخر آب رو روی مواد میریزیم و با نوک انگشت ورز میدیم در حد خمیر شدن این خمیر رو نباید زیاد ورز داد . میتونید ۲۰ تا ۳۰ دقیقه هم خمیر و استراحت بدین خمیر رو با وردنه باز کرده به قطر ۳میلیمتر و سپس در قالب تارت گذاشته با چنگال کمی به دیواره و کف تارت زده در فر گرم بمدت ۲۰ دقیقه با درجه۱۷۵ قرار میدیم تا تارتمون کمی طلایی بشه برای داخل تارت از گاناش شکلاتی استفاده کردم (شکلات و خامه بطور مساوی)بعد از پرکردن تارتها با گاناش اونارو چنددقیقه در یخچال گذاشتم سپس میوه های اسلایس شده رو روش چیدم و با خامه فرم گرفته یه شکوفه وسط تارت زدم برای با طراوت موندن میوه ها،کمی بریلوی بیرنگ روی میوه ها بریزید تا هم براق بشن و هم تغییر رنگ ندهند. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
💫🕊 باآسمان‌مُفاخره‌کردیم‌؛ امشب‌تا‌سحر او‌از‌ستاره‌بگویدومن‌از‌تودم‌زنم.. ✋🏻 ‌‌ .