eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بفرستید واسه همه کدبانوها😍 کلیپ های این کانال رو از دست ندید😋 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بفرستید واسه همه کدبانوها😍 کلیپ های این کانال رو از دست ندید😋 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بفرستید واسه همه کدبانوها😍 کلیپ های این کانال رو از دست ندید😋 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🔅لايه ها بترتيت از بالا به پايين👇🏻 🔸زرده تخم مرغ 🔸هويج رنده شده 🔸سفيده تخم مرغ 🔸كنسرو ماهى 🔸سيب زمينى پخته •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بفرستید واسه همه کدبانوها😍 کلیپ های این کانال رو از دست ندید😋 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بفرستید واسه همه کدبانوها😍 کلیپ های این کانال رو از دست ندید😋 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥘 بفرستید واسه همه کدبانوها😍 کلیپ های این کانال رو از دست ندید😋 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بفرستید واسه همه کدبانوها😍 کلیپ های این کانال رو از دست ندید😋 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍲🍲🍲 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
طرز تهیه:🍜 500 گرم قارچ را خرد کنید. داخل تابه ۵۰ گرم کره رو ذوب کنید و بعد قارچ ها رو اضافه کنید. نمک و فلفل بزنید و تفت بدید تا قارچ ها نرم بشه . یک دونه سینه ی مرغ آب پز رو ریش ریش کنید و به قارچ ها اضافه کنید و تفت بدید. یک بسته خامه ی ۲۰۰ گرمی ( ترجیحا مارک کاله ) را به قارچ و مرغ اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد از اون دو لیوان شیر(ترجیحا استرلیزه و پرچرب ، چون طعم بهتری داره) را به موادمون اضافه میکنیم . اگر احتیاج بود شیر رو یکم بیشتر اضافه کنید حدود دو ق غ آب لیمو ، نمک ، فلفل و آویشن به مقدار لازم به سوپ اضافه میکنیم و هم بزنید .زمانی که سوپ جوشید خاموش میکنیم . خامه نباید زیاد روی حرارت قرار بگیره کمی که سرد بشه غلظت سوپ بیشتر میشه میتونید سوپ رو توی میکسر بریزید و به صورت میکس میل کنید .برای نون های تست باید اول اونارو به صورت مکعب برش بدید . داخل تابه ۲۵ گرم کره برای دو تکه نون تستی که برش داده شده ذوب کنید و کمی پودر سیر تو تابه بریزید و نون هارو تفت بدید داخلش تا سرخ و ترد بشه .روی سوپ را با این نون ها و مقداری جعفری یا شوید خرد تزیین کنید. این سوپ با نون های تست سوخاری مزه ی جذابی داره . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
تزیین 🍆🍆🍆 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌮پیراشکی گوشت🌮 به همه کدبانوها فوروارد کن😍 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
28.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍲خورشت قیمه🍲 واسه دوستاتم فوروارد کن با کانال آشنا بشن💕 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
خورشت آلو :  پیاز رو خرد و سرخ میکنیم، تکه های گوشت رو اضافه کرده و میزاریم خوب سرخ بشه، زردچوبه و فلفل رو هم اضافه میکنیم، رب گوجه فرنگی رو تو ظرف دیگه سرخ میکنیم تا رنگش باز بشه، بعد به گوشت اضافه میکنیم و با دو لیوان آب جوشیده ولرم میزاریم گوشت بپزه،نیم ساعت آخره پخت آلو و هویج رو اضافه میکنیم و میزاریم خوب جا بیفته، پودر دارچین، پودر انبه، پودر لیمو عمانی و نمک رو هم به عنوان ادویه استفاده میکنیم. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
بورک سیب زمینی 👌👌👌 ‌ مواد لازم:👇 ۴عدد یوفکای بزرگ ۵عدد سیب زمینی متوسط ۱ونیم لیوان شیر ۱ق چای خوری فلفل سیاه ۱قاشق مرباخوری نمک روغن مایع برای رومال مابین یوفکا پنیرموزارلا(دلخواه)‌ ‌ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
بورک سیب زمینی 👌👌👌 ‌🥔🥔🥔🥔 ‌ طرز تهیه:👇 ‌ سیب زمینی هارو ابپز کنید و خوب له کنید بزارید سرد بشه.وقتی سرد شدن شیر ،فلفل سیاه ،،پول بيبر و نمك اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.بايد كمي شل و رقيق بشه كه بتونيم به راحتي مابين يوفكا ها بماليم. اولین يوفكارو روي سطح تون پهن كنيد و با فرچه همه جاي يوفكا رو روغن مايع بماليد .و يوفكاي بعدي رو روي يوفكاي اول پهن كنيد و دو باره همه جاي يوفكارو روغن مايع بماليد. وبعدسيب زميني رو همه جاي يوفكا بماليد.يوفكاي بعدي رو روي سيب زميني پهن كنيد و دوباره چرب كنيد و از مواد روش بماليد.يوفكاي بعدي رو هم به همين روش چرب كنيد و مواد بماليد .يعني سه طبقه از يوفكا بايد مواد داشته باشن.سپس کنار های یوفکا رو به داخل تا کنید ویوفکارو رول کنید .دور یوفکارو با سفلون بپیچید و دو ساعت در یخچال استراحت دهید.در مرحله آخر رول هارو برش بزنید و داخل سینی فر بچینید و در فر ۲۰۰درجه تا زمانی که رنگ بگیرن بپزید. ‌ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
 رستورانی _سلام دوستای مهربونم 🙋 چه خبراا خوبییین😘😍 _کیا مثل من پیاز سوخاری دوست دارن دستاشون بالا  _درست کردن پیاز سوخاری ممکنه ساده به نظر بیاد ولی هر کسی نمیتونه اونو تپلی و صاف و صوف مثل برای رستورانا دربیاره😉  _برای اینکه پیاز سوخاری تپلی بشه و بعد از سرخ شدن لایه روییش مثل پوست بلند نشه یه فوت کوچولو و ساده داره ، ایشالا پست بعدی که دستورو وویدئوش رو گذاشتم بهتون یاد میدم چطوری این فینگر فود یا فست فود خوشمزه و پرطرفدار رو به بهترین شکلش درست کنید _دوستون دارم😘 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از 
🍃دوشنبہ تون عالے و بینظیر 🍃یڪ روز قشنگ یڪ دل آرام 🍃یڪ شادے بے پایان یڪ لب خندون 🍃یڪ زندگے عاشقانہ و هزار آرزوے زیبا 🍃ازخداوند برایتان خواهانم 🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 🎥 💢✍ کامل با تمام نکات •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥗 😋 ▫️سیب زمینی پخته 4 عدد ▫️مغزکرفس 2 عدد ▫️گردوخردشده 3 تا 4 قاشق سوپ خوری ▫️کالباس 100گرم ▫️برنج پخته شده 4 تا 5 قاشق غذا خوری(حتما سرد شده باشه) ▫️خیارشور 200 گرم ▫️سس مایونز ٥ قاشق غذاخوري ▫️سرکه وابلیمو ونمک وفلفل به میزان لازم 🔸کرفس و خياشور رو خرد كنين ، سیب زمینی و کالباس رو نگینی كنين و با هم تركيب كنين، و در آخر گردو و برنج را به مواد اضافه كنين برای سس سالاد نمک ، فلفل ،آبلیمو و سرکه را باسس مایونز مخلوط کنين و هم بزنين تا یکدست بشه، بعد به مواد اضافه کنين و كاملا مخلوط كنين، توي قالب بريزين و يه شب تا صبح بذارين تو يخچال تا مزه ها به خورد هم بره و آماده سرو بشه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🧇 😋 🔸دوستای گلم من برای نان پنجره ای 2 عدد تخم مرغ با هم زن میزنم و نصف پیمانه نشاسته گل با نصف پیمانه گلاب بهش اضافه میکنم یه کم هم میزنم سپس نصف پیمانه اردم بهش اضافه میکنم خوب هم میزنم تا هیچ گره ای نداشته باشه سپس یه نیم ساعت میزارم تو همون دمای محیط استراحت کنه 🔸تو یه ظرف گود روغن میریزم چون باید شیرینی ها شناور باشن بعد اینکه روغن داغ شد قالب نان پنجره ای داخل روغن داغ میزارم تا 10 میشمارم بعد قالب میزارم داخل مایه شیرینی مایه شیرینی باید نصف قالب بگیره کامل قالب درون مواد نباشه سپس قالب داخل روغن میزارم و یه تکون میدم .زمان خیلی کمی برای سرخ شدن نان پنجره ای کافیه.اگر. چندتا ی اول خراب کردین نگران نباشین با مرور زمان دمای لازم قالب دستتون میاد بعد از هر چند عدد شیرینی مایه نان پنجرای را هم بزنید تا مواد ته نشین نشود ♦️بعد اینکه نان پنجره ای ها اماده شد مقداری پودر قند روی ان بریزید ♦️میتونین پودر قند با یه کم هل اسیاب شده مخلوط کنین •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🐥 براى پختن بلدرچين اول توى اب نارنج و پودر سير و فلفل سياه ميخوابونيد به مدت يك ساعت سپس توى روغن خيلى كم سرخ كنيد براى سس بلدرچين هم ميتونيد از كره و پوره ى گوجه و ادويه استفاده كنيد نوش جان❤️ 🍗🍷🍗🍷🍗 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🧇 😋 🔸یک و نیم پیمانه شیر خشک با یک و نیم پیمانه پودر قند الک کنید یک پیمانه ارده بهش اضافه کنید با قاشق یا دست خوب مخلوط کنید 🔸از طرفی ظرفی مناسب با میزان مواد انتخاب کنید تو ظرف سلفون بکشید به دلخواه کمی خلال پسته، خلال بادام یا کنجد بریزید و از مواد روی آن اضافه و با قاشق خوب فشرده کنید 🔸درب ظرف را گذاشته به مدت چند ساعت در یخچال نگه دارید سپس میتونید برش زده و نوش جان نمایید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍓 😋 🔸توت فرنگی رسیده متوسط 30 عدد 🔸شکر نصف لیوان یا یک لیوان پودر قند 🔸خامه قنادی فرم گرفته 200 گرم 🔸پودر ژلاتین 2 ق غ 🔸آب سرد نصف لیوان 🔸توت فرنگی ها رو داخل مخلوط کن ریخته و پوره می کنیم و به آن پودر قند و خامه قنادی فرم گرفته را اضافه می کنیم. ژلاتین رو با نصف لیوان آب سرد به روش بن ماری حل کرده و به موادمون اضافه کرده و هم می زنیم و درون قالب ریخته و در یخچال به مدت 3 ساعت قرار میدهیم تا خودشو بگیره. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food