غذاهای 3سوته😋
#رولت_مرغ ⛱ مواد لازم🔻🍗 ♦️سینه مرغ دوبار چرخ شده یک عدد ♦️پیاز رنده شده بزرگ یک عدد (آب پیاز گرف
طرز تهیه🔻🍲
🔸ابتدا دوعدد پیاز متوسط را نگینی خرد نموده و تفت میدهیم تا طلایی شود سپس دو ق غ رب هم اضافه کرده کمی تفت داده و نمک و زردچوبه و کمی زعفران اضاف
سینه مرغ و پیاز و سیر و زعفران و نمک و فلفل و زردچوبه و کره را باهم مخلوط و خوب ورز داده و سپس یک نایلون را باز کرده و چرب میکنیم و مواد را روی سطح کار به شکل مستطیل به قطرنیم سانتی متر بازکرده و مواد میانی را روی کل کار بطور مساوی میریزیم و با دست کمی فشرده میکنیم تا مواد میانی به سطح کاربچسبد
🔸درانتها با کمک نایلون گوشت را رول نموده و داخل تابه بزرگی با روغن کم مقداری دو طرف رولت را سرخ نموده و بعد پیاز و رب را ک از قبل آماده کرده بودیم اضافه میکنیم و با درب بسته یک ساعت تا یک ساعت ونیم اجازه میدهیم رولت کاملا بپزد و بعد از اتمام پخت با یک چاقوی تیز بصورت اره ای برش میدهیم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#دسر_باواريا_با_مغز_خرده_شيشه ⛱
مواد لازم🔻🥚
♦️زرده تخم مرغ ۶ عدد
♦️شیر ۳ لیوان(دسته دار فرانسوی)
♦️شکر ۱لیوان
♦️وانیل نصف ق چ
♦️ژله بلوبری ۱بسته
♦️خامه صبحانه ۲بسته که میشه ۴۰۰ گرم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#دسر_باواريا_با_مغز_خرده_شيشه ⛱ مواد لازم🔻🥚 ♦️زرده تخم مرغ ۶ عدد ♦️شیر ۳ لیوان(دسته دار فرانسوی)
طرز تهیه🔻🍮
🔸اول يه بسته ژله بلوبري رو ساده درست كردم ريختم داخل يه ظرف مربع يا مستطيل گذاشتم يخچال ببنده.
بعد ٣ ليوان شير گذاشتم بجوشه.
بعد ٦تازرده تخم مرغ با يك ليوان شكر نصف قاشق چايخوري وانيل همرو با دور تند همزن زدم تا سفيدبشه،حدود ٣دقيقه
🔸شير در حال جوش به مواد تخم مرغي اضافه كردم دوباره با دور تند همزن حدود دو دقيقه زدم.
وقتي از حرارت افتاد دو تا خامه صبحانه حدود ٤٠٠گرم بهش اضافه كنيد و دوباره مخلوط كنيد.
در اخر وقتي كامل از حرارت افتاد و سرد شد،٤تا قاشق غذاخوري ژلاتين رو بن ماري كنيد و به مواد اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد.
كف قالب مورد نظرتون چرب كنيد و مقداري از باواريا روداخل قالب بريزيد.
بزاريد داخل يخچال تا ببنده
🔸بعد ژله ساده اي رو كه داخل يخچال گذاشته بوديد رو برش بزنيد و داخل قالب بريزيد.
نصف استكان شير گرم كنيد و يك قاشق پودر نسكافه داخلش حل كنيد و به نصفي از باوارياي كه باقيمانده اضافه كنيد و روي خرده ژلها اضافه كنيد.
♦️من تو دو مرحله اين كارو كردم كه ژلها نياد رو.
♦️بعد بزاريد ببنده، وقتي بست بقيه باواريا ساده رو اضافه كنيد.
♦️بعد از ٥تا ٦ساعت از يخچال خارج كنيد و نوش جان كنيد
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#مرغ_تست_کنجدی 🥪 😋
200گرم مرغ خام
نصف ق چ خ زنجبیل
فلفل تند
سس سویا 2 ق س
سیر 2حبه
سفیده تخم مرغ 1 عدد
کنجد نصف پیمانه
نان تست به میزان لازم
🔸سینه مرغ و چرخ کنید من این دفعه توغذاساز ریختم که خیلی راضی بودم بعدهمه مواد رو باهم مخلوط میکنیم .از مواد ب اندازه 1ق غ روی نون تست میمالیم، بعدبه سفیده تخم مرغ زده توی ظرف کنجد میریزیم ،تا سطح رویش را کنجد بگیردسمت کنجدیش روسرخ میکنیم.اندازه روغن ب حدی باشه ک روی کنجد رو بگیره مرغ و نه خیلی کم ونه خیلی زیادبمالید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ترشی_هفت_بیجار ⛱
مواد لازم🔻🥕
♦️گل گلم : 2 عدد بزرگ
♦️هویچ : 1 کیلو
♦️خیار : 1 کیلو
♦️گوچه فرنگی گلابی : به میزان لازم
♦️فلفل قرمز و سبز : نیم کیلو
♦️سرکه سفید : به میزان لازم
♦️نمک : 2 قاشق غذاخوری
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#ترشی_هفت_بیجار ⛱ مواد لازم🔻🥕 ♦️گل گلم : 2 عدد بزرگ ♦️هویچ : 1 کیلو ♦️خیار : 1 کیلو ♦️گوچه فرنگ
طرز تهیه🔻🍲
🔸من همیشه از سرکه سفید استفاده میکنم چون رنگ ترشی ام عوض نمیشه و همین جوری خوشگل موشگل میمونه و برای تهیه این ترشی خوشگل موشگل گل کلم ها رو از همدیگه جدا کرده و خرد میکنیم و سپس شسته و بزارید کاملا آبکش بشه و حالا هویچ و خیارها رو برش زده و قالب میزنم و بعد 1 عدد هویچ رو با چاقو از بالا به پایین برش میزنیم و سپس از چاقوی حکاکی برای تزیین
🔸هویچ و خیارها استفاده کردم و فلفل های قرمز و سبز رو که از قبل شسته و حتما اجازه بدید کاملا آبکش بشه و بعد به ترشی تون اضافه کنید و در ظرف مورد نظر 2 قاشق غذاخوری نمک رو در سرکه سفید حل کرده و مواد ترشی مون رو به سرکه اضافه میکنیم بعضی از دستورها سبزی و یا ادویه ترشی میزنن و شما به دلخواه میتونید از کرفس و بادمجان استفاده کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#سس_زرشك 😋
🔸از این سس خوشرنگ و خوشمزه میتونین برای تهیه مرغ شکم پر، ماهی شکم پر، روی بعضی دسرها مثل فالوده و بستنی و ... استفاده کنین.
🔸زرشك پاک شده رو میشوییم.(برای سس، دیگه لازم نیس دون کنیم. فقط خوشه ها رو از شاخه اصلی جدا میکنیم)
مقداری آب روش میریزیم؛ البته نه خیلی زیاد. میذاریم روی حرارت ملایم حدود ده دقیقه بجوشه. بعد توی صافی صاف میکنیم و تفاله هاش رو جدا میکنیم. و دوباره آب زرشک رو روی حرارت ملایم میذاریم تا بجوشه کمی غلیظ بشه مثل رب انار
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#مرغ_عسلی 🍗 😋
🔸مرغ رو با روغن زيتون، فلفل سياه، زردچوبه، سير رنده شده، پودر فلفل چيلي، خوب ماساژ بدين، با پياز مخلوط كنيد و حداقل دوساعت استراحت بدين...
بعد تو ظرف پيركس پياز خورد كنيد مرغ ها رو بچينيد روش نمك بزنيد و روي ظرف فويل بكشيد ودو ساعت بزاريد تو فر ١٨٠ درجه، آب هم اصلاً نريزيد پياز و مرغ آب ميندازه...
بعد از فر دربياريد، روش آبليمو و محلول زعفرون بماليد و باقاشق عسل بريزيد، گريل فر رو روشن كنيد و بدون فويل يك ربع بزاريد تو فر...
بعد از فر دربياريد و روش جعفري خورد شده بريزيد
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#شنیتسل_مرغ 😋
🔸سینه مرغ نیمه منجمد رو از پهنا برشهای نازک زدم،بعد با نمک وفلفل یک قاشق سس خردل آبلیمو و کمی پودر پاپریکا و پودر پیاز مزه دار کردم .
یک ساعت گذاشتم داخل یخچال.
بعد فقط زدن داخل پودر سوخاری و داخل کمی روغن سرخ کردم. .تمام سبزیجاتم آبپز کردم بعد با کمی کره نمک وفلفل شوید خشک تفت دادم،طعمش بینظیر میشه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#شکلات_نارگیلی 🥥😋
▫️پودر نارگیل ۲ پیمانه
▫️شیر عسلی حدودا نصف قوطی ( ممکنه کمتر یا بیشتر لازم باشه)
▫️شکلات برای کاور ۲۰۰ گرم
▫️روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
🔸پودر نارگیل و شیرعسلی رو مخلوط میکنیم تا خمیر لطیفی به دست بیاد
داخل رینگ مستطیلی کیسه فریزر میزاریم و روش موادمون رو پهن میکنیم و پالت صاف میکنیم
داخل فریزر میزاریم تا سفت بشه به اندازه دلخواه برش زده
شکلات را ذوب و با روغن مایع مخلوط میکنیم و نارگیل ها رو کاور میکنیم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#خورش_غوره_بادمجان 🥘 😋
🔸تکه های مرغ را با آب و پیاز و یک حبه سیرنمک و زردچوبه و فلفل گذاشتم تا بپزه؛بادمجونها رو تو اب و نمک گذاشتم تا تلخیشون گرفته بشه و بعد از نیم ساعت بادمجونها رو شستم و تو آبکش ریختم تا ابش گرفته بشه وبعد سرخ کردم
🔸مرغ را هم سرخ کردم وگذاشتم کنار یک عدد پیاز را نگینی و تو کمی روغن تفت دادم و دو عدد گوجه فرنگی را هم پوست گرفته و رنده کردم پوره ی گوجه ی فرنگی را به پیاز عسلی اضافه کردم وتفت دادم تا آب گوجه کشیده بشه و دو قاشق رب گوجه اضافه کردم
آب مرغ را به پوره گوجه فرنگی اضافه کرده و یک تکه چوب دارچینو اضافه و مرغ سرخ شده را به خورش اضافه کردم تا خوب جا بیفته
ده دقیقه ی آخر پخت هم بادمجان و غوره را اضافه کردم و حرارت را خاموش کردم تا خورش جا بیفته
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food