فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه #نیمرو خلاق 3سوته 😋
.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه #تزیین خلاقانه 3سوته 😍
.
.
هدایت شده از خانواده با نشاط ما
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عشق داری گلم؟!🙊🫀
بزنرواولاسمعشقتببینچیمیشه🤤👇🏻
🧡𝐄🧡 🧡𝐖🧡 🧡𝐊🧡
🧡𝐑🧡 🧡𝐓🧡 🧡𝐘🧡
🧡𝐔🧡 🧡𝐈🧡 🧡𝐎🧡
🧡𝐏🧡 🧡𝐀🧡 🧡𝐒🧡
🧡𝐃🧡 🧡𝐅🧡 🧡𝐆🧡
🧡𝐇🧡 🧡𝐉🧡 🧡𝐊🧡
🧡𝐋🧡 🧡𝐙🧡 🧡𝐌🧡
🧡𝐂🧡 🧡𝐕🧡 🧡𝐍🧡
زیر 18سال نیاد خطریههه😱😡☝🏼
هدایت شده از خانواده با نشاط ما
عصل لامصب 🤣😈👇🏿
عجب چیزیه 💦🚷
بزن روش 👇👇
🍀 🧠🧠
🧠🧠🧠
🧠🧠🧠🧠
🧠🧠🏴🏴
🧠🧠🧠🧠
🧠🧠☁️☁️
🧠🧠⌚️⌚️
🧠🧠☁️☁️
🧠🧠🧠🧠🧠
🧠🧠🔨🥿🥿🥿
🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠
🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠
🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠
🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠
🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠
🍀🍀🧠🧠🍀🍀🍀🍀🍀🍀
👾🍀🧠🧠🍀🍀🍀👾👾👾
👾👾🍀🍀🍀🍀🍀🍀👾
🍀🍀 🍀🍀
🧠 🧠
❌ورود افراد کم سن و با ادب ممنون 🚷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ناگت_مرغ 3سوته آماده کن 😋
.
.
.
پیتزا گوجه و گردو چگونه تهیه میشود؟😋😍
📝مواد لازم:
گوجه فرنگی ۳ عدد
گردو ۱۰۰ گرم
زیتون به تعداد لازم
آرد گندم ۵۰۰ گرم
روغن زیتون ۱ استکان
رب گوجه فرنگی ۱ ق . غ
پودر سیر ۱ ق .غ
مایه خمیر ۱ ق . م
سرکه خرما ۳ ق .غ
شکر. ۱ ق . م
آب گرم. ۳۰۰ میلی لیتر
پنیر پیتزا. به مقدار لازم
طرز تهیه :🍅
1️⃣ابتدا گوجه فرنگی ها را خرد کرده به همراه رب گوجه فرنگی،پودر سیر،سرکه خرما،گردو و پنیر فتا داخل غذا ساز مخلوط و یکدست می کنیم.
2️⃣مایه حاصل شده را به همراه مقداری روغن زیتون داخل تابه چدنی سرخ کرده تا غلیظ شود.
3️⃣مایه خمیر را به همراه مقداری شکر به آب ولرم اضافه کرده و مخلوط می کنیم ، باقی مانده روغن زیتون را به آرد اضافه و سپس آب ولرم را اضافه و مخلوط کی کنیم تا خمیر یکدست شود.
4️⃣خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه در دمای محیط گذاشته تا عمل آید،بعد خمیر را روی ظرف مورد نظر پهن کرده و مایه غلیظ شده را روی خمیر پهن می کنیم .و در آخر پنیر پیتزا و زیتون ها را می ریزیم و داخل فر در دمای ۱۸۰ درجه و مدت زمان ۴۰ دقیقه قرار می دهیم،بعد از ۴۰ دقیقه پیتزای ما آماده است.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🕌🕊
ما تُحفهای به غیر ارادت نداریم..
#السلامعليكياعلیبنموسی✋🏻
🥀.
تارت میوه چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍥آرد: 150گرم
🍥کره: 90 گرم
🍥پودر شکر: 20گرم
🍥آبسرد: 2تا ۳قاشق
🍥زرده تخم مرغ: 1عدد
🍥وانیل: کمی
🥞طرز تهیه :
آرد و کره سرد رو با نوک انگشتان ورز میدیم تا شبیه خورده نان بشه.بعد پودر شکر و وانیل و زرده تخم مرغ را اضافه کرده و در آخر آب رو روی مواد میریزیم و با نوک انگشت ورز میدیم در حد خمیر شدن
این خمیر رو نباید زیاد ورز داد . میتونید ۲۰ تا ۳۰ دقیقه هم خمیر و استراحت بدین
خمیر رو با وردنه باز کرده به قطر ۳میلیمتر و سپس در قالب تارت گذاشته با چنگال کمی به دیواره و کف تارت زده در فر گرم بمدت ۲۰ دقیقه با درجه۱۷۵ قرار میدیم تا تارتمون کمی طلایی بشه
برای داخل تارت
از گاناش شکلاتی استفاده کردم (شکلات و خامه بطور مساوی)بعد از پرکردن تارتها با گاناش اونارو چنددقیقه در یخچال گذاشتم سپس میوه های اسلایس شده رو روش چیدم و با خامه فرم گرفته یه شکوفه وسط تارت زدم
برای با طراوت موندن میوه ها،کمی بریلوی بیرنگ روی میوه ها بریزید تا هم براق بشن و هم تغییر رنگ ندهند.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
💫🕊
باآسمانمُفاخرهکردیم؛
امشبتاسحر
اوازستارهبگویدومنازتودمزنم..
#صلیاللهعلیکیااباعبدالله✋🏻
.