فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کاسه_یخ خلاقانه 3سوته بساز
🍜
.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه #نیمرو خلاق 3سوته 😋
.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه #تزیین خلاقانه 3سوته 😍
.
.
هدایت شده از خانواده با نشاط ما
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عشق داری گلم؟!🙊🫀
بزنرواولاسمعشقتببینچیمیشه🤤👇🏻
🧡𝐄🧡 🧡𝐖🧡 🧡𝐊🧡
🧡𝐑🧡 🧡𝐓🧡 🧡𝐘🧡
🧡𝐔🧡 🧡𝐈🧡 🧡𝐎🧡
🧡𝐏🧡 🧡𝐀🧡 🧡𝐒🧡
🧡𝐃🧡 🧡𝐅🧡 🧡𝐆🧡
🧡𝐇🧡 🧡𝐉🧡 🧡𝐊🧡
🧡𝐋🧡 🧡𝐙🧡 🧡𝐌🧡
🧡𝐂🧡 🧡𝐕🧡 🧡𝐍🧡
زیر 18سال نیاد خطریههه😱😡☝🏼
هدایت شده از خانواده با نشاط ما
عصل لامصب 🤣😈👇🏿
عجب چیزیه 💦🚷
بزن روش 👇👇
🍀 🧠🧠
🧠🧠🧠
🧠🧠🧠🧠
🧠🧠🏴🏴
🧠🧠🧠🧠
🧠🧠☁️☁️
🧠🧠⌚️⌚️
🧠🧠☁️☁️
🧠🧠🧠🧠🧠
🧠🧠🔨🥿🥿🥿
🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠
🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠
🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠
🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠
🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠
🍀🍀🧠🧠🍀🍀🍀🍀🍀🍀
👾🍀🧠🧠🍀🍀🍀👾👾👾
👾👾🍀🍀🍀🍀🍀🍀👾
🍀🍀 🍀🍀
🧠 🧠
❌ورود افراد کم سن و با ادب ممنون 🚷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ناگت_مرغ 3سوته آماده کن 😋
.
.
.
پیتزا گوجه و گردو چگونه تهیه میشود؟😋😍
📝مواد لازم:
گوجه فرنگی ۳ عدد
گردو ۱۰۰ گرم
زیتون به تعداد لازم
آرد گندم ۵۰۰ گرم
روغن زیتون ۱ استکان
رب گوجه فرنگی ۱ ق . غ
پودر سیر ۱ ق .غ
مایه خمیر ۱ ق . م
سرکه خرما ۳ ق .غ
شکر. ۱ ق . م
آب گرم. ۳۰۰ میلی لیتر
پنیر پیتزا. به مقدار لازم
طرز تهیه :🍅
1️⃣ابتدا گوجه فرنگی ها را خرد کرده به همراه رب گوجه فرنگی،پودر سیر،سرکه خرما،گردو و پنیر فتا داخل غذا ساز مخلوط و یکدست می کنیم.
2️⃣مایه حاصل شده را به همراه مقداری روغن زیتون داخل تابه چدنی سرخ کرده تا غلیظ شود.
3️⃣مایه خمیر را به همراه مقداری شکر به آب ولرم اضافه کرده و مخلوط می کنیم ، باقی مانده روغن زیتون را به آرد اضافه و سپس آب ولرم را اضافه و مخلوط کی کنیم تا خمیر یکدست شود.
4️⃣خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه در دمای محیط گذاشته تا عمل آید،بعد خمیر را روی ظرف مورد نظر پهن کرده و مایه غلیظ شده را روی خمیر پهن می کنیم .و در آخر پنیر پیتزا و زیتون ها را می ریزیم و داخل فر در دمای ۱۸۰ درجه و مدت زمان ۴۰ دقیقه قرار می دهیم،بعد از ۴۰ دقیقه پیتزای ما آماده است.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕌🕊
ما تُحفهای به غیر ارادت نداریم..
#السلامعليكياعلیبنموسی✋🏻
🥀.
تارت میوه چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍥آرد: 150گرم
🍥کره: 90 گرم
🍥پودر شکر: 20گرم
🍥آبسرد: 2تا ۳قاشق
🍥زرده تخم مرغ: 1عدد
🍥وانیل: کمی
🥞طرز تهیه :
آرد و کره سرد رو با نوک انگشتان ورز میدیم تا شبیه خورده نان بشه.بعد پودر شکر و وانیل و زرده تخم مرغ را اضافه کرده و در آخر آب رو روی مواد میریزیم و با نوک انگشت ورز میدیم در حد خمیر شدن
این خمیر رو نباید زیاد ورز داد . میتونید ۲۰ تا ۳۰ دقیقه هم خمیر و استراحت بدین
خمیر رو با وردنه باز کرده به قطر ۳میلیمتر و سپس در قالب تارت گذاشته با چنگال کمی به دیواره و کف تارت زده در فر گرم بمدت ۲۰ دقیقه با درجه۱۷۵ قرار میدیم تا تارتمون کمی طلایی بشه
برای داخل تارت
از گاناش شکلاتی استفاده کردم (شکلات و خامه بطور مساوی)بعد از پرکردن تارتها با گاناش اونارو چنددقیقه در یخچال گذاشتم سپس میوه های اسلایس شده رو روش چیدم و با خامه فرم گرفته یه شکوفه وسط تارت زدم
برای با طراوت موندن میوه ها،کمی بریلوی بیرنگ روی میوه ها بریزید تا هم براق بشن و هم تغییر رنگ ندهند.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
💫🕊
باآسمانمُفاخرهکردیم؛
امشبتاسحر
اوازستارهبگویدومنازتودمزنم..
#صلیاللهعلیکیااباعبدالله✋🏻
.
ساندویچ سبزیجات هندی چگونه تهیه میشود؟😋😍
📝مواد لازم:
سیب زمینی پخته ۲عدد
اسفناج ۱۰۰ گرم
هویج ۱عدد
ماست موسیر ۱پیمانه
پیاز ۱عدد
تخم گشنیز ۱ق.م
ادویه کاری ۱ق.م
نخود پخته ۲۵۰ گرم
آرد سوخاری به مقدار لازم
ترشی فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
1️⃣ابتدا در ظرفی نخود پخته را ریخته و سپس می کوبیم.بعد سیب زمینی را با رنده درشت رنده کرده و به همراه آن یک عدد هویج نیز رنده می کنیم و سپس مقداری نمک و فلفل قرمز،ادویه کاری،تخم گشنیز کوبیده شده را می ریزیم و خوب ورز داده تا مواد کاملا با هم مخلوط شود.
2️⃣در تابه چدنی کمی روغن ریخته مقداری از مواد را برداشته به شکل دلخواه در آرد سوخاری غلطانده در روغن سرخ می کنیم.
3️⃣نان ساندویچی را برش زده کمی ماست موسیر داخل نان مالیده سپس ترشی فلفل،پیاز خلال شده و برگ اسفناج را می ریزیم در آخر مایه سرخ شده را روی مواد می گذاریم ،و حال ساندویچ خوشمزه ما آماده سرو است.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاخ ِهمه حُکام ِجهان را که بگردی
دربار ِکسی پنجره فولاد ندارد .✨️؛
#کربلا
.
خورشت باميه باگوشت چرخ كرده چگونه تهیه میشود؟😋😍
گوشت چرخ كرده يك بسته
باميه يه بسته
پياز يك عددبزرگ
غوره
رب دوقاشق غذاخوردي
نمك وفلفل وزردچوبه
زعفران
🫕پيازرا نگيني كرده وسرخ كرده گوشت چرخ كرده واضافه كردم وتفت دادم ونمك وادويه ورب وزدم وتفت دادم يه ليوان ونصفي اب كردم غوره هم ريختم وگذاشتم يه رب باهم بجوشن بعد باميه وزعفران واضافه كردم وشعله كم كردم تاباميه ها بپزن وخورشت جابيفته،ميزان اب به خودتون بستگي داره.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
هدایت شده از خانواده با نشاط ما
🚷 ۲ دختر ۱۷ و ۱۵ ساله به جرم گذاشتن یک عکس در اینستاگرام به ۱۲۰ سال حبس محکوم شدن واقعا که خیلی بی حیان‼
‼️ دیدن عکس شرم آور👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2094530851C7dc7ef393e
هدایت شده از خانواده با نشاط ما
عصل لامصب 🤣😈👇🏿
عجب چیزیه 💦🚷
بزن روش 👇👇
🍀 🧠🧠
🧠🧠🧠
🧠🧠🧠🧠
🧠🧠🏴🏴
🧠🧠🧠🧠
🧠🧠☁️☁️
🧠🧠⌚️⌚️
🧠🧠☁️☁️
🧠🧠🧠🧠🧠
🧠🧠🔨🥿🥿🥿
🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠
🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠
🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠
🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠
🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠
🍀🍀🧠🧠🍀🍀🍀🍀🍀🍀
👾🍀🧠🧠🍀🍀🍀👾👾👾
👾👾🍀🍀🍀🍀🍀🍀👾
🍀🍀 🍀🍀
🧠 🧠
❌ورود افراد کم سن و با ادب ممنون 🚷
ای آب حیات یا اباعبدالله
کشتی نجات یا اباعبدالله
تا حشر همه جنّ و بشر میگویند
جانها بفدات یا اباعبدالله
#صلی_الله_علیک_یا_ابا_عبدالله
.
شیرینی تالیستون چگونه تهیه میشود؟😋😍
🧁مواد لازم:
شکر :۸۰ گرم آرد نخود چی :۱ پیمانه کره : ۱۵۰ گرم آرد گندم : به میزان لازم بکینگ پودر : ۱ ق م
🥮 شکر و کره رو با همزن زدم تا پوک بشه بعد آرد نخود چی و ب پ رو اضافه کردم و حالا آرد گندم رو تا حدی میزنیم که به دست نچسبه یه خمیر بسیار ترد و لطیفی بدست میاد که داخل نایلون گذاشتم و به مدت ۸ ساعت تو محیط آشپزخونه گذاشتم تا استراحت کنه بعد توی دستم باز کردم و شکل دادم و توی سینی فر گذاشتم به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه با دمای ۱۶۰ درجه .فقط باید بزارین کاملا خنک بشه بعد از سینی فر جدا کنین بعد با شکلات آب شده و پودر پسته تزئین کردم .
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من چه در پای تو ریزم، که پسند تو بود
سر نه چیزیست که شایسته پای تو بود
#مهربون_آقا
#بطلب_حرم
.
دســــرشکلاتی زعفـــرانی چگونه تهیه میشود؟😋😍
🥧مـــوادلازم:
شیر : ٣ لیوان
شکر : ۱ لیوان
زعفران دم کرده: به میزان لازم
پودرژلاتین: ٣ قاشق غذاخوری
خامه:۱۰۰ میلی لیتر(که تقریبامیشه نصف پاکت خامه صورتی)
گلاب: یک چهارم لیوان
وانیل: کمی
🍩 طــــرزتـــــهیه:
پودرژلاتین را روی نصف پیمانه آب سردبریزید.وقتی یکم بازشد، روی بخار کتری بذارید تا دانه های ژلاتین توی آب حل بشه.
شیر و شکر را داخل قابلمه روی حرارت بذارید و بهش زعفران (یاکاکائو) اضافه کنیدو بهم بزنید تامخلوط شده وشکرحل بشه.
وقتی شیر به جوش اومد وانیل وگلاب را اضافه کرده و قابلمه روکناربگذارید تا کاملا خنک بشه.
حالاخامه رو توی یک کاسه بریزین ووقتی شیر وشکر و زعفران کاملا خنک شد، کمی ازمایع توخامه میریزیم وهم میزنیم تاصاف ویکدست بشه.
این نکته خیلی مهمه که حتماباید محلول شیری کاملا خنک شده باشه وگرنه خامه میبره وتوی دسربد میشه.
خوب که خامه یکدست شد،آن رابه بقیه مواداضافه می کنیم و هم میزنیم تایکنواخت بشه.اگه دیدین بازم یکنواخت نشده، من توی مخلوط کن ریختم.حالااین مایه رومیریزیم توی قالب بعدکمی سردشدن داخل یخچال قرارمیدهیم.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حُبُّ الحُسَین أجَنَّنِی
عشقت مرا دیوانه کرد حسین..
.