غذاهای 3سوته😋
# کوکو_اسفناج . طرزتهيه: سه عدد سيب زميني متوسط نیم پخته و رنده شده يك پيمانه اسفناج خام ريز خرد شد
سیب زمینی نیم پخته ❌كاملا سرد شده❌ را پوست گرفته و رنده ميکنیم.
۲ عدد تخم مرغ را در یک کاسه با زردچوبه و نمک ، فلفل سياه و زعفرون دم كرده ميزنيم تا یکدست شود.
اسفناج شسته و ريز خرد شده را با سيب زمينيها وتخم مرغها همه رابا هم مخلوط کرده و هم ميزنيم تا یکدست شود.
روغن را در یک تابه نچسب و روی حرارت متوسط داغ ميكنيم از مایه به اندازه یک قاشق غذا خوري برداشته و در روغن ميريزيم (روی حرارت متوسط) و روی آنرا با قاشق کمی صاف کرده و دور آن را گرد ميكنيم و سرخ ميكنيم 💜
نكته: تموم مواد كوكوبايد كاملا سرد باشد بعد مخلوط كنيد وسرخ كنيد وگرنه كوكو وا میره
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #شیرینی_رسپیری 🥟
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #حلوا_شیر 🍮 😋👆
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کلمپه ⛱ مواد لازم🔻🍚 🔸آرددسفید 500گرم 🔸روغن جامد 250گرم 🔸آب 1/2پیمانه 🔸ماست غلیظ وشیرین 1/2پی
طرز تهیه🔻🥟
🔸آرد وروغن وماست احتیاجی به هم دما شدن با محیط نداره ومستقیم از یخچال بیرون کرده واستفاده کرده
خمیر بدست آمده را نباید زیاد ورز داد چون به روغن افتاده وکلمپه خشک میشه
این خمیر بکینگ پودر ویا خمیرمایه نداره ومهر خیلی خوب روی آن شکلش میمونه
🔸در یک ظرف آب وماست وگلاب یا زعفران وروغن جامد را باهم مخلوط می کنیم وبعدارد را کم کم اضافه کرده وابتدا با لیسک هم میزنیم وهمین که خمیری شد با نوک انگشتان خمیر را ورز داده وداخل نایلون به مدت 30دقیقه در یخچال استراحت می دهیم
🔸در این بین مواد میانی که شامل خرما وبقیه مواد دیگه را روی حرارت کم گذاشته تا نرم بشه اگر خرما سفت بود به آن کمی آب یا روغن مایع اضافه کرده ونرم شد از روی حرارت برداشته تا خنک بشه
خمیر را به ضخامت نیم سانت باز کرده وقالب زده برای هر شیرینی احتیاج به دو تا خمیر گرد داریم
🔸از خرمای آماده کمی روی آن قرار داده ودوباره خمیر روی آندقرار داده وبا نهر چوبی که به آرد آغشته هست روی آن میزنیم ودور تا دور آن را شکل داده وداخل سینی فر چیده
فر گرم شده 180درجه مدت تقریبی 15 تا18دقیقه
♦️رنگ کلمپه اصلا در هنگام پخت تغییر نمی کنه فقط زیر آن کمی طلایی شد کافیه
♦️بسته به دما وگرمای فرها زمان پخت آن فرق میکنه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#فسنجون 🥘 😋
🔸گردو، مرغ، پیاز، رب انار، شکر، نمک، فلفل ، زردچوبه، زعفران دم کرده. پیاز را خرد کنید و در مقدار کمی روغن تفت بدهید. قاشق چایخوری زردچوبه هم به آن اضافه کنید و هم بزنید. چند دقیقه روی شعله متوسط تفت بدهید تا پیاز نرم شود. سپس گردوی آسیاب شده یا چرخ کرده را اضافه کنید. بعد از سه چهار دقیقه تفت دادن گردو و پیاز، رب انار را اضافه کنید و مجدداً چند دقیقه تفت بدهید. روی تکه های مرغ کمی نمک، فلفل و زعفران دم کرده بمالید و آنها را جداگانه کمی تفت بدهید تا دو طرف آنها کمی سرخ شود (به جای این کار میتوانید نیم ساعت مرغ ها را جداگانه در آب همراه با یک عدد پیاز کامل بپزید).
🔸بعد از پخت یا سرخ کردن، مرغ ها را به مخلوط قبلی اضافه کنید. حالا آب روی مواد بریزید. شعله را زیاد کنید تا آب جوش بیاید. سپس شعله را خیلی کم کنید درب قابلمه را ببندید. اجازه بدهید خورشت فسنجان طی سه چهار ساعت به خوبی جا بیافتد و روغن بیاندازد
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اکبرجوجه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#حلوا_با_پایه_بیسکوئیت
برای حلوا، دو لیوان آرد و یک لیوان روغن مایع رو تفت دادم تا کمی تغییر رنگ بده و بعد شیره داغ رو اضافه کردم. برای شیره یک لیوان آب و یک لیوان شکر و یک سوم لیوان گلاب و مقداری زعفران و پودر هل رو روی حرارت گذاشتم تا جوش بیاد بعد از یکی دو قل خاموش کردم.
برای بیسکوئیت زیرش،،، صد گرم پودر قند و صد وپنجاه گرم کره (در محیط نرم شده) رو حدود سه دقیقه با همزن زدم، یه دونه تخم مرغ و کمی وانیل رو هم ریختم و کمی با همزن زدم، سیصد گرم آرد و یک قاشق چای خوری بکینگ پودر رو هم به مواد اضافه کردم و با دست مخلوط کردم تا خمیر نرمی به دست بیاد،اواخر مخلوط کردن خمیر رو دو قسمت کردم و به یه قسمت پودر کاکائو و به یه قسمت کمی زعفران اضافه کردم و خمیر ها رو تو کیسه فریزر و برای نیم ساعت تو یخچال گذاشتم
خمیر ها رو بین کیسه فریزر با وردنه به قطر نیم سانت باز کردم،مجدداً یخچال گذاشتم وبعد قالب زدم، تو سینی فر که کاغذ روغنی انداختم چیدم و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه در طبقه وسط به مدت 15 دقیقه گذاشتم ،بعد از پخت صبر کردم تا بیسکوئیت ها خنک شدن بعد از سینی فر برداشتم.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#مرغ_تست_کنجدی 🥪 😋
200گرم مرغ خام
نصف ق چ خ زنجبیل
فلفل تند
سس سویا 2 ق س
سیر 2حبه
سفیده تخم مرغ 1 عدد
کنجد نصف پیمانه
نان تست به میزان لازم
🔸سینه مرغ و چرخ کنید من این دفعه توغذاساز ریختم که خیلی راضی بودم بعدهمه مواد رو باهم مخلوط میکنیم .از مواد ب اندازه 1ق غ روی نون تست میمالیم، بعدبه سفیده تخم مرغ زده توی ظرف کنجد میریزیم ،تا سطح رویش را کنجد بگیردسمت کنجدیش روسرخ میکنیم.اندازه روغن ب حدی باشه ک روی کنجد رو بگیره مرغ و نه خیلی کم ونه خیلی زیادبمالید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#نان_پنچیک_کرمدار ⛱ مواد لازم🔻🍚 🔻آرد ۳۰۰ گرم 🔻شکر دو ق غ 🔻مایه خمیر خشک یک ق غ 🔻کره۲۵ گرم 🔻آب
طرز تهیه🔻🥯
🔸آب و مخمرتونو با نوک ق چ شکر مخلوط کنید، یه درپوش سر ظرفتون بزازید تا عمل بیاد(حدود ۷ ، ۸ دقیقه)خمیر مایتونو سعی کنید تازه باشه بعد استفاده کنید
بعد تخم مرغ ، وانیل و خمیر مایه عمل اومده رو بهش اضافه کنید بعد آرد الک شده رو کم کم بهش اضافه کنید تا خودشو جمکنه بعد کره رو بهش اضافه کنید بعد خوب ورز بدید تا کامل به خورد خمیر بره اگه دیدید چسبندگی داره حدود یک ق غ فقط آرد بزنید
🔸بعد یه ربع بزارید خمیرتون استراحت کنه ( تو یه ظرفی روچرب کنید بعد خمیر رو بزارید توش و یه پارچه بندازید روی ظرف) بعد از استراحت ، چونه های ۵۰ گرمی از خمیر بگیرید و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید و چرب و آرد پاشی کردید بزارید و بزارید یه جای گرم به مدت یک ساعت استراحت کنن بعد روشونو آب اسپری کنین و بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ تا زمانی که روی نونا طلایی شه( حدود ۲۰ دقیقه)
🔸حالا بربم سراغ کرم پنچیک
یه بسته پودر تیرامیسو رو (سوپر مارکتا دارن) با یک لیوان شیر سرد مخلوط کنید و باهمزن بزنید تا یکم فرم بگیره بعد یک ق غ پر خامه صبحانه دو ق غ بهش کرم فیل( من آماده از لوازم قنادی خریدم، چند طعم داره من وانیلی گرفتم) اضافه کنید خوب بزنید تا فرم بگیره بعد بریزید داخل قیف با هر مدل ماسوره ای که دوست دارید .بعد نون رو از وسط برش بزنید و کرم رو بریزید و نون رو بزارید روش و پودر قند بپاشید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#سوپ_کدو 🍜 😋 🔻کدوی پوست گرفته شده۳۵۰ گرم 🔻سیب زمینی متوسط ۲عدد 🔻هویج ۳عدد 🔻کره ۳۰گرم 🔻خامه صبحانه ی
🔸پیاز رو با کره کمی سرخ میکنیم بعد سیر رنده شده رواضافه و تفت میدیم هویج سیب زمینی و کدو رو پوستشون میگیریم و خردمیکنیم و به سیر و پیاز اضافه و ادویه جات رو اضافه میکنیم و اب مرغ و مقداری اب میریزیم تا کاملا بپزه بعد خاموش میکنیم شعله رو و تو مخلوط کن میریزیم تا کاملا پوره شود بعد دوباره میریزیم تو قابلمه با شعله کم و عصاره مرغ و اب لیمو ترش اضافه میکنیم تا باشعله کم ۵دقیقه بجوشدبعدشعله رو خاموش و خامه رو اضافه کرده و هم میزنیم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#دسر_سمید (سمولینا) 🍨 😋
🔸4 لیوان شیر +6قاشق سمولینا +6 قاشق شکر ونصف لیوان گلاب رو با هم مخلوط کرده میذاریم رو حرارت تا غلیظ بشه بعد زعفران بهش اضافه میکنیم و بعد داخل مخلوط کن میریزیم یه بسته خامه صبحانه بهش اضافه میکنیم وبه مدت یک دقیقه مخلوط میکنیم وبعد هم نوش جان
♦️مقدار شکرش رو بسته به ذائقه خودتان کم وزیادش بکنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ حلزونى🐌
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#ترافل_لیمویی_شکلاتی 🍋 😋 💠230 گرم شکلات سفید 💠 1 قاشق غذاخوری کره 💠 3 قاشق غذا خوری خامه صبحانه (پا
🔸 شکلات ، خامه و کره را در یک کاسه بریزید وبا بخار آب ذوب کنید(به روش بن ماری) و از روی اجاق گاز بردارید وسریع مخلوط کنید تا یکدست شود. وقتی کمی خنک شد، نمک ، پوست لیمو و آبلیمو را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و بزارید یخچال 3 ساعت بمونه، سپس تکه هایی به اندازه دلخواه بردارید و گردالی کنید ودر آخر در پودر شکر بغلتانید. توجه: پوست لیمو را با ریزترین قسمت رنده رنده کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ترشی_میوه_بدون_سرکه
میوه های دلخواه رو نگینی میکنید بعدبارب انار و نمک و یکم جوزهندی میذاریم روی حرارت تا یکم به جوش بیفته بعد خاموش میکنید و میذارید خنک بشه توی ظرف موردنظربریزدو بذاریدچندمدت بمونه تا خوبه جا بیفته
ازمیوه های تابستونی تا هستن نهایت استفاده روببریم
پ ن:ما چون به سرکه حساسیت داریم ازش استفاده نکردم
ولی شماعزیزان میتونید تمرهندی روباسرکه رقیق کنیدوبه ترشی اضافه کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#لواشک_نارنگی
نارنگی ها رو پوست بکنید. بعد از وسط نصفش کرده کمی نمک بزنید.با یک فنجان آب روی حرارت بگذارید تا بپزد. زمانی که نرم شد. در آبکشی که زیر آن ظرفی قرار دارد بریزید. نارنگی های را با کف دست فشار دهید تا پوسته های سفید از آن جدا شود.زمانی که فقط پوسته های سفید باقی ماند. کف سینی را کمی چرب کرده و نارنگی ها را در سینی بریزید.نارنگی ها را خوب توی سینی پهن و یکدست کنید سینی را در هوای آزاد و دور از گردو غبار یا جلوی بخاری و شوفاز بگذارید تا خشک شود.اگر لواشک نارنگی ترش دوست دارید کمی جوهر لیمو بزنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_سوخاری_باحال
سینه مرغ ۵ عدد
آرد ۲ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
آرد سوخاری ۲ پیمانه
ابتدا با چاقو سینه مرغ را به نحوی برش دهید که از هم جدا نشود سپس مرغ را در آرد قرار دهید تا سطح مرغ کاملا با آرد پوشیده شود سپس ۳ عدد تخم مرغ را درون یک ظرف مخلوط کنید و سینه مرغ را درون تخم مرغ قرار دهید و بعد مرغ را درون آرد سوخاری قرار دهید تا کامل سطح مرغ با آرد سوخاری پوشانده شود و بعد در روغن سرخ کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food