هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سلام_صبحتون_پراز_شادابی ☕️😊🍁
چهارشنبه تون زیبا 🍁
دلتون پراز مهر و مهربونی🧡
امروز دوباره گره بزنیم🎗
تمام خواسته هایمان🙏
رابه دستهای خداےخوبی ها🧡
شک نکن😊مسیر زندگیمون
پر از باران اجابت خواهد شد 🍁
غذاهای 3سوته😋
#مافین_شکلاتی_با_موز_وگردو ⛱ مواد لازم🍚 ▫️تخممرغ ۳ عدد ▫️آرد 2 پیمانه سرخالی ▫️شکر 1 پیمانه (من ن
طرز تهیه🥯
🔸شکر و وانیل و روغن مایع را دو دقیقه با همزن میزنیم...
یکی از تخم مرغ ها را اضافه و سی ثانیه هم میزنیم، تخم مرغ دوم را افزوده و مجدد سی ثانیه و تخم مرغ سوم و سی ثانیه...
حتما این زمان ها را رعایت کنید...
موزها را رنده کرده اضافه و مخلوط میکنیم...
آرد و بکینگ پودر و پودرکاکائو را مخلوط و سه بار الک میکنیم...
🔸آرد و شیر را در سه مرحله به بقیه مواد اضافه میکنیم و با لیسک به صورت دورانی هم میزنیم...
حالا مواد رو در قالب مافین ریخته و رو گردومیریزیم...
(البته دوستان میتونید گردو رو به نایه اضافه کنید و در یک قالب بزرگ بریزید)
♦️درفر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بسته به حرارت فرها فرق داره
♦️وقتی از فر درآوردید گرم گرم روش سس کارامل میریزیم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلطان حلوا 🍪🍪🍪
سه سوته درست کن 😍😋
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#سوپ_عدس
امروز یک #سوپ خیلی خوشطعم و مقوی داریم😊
📝طرز تهیه:در قابلمه یک قاشق روغن زیتون+یک پیاز که ریز خرد کردید+یک هویج خرد شده دو حبه سیر ریز خرد شده+یک ساقه کرفس خرد شده رو پنج دقیقه تفت بدید تا پیاز نرم بشه بعد فلفل و زردچوبه اضافه کنید.حالا یک لیوان عدس+یک لیوان گوجه فرنگی خرد شده+پنج تا شش لیوان آب+دو قرص عصاره مرغ یا اگر گیاهخوارید عصاره سبزیجات(یا کلا پنج لیوان آب مرغ)اضافه کنید.شعله رو زیاد کنید تا بجوشه و بعد بذارید با شعله ملایم کاملا بپزه و جابیفته.ده دقیقه آخر پخت،سه تا چهار ق غ جعفری خرد شده اضافه کنید و نمک سوپ رو اندازه کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#دسر_موز
شكر. ١/٢پيمانه
شير. ٢پيمانه
ژلاتين. ١/٥ق س
موز. ٣عدد
خامه. ١پيمانه
آب. ١/٤پيمانه
ژلاتين با آب بن مارى شود.شير و شكر رو روى حرارت ميذاريم تا شكر در شير حل شود.خامه را كمى با همزن ميزنيم تا كمى غليظ شود سپس ژلاتين و شير را مخلوط ميكنيم وقتى كمى خنك شد خامه را اضافه ميكنيم و در آخر موز هاى خرد شده و در قالب ميريزيم.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کیک_پیروک 😋😋😋 #کیک_پیروک مواد اولیه: کره 150 گرم شکر 1/2 پیمانه تخم مرغ 2 عدد بکینگ پودر 1 قاشق
دستور تهیه:
کره نرم شده را با همزن بزنید تا پف کند.تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و با همزن بزنید.پوست پرتقال و کمی وانیل را نیز اضافه کرده و بزنید.آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده و مخلوط کنید.نصف بیشتر خمیر را در قالب پهن کنید.مارمالاد را روی خمیر بریزید و صاف کنید.به بقیه خمیر کمی آرد اضافه کنید و روی سطح آرد بپاشید.خمیر را به قطر 3 میلی متر باز کرده و با رولت مخصوص شیرینی پزی خمیر را به صورت نوار باریک به عرض 1 سانتی متر ببرید و روی قالب آماده شده شیرینی یه صورت ضربدری بگذارید و روی آن را با برس زرده تخم مرغ برنید و به مدت 1 ساعت با حرارت 350 درجه فارنهایت در طبقه وسط فر قرار دهید.در صورت تمایل میتوانید 1/2 پیمانه گردوی خرد شده نیز روی مارمالاد بپاشید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#دسر_كدو_حلوايى 😋
🔸اول كدو حلوايي رو تكه تكه كنيد پوستش رو بگيريد و بذارين با آب و كمي شكر بپزه بعدش با همزن پوره اش كنين.
يه بسته بيسكوييت پتي بور رو هم خرد كنيد و بذارين كنار حالا ظرف هاي دسرتون رو بيارين و يه لايه بيسكوييت بريزين و يه لايه پوره
♦️ ميتونين بين لايه ها از موز و دارچين و خامه هم استفاده كنين
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کباب_ترکی ⛱
مواد لازم برای ۴ نفر🔻🥩
▫️گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم
▫️پیاز رنده شده دو عدد
▫️سیر رنده شده یک قاشق چای خوری
▫️نمک، فلفل سیاه و پاپریکا به میزان لازم
▫️جعفری ریز خرد شده دو تا سه قاشق غذاخوری
▫️تخم مرغ یک عدد
▫️ پودر نان خشک دو قاشق غذاخوری
▫️رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
▫️سیخ چوبی ۱۰ تا ۱۲ عدد
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کباب_ترکی ⛱ مواد لازم برای ۴ نفر🔻🥩 ▫️گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم ▫️پیاز رنده شده دو عدد ▫️سیر رنده
طرز تهیه🍢
🔸بعد از رنده کردن پیاز حتما آب اضافی آن را بگیرید. همه مواد را در کاسه بزرگی ریخته و مخلوط کنید. چند دقیقه ورز دهید سپس به حالت ضربه ای در کاسه بکوبید تا منسجم و کشدار شود، روی ظرف سلفون بکشید و حداقل نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
🔸سیخ های چوبی را به مدت نیم ساعت در آب ولرم خیس کنید، این کار از سوختن و تیره شدن سیخ ها هنگام پخت و همچنین از خشک شدن گوشت جلوگیری میکند.
🔸مخلوط گوشتی را به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم کنید، اگر از ترازو استفاده میکنید هر قسمت ۸۰ تا ۱۰۰ گرم باشد. با دست نمدار هر قسمت گوشت را در دست کاملا گرد کنید سپس به شکل سوسیس مدل دهید و یک سیخ چوبی از مرکز کباب فرو کنید. در تابه گریل(یا ساده) مقدار کمی روغن بریزید و سیخ های کباب را در تابه بگذارید و با حرارت متوسط همه طرف هر کباب را سرخ کنید تا خوشرنگ شود، از سرخ کردن بیش از حد کباب ها خودداری کنید که باعث خشک و گلوگیر شدن کباب میشود. کباب های آماده را در کنار کته ساده یا نان سرو و نوش جان کنید.
♦️پیشنهاد:اگر منع مصرف گوشت قرمز دارید میتوانید از گوشت مرغ یا بوقلمون هم استفاده کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کیک_شیره_انگور ⛱
مواد لازم🔻🥚
▫️تخم مرغ : ۴عدد
▫️شیره انگور : ۱ لیوان
▫️آرد: دو لیوان و نیم
▫️روغن مایع: سه چهارم لیوان
▫️شیر یا آب جوش : یک چهارم لیوان(من از شیر استفاده کردم)
▫️پودر کاکائو : ۱ قاشق غذاخوری
▫️وانیل نصف ق.چ
▫️بکینگ پودر:1ق.غ
🚫همه مواد ب دمای محیط رسیده باشه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کیک_شیره_انگور ⛱ مواد لازم🔻🥚 ▫️تخم مرغ : ۴عدد ▫️شیره انگور : ۱ لیوان ▫️آرد: دو لیوان و نیم ▫️رو
طرز تهیه🍰
🔸آرد+بکینگ پودر+پودر کاکائو رو سه بار الک میکنیم(الک کردن باعث هوا دهی ب آرد میشه در نتیجه بافت و پف کیکتون عالی میشه)
تخم مرغ و وانیل رو ۲ دقیقه با دور متوسط هم میزنیم تا از لختگی دربیاد سپس شیر و شیره انگور را اضافه و چند دقیقه با دور تند میزنیم سپس روغن رو اضافه و سی ثانیه هم میزنیم اردوبکینگ پودر و کاکائو الک شده را در سه مرحله اضافه میکنیم و فقط در حد مخلوط شدن زده نه بیشتر وگرنه پف تخم مرغها از بین میره و کیک پفش کم میشه
🔸کف قالب و اطراف قالب را با روغن جدا کننده چرب میکنیم مایه کیک رو داخل قالب میریزیم و در فر که از قبل گرم کردیم با حرارت 180 درجه بمدت ۵۰ دقیقه میزاریم تا بپزه.
اندازه قالب میان تهی ۲۳ بود
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#هويج_پلو 🍛 😋
🔸پياز داغ درست كردم و هويج ها رورنده درشت زدم با پياز داغ تفت دادم و نمك و فلفل و زعفرون دم شده رو بهش اضافه كردم درش رو گذاشتم واسه چند دقيقه (زياد نياز به تفت و پخت نداره چون با برنج پخته ميشه)مرغ رو تكه هاي باريك برش دادم با پياز داغ و زعفرون دم شده و فلفل و نمك تفت دادم مقداري آب و چند قطره آبليمو اضافه كردم تا بپزه و آبش كشيده بشه برنج رو آبكش كردم با مخلوط هويج وبه هم زدم و دم گذاشتم مقداري كره آب شده و زعفرون دم شده به مقدار دلخواه روي برنج ريختم تو عطر و طعمش خيلي تاثير داره و موقع سرو مرغ رو روش گذاشتم واسه تزيين روش از خلال پسته يا بادام هم استفاده كنيد
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ترشك_انار 😋
🔸انار ترجیحا ترش رو دون میکنیم و با مقدار کمی آب میزاریم یک ربع بپزه .بعد سرکه رو به انار دون اضافه میکنیم، بقدری سرکه میریزیم که ی کوچولو روی انار رو بگیره نه زیاد ، همزمان دوتا قاشق رب انار و نمک هم اضافه میکنیم و شعله رو ملایم میکنیم تا ترشکمون غلیظ بشه.به همین راحتی و به همین ترشندگی
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
طرز تهیه:🍜
براي درست كردن اين سوپ ،كه بسيار سريع و راحت آماده ميشه ، يه دونه پيازو تفت ميديم و دوتا ساقه كرفس جوون رو ريز خرد مي كنيم و بهش اضافه ميكنيم يه دونه سيب زميني كوچك رو هم به همون ترتيب قبل خرد و اضافه ميكنيم (اگر دوست داريد كمي پودر سير و فلفل سياه تو اين مرحله اضافه كنيد )، استاك مرغ يا گوشت رو ميريزيم روي اين مواد و ميزاريم ده دقيقه بپزه ،سيب زميني ها كه نرم شدن ، نيم كيلو اسفناج خرد شده رو اضافه ميكنيم و ميزاريم ده دقيقه ديگه بپزه و در آخر با گوشتكوب برقي مواد رو يكدست ميكنيم ، ميتونيد از خامه ،ماست غليظ موقع سرو روي سوپ بريزيد و ميل كنيد .
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#كباب_تركيه
#پیشنهاد_امروز😍😍
اينم يه نوع غذاى تركى ديگه كه خيلى خيلى خوشمزه است و خيلى زود هم آماده ميشه... .
طرزتهیه:
براى كباب يه پياز رو رنده كنيد و ابش رو بگيريد و بعد گوشت رو اضافه كنيد،يه قاشق ارد سوخارى،يك سوم پيمانه جعفرى خرد شده،نمك و فلفل و پاپريكا،زردچوبه اضافه كنيد و ورز بديد...
توى تابه اى روغن زيتون بريزيد و يه سيب زمينى و يه پياز و دوتا گوجه فرنگى رو حلقه حلقه كنيد و كمى زنجبيل تازه روش رنده كنيد،ادويه هارو روشون بپاشيد و از مواد گوشتى برميداريم و شكل بديد و روشون بچينيد،توى يه كاسه دو قاشق رب گوجه فرنگى رو با يك ليوان اب مخلوط كنيد و روشون بريزيد و بهد با شعله ى ملايم و درب بسته بذاريد تا بپزه و ابش خشك بشه وسس غليظى داشته باشه.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#پیتزا_لقمه_ای ⛱ مواد لازم🔻🥛 ▫️خميرمايه يه ق غ خ سرخالى ▫️شيرنصف ليوان ▫️آب ولرم یک سوم لیوان ▫
گطرز تهیه🔻🍕
🔸خميرمايه روباشكرويك سوم اب ولرم حل مى كنيم وهمه موادروبه جزاردباهم مخلوط كنيد،اردروالك كنيدوكم كم به مواداضافه كنيدوورزبديدتايه خمير تقريباسفت بدست بياريد(خميرپيتزا از خميرپيراشكى ودونات يكم سفت تر باشه)
🔸بعدروش رومى پوشونيم وجاى گرم دوساعتى استراحت ميديم تاوربياد.
بعداینکه خمیرآماده شد،میزکارروآرد پاشی میکنیم خمیرروبه قط یک سانت پهن میکنیم وبایک قالب گردکوچک شروع میکنیم به قالب زدن وبعد روی هرکدوم ازخمیرهاروباچنگال چندتا سوراخ میزنیم وتوی فری که بادمای ۱۷۵ درجه گرم شده سه دقیقه میذاریم تا خمیرکمی بپزه
🔸خمیرروازفردرمیاریم و روش سس کچاپ یاسس چیلی میزنیم و کمی پنیرمیریزیموروش موادپیتزاو دوباره پنیرمیریزیم وتوی فربادمای ۱۷۵. درجه به مدت ۱۵دقیقه میذاریم تابپزه.
موادپیتزامیتونه مخلوط گوشت چرخ شده،فلفل دلمه وقارچ وجعفری وذرت باشه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#خورشت_فسنجون 🥘 😋
🔸گردوی آسیاب شده (به ازای هر نفر 50 گرم معادل 2 ق غ خ) را با حرارت ملایم تفت میدیم تا تلخ نشه، سه لیوان آب سرد اضافه میکنیم (آب گرم باعث گلوله شدن گردوها میشه) و با حرارت خیلی ملایم اجازه میدیم گردوها بپزه و روغن پس بده تقریبا 3 ساعت زمان میبره در انتهای پخت مرغ هایی رو که از قبل سرخ کردیم به همراه نمک و 3 ق غ رب انار و شکر (طعم فسنجان سلیقه ایه میتونید شیرین یا ترش یا ملس درست کنید ما ملس دوست داریم) و البته زعفران آبکرده به خورشت اضافه میکنیم، اگر با گوشت میپزید بعد از تفت دادن گردوها گوشتم بریزید و یه تفت کوچیک بدین و بزارید با بقیه مواد بپزه، من خودم با گوشت تکه ای دوس دارم، چند تکه یخ هنگام پخت باعث میشه به گردوها شوک وارد بشه و گردو روغن خوبی پس بده روغنی که پس داده از خود گردو هستش من فقط یک قاشق برای تفت پیاز روغن ریختم، اگر فسنجون تیره دوست دارید یه دونه میخ بشورید بندازید تو خورششتون، ربشم زیاد کنید
رب رو با آب مخلوط و به خورش اضافه کنید
درصورت تمایل چنتا آلو بخارا هم برای خوشمزه شدنش میتونید اضافه کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#شیرینی_خوشمزه ⛱ 🔴مواد لازم🔻🍚 ▫️كره ١٠٠ گرم ▫️پودرقند نصف پيمانه ▫️وانيل ١/٨ق چ ▫️تخم مرغ ١عد
طرز تهیه🔻🥟
🔸كره وتخم مرغ رو از يك ساعت قبل خارج از يخچال قرارداده تا همدماى محيط بشه،كره پودرقندو وانيل رو باهمزن مخلط ميكنيم تانرم ولطيف بشه
سپس تخم مرغ رو اضافه ميكنيم وهم ميزنيم تا نرم بشه،
🔸بعد اردو بكينگ پودر الك شده رو كم كم اضافه ميكنيم
به مدت نيم ساعت ميزاريم يخچال تا استراحت كنه بد از نيم ساعت خميرو و با وردنه روي سلفون بازشون ميكنيم و شروع ميكنيم به قالب زدن و سپس در فر با دماي ١٨٠ به مدت ١٠ تا ١٢ دقيقه
درنهايت شيريني ها رو در شكلات بن ماري شده زده و به دلخواه روي شيريني رو تزئين كنيد
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food