23.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرین قاتق با میجان بانو😍
تو شمال از قدیم مرسوم بوده که اگه مهمون عزیزی داشتن براش خورش شیرین قاتق درست میکردن
شیرین قاتق رو هم با مرغ میپزن و هم با گوشت، این غذا خیلی لذیذه😋
پیاز ۴ عدد
مرغ ۴ تکه
قیسی یا برگه زردآلو ۳۰۰ گرم
کشمش پلویی ۱ لیوان
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
آفتاب پاییزی🍂
همین نور ، همین خورشید ، همین گیاه
دل ، خوش می داریم به سادگی های زندگی
که حال ِخوش، درکِ همین سادگی ست...
عصر بخیر 🌸🤍
10.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امام_رضایی ها ببینند
اشکتون سرازیر شد التماس دعا
.
12.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه میخوای #ژله و دسرات راحت از قالب برگرده وزمان برگردوندن به قالب نچسبه ونشکنه به این نکات توجه کن👇👇
✅برای حل کردن ژله بعد از ریختن آب جوش درظرف ژله حتما روی بخار کتری یا سماور بذارید وهم بزنید تا تمام ذرات ژلاتین موجود در پودر ژله باز بشه اگه این ذرات باز نشه باعث شکسته شدن ژله زمان خارج کردن از قالب میشه
✅اگه مبتدی هستین از از قالب سیلیکون مخصوصا اگه خیلی طرح یا شیارریز داره استفاده نکنید
✅قبل از برگردوندن حتما با نوک چاقو یا سیخ چوبی لبه ژله رو از کناره قالب جدا کنید
✅به ژله آب زیادی اضافه نکنید هر چی ژله سفت تر باشه راحت تر از قالب جدا میشه وخوشمزه تر هست واسه هر بسته ژله بین یک تا یک ونیم لیوان آب کافیه
✅حداقل ۴-۵ساعت زمان بدید تا کامل ببنده ژله هر چی بیشتر تو یخچال بمونه بهتر از قالب در میاد
✅آب جوش رو داخل یک ظرف بریزید ۱-۲دقیقه کنار بذارید وبعد ظرف قالب ژله رو چند ثانیه داخلش قرار بدین وبعد برگردونید
✅اگه مبتدی نیستین میتونید از باد گرم سشوار هم استفاده کنید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
15.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به این روش از گوشت بوقلمون،از ماهیچه هم لذیذ تر میشه حتما امتحانش کنید محشره🤤🤤
توی آبش ۲ تا پیاز خلالی ریختم
۲،۳ ق غ نمک و ۱۲ ساعت توی یخچال استراحت میدم بعد آبکش میکنم و همراه ادویه ها و ۳ تا پیاز خلال شده ریختم
میتونید پیاز رو یکم تفت بدین بعد بوقلمون رو بذارید روش یا مثل من همون موقع با هم روی حرارت قرار بدین🥰
ادویه ها👇
پودر سیر،فلفل سیاه،کمی دارچین،نمک،تخم گشنیز و پودر زنجبیل
برگ بو و لیمو عمانی درسته
ده دقه آخر هم یکم دیگه زعفران بزنید که عطرش عالیه🍃👌🏻
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
10.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امام_رضایی ها ببینند❤️🩹
اشکتون سرازیر شد التماس دعا😭
امام_مهربانی_ها🕊
.
27.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی خلالی به روش سرآشپز جنوبی 😎✨
سیبزمینی
رنده یا خلال کن
آب و یخ
روغن و نمک
و البته یکم حوصله که همهی این مراحل رو انجام بدید 🥰
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
15.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه همه نکات رو رعایت کنی اسفنجی ترین کیک هویج و گردو رومیتونی درست کنی 👌😋🍰🥕
شکر قهوه ای ۱ پیمانه
شکر سفید نصف پیمانه
وانیل ۱/۴ ق چ
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۲ پیمانه
دارچین ۱ ق چ
بیکینگ پودر ۱ ق غ
هویج رنده شده ۱ پیمانه
گردو نگینی نصف پیمانه
روغن ۱ پیمانه
شیر ۳/۴ پیمانه
دمای فر ۱۸۰ درجه و زمان ۴۵ دقیقه
قالب ۲۰ سانت
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
16.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر پاناکوتا و ژله 🍨🍧
مواد پاناکوتا:👇
شیر:۲لیوان●خامه :نصف بسته
شکر:نصف لیوان●پودر ژلاتین:۲ق غ
آب:نصف لیوان●وانیل:۱/۴ق چ
پودر ژلاتین رو روی نصف لیولن آب میپاشیم تا اسفنجی بشه،روی بخار کتری (بن ماری)روان کنین
خامه رو کمی هم بزن تا باز بشه،شکر و شیر رو اضافه روی شعله متوسط گذاشته مرتب هم بزن تا شکر حل بشه(تقریبا ۱۰دقیقه)
پودر ژلاتین و وانیل رو اضافه و هم بزن بعد حرارت رو خاموش کن
توی لیوان یا ظرف مورد نظر ریخته بزار یخچال خودشو بگیره
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻