غذاهای 3سوته😋
#کیک_خیس_انگلیسی ⛱ 🔴مواد لازم🔻🍚 🔸۲۳۰ گرم آرد 🔸۳۵۰ گرم شکر 🔸 ۷۰ گرم پودر کاکائو 🔸2 قاشق چایخوری ب
⭐️باتر میلک🔻
یک ق غ ابلیمو یا سرکه سفید را داخل پیمانه ریخته و روی ان را شیر بریزید
🔴طرز تهیه🔻🥮
🔸فر رو دمای ۱۸۰ درجه بزارین، دو قالب ۲۳ سانتیمتری رو چرب کنین و پودر کاکائو بپاشین، آرد، پودر کاکائو، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک رو باهم مخلوط کنین و الک کنین.
باترمیلک، روغن، تخم مرغ ها و وانیل رو با سرعت بالای همزن بزنین تا کاملا مخلوط شن ،به آرامی مواد خشک رو اضافه کنید و با سرعت کم همزن بزنین تا فقط مخلوط بشن، زیاد هم نزنید، بعد نسکافه رو اضافه کنید.مایع خیلی شل خواهد بود.داخل قالب بریزید و ۳۰ دقیقه بپزین تا تستر تمیز دربیاد از وسط کیک
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#حلوا_بادام ⛱ مواد لازم🔻🍚 🔻اردگندم ١پيمانه 🔻اردبرنج ١/٢ پيمانه 🔻پودربادام ١/٢ پيمانه 🔻خلال پسته به
طرز تهیه🔻🍮
🔸اب رابه همراه ١/٢ ليوان شكرروي حرارت بذارين تا شكرحل بشه ١ ق چ زعفران دم شده وگلاب وهل رااضافه كنين ،وقتي جوش امد حرارت روخاموش كرده وظرف شربت روكناربذارين
🔸اردگندم رالك كرده وبذارين روي حرارت خيلي كم تاتفت بخوره وبوي خامي اردازبين بره (نيم ساعت تا ١ساعت من تفت دادم.)
سپس اردبرنج راروي اردالك كرده و٥ دقيقه ديگه هم بزنين وتفت بدين ، بعداز٥ دقيقه پودربادام رااضافه كنين (بادام خردشده وپسته روهم اضافه كنين ). و٢ دقيقه ديگر تفت بدين ، حالا روغن مايع رواضافه كنين وبعدكره را اضافه و٥ دقيقه اردراسرخ كنين (حرارت خيلي ملايم باشه چون اردبرنج زودميسوزه )
🔸بعدازسرخ كردن اردها شربت رااضافه وهم بزنين تا حلواجمع بشه دوسه بارقابلمه راباحركت دست بچرخونين تاحلوا جدابشه وهمونطورداغ داخل قالب ريخته وتزيين كنين
♦️نكته : رنگ اين حلوا كلا سفيده وتزيين بافوندانته وهمينطورروشوميتونين باشكلات تزيين كنين .
♦️من بابيسكوييت وكاترحلواروتزيين كردم كاترو روي بيسكوييت گذاشتم وحلواروروي بيسكوييت وبعدحلواروازكاترخارج كردم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 آموزش #بیسکویت_سوخاری 😋
کلیپهای جدید رو با ما ببینید😊
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_ماکارونی
کلیپهای جدید رو با ما ببینید😊
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرپ_شکلاتی_و_مخلوط_بری
یه3سوته ی بی نظیر
کلیپهای جدید رو با ما ببینید😊
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 آموزش #سالاد_شوید 3سوته 😋
کلیپهای جدید رو با ما ببینید😊
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 آموزش #سوپ_سیر_و_قارچ 🍜
کلیپهای جدید رو با ما ببینید😊
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 آموزش #پیتزا_بدون_فر 🍕
کلیپهای جدید رو با ما ببینید😊
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥💥💥🍖بال مرغ كبابى تيكا🍖💥💥💥
اين ويدئو بينظير و خوشمزه ی 3سوته رو حتما ببينيد.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
دسر شکلاتی فندوقی #دسر مواد لازم: خامه صبحانه: 1/4 لیوان شیر :2 لیوان پودر ژلاتین :1 قاشق غذاخوری ش
طرز تهیه:
1/2 لیوان شیر را داخل کاسه ای بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید ، کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود.
خامه را داخل قابلمه ای بریزید ، باقی مانده شیر را کم کم به خامه اضافه و مخلوط کنید و پس از اینکه یکدست شد شکر را اضافه کنید ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود.
پس از اینکه مخلوط شیر و خامه داغ شد از روی حرارت بردارید ( دقت کنید داغ شود اما به نقطه جوش نرسد ) و شکلات تخته ای رنده شده ، اسانس وانیل ، فندوق و مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
دسر در ظرف دلخواه ریخته وبا پودر کاکائو تزیینکنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#تست_فرانسوى 🥪 😋
تخم مرغ:۱عدد
شیر:۱/۳لیوان
شکر:یک قاشق غذاخوری
وانیل :نصف قاشق چایخوری
نمک:یک پنس
کره:۵۰گرم
🔸ابتدا تخم مرغ و وانیل و نمک وشیرو هم بزنید تا یکدست بشه تابه رو بزارید گرم شه کره رو بریزید و پس از گرم شدن نون تست و بزنید تو مواد تخم مرغی و بزارید تو تابه روی حرارت متوسط تا سرخ بشه من یه کم زود برداشتم اگه برشته تر بشه خوشمزه تره بعد از آماده شدن میتونید روش عسل بریزید و با هر میوه ای که دوست دارید نوش جان کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
بورک سیب زمینی #فینگرفود ۴عدد یوفکای بزرگ ۵عدد سیب زمینی متوسط ۱ونیم لیوان شیر ۱ق چای خوری فلفل سیا
طرز تهیه:👇
سیب زمینی هارو ابپز کنید و خوب له کنید بزارید سرد بشه.وقتی سرد شدن شیر ،فلفل سیاه ،،پول بيبر و نمك اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.بايد كمي شل و رقيق بشه كه بتونيم به راحتي مابين يوفكا ها بماليم. اولین يوفكارو روي سطح تون پهن كنيد و با فرچه همه جاي يوفكا رو روغن مايع بماليد .و يوفكاي بعدي رو روي يوفكاي اول پهن كنيد و دو باره همه جاي يوفكارو روغن مايع بماليد. وبعدسيب زميني رو همه جاي يوفكا بماليد.يوفكاي بعدي رو روي سيب زميني پهن كنيد و دوباره چرب كنيد و از مواد روش بماليد.يوفكاي بعدي رو هم به همين روش چرب كنيد و مواد بماليد .يعني سه طبقه از يوفكا بايد مواد داشته باشن.سپس کنار های یوفکا رو به داخل تا کنید ویوفکارو رول کنید .دور یوفکارو با سفلون بپیچید و دو ساعت در یخچال استراحت دهید.در مرحله آخر رول هارو برش بزنید و داخل سینی فر بچینید و در فر ۲۰۰درجه تا زمانی که رنگ بگیرن بپزید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#چیز_کیک_کاراملی ⛱
مواد لازم🔻🧀
🔸بیسکویت شکلاتی........... 250 گرم
🔸کره ذوب شده.................. 80 گرم
🔸پنیرخامه ای ................ 300 گرم
🔸خامه فرم گرفته ........... 200 گرم
🔸شکر................................... 100 گرم
🔸ژلاتین ......................... 4 ق چ
🔸آب سرد.................. یک چهارم پیمانه
مواد لازم برای کارامل🔻🍨
🔸شکر ......................... 150 گرم
🔸آب.................................... 3 ق س
🔸خامه صبحانه............ 100 گرم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#چیز_کیک_کاراملی ⛱ مواد لازم🔻🧀 🔸بیسکویت شکلاتی........... 250 گرم 🔸کره ذوب شده..................
طرز تهیه🔻🍰
🔸بیسکویت را پودر کرده، با کره ذوب شده خنک شده مخلوط و مواد را داخل قالب (ترجیحا کمربندی) گرد 25 سانتی متری و یا یک قالب چهارگوش 23 سانتی متری پرس کرده، به مدت 15 دقیقه داخل یخچال قرار دهید
🔸ژلاتین را داخل آب سرد ریخته، روی بخار آب قرار داده تا حل شود.
🔸پنیرخامه ای و شکر را با دور کند همزن بزید تا خوب باهم مخلوط شوند.
🔸ژلاتین رقیق شده را به مواد افزوده، بعد از مخلوط شدن کارامل آماده را نیز اضافه کنید و در پایان خامه ی فرم گرفته را با مواد مخلوط کنید.
🔸در صورت تمایل می توانید از گاناش جهت پر کردن سطح چیز کیک استفاده کنید.
🔸قالب را به مدت3ساعت در یخچال قرار داده، بعد از این مدت از قالب جدا کنید.
طرزتهیه کارامل🔻
🔸آب و شکررا داخل ظرفی ریخته، روی حرارت قرار دهید تا شکر ذوب شود و بجوشد.
🔸همچنان به جوشاندن ادامه دهید تا رنگ ان کاملاً کاراملی شود.
🔸از روی حرارت برداشته، کمی صبر کنید تا حباب های سطح آن محو شود سپس خامه را داخل آن ریخته و خوب مخلوط کنید، سس جهت مصرف آماده است.
🔸 نکته ها
♦️درصورت دلخواه می توانید میزان سس کارامل را 2 برابر کرده، نیمی از مواد پنیری را روی بیسکویت ها ریخته، سس کارامل را روی مواد پنیری پهن کرده مجدداً روی کارامل را با باقیمانده مواد پنیری بپوشانید.
♦️از سس کارامل هنگام سرو چیز کیک نیز می توانید استفاده کنید.
♦️سس کارامل آماده را می توانید با کلّ مواد پنیری مخلوط کرده و سپس داخل قالب بریزید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#مرغ_تست_کنجدی 🥪 😋
200گرم مرغ خام
نصف ق چ خ زنجبیل
فلفل تند
سس سویا 2 ق س
سیر 2حبه
سفیده تخم مرغ 1 عدد
کنجد نصف پیمانه
نان تست به میزان لازم
🔸سینه مرغ و چرخ کنید من این دفعه توغذاساز ریختم که خیلی راضی بودم بعدهمه مواد رو باهم مخلوط میکنیم .از مواد ب اندازه 1ق غ روی نون تست میمالیم، بعدبه سفیده تخم مرغ زده توی ظرف کنجد میریزیم ،تا سطح رویش را کنجد بگیردسمت کنجدیش روسرخ میکنیم.اندازه روغن ب حدی باشه ک روی کنجد رو بگیره مرغ و نه خیلی کم ونه خیلی زیادبمالید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#ترشی_هفت_بیجار ⛱ مواد لازم🔻🥕 ♦️گل گلم : 2 عدد بزرگ ♦️هویچ : 1 کیلو ♦️خیار : 1 کیلو ♦️گوچه فرنگ
طرز تهیه🔻🍲
🔸من همیشه از سرکه سفید استفاده میکنم چون رنگ ترشی ام عوض نمیشه و همین جوری خوشگل موشگل میمونه و برای تهیه این ترشی خوشگل موشگل گل کلم ها رو از همدیگه جدا کرده و خرد میکنیم و سپس شسته و بزارید کاملا آبکش بشه و حالا هویچ و خیارها رو برش زده و قالب میزنم و بعد 1 عدد هویچ رو با چاقو از بالا به پایین برش میزنیم و سپس از چاقوی حکاکی برای تزیین
🔸هویچ و خیارها استفاده کردم و فلفل های قرمز و سبز رو که از قبل شسته و حتما اجازه بدید کاملا آبکش بشه و بعد به ترشی تون اضافه کنید و در ظرف مورد نظر 2 قاشق غذاخوری نمک رو در سرکه سفید حل کرده و مواد ترشی مون رو به سرکه اضافه میکنیم بعضی از دستورها سبزی و یا ادویه ترشی میزنن و شما به دلخواه میتونید از کرفس و بادمجان استفاده کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#دسر_باواريا_با_مغز_خرده_شيشه ⛱ مواد لازم🔻🥚 ♦️زرده تخم مرغ ۶ عدد ♦️شیر ۳ لیوان(دسته دار فرانسوی)
طرز تهیه🔻🍮
🔸اول يه بسته ژله بلوبري رو ساده درست كردم ريختم داخل يه ظرف مربع يا مستطيل گذاشتم يخچال ببنده.
بعد ٣ ليوان شير گذاشتم بجوشه.
بعد ٦تازرده تخم مرغ با يك ليوان شكر نصف قاشق چايخوري وانيل همرو با دور تند همزن زدم تا سفيدبشه،حدود ٣دقيقه
🔸شير در حال جوش به مواد تخم مرغي اضافه كردم دوباره با دور تند همزن حدود دو دقيقه زدم.
وقتي از حرارت افتاد دو تا خامه صبحانه حدود ٤٠٠گرم بهش اضافه كنيد و دوباره مخلوط كنيد.
در اخر وقتي كامل از حرارت افتاد و سرد شد،٤تا قاشق غذاخوري ژلاتين رو بن ماري كنيد و به مواد اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد.
كف قالب مورد نظرتون چرب كنيد و مقداري از باواريا روداخل قالب بريزيد.
بزاريد داخل يخچال تا ببنده
🔸بعد ژله ساده اي رو كه داخل يخچال گذاشته بوديد رو برش بزنيد و داخل قالب بريزيد.
نصف استكان شير گرم كنيد و يك قاشق پودر نسكافه داخلش حل كنيد و به نصفي از باوارياي كه باقيمانده اضافه كنيد و روي خرده ژلها اضافه كنيد.
♦️من تو دو مرحله اين كارو كردم كه ژلها نياد رو.
♦️بعد بزاريد ببنده، وقتي بست بقيه باواريا ساده رو اضافه كنيد.
♦️بعد از ٥تا ٦ساعت از يخچال خارج كنيد و نوش جان كنيد
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#رولت_مرغ ⛱
مواد لازم🔻🍗
♦️سینه مرغ دوبار چرخ شده یک عدد
♦️پیاز رنده شده بزرگ یک عدد (آب پیاز گرفته شود)
♦️سیر رنده شده چند حبه
♦️زعفران دم کرده ی غلیظ سه ق غ
♦️نمک و فلفل و زردچوبه به مقدارلازم
♦️کره ی نرم و به دمای محیط رسیده 70گرم
مواد میانی🔻
♦️کشمش و زرشک (ازقبل خیس نموده و آبکش میکنیم ) و خلال بادام و خلال پسته و برگ زردآلو خلالی شده و گردو ب خرد شده ه مقدار لازم
⭐️همه ی مواد میانی را باهم مخلوط نموده و کنارمیگذاریم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#رولت_مرغ ⛱ مواد لازم🔻🍗 ♦️سینه مرغ دوبار چرخ شده یک عدد ♦️پیاز رنده شده بزرگ یک عدد (آب پیاز گرف
طرز تهیه🔻🍲
🔸ابتدا دوعدد پیاز متوسط را نگینی خرد نموده و تفت میدهیم تا طلایی شود سپس دو ق غ رب هم اضافه کرده کمی تفت داده و نمک و زردچوبه و کمی زعفران اضاف
سینه مرغ و پیاز و سیر و زعفران و نمک و فلفل و زردچوبه و کره را باهم مخلوط و خوب ورز داده و سپس یک نایلون را باز کرده و چرب میکنیم و مواد را روی سطح کار به شکل مستطیل به قطرنیم سانتی متر بازکرده و مواد میانی را روی کل کار بطور مساوی میریزیم و با دست کمی فشرده میکنیم تا مواد میانی به سطح کاربچسبد
🔸درانتها با کمک نایلون گوشت را رول نموده و داخل تابه بزرگی با روغن کم مقداری دو طرف رولت را سرخ نموده و بعد پیاز و رب را ک از قبل آماده کرده بودیم اضافه میکنیم و با درب بسته یک ساعت تا یک ساعت ونیم اجازه میدهیم رولت کاملا بپزد و بعد از اتمام پخت با یک چاقوی تیز بصورت اره ای برش میدهیم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#محلبى_زعفرانى ⛱ مواد لازم🔻🍚 ♦️آرد برنج ٣/٤پیمانه ♦️نشاسته ذرت ١/٤ پیمانه ♦️شکر ١.٥پیمانه ♦️آب ١
طرز تهیه🔻🍮
🔸ابتدا آرد برنج، نشاسته ذرت و آب را در كاسهای مخلوط میكنیم تا كاملا گلولههای آرد و نشاسته در آب باز شود.
شیر و شكر را در قابلمهای ریخته، روی حرارت ملایم قرار داده تا شكر در شیر حل شود.
آن را مرتب هم میزنیم و پس از حل شدن شكر در شیر، محلول آرد و نشاسته را به مواد افزوده و به همزدن ادامه میدهیم تا كاملا محلبی غلیظ شود.
حرارت را خاموش كرده، گلاب و زعفران را اضافه كرده و مخلوط میكنیم. محلبی را در قالب مورد نظر ریخته به مدت ٥ تا ٦ ساعت داخل يخچال ميگذاريم،قبل از سرو با خلال پسته یا میوه دسر را تزیین مینماییم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#دلمه_برگ_مو ⛱ مواد لازم🔻🍚 💢برگ مو: نیم کیلو 💢لپه : 2 پیمانه پلوپز 💢برنج : 3 پیمانه پلوپز 💢سبزی ه
طرز تهیه🔻🌮
🔸پیازها را کمی با روغن تفت میدیم و گوشت چرخ کرده را همراه آن کمی سرخ میکنیم. نمک،فلفل و ادویه هم میزنیم از روی حرارت برمیداریم. تو یه ظرف دیگه میریزیم.
بعد لپه را که قبلا خیس کرده و پختیم به گوشت اضافه می کنیم .سبزی پاک کرده و شسته شده رو به مواد گوشتی اضافه می کنیم. برنج راشسته به مواد اضافه ميكنيم. بلغور رو که از قبل خيس كرده بوديم ابشو خالي كرده به مواد گوشتي اضافه ميكنيم.
🔸اگه روغن موادمون کم بود کمی روغن بهش اضافه میکنیم. بهتره از برگهای تازه استفاده کنیم. من برگهایی که طعم ترش دارن دوست دارم. برگها را شسته و دمبرگ آنها را میچینیم. از مواد لاي برگ مو قرار داده و دو طرفشو جمع كرده رول كرده توي قابلمه ب ترتيب ميچينيم بعد در اخر يك ليوان اب روي دلمه ها ريخته با حرارت كم ميزاريم پخته بشه وقتي ابشو كشيد كمي روغن به رويه دلمه ها داده از رو حرارت برداشته با پياز داغ و زرشک سرو ميكنيم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food