غذاهای 3سوته😋
#_کرپ_پنیر مواد لازم📝 یک و نیم پیمانه شیر یک و نیم پیمانه آرد دو عدد تخم مرغ دو قاشق غذا خوری روغ
✍طرز تهیه:
🔸تخم مرغ ها رو با شیر و روغن و نمک خوب مخلوط می کنیم و سپس آرد رو اضافه کرده و خوب هم می زنیم.
سپس تابه رو روی حرارت قرار میدیم و اون رو با روغن چرب می کنیم سپس مخلوط رو داخلش می ریزیم و میذاریم تا از دو طرف بپزه و سپس با پنیر داخلشون رو پر می کنیم و داخل ماهیتابه اونها رو سرخ می کنیم و نوش جان می کنیم .
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
موس شکلاتی
مواد لازم:
100گرم شکلات تخته ای
1/2پیمانه خامه فرم گرفته
1/2 پیمانه قهوه آماده
1/2 ق چ پودر وانیل
2 و 1/2 ق س کره خردشده
مواد لازم برای لایه پنیری
200 گرم پنیر خامهای
1 پیمانه شیر
تعدادی بیسکویت شکلاتی
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#كيك_نارگيلي
مواد لازم:
آرد :١/٥ پ
شكر:١پ
تخم مرغ:٢عدد
شير:١پ
كره:١٢٥گرم
بكينگ پودر:١/٥ ق م
پودر نارگيل:١/٢پ
پوست پرتقال رنده شده:١ ق سوپخوري
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#كيك_نارگيلي مواد لازم: آرد :١/٥ پ شكر:١پ تخم مرغ:٢عدد شير:١پ كره:١٢٥گرم بكينگ پودر:١/٥ ق م پودر نا
آرد و ب پ را مخلوط كرده و الك ميكنيم
كره نرم شده رابا شكر با همزن به مدت ٥ دقيقه ميزنيم سپس تخم مرغ هارا با رنده پوست پرتقال مخلوط ميكنيم و به مواد اضافه ميكنيم سپس نيمي از مخلوط آرد را اضافه كرده و سپس مخلوط شير و پودر نارگيل را اضافه ميكنيم و سپس ما بقي ارد را اضافه ميكنيم
مواد را در فر از قبل شده با حرارت ١٨٠ درجه به مدت ٤٠ دقيقه ميپزيم
اين كيك رو بدون سس روش هم ميتونيد درست كنيد
اما من يه سس نارگيلي هم براش درست كردم و روش دادم 👇🏻
٣ ق غ مربا نارگيل
٥ ق غ خامه صبحانه
٥٠ گرم شكلات تخته اي
شكلات رو بن ماري كردم بعد خامه و مربا و اضافه كردم و روي هم بخار اب گذاشتم تا خامه آب بشه و روي كيك دادم البته بعد اين كه كيك سرد شد .
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#رولت_مرغ ⛱
مواد لازم🔻🍗
♦️سینه مرغ دوبار چرخ شده یک عدد
♦️پیاز رنده شده بزرگ یک عدد (آب پیاز گرفته شود)
♦️سیر رنده شده چند حبه
♦️زعفران دم کرده ی غلیظ سه ق غ
♦️نمک و فلفل و زردچوبه به مقدارلازم
♦️کره ی نرم و به دمای محیط رسیده 70گرم
مواد میانی🔻
♦️کشمش و زرشک (ازقبل خیس نموده و آبکش میکنیم ) و خلال بادام و خلال پسته و برگ زردآلو خلالی شده و گردو ب خرد شده ه مقدار لازم
⭐️همه ی مواد میانی را باهم مخلوط نموده و کنارمیگذاریم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#رولت_مرغ ⛱ مواد لازم🔻🍗 ♦️سینه مرغ دوبار چرخ شده یک عدد ♦️پیاز رنده شده بزرگ یک عدد (آب پیاز گرف
طرز تهیه🔻🍲
🔸ابتدا دوعدد پیاز متوسط را نگینی خرد نموده و تفت میدهیم تا طلایی شود سپس دو ق غ رب هم اضافه کرده کمی تفت داده و نمک و زردچوبه و کمی زعفران اضاف
سینه مرغ و پیاز و سیر و زعفران و نمک و فلفل و زردچوبه و کره را باهم مخلوط و خوب ورز داده و سپس یک نایلون را باز کرده و چرب میکنیم و مواد را روی سطح کار به شکل مستطیل به قطرنیم سانتی متر بازکرده و مواد میانی را روی کل کار بطور مساوی میریزیم و با دست کمی فشرده میکنیم تا مواد میانی به سطح کاربچسبد
🔸درانتها با کمک نایلون گوشت را رول نموده و داخل تابه بزرگی با روغن کم مقداری دو طرف رولت را سرخ نموده و بعد پیاز و رب را ک از قبل آماده کرده بودیم اضافه میکنیم و با درب بسته یک ساعت تا یک ساعت ونیم اجازه میدهیم رولت کاملا بپزد و بعد از اتمام پخت با یک چاقوی تیز بصورت اره ای برش میدهیم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#دسر_باواريا_با_مغز_خرده_شيشه ⛱
مواد لازم🔻🥚
♦️زرده تخم مرغ ۶ عدد
♦️شیر ۳ لیوان(دسته دار فرانسوی)
♦️شکر ۱لیوان
♦️وانیل نصف ق چ
♦️ژله بلوبری ۱بسته
♦️خامه صبحانه ۲بسته که میشه ۴۰۰ گرم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#دسر_باواريا_با_مغز_خرده_شيشه ⛱ مواد لازم🔻🥚 ♦️زرده تخم مرغ ۶ عدد ♦️شیر ۳ لیوان(دسته دار فرانسوی)
طرز تهیه🔻🍮
🔸اول يه بسته ژله بلوبري رو ساده درست كردم ريختم داخل يه ظرف مربع يا مستطيل گذاشتم يخچال ببنده.
بعد ٣ ليوان شير گذاشتم بجوشه.
بعد ٦تازرده تخم مرغ با يك ليوان شكر نصف قاشق چايخوري وانيل همرو با دور تند همزن زدم تا سفيدبشه،حدود ٣دقيقه
🔸شير در حال جوش به مواد تخم مرغي اضافه كردم دوباره با دور تند همزن حدود دو دقيقه زدم.
وقتي از حرارت افتاد دو تا خامه صبحانه حدود ٤٠٠گرم بهش اضافه كنيد و دوباره مخلوط كنيد.
در اخر وقتي كامل از حرارت افتاد و سرد شد،٤تا قاشق غذاخوري ژلاتين رو بن ماري كنيد و به مواد اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد.
كف قالب مورد نظرتون چرب كنيد و مقداري از باواريا روداخل قالب بريزيد.
بزاريد داخل يخچال تا ببنده
🔸بعد ژله ساده اي رو كه داخل يخچال گذاشته بوديد رو برش بزنيد و داخل قالب بريزيد.
نصف استكان شير گرم كنيد و يك قاشق پودر نسكافه داخلش حل كنيد و به نصفي از باوارياي كه باقيمانده اضافه كنيد و روي خرده ژلها اضافه كنيد.
♦️من تو دو مرحله اين كارو كردم كه ژلها نياد رو.
♦️بعد بزاريد ببنده، وقتي بست بقيه باواريا ساده رو اضافه كنيد.
♦️بعد از ٥تا ٦ساعت از يخچال خارج كنيد و نوش جان كنيد
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#مرغ_تست_کنجدی 🥪 😋
200گرم مرغ خام
نصف ق چ خ زنجبیل
فلفل تند
سس سویا 2 ق س
سیر 2حبه
سفیده تخم مرغ 1 عدد
کنجد نصف پیمانه
نان تست به میزان لازم
🔸سینه مرغ و چرخ کنید من این دفعه توغذاساز ریختم که خیلی راضی بودم بعدهمه مواد رو باهم مخلوط میکنیم .از مواد ب اندازه 1ق غ روی نون تست میمالیم، بعدبه سفیده تخم مرغ زده توی ظرف کنجد میریزیم ،تا سطح رویش را کنجد بگیردسمت کنجدیش روسرخ میکنیم.اندازه روغن ب حدی باشه ک روی کنجد رو بگیره مرغ و نه خیلی کم ونه خیلی زیادبمالید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ترشی_هفت_بیجار ⛱
مواد لازم🔻🥕
♦️گل گلم : 2 عدد بزرگ
♦️هویچ : 1 کیلو
♦️خیار : 1 کیلو
♦️گوچه فرنگی گلابی : به میزان لازم
♦️فلفل قرمز و سبز : نیم کیلو
♦️سرکه سفید : به میزان لازم
♦️نمک : 2 قاشق غذاخوری
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#ترشی_هفت_بیجار ⛱ مواد لازم🔻🥕 ♦️گل گلم : 2 عدد بزرگ ♦️هویچ : 1 کیلو ♦️خیار : 1 کیلو ♦️گوچه فرنگ
طرز تهیه🔻🍲
🔸من همیشه از سرکه سفید استفاده میکنم چون رنگ ترشی ام عوض نمیشه و همین جوری خوشگل موشگل میمونه و برای تهیه این ترشی خوشگل موشگل گل کلم ها رو از همدیگه جدا کرده و خرد میکنیم و سپس شسته و بزارید کاملا آبکش بشه و حالا هویچ و خیارها رو برش زده و قالب میزنم و بعد 1 عدد هویچ رو با چاقو از بالا به پایین برش میزنیم و سپس از چاقوی حکاکی برای تزیین
🔸هویچ و خیارها استفاده کردم و فلفل های قرمز و سبز رو که از قبل شسته و حتما اجازه بدید کاملا آبکش بشه و بعد به ترشی تون اضافه کنید و در ظرف مورد نظر 2 قاشق غذاخوری نمک رو در سرکه سفید حل کرده و مواد ترشی مون رو به سرکه اضافه میکنیم بعضی از دستورها سبزی و یا ادویه ترشی میزنن و شما به دلخواه میتونید از کرفس و بادمجان استفاده کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#سس_زرشك 😋
🔸از این سس خوشرنگ و خوشمزه میتونین برای تهیه مرغ شکم پر، ماهی شکم پر، روی بعضی دسرها مثل فالوده و بستنی و ... استفاده کنین.
🔸زرشك پاک شده رو میشوییم.(برای سس، دیگه لازم نیس دون کنیم. فقط خوشه ها رو از شاخه اصلی جدا میکنیم)
مقداری آب روش میریزیم؛ البته نه خیلی زیاد. میذاریم روی حرارت ملایم حدود ده دقیقه بجوشه. بعد توی صافی صاف میکنیم و تفاله هاش رو جدا میکنیم. و دوباره آب زرشک رو روی حرارت ملایم میذاریم تا بجوشه کمی غلیظ بشه مثل رب انار
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#مرغ_عسلی 🍗 😋
🔸مرغ رو با روغن زيتون، فلفل سياه، زردچوبه، سير رنده شده، پودر فلفل چيلي، خوب ماساژ بدين، با پياز مخلوط كنيد و حداقل دوساعت استراحت بدين...
بعد تو ظرف پيركس پياز خورد كنيد مرغ ها رو بچينيد روش نمك بزنيد و روي ظرف فويل بكشيد ودو ساعت بزاريد تو فر ١٨٠ درجه، آب هم اصلاً نريزيد پياز و مرغ آب ميندازه...
بعد از فر دربياريد، روش آبليمو و محلول زعفرون بماليد و باقاشق عسل بريزيد، گريل فر رو روشن كنيد و بدون فويل يك ربع بزاريد تو فر...
بعد از فر دربياريد و روش جعفري خورد شده بريزيد
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#شنیتسل_مرغ 😋
🔸سینه مرغ نیمه منجمد رو از پهنا برشهای نازک زدم،بعد با نمک وفلفل یک قاشق سس خردل آبلیمو و کمی پودر پاپریکا و پودر پیاز مزه دار کردم .
یک ساعت گذاشتم داخل یخچال.
بعد فقط زدن داخل پودر سوخاری و داخل کمی روغن سرخ کردم. .تمام سبزیجاتم آبپز کردم بعد با کمی کره نمک وفلفل شوید خشک تفت دادم،طعمش بینظیر میشه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#شکلات_نارگیلی 🥥😋
▫️پودر نارگیل ۲ پیمانه
▫️شیر عسلی حدودا نصف قوطی ( ممکنه کمتر یا بیشتر لازم باشه)
▫️شکلات برای کاور ۲۰۰ گرم
▫️روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
🔸پودر نارگیل و شیرعسلی رو مخلوط میکنیم تا خمیر لطیفی به دست بیاد
داخل رینگ مستطیلی کیسه فریزر میزاریم و روش موادمون رو پهن میکنیم و پالت صاف میکنیم
داخل فریزر میزاریم تا سفت بشه به اندازه دلخواه برش زده
شکلات را ذوب و با روغن مایع مخلوط میکنیم و نارگیل ها رو کاور میکنیم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#خورش_غوره_بادمجان 🥘 😋
🔸تکه های مرغ را با آب و پیاز و یک حبه سیرنمک و زردچوبه و فلفل گذاشتم تا بپزه؛بادمجونها رو تو اب و نمک گذاشتم تا تلخیشون گرفته بشه و بعد از نیم ساعت بادمجونها رو شستم و تو آبکش ریختم تا ابش گرفته بشه وبعد سرخ کردم
🔸مرغ را هم سرخ کردم وگذاشتم کنار یک عدد پیاز را نگینی و تو کمی روغن تفت دادم و دو عدد گوجه فرنگی را هم پوست گرفته و رنده کردم پوره ی گوجه ی فرنگی را به پیاز عسلی اضافه کردم وتفت دادم تا آب گوجه کشیده بشه و دو قاشق رب گوجه اضافه کردم
آب مرغ را به پوره گوجه فرنگی اضافه کرده و یک تکه چوب دارچینو اضافه و مرغ سرخ شده را به خورش اضافه کردم تا خوب جا بیفته
ده دقیقه ی آخر پخت هم بادمجان و غوره را اضافه کردم و حرارت را خاموش کردم تا خورش جا بیفته
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#_کتلت_آلمانی
مواد لازم📝
گوشت چرخ کرده : 500 گرم
باگت : حدود 10 سانتی متر
خردل : 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
تخم مرغ : 1 عدد
پیاز : 1 عدد بزرگ ( ریز خرد شده )
پودر پاپریکا : 1 قاشق چایخوری
سیر : 1 حبه ( در صورت تمایل )
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#_کتلت_آلمانی مواد لازم📝 گوشت چرخ کرده : 500 گرم باگت : حدود 10 سانتی متر خردل : 1 قاشق چایخوری نمک
✍طرز تهیه:
ابتدا باگت را با 1 لیوان آب، حدود نیم ساعت خیس کنید. آب باید به اندازه ای باشد که روی باگت ها را بپوشاند. سپس با دست فشار دهید تا آب اضافی نان خارج شود، اما نه آنقدر که خیل%:8.9!سفت و خشک شود پیاز و سیر را با 1 قاشق غذاخوری کره تفت دهید تا کمی نرم شود.
باقی مواد را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. تابه ای را گرم کنید و کمی روغن بریزد. به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد بردارید، داخل دست گرد کنید و در تابه با حرارت متوسط سرخ کنید. حرارت زیاد نباشد. نباید بسوزد. به روغن زیاد هم برای سرخ کردن کتلت ها نیاز ندارید. میتوانید داخل مایه کتلت از جعغری ساطوری شده هم استفاده کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#پلو_شوشتری 🍛 😋
▫️برنج چهار پیمانه
▫️لوبيا چشمبلبلي پخته شده دو ليوان
▫️شويد تازه دو ليوان شوید خشک یک لیوان
▫️پياز سرخ شده يك عدد
▫️زعفران يك قاشق چايخوری
▫️نمك و فلفل به ميزان لازم
🔸ابتدا برنج را خیس کرده و سپس آبکش کنید و كنار بگذاريد.لوبیا چشم بلبلی را بپزید و کنار بگذارید سپس يك عدد پياز سرخ شده را با گوشت تفت دهيد و کمی زعفران را به آن اضافه كنيد و با ادويهها بگذاريد تا جايي بپزد كه آب آن بخار شود .بعد شويد خرد شده یا شوید خشک و لوبیا چشم بلبلی را به برنج اضافه كنيد و برنج را دم كنيد پس از 45 دقيقه اين غذا آماده است.
با گوشت تکه و گوشت چرخكرده قلقلي يا تكههاي گوشت مرغ و شترمرغ نيز ميتوان اين پلو را تهيه كرد
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#یه_پیش_غذا_یا_میان_وعده_خوشمزه_ترکیه ای
باکدو-گردو-اسفناج وسیر
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سس_هزارجزیره
مواد لازم
سس مايونز نصف ليوان
سس خردل ٢ ق غ
ماست چکیده ۲ ق غ سرپر
خیارشور ۲ عدد کوچک
سیر ۱ حبه
پياز يك عدد كوچك
جعفری به مقدار لازم
سس تند فلفل یک ق غ
پودر پاپریکا ، پودر ادویه کاری
سرکه ۱ ق غ
طرز تهیه
همه ی موادبالا رو باهم مخلوط(جعفری رو ساطوری،سیر و پیاز رو رنده).
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#حلوا_شكلاتی_دورنگ_نگین
مواد لازم :
آرد سفید 125 گرم - آردنخود چی 60 گرم - روغن جامد 50 گرم - پودر قند 60 گرم - دارچین 2 ق چ - شکلات تلخ یا شیری 150 گرم -- شکلات سفید 170 گرم برای قسمت سفید
طرز تهيه :
آرد سفید و نخود چی را جداگانه تفت دهید تا کمی تغییر رنگ پیدا کند و از خامی در آید (نیازی به تفت دادن زیاد ارد به مانند حلوای سنتی نیست ) سپس آرد ها را آلک کرده و مخلوط کنید .
روغن را داخل ظرف مناسبی ریخته و آردها را اضافه کرده کمی تفت دهید - در این مرحله حلوا حالت پودری دارد- مواد را از روی حرارت برداشته و پودر قند و دارچین را اضافه کنید - شکلات تلخ را روی بخار آب ذوب کرده و اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید - قالب ناودانی را با سلفن پوشانده و مواد شکلاتی تیره را داخل آن ریخته و کنار بگذارید تا ببندد.
برای حلوا با شکلات سفید هم تمام مراحل را طبق دستور بالا انجام داده فقط در مرحله آخر به جای شکلات تلخ شکلات سفید ذوب شده را اضافه کنید .
حلوای شکلات سفید را روی شکلات تلخ ریخته و کنار بگذارید تا ببندد- برای حلوا با شکلات سفید میتوانید جای دارجین از پودر زنجبیل استفاده کنید .
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#دسر_خامه_و_توت_فرنگی
پنیر ماسکاپورنه
بسکویت
توت فرنگی
خامه قنادی
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#_کیک_موزاییک_کدو_حلوایی
مواد لازم📝
نزدیک 1 کیلوگرم کدوحلوایی
کمی کمتر از 1 پیمانه شکر
حدود 1/4 پیمانه آب برای پختن کدوحلوایی ها
1 قاشق غذاخوری کره آب شده
حدود 1 الی 1ونیم بسته، بیسکوییت پتی بور ساده
1 پیمانه فندق یا گردو درشت خرد شده
✍طرزتهیه:
کدوحلوایی هارو با شکر و آب بپزین تا نرم شن، بعد پوره کنین و کره رو اضافه کنید و مخلوط کنین، در طرف دیگه، بیسکوییت هارو هرکدومو به 4 قسمت تقسیم کنین، شاید به بیسکوییت بیشتری نیاز داشتین، پوره و فندق یا گردوها رو اضافه کنید و مخلوط کنین، داخل قالب بانت که سلفون کشیدین بریزین و یکنواخت کنین و 2-3 دقیقه بزارین فریزر، بعد دربیارین و 15 دقیقه صبر کنید، بعد ببرین.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food