#فرنی_خرما😍😍
شیر : 1و نیم لیوان دسته دار
آرد برنج : 2 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت : 1 قاشق غذاخوری
دارچین : 1 دوم قاشق چایخوری
خرما پوست گرفته : 5 عدد
ابتدا هسته خرما رو در اورده با کمی آب روی حرارت گذاشته تا نرم شود خرما را با چنگال له کنید. آرد و نشاسته را به شیر سرد اضافه و هم بزنید تا کامد ترکیب شوند بعد خرما و دارچین را نیز به شیر اضافه و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا بجوشد و قوام آید.سپس در ظرف ریخته و صبر کنید خنک شود و بعد تزیین کنید
اگر دوست داشتید فرنی شیرین باشه خرما رو تا دو برابر زیاد کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
باسلوق مخصوص ارومیه😍😍
✍ مواد لازم:
یک لیوان نشاسته
سه لیوان آب
دو لیوان شیره انگور
دو قاشق غذا خوری گلاب
در صورت تمایل نصف لیوان شکر
نصف لیوان گردو باز اگه خواستین میتونین کم زیادش کنید.
🍜 طرز تهیه:
همه موادو میریزم توی قابلمه مناسب هم میزنیم تا خوب با هم مخلوط بشن بعد روی شعله ملایم گاز هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه در این مرحله شعله گازو کم میکنیم هم میزنیم تا خوب طلایی رنگ بشه به اصطلاحی سرخ بشه و یه خورده هم سفتر از فرنی بعد توی ظرف ویا قالب مورد نظر ریخته با گردو و پودر نارگیل و یا با هر چیزی که خواستین تزیین کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#معجون_خونگی😍😍
#نوشیدنی_سرد
شير، موز، بستني، انجير خشك، كنجد، گردو، عسل و شكر. اين هارو با هم تو همزن بريزيد. مقدار هر كدوم بستگي به خودتون داره. من از يه بسته شير، ١/٤ يه بستني شكلاتي نيم كيلويي، دوتا موز، ٤ عدد انجير خشك، سه قاشق شكر، كنجد يك قاشق و گردو هم يك عدد و يك قاشق عسل بريزيد و بذاريد خوب هم بخوره. در آخر معجون رو كه ريختيد تو ليوان، براي تزئين هم ميتونيد از موز، گردو، كنجد، سس شكلات و چيپس هاي شكلاتي استفاده كنيد. تو اين معجون ميتونيد از پسته يا بادوم هم استفاده كنيد.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ترشی_مخلوط 😋
1 عدد گل کلم، 1 کیلو هویج، 1 کیلو خیار، 200 گرم موسیر، 200 گرم لوبیا سبز، 1 عدد کلم برگ، 1 بسته تمبر هندی، 1 سبزی ترشی
1 فلفل دلمه ای، 0.5 کیلو سیر، 1 کیلو بادمجان، 2 شاخه کرفس
ادویه ترشی به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم ، سرکه به مقدار لازم
🔸همه مواد را بشویید و وقتی آبشان کاملاٌ رفت ، خرد کنید. سیر و فلفل دلمه را چرخ کنید. موسیر را 12 ساعت خیس کنید، سپس بگذارید خشک شود. بادمجان ریز ترشی را با سرکه بجوشانید، سپس آبکش کنید تا آبش خوب برود. آنگاه خرد کنید .
تمبر را در سرکه حل واز صافی رد کنید . همه مواد را باید بگذارید کاملا آبشان برود . در ظروف ترجیحاٌ شیشه ای مواد را لایه لایه همراه با نمک وادویه بریزید و از سرکه پر کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 #کلیپ_اموزشی
🎬 #کاپ_کیک_شکلاتی 🥧🍫😋👆
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱۲۰ گرم (حدودا نصف لیوان)
کره ۱۰۰ گرم
شیر ۶۰ میلی (حدودا یک چهارم لیوان)
شکلات صبحانه ۱۰۰ گرم (۳ ق غ)
پودر کاکائو ۲ ق غ
آرد سفید ۱۵۰ گرم (یک لیوان)
بیکینگ پودر ۴ گرم (حدودا ۱ ق م)
وانیل ۱/۴ ق چ
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکی_انار_و_شکلات
دوستان عزیز باز هم ایده یلدایی یه کوکی بسیار نرم و لطیف و خوشمزه🤗😊 .
شما می تونید داخلش از کشمش و گردو و هر چی بخواید استفاده کنید اگر این ها رو دوست ندارین . خود بافت کوکیش بی نهایت عالی و این کوکی خوش خوراکه .
برای ۱۷ عدد کوکی متوسط
کره ۷۵ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۶۰ گرم (۱/۴ لیوان یا ۴ ق غ)
آرد سفید ۷۵ گرم (نصف لیوان)
پودر کاکائو ۱ ق غ
شکلات چیپسی ۱ ق غ
انار دون شده ۵۰ گرم (۳ ق غ)
بیکینگ پودر ۲ گرم (۱/۲ ق چ)
وانیل ۱/۴ ق چ
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کوکی_انار_و_شکلات دوستان عزیز باز هم ایده یلدایی یه کوکی بسیار نرم و لطیف و خوشمزه🤗😊 . شما می تو
مواد از نیم ساعت قبل به دمای محیط برسه .
کره نرم و شکر رو ۵ دقیقه با همزن زدم . زرده تخم نرغ و بعد وانیل رو ریختم و یه دقیقه ام زدم .
آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو مخلوط و الک کردم و داخل مواد ریختم و مخلوط کردم .
انار و شکلات چیپسی رو هم اضافه کردم . هر چی بخواید گردو و کشمش هم می تونید بریزید .
از مواد با قاشق برداشتم از گردو کوچیکتر گوله کردم و داخل سینی فر چیدم با فاصله باشه حتما توی فر پهن میشه .
فر از یه ربع قبل روشن کردم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دادم .
بدون فر هم توی فر دست ساز میشه .
بعد از پخت حتما خنک بشه و بعد از سینی فر جدا کنید .
خیلی کوکی نرم و لطیفی هست بعد اینکه کاملا خنک شد توی ظرف درب بسته محیط خنک بزارید .
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
27.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#طرز_تهیه_خورش_قیسی
#کلیپ 📽
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#سیر_ترشی_با_شیره_انگور
طرز تهیه ی ترشی سیر با شیره انگور
سیر یک کیلو
سرکه به مقدار لازم
نمک یک قاشق چایخوری
شیره انگور یک استکان
طرز تهیه:
واسه درست کردن این نوع سیر ترشی باید مثل روش قبلی اول کامل سیرها رو تمیز کنین به طوری که فقط یه لایه از پوستش باقی بمونه بعد سیرها رو همراه با نمک و سرکه و شیره انگور روی حرارت بذارین تا چند تا جوش بخوره و بعد از اینکه سرد شد اونها رو در ظرف مخصوص بریزین و درش رو ببندین باید مایع کامل روی سیرها رو بگیره این سیر ترشی بعد حدود 4 ماه قابل استفاده هست.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
# کوکو_اسفناج . طرزتهيه: سه عدد سيب زميني متوسط نیم پخته و رنده شده يك پيمانه اسفناج خام ريز خرد شد
سیب زمینی نیم پخته ❌كاملا سرد شده❌ را پوست گرفته و رنده ميکنیم.
۲ عدد تخم مرغ را در یک کاسه با زردچوبه و نمک ، فلفل سياه و زعفرون دم كرده ميزنيم تا یکدست شود.
اسفناج شسته و ريز خرد شده را با سيب زمينيها وتخم مرغها همه رابا هم مخلوط کرده و هم ميزنيم تا یکدست شود.
روغن را در یک تابه نچسب و روی حرارت متوسط داغ ميكنيم از مایه به اندازه یک قاشق غذا خوري برداشته و در روغن ميريزيم (روی حرارت متوسط) و روی آنرا با قاشق کمی صاف کرده و دور آن را گرد ميكنيم و سرخ ميكنيم 💜
نكته: تموم مواد كوكوبايد كاملا سرد باشد بعد مخلوط كنيد وسرخ كنيد وگرنه كوكو وا میره
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #شیرینی_رسپیری 🥟
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #حلوا_شیر 🍮 😋👆
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کلمپه ⛱ مواد لازم🔻🍚 🔸آرددسفید 500گرم 🔸روغن جامد 250گرم 🔸آب 1/2پیمانه 🔸ماست غلیظ وشیرین 1/2پی
طرز تهیه🔻🥟
🔸آرد وروغن وماست احتیاجی به هم دما شدن با محیط نداره ومستقیم از یخچال بیرون کرده واستفاده کرده
خمیر بدست آمده را نباید زیاد ورز داد چون به روغن افتاده وکلمپه خشک میشه
این خمیر بکینگ پودر ویا خمیرمایه نداره ومهر خیلی خوب روی آن شکلش میمونه
🔸در یک ظرف آب وماست وگلاب یا زعفران وروغن جامد را باهم مخلوط می کنیم وبعدارد را کم کم اضافه کرده وابتدا با لیسک هم میزنیم وهمین که خمیری شد با نوک انگشتان خمیر را ورز داده وداخل نایلون به مدت 30دقیقه در یخچال استراحت می دهیم
🔸در این بین مواد میانی که شامل خرما وبقیه مواد دیگه را روی حرارت کم گذاشته تا نرم بشه اگر خرما سفت بود به آن کمی آب یا روغن مایع اضافه کرده ونرم شد از روی حرارت برداشته تا خنک بشه
خمیر را به ضخامت نیم سانت باز کرده وقالب زده برای هر شیرینی احتیاج به دو تا خمیر گرد داریم
🔸از خرمای آماده کمی روی آن قرار داده ودوباره خمیر روی آندقرار داده وبا نهر چوبی که به آرد آغشته هست روی آن میزنیم ودور تا دور آن را شکل داده وداخل سینی فر چیده
فر گرم شده 180درجه مدت تقریبی 15 تا18دقیقه
♦️رنگ کلمپه اصلا در هنگام پخت تغییر نمی کنه فقط زیر آن کمی طلایی شد کافیه
♦️بسته به دما وگرمای فرها زمان پخت آن فرق میکنه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#فسنجون 🥘 😋
🔸گردو، مرغ، پیاز، رب انار، شکر، نمک، فلفل ، زردچوبه، زعفران دم کرده. پیاز را خرد کنید و در مقدار کمی روغن تفت بدهید. قاشق چایخوری زردچوبه هم به آن اضافه کنید و هم بزنید. چند دقیقه روی شعله متوسط تفت بدهید تا پیاز نرم شود. سپس گردوی آسیاب شده یا چرخ کرده را اضافه کنید. بعد از سه چهار دقیقه تفت دادن گردو و پیاز، رب انار را اضافه کنید و مجدداً چند دقیقه تفت بدهید. روی تکه های مرغ کمی نمک، فلفل و زعفران دم کرده بمالید و آنها را جداگانه کمی تفت بدهید تا دو طرف آنها کمی سرخ شود (به جای این کار میتوانید نیم ساعت مرغ ها را جداگانه در آب همراه با یک عدد پیاز کامل بپزید).
🔸بعد از پخت یا سرخ کردن، مرغ ها را به مخلوط قبلی اضافه کنید. حالا آب روی مواد بریزید. شعله را زیاد کنید تا آب جوش بیاید. سپس شعله را خیلی کم کنید درب قابلمه را ببندید. اجازه بدهید خورشت فسنجان طی سه چهار ساعت به خوبی جا بیافتد و روغن بیاندازد
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اکبرجوجه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#حلوا_با_پایه_بیسکوئیت
برای حلوا، دو لیوان آرد و یک لیوان روغن مایع رو تفت دادم تا کمی تغییر رنگ بده و بعد شیره داغ رو اضافه کردم. برای شیره یک لیوان آب و یک لیوان شکر و یک سوم لیوان گلاب و مقداری زعفران و پودر هل رو روی حرارت گذاشتم تا جوش بیاد بعد از یکی دو قل خاموش کردم.
برای بیسکوئیت زیرش،،، صد گرم پودر قند و صد وپنجاه گرم کره (در محیط نرم شده) رو حدود سه دقیقه با همزن زدم، یه دونه تخم مرغ و کمی وانیل رو هم ریختم و کمی با همزن زدم، سیصد گرم آرد و یک قاشق چای خوری بکینگ پودر رو هم به مواد اضافه کردم و با دست مخلوط کردم تا خمیر نرمی به دست بیاد،اواخر مخلوط کردن خمیر رو دو قسمت کردم و به یه قسمت پودر کاکائو و به یه قسمت کمی زعفران اضافه کردم و خمیر ها رو تو کیسه فریزر و برای نیم ساعت تو یخچال گذاشتم
خمیر ها رو بین کیسه فریزر با وردنه به قطر نیم سانت باز کردم،مجدداً یخچال گذاشتم وبعد قالب زدم، تو سینی فر که کاغذ روغنی انداختم چیدم و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه در طبقه وسط به مدت 15 دقیقه گذاشتم ،بعد از پخت صبر کردم تا بیسکوئیت ها خنک شدن بعد از سینی فر برداشتم.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#مرغ_تست_کنجدی 🥪 😋
200گرم مرغ خام
نصف ق چ خ زنجبیل
فلفل تند
سس سویا 2 ق س
سیر 2حبه
سفیده تخم مرغ 1 عدد
کنجد نصف پیمانه
نان تست به میزان لازم
🔸سینه مرغ و چرخ کنید من این دفعه توغذاساز ریختم که خیلی راضی بودم بعدهمه مواد رو باهم مخلوط میکنیم .از مواد ب اندازه 1ق غ روی نون تست میمالیم، بعدبه سفیده تخم مرغ زده توی ظرف کنجد میریزیم ،تا سطح رویش را کنجد بگیردسمت کنجدیش روسرخ میکنیم.اندازه روغن ب حدی باشه ک روی کنجد رو بگیره مرغ و نه خیلی کم ونه خیلی زیادبمالید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food