#کباب_فانتزی
مرغ چرخ کرده.پیاز رنده شده.سفیده تخم مرغ.نمک و ادویه.
همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم.مواد گوشتی رو ب دور هویج و فلفلهای درشت میپیچیم و در تابه های بدون روغن تبخ میکنیم.برای سس هم ب دلخواه گوجه رنده شده یا رب گوجه رو با کمی آب.نمک.و زرد چوبه و فلفل مخلوط وروی کبابها میریزیم تا باهم پخته شوند.
نوش جان❤️
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_نان_سنگفرش
آموزش با تمام فوت و فن👌👌
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_پرتقالی 🍊
عالیههه 👌👌
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه کیک سیب زمینی با لایه های ژامبون و پنیر😊
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ژله_رولی🍭
ژله توت فرنگی رو با بستنی و یه مقدار آب جوش قاطی کردم و تو سینی که کفش سلیفون کشیده بودم ریختم به اندازه ای که یه لایه نازک باشه و بعد گذاشتم یخچال و وقتی خودش رو گرفت برش طولی زدم و رول کردم
رولی سبز هم ژله طالبی هست که اونم مثل ژله رولی توت فرنگیم درست کردم
نوش جان همه دوستان.
نوش جان🌹
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
بفرماييد #كرپ پنيري 🧀
مواد لازم: شير٢ ليوان، تخم مرغ٢ عدد آرد١ ليوان نمك يك ق م طرز تهيه: تخم مرغها را با همزن مى زنيم نا يك دست بشه بعد شير آرد و نمك را مى ريزم و خوب مخلوط مى كنيم و بعد از صافى رد مى كنيم تا يكدست بشه بعد يك ملاقه از مواد داخل تابه نچسب مى ريزم حرارت كم ميزاريم هر دو طرفش كمى طلاى بشه مواد داخل كرپ هر چى دوست داشتيد بزاريد و كمى پنير پيتزا بريزيد و كرپ را از چهارطرف ببنديد يا رول كنيد بعد داخل روغن كمى سرخ كنيد خيلى خوشمزه ميشه 😍
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#كنسرو_قارچ 🍄🍄😍
قابلمه رو نصفه آب کنید و بذارید جوش بیاد.یه ته استکان آبلیمو يا سركه و نمک بهش اضافه کنید و بعد قارچایی که از قبل خرد کردید رو بهش اضافه کنید.بذارید ١٥دقیقه جوش بخوره و بعد گازو خاموش کنید و بذارید سرد بشه و تو یه ظرف دربسته بریزید و روشم آبشو بریزید و بذارید داخل یخچال😊
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#دسر_مخصوص 😋
این دسرها خیلی ساده تهیه میشن کافیه لیوانهاتون و به صورت کج داخل قالبهای کاپ کیک قرار بدین و لایه لایه موادتون و اضافه کنید .
برای لایه های بین ژله ها میتونید از پاناکوتا، ژله بستنی یا پودینگ استفاده کنید.
👈برای تیره روشن شدن هم می تونید از چند قطره رنگ خوراکی استفاده کنید . به طور مثال پاناکوتای وانیلی درست کنید و بعد موادتون و چند قسمت تقسیم کنید. یک قسمت و ساده و سفید استفاده کنید ، به قسمت دوم یک قطره رنگ خوراکی استفاده کنید ، به قسمت سوم دو قطره و به همین ترتیب ادامه بدین تا سایه روشن دسرتون درست بشه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#موساکا
بادمجان دوعدد
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
سیبزمینی ۲عدد متوسط
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
ابتدا گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده سرخ میکنیم و شبیه سس ماکارونی،سیب زمینی رو آب پز میکنیم ورقه میکنیم کف ظرف میچینیم،یکم پنیر پیتزا میریزیم بادمجان سرخ شده رو میچینیم یکم پنیر میریزیم گوشت چرخ کرده رو میریزیم و باقی پنیر رو روش میریزیم،میزاریم داخل فر یا ماکروفر،بیست دقیقه با حرارت گریل که پنیر طلایی بشه
نوش جان
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوپ_لوبیا_سفید
یه سوپ سرشار از پروتئین و مواد مغذی تقدیم به اونایی که دوست دارن غذاهای جدیدو امتحان کنن.
مواد لازم:
لوبیاسفید ۲۰۰گرم(۱پیمانه)
پیاز ۱عدد
سیبزمینی ۱عدد
هویج ۲عدد
جعفری ۱/۲پیمانه
لیموترش ۲عدد
آب ۵پیمانه
روغن ۲قاشقغذاخوری
آویشن ۱قاشقچایخوری
فلفلسیاه ۱/۲قاشقچایخوری
جوزهندی ۱/۲قاشقچایخوری
نمک
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#اش_آلوى_اردبيلى
يك فنجون نخود، دو فنجون عدس و سه فنجون لوبيا چيتى را خوب بپزين.
پياز داغ كنين از نوع فراوون، دو سه قاشق رب را توش تفت بدين و توى اش بريزين و رشته اش را هم اضافه كنين. .
بعد الو بخارا به اندازه يكى دو مشت، به سليقه خودتون توش بريزين و بزارين جا بيافته.
👈نكته شخصى من: نعنا داغ توش اگر ريخته شه خيلى خوشمزه تره و من يك كم سركه قرمز هم توش ريختم.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#دسر_خرده_شیشه_شیر_کاکائو 🍫🍝🍜
ابتدا دو بسته ژله البالورو با سه لیوان ابجوش حل کردم ریختم کف ی ظرف مستطیل گذاشتم کامل سفت شد بصورت مربع های کوچک برش زدم و همه رو توی قالب مورد نظرم ریختم سپس یک بسته ژله الورا رو با یک لیوان ابجوش حل کردم
بعد از خنک شدن یک لیوان شیر کاکایو بهش اضافه کردم خوب هم زدم و ارام روی خورده شیشه های توی قالب ریختم دو ساعت توی یخچال موند و بعد توی ظرف برگردوندم.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#قورمه_به ⛱
مواد لازم🔻🥩
🔸گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم
🔸به بزرگ ۱ عدد
🔸شکر ۲ قاشق غذاخوری
🔸زعفرون دم کرده ۲ قاشق چایخوری
🔸پیاز ۱ عدد
🔸لپه خام ۱/۲ لیوان
🔸آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
🔸زردچوبه،نمک و فلفل به مقدار لازم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_بستنی 😋
نون بستنی 12عدد
کره آب شده 6 ق غ سرپر
10 دقیقه بره داخل فریزر
موز ورقه شده 3 عدد
بستنی شکلاتی 4 پیمانه
20 دقیقه بره داخل فریزر
بستنی وانیلی 4 پیمانه
1 ساعت بره داخل فریزر
در نهایت برش داده و با مقداری خامه قنادی، گردوخرد شده، گیلاس وشکلات آب شده تزیین میکنیم.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#نان_برنجى 🥟 😋
♦️روغن جامد آبکرده سرد 125 گرم +٧٠گرم پودر قند با قاشق مخلوط کنید تا پودر قند کاملا حل شود.
♦️پودر هل 2/1 ق چایخوری+١ ق غ گلاب +١زرده تخم مرغ اضافه و کاملا مخلوط کنید.
🔸سفیده راکمی با چنگال بزنید تا از لختگی در بیایدهمه مواد رو مخلوط بعد کم کم ٢٥٠ گرم ارد اضافه کنید تا خمیر نرم و کمی چسبناکی به دست بیاید 24 ساعت استراحت بدهیدبعدقالب زده در فر 150 درجه به مدت 7 دقیقه بگذارید.
اگر دوست داشتین کمی زعفران دم کرده هم اضافه کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#حلوا_شکری_خونگى 🧇 😋
🔸یک و نیم پیمانه شیر خشک با یک و نیم پیمانه پودر قند الک کنید یک پیمانه ارده بهش اضافه کنید با قاشق یا دست خوب مخلوط کنید
🔸از طرفی ظرفی مناسب با میزان مواد انتخاب کنید تو ظرف سلفون بکشید به دلخواه کمی خلال پسته، خلال بادام یا کنجد بریزید و از مواد روی آن اضافه و با قاشق خوب فشرده کنید
🔸درب ظرف را گذاشته به مدت چند ساعت در یخچال نگه دارید سپس میتونید برش زده و نوش جان نمایید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کوکو_بدون_تخم_مرغ 🍘 😋
🔸سیب زمینی ها رو آب پز میکنید و پوستشو جدا میکنید با گوشتکوب دستی خوب پورش کنید تا صاف و یدست شه. و بعد نشاسته میزنید بهش و خوب ورز میدید. میزان نشاسته رو تا جایی بزنید که خمیر چسبندگیش از بین بره تا حدودی. البته من مقداری پودر سوخاری هم ب سیبزمینیا اضافه کردم. زرد چوبه و نمک و فلفل و ادویه کاری و پودرپاریکا هم بهش اضافه کردم. و خوب مخلوط کردم. داخل یه تابه روغن داغ کردم و یه کاسه آب کنار دستم. وقتی حس میکردم خمیر ب دستم میچسبه یذره دستم مرطوب میکردم و کوکوها رو شکل دادم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#سالاد_فتوش 🥗 😋
🔸سبزیجاتی که واسه این سالاد استفاده میشه توی عکس مشخصه،برای تهیه ی نونای کرانچی هم ،نون پیتا رو مثلثی برش میزنیم(یا هر شکلی که دوس دارین)،توی سینیِ فر میذاریم و روی اون روغن زیتون میریزیم و به مدت ده الی پونزده دقیقه داخل فر با دمای دویست درجه قرار میدیم و هر پنج دقیقه نونا رو جا به جا میکنیم تا یکنواخت برشته بشن.
🔸برای تهیه ی سسِ این سالاد،سماق،رب انار،آبِ لیمو ترش تازه،سیر رنده شده و نمک رو با هم مخلوط میکنیم و روی سالاد میریزیم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کیک_چوبی 🍭 😋
🔸کیک اسفنجی را کامل خورد میکنید و بعد با خامه مخصوص شیرینی داخل میکسر کاملا مخلوط میکنید تا حدی که کیک حالت خمیری پیدا کند .بعد با کمک دست با اسکوپ توپ درست میکنید و میتونید بزارید فیریزر تا زودتر ببنده بعد چوبها را در شکلات سفید فرو برده و داخل توپک ها فرو میکنید.بعد توپک ها را داخل شکلات سفید و قهوه ایی میکنید و روشا هرجور که دوس دارید تزیین میکنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#باواریا 🍓 😋
🔸توت فرنگی رسیده متوسط 30 عدد
🔸شکر نصف لیوان یا یک لیوان پودر قند
🔸خامه قنادی فرم گرفته 200 گرم
🔸پودر ژلاتین 2 ق غ
🔸آب سرد نصف لیوان
🔸توت فرنگی ها رو داخل مخلوط کن ریخته و پوره می کنیم و به آن پودر قند و خامه قنادی فرم گرفته را اضافه می کنیم. ژلاتین رو با نصف لیوان آب سرد به روش بن ماری حل کرده و به موادمون اضافه کرده و هم می زنیم و درون قالب ریخته و در یخچال به مدت 3 ساعت قرار میدهیم تا خودشو بگیره.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#نان_سيمیت 🥨 😋
🔸نصف ليوان اب ولرم با يك ق شكر و يك ق خمير مايه ميزاريم تا عمل بياد بعد با يك ليوان شير نصف پيمانه روغن مايع و يك ق چ نمك و ٤پيمانه ارد مخلوط ميكنيم تا خميير نرمي بدست بياد اگه ارد لازم داشت اضافه ميكنيم تا خمير نچسبي بدست بياد در جاي گرم ميزاريم تا حجمش دوبرابر بشه بعد از استراحت پف خمير رو ميخوابونيم و اونو به نه قسمت تقسيم ميكنيم چونه هاي ١٠٠ گرمي بعد هر خمير رو با دست به صورت نوار باريك درمياريم حدود ٥٠ سانت بعد از وسط دولا ميكنيم و از دو طرف ميپيچونيم و دولبه رو به هم وصل ميكنيم و ١/٣پيمانه شيره انگور رو با پنج شش ق اب رقيق ميكنيم و دو طرفخمير رو دوشيره انگور ميزنيم و بعد در كنجد ميغلتونيم تا كاملاً پر از كنجد بشه بعد تو سيني با فاصله ميچينيم و تو فر از قبل گرم شده با دماي ١٨٠ به مدت نيم ساعت ميزاريم
اين نون خيلي راحته و نكته خاصي نداره و مناسب براي صبحانه هست
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#میگو_پلو 🍤 😋
🔸اول از همه میگو ها رو با زعفران، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، ادویه ماهی، و پودر سیر مزه دار کردم به مدت ۱ ساعت بهش استراحت دادم.
سپس توی یه تابه ۱ عدد پیاز درشت رو تفت دادم خوب که طلایی شد و کرانچی مانند شد بهش ۲ ق غ خ زعفران دم شده زدم و یکدست که شد زیرشو خاموش کردم
🔸توی یه تابه دیگه مقداری روغن ریختم و میگو های مزه دار شده رو ریختم و خوب تفت دادم و دوباره بهش زعفران زدم و خوب سرخ که شدن با پیاز های سرخ شده مخلوط کردم و بهش زرشک اضافه کرده و یه تفت خیلی کم که خورد زیرشو خاموش کردم.
🔸سپس برنج آبکش شده رو دم کردم و بعد از دم گرفتن توی دیس ریختم و روشو از مواد حاظر شده و برنج زعفرانی و جعفری خورد شده ریختم و سرو شد
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#قلقلی_با_سس_گوجه_فرنگی 🧆 😋
🔸300 گرم گوشت چرخ کرده رو با دو عدد پیاز متوسط ریز رنده شده که آبشو گرفتیم ونمک و زردچوبه وفلفل سیاه مخلوط و ورز میدیم وبه اندازه گردو قلقلی هامونو درست می کنیم و سرخ می کنیم یه پیاز کوچیک وزردچوبه وفلفل را داخل ماهیتابه با مقداری روغن ریخته تفت میدیم و یه ق.غ رب گوجه دو عدد گوجه فرنگی رنده شده روبهش اضافه میکنیم ویک لیوان آب و یه ق.غ ابغوره بهش اضافه میکنیم یکی دوتا جوش که خورد نمک اضافه وقلقلی ها رو میزاریم توش با شعله متوسط بدون اینکه سر ماهیتابه را بزاریم اجازه میدهیم جا بیفته و نهایتا گوجه فرنگی رو روش میزاریم و جداگونه بادمجون و سیب زمینی روسرخ کردم ودرکنارش سرو کردم
♦️میتونید قبل از اینکه قلقلی ها را به سس اضافه کنید سستون را میکس کنید که پوره بشه
میتونید مقداری غوره هم بریزید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کره_فندقی 😋
▫️200 گرم فندق خام
▫️3 ق غ پودر قند
▫️5 غ غ روغن زیتون
🔸فندق ها را داخد ماهیتابه بریزید و تا زمانیکه پوست فندق جدا شود تفت بدید. دقت کنید نسوزد سپس فندق ها کمی که ولرم شد کف دست مالش بدید تا پوست فندق جدا شود و در غذاساز خرد کنید. روغن وپودر قند را کم کم اضافه کنید و تا زمانیکه به قوام مورد نظر برسدهم بزنید. سپس داخل شیشه های در دار بریزید و در شیشه را ببندید میتوانید به مدت طولانی داخل یخچال نگهداری کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#شیرینی_شکرپاره 🥯 😋
⭐️واسه درست کردنه شهدش دو پیمانه اب و با یه پیمانه شکر و یک چهرم پیمانه گلاب و مغز هل مخلوط و میزاریم رو حرارت تا بجوشه و میزاریم کنار
🔸تخم مرغ سه عدد
🔸کره به دمای محیط رسیده صد گرم
🔸شکر نصف پیمانه
🔸روغن مایع نصف پیمانه
🔸وانیل نصف ق چ
🔸ب پ یک ق چ
🔸ارد سمولینا یک پیمانه
🔸ارد سفید قنادی به مقدار نیاز
غذاهای 3سوته😋
#شیرینی_شکرپاره 🥯 😋 ⭐️واسه درست کردنه شهدش دو پیمانه اب و با یه پیمانه شکر و یک چهرم پیمانه گلاب و
🔸ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب میزنیم تا کرم رنگ بشه به ترتیب کره و روغن رو اضافه و مخلوط و ارد سمولینا و ب پ رو هم مخلوط مواد کرده در انتها ارد رو تا جایی اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبه و جمع بشه کف سینی فر رو کاغذ روغنی میندازیم خمیر رو به اندازه گردو برمیداریم و فرم میدیم کف سینی میچینیم با چنگال روش رو شیار میندازیم و با زرده تخم مرغ رو مالش میکنیم تو فر از پیش گرم شده با دمای صد و هفتاد درجه بیست مین قرار میدیم تا بپزه من دو مین گریل بالا رو هم زدم که کاملا طلایی بشه در انتها شیرینی داغ رو داخل شهد خنک قرار میدیم تا شهد به خورد شیرینی بره و روش رو با پودر پسته تزیین میکنیم
❤️
#ته_دیگ_مرغ_زعفرونی 😋
🔸ران مرغ رو با نمک و فلفل و زعفرون، یک عدد پیاز خلالی و دو ق غ آبلیمو مرینیت کنید
سپس مرغها رو داخل ظرف با روغن و یک ق غ زعفران،کمی سرخ کنید و یک ربع هم بذارید با شعله کم بپزه
🔸سپس توی ی قابلمه رو خوب با روغن چرب کنید و برنج آبکش شده تون رو با زعفرون مخلوط،و توی قابلمه ریخته و خوب با دست فشار میدیم و یکدست میکنیم
حدود چهل و پنج الی یکساعت زمان میدیم تا بپزه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#تاس_کباب_مرغ 🥘 😋
🔸کف یه ماهیتابه بزرگ کمی روغن، پیاز ورقه شده، روی پیاز تکه های مرغ، روی مرغ گوجه و سیب زمینی و فلفل دلمه ای چید. نمک ادویه هم لابلای مواد میزد. بعد چند قاشق رب گوجه و روغن و یه کوچولو نمک ادویه رو با آب قاطی کرد و روی همه مواد ریخت.
همین.
درب قابلمه گذاشته بود و تاس کباب واسه خودش میپخت. آخر پخت چند تکه بروکلی برا خوشگلی و کمی زعفران برای طعم و عطرش بهش زد.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food