طرز تهیه
1- ابتدا ماکارونی را بپزید. قابلمهای پر از آب را با قدری نمک و روغن بجوشانید و ماکارونی فرمی را طبق دستور نوشته شده روی بسته بندی بپزید.
2- پنیر را داخل کاسه بزرگی رنده کنید. تابهای را روی گاز بگذارید تا داغ شود. همین طور که تابه داغ میشود کمی کره داخل آن بریزید. وقتی کره ذوب شد کالباس بیکن و پیاز خرد شده را داخل تابه بچینید (کالباس را هم خرد کنید). بیکن و پیاز را حدود ۱۵ دقیقه تفت بدهید تا پیاز نرم و طلایی رنگ شود.
3- در این مرحله فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
4- حال باید سس پنیر را تهیه کنید. قالب کره را داخل شیرجوشی قرار دهید و بگذارید روی حرارت ملایم ذوب شود.
5- آرد را به تدریج روی کره ذوب شده الک کنید. سپس خامه را اضافه کنید و با همزن دستی مواد را هم بزنید. به تدریج پنیر رنده شده را اضافه کنید و همزمان با دست دیگرتان هم بزنید.
6- وقتی همه پنیر اضافه شد سس آماده است. سس پنیر را روی ماکارونی پخته و آبکش شده بریزید، فقط ۱/۲ پیمانه از سس را نگه دارید و بگذارید داخل شیرجوش باقی بماند (بعداً به عنوان روکش کیک استفاده میشود).
7- حال پیاز و بیکن سرخ شده را به ماکارونی اضافه کنید.
8- قدری هم نمک و فلفل بپاشید و هم بزنید. قبل از اضافه کردن تخم مرغ ۵ دقیقه صبر کنید تا ماکارونی و پنیر خنک شود. اگر تخم مرغ را به پنیر داغ اضافه کنید بلافاصله داخل آن سفت میشود و بعداً کیک خودش را نمیگیرد.
9- تخم مرغها را در کاسه دیگری بشکنید و خوب هم بزنید. وقتی مخلوط ماکارونی و پنیر خنک شد، تخم مرغهای همزده را به آن اضافه کنید.
10- خوب کف قالب مورد نظر را با کره چرب کنید و بعد هم آرد بپاشید. مخلوط ماکارونی و پنیر را داخل قالب بریزید و به آرامی آن را فشار بدهید تا کمی فشرده شود. حال آن را ۳۵–۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملاً پخته و طلایی رنگ شود. میتوانید یکی دو دقیقه آخر شعله روی فر را روشن کنید تا روی کیک ماکارونی و پنیر هم طلایی شود.
11- ۱۵ دقیقه صبر کنید قالب خنک شود سپس کیک را در ظرف مورد نظر برگردانید. برای سرو، ۱/۲ پیمانه سس پنیر باقیمانده را مجدداً گرم کنید و روی کیک بریزید.
نکته: مرحله چرب کردن قالب خیلی اهمیت دارد در غیر این صورت ماکارونی از قالب جدا نخواهد شد.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
بروکلی پنیری
مواد لازم
كلم بروكلی ... ٣ پيمانه
تخم مرغ بزرگ ... ١عدد
موزارلا ... ١.٥ پيمانه
پارمسان رنده شده ... ١/٤ پيمانه
سير ... ٢عدد
پونه ... ١/٢ قاشق چای خوری
نمك دريا يا هيماليا ... به مقدار لازم
جعفری تازه خرد شده ... ٢ قاشق چای خوری
طرز تهيه
1- همه مواد به غير از جعفری را داخل كاسه ریخته و خوب هم ميزنيم تا مخلوطمان كاملا يك دست شود (نصف پيمانه موزارلا را نگه داريد برای مرحله آخر)
2- بعد از آن مخلوط را روی يك سينی كه كف آن را با كاغذ نسوز پوشانده اید پهن کرده و داخل فر ( از قبل گرم شده ٤٢٥ درجه ) به مدت 20 دقیقه قرار دهید.
3- بروكلی پنيری را بيرون آورده و مابقی پنير موزارلا را همراه با جعفری تازه روی آن ميريزيم و مجدد داخل فر گذاشته تا به مدت 10 دقیقه دیگر بپزد.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#رول_ژامبون_و_مرغ
سینه مرغ رو خیلی پهن و نازک برش دادم روش نمک و فلفل ریختم یک لایه ژامبون مرغ گذاشتم و اگر پنیر گودا داشتین بهتره که یک لایه پنیر ورقه ای بذارین من که پنیر گودام تموم شده بود فقط کمی موزارلا داشتم"که میشه همون پنیر پیتزا"..پس روی ژامبون پنیر ریختم و رول کردم با نخ دندون پیوندشون رو محکم کردم😆
به ترتیب توی آرد،تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری غلت دادم و توی ظرف مورد نظر گذاشتم و سپردمش به فر تا هم بپزه و هم برشته شه..
میتونید توی روغن زیاد هم سرخش کنید ولی من دنباله هر چیزیم که کالری کمتری داره و از نظر سالم بودنش سالمتره پس گذاشتن توی فر رو انتخاب کردم..
نگران پخته نشدنه مرغ نباشید چون سینه مرغ خیلی زود میپزه و در حد نیم ساعت با درجه 260 توی فر بذارید 5 دقیقه آخر هم گریل روشن کنید تا برشته بشه..
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
پودینگ مرغ
مواد لازم
نمک و فلفل و ادویه -- به مقدار لازم
پنیر گودا -- ۱۵۰ گرم
جعفری خرد شده -- ۳ قاشق غذا خوری
آرد سیب زمینی -- ۱ قاشق غذا خوری
ماست سفت -- ۲ قاشق غذا خوری
روغن مایع -- ۱ قاشق غذا خوری
سیب زمینی متوسط -- ۱ عدد
هویج متوسط -- ۲ عدد
پیاز کوهی یا دم پیازچه خرد شده -- ۵۰ گرم
تخم مرغ -- ۲ عدد
پیاز کوچک -- ۱ عدد
سینه مرغ -- ۵۰۰ گرم
طرز تهیه
1- مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و ادویه چرخ کنید.
2- سیب زمینی و هویج را خرد کنید.
3- زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید،زرده را کاملاًمی زنیم تا سفید شود، بعد مرغ و پیاز را داخل رزده تخم مرغ می ریزیم و مخلوط می کنیم.
4- بعد سیب زمینی و هویج ،روغن مایع و ادویه و پنیر گودا را اضافه می کنیم.
5- پیاز کوهی و جعفری را حسابی ریز خرد می کنیم و اضافه می کنیم در این قسمت ماست را اضافه می کنیم و سپس سفیده تخم مرغ را به مواد اضافه می کنیم.
6- مواد را داخل ظرف مناسب فر که کف آن را با کاغذ روغنی پوشانده ایم می ریزیم و روی آن را با فویل می پوشانیم.
7- روی حرارت ٢٠٠ درجه سانتی گراد به مدت حدود یک ساعت قرار می دهیم.
8- حدود ١۵ دقیقه آخر پخت کاغذ آلومینیوم را از روی ظرف برمی داریم تا روی پودینگ طلایی شود.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از غذاهای 3سوته😋
کباب کوبیده مرغ
روزتون بخیر دوستان؛
مواد لازم :
_۲ عدد سینه مرغ
_ ۲۰۰ گرم دنبه گوسفندی
_ یک حبه سیر
_۱ عدد پیاز
_زعفران
_نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز
_جعفری دو ق غ
طرز تهیه :
دو عدد سینه ی مرغ رو دو بار با دنبه ها چرخ کنید تا خوب یکدست له بشن. من با همون چرخ گوشت پیاز و سیر چرخ میکنم که کاملا محو بشن و فقط طعمشون باقی بمونه توجه کنید وقتی پیاز و رنده یا چرخ کردید آبشو حتما بگیرید که گوشتا روی آتیش وا نرن. خوب هم بزنید و زعفران و ادویه هاتون رو بش اضافه کنید و 2 ساعت توی یخچال قرار بدید مرحله آخر هم که سیخ گرفتن و کباب کردنه و در آخر نوش جان 😍
پ.ن: اضافه کردن دنبه برای نرم شدن کباب هست و اگر رژیم دارید می تونید از دستور کباب حذف کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#اسنک_قارچ_پنیری
✏️مواد لازم:
🔸قارچ (بزرگ): ۱۲ عدد
🔸نان تست: ۶ عدد
🔸کره: به مقدار لازم
🔸سس مایونز: به مقدار لازم
🔸پنیر پیتزا (رنده شده): ۶ قاشق سوپ خوری
🔸گشنیز (خرد شده و تازه): ۱ قاشق غذا خوری
🔸ژامبون مرغ: ۵ ورق
🔸نمک و فلفل: به مقدار لازم
🔸پیاز (کوچک): ۱ عدد
🔸پودر سیر: ۲ قاشق مربا خوری
🔸پودر موسیر: ۱ قاشق مربا خوری
🔸کره: به مقدار لازم
♨️طرز تهیه
🔹ابتدا پیاز را رنده زده و داخل تابه بریزید تا کمی آب آن تبخیر شود سپس مقداری کره به آن افزوده و آن را خوب سرخ کنید.
🔹قارچ را خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و حرارت را کمی زیاد کنید تا قارچ کمتر آب بیندازد. ژامبون مرغ را خرد کرده و به قارچ اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا ژامبون کمی بپزد. پودر سیر،موسیر و نمک و فلفل را به قارچ اضافه کنید.
🔹مقداری سس مایونز و گشنیز خرد شده را باهم مخلوط کنید و روی نان های تست بمالید، روی نصف نان ها مقداری پنیر بریزید سپس مایه تفت خورده را اضافه کنید ، باقی مانده پنیر را روی قارچ ها بریزید و با نصف باقی مانده نان ها روی مواد را بپوشانید.
🔹داخل تابه کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، ساندویچ ها را داخل تابه بگذارید و پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا ظرف دیگر نیز طلایی شود سپس همراه با سس گوجه فرنگی سرو کنید.
🚩سایر نکات
🔸بهتر است این اسنک را داخل ساندویچ ساز تهیه کنید.
توجه داشته باشید شما باید اسنک را فقط مقداری حرارت دهید که پنیر آب شود
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از غذاهای 3سوته😋
#آش_دوغ
مواد لازم برای 10 نفر
▫️ دوغ2 لیتر
▫️ نخود پخته 1/5لیوان
▫️ سبزی (آش تره و گشنیز وبرگ سیرتازه) ۳۰۰ گرم
▫️ سیر تازه به مقدار لازم برنج ۱/۲ پیمانه
▫️ نمک و نعنا داغ به مقدار لازم
طرز تهیه:🍲
ابتدا برنج را با کمی دوغ مخلوط کنید تا کاملا حل شود.دوغ را داخل قابلمه بریزید و مخلوط برنج را به آن اضافه کنید. به طور مستمر ودر یک سمت هم می بزنید(با حرارت بالا )تا جائیکه دوغ جوش بیاید.سبزی و سیر و نخود پخته شده را نیز در همین مرحله به مواد اضافه کنید و در ظرف را نیمه بسته بگذارید تا آش به اصطلاح جا بیفتد(با حرارت ملایم).وقتی برنج آش کاملا پخت و لعابدار شد یعنی از حالت آّبکی و شل خارج شد، آش آماده سرو است. برای تزئین می توان از نعنا داغ استفاده کرد.نوش جونتون.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
سالاد گوشت یونانی
مواد لازم:
4 لیوان کاهو خرد شده
200 تا 400 گرم گوشت چرخ کرده بدون چربی
1 قاشق غذا خوری روغن
1 عدد پیاز زرد
2 حبه سیر رنده شده
نمک و فلفل به میزان لازم
1/4 لیوان پنیر چدار (اختیاری)
1/3 لیوان خیارشور خرد شده
1 عدد پیاز قرمز کوچک خرد شده
1 لیوان گوجه فرنگی گیلاسی قاچ شده(یا دو گوجه بزرگ)
.
مواد سس👇👇 1/3 لیوان ماست یونانی ساده یا مایونز
1 قاشق غذاخوری سس خردل
1 قاشق غذاخوری سس فلفل (اختیاری)
1 قاشق غذاخوری سس کچاپ
1 قاشق غذاخوری سرکه سیب
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا مواد سس را در یککاسه ریخته و کامل مخلوط کنید ،سپس روغن و پیاز را در ماهیتابه ریخته تفت دهید و گوشت، سیر را اضافه کنید و تفت دهید نمک و فلفل هم بزنید و اجازه دهید تا مواد گوشتی کامل پخته شود،از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید،سپس در کف ظرف سرو ابتدا کاهو ها را بچینیدسپس گوجه،پیاز ،گوشت،خیارشور و در آخر سس و در صورت تمایل پنیر چدار را روی مواد سالاد بریزید و سرو کنید،نوش جان🤗 .
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
مرغ مکزیکی
مواد لازم:
3 سینه مرغ بدون پوست،به صورت نواری برش زده
1 پیاز متوسط خلال شده
1 لیمو
3 فلفل دلمه قرمز ، زرد ، سبز یا نارنجی
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق چایخوری پودر چیلی(فلفل قرمز)
1/2 قاشق چایخوری پودر پاپریکا
1/2 قاشق چایخوری پودر پیاز
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1/2 قاشق چایخوری نمک و زیره
طرز تهیه:
ابتدا پیاز ، مرغ و فلفل دلمه هارا در ظرف ها جدا گانه خرد کنید،سپس در یک کاسه کوچک 1 قاشق روغن،آب 1/2 لیمو،پودر فلفل ،پاپریکا،پودر پیاز،فلفل ،زیره و نمک را با هم مخلوط کنید ، مواد را روی تکه ها مرغ ریخته و هم بزنید تا کامل مرغ ها به مواد آغشته شوند،برای حداقل 30 دقیقه بگذارید یخچال تا مرغ ها مزه دار شوند،سپس در ماهیتابه 1 قاشق روغن ریخته و روی حرارت متوسط گرم کنید مرغ ها را اضافه کنید و تفت دهید تا کامل پخته شوند،از ماهیتابه برداشته و کنار بگذارید،سپس باقی روغن (1 قاشق)را در همان ماهیتابه ریخته و پیاز را اضافه و تفت دهید برای حدود 3 دقیقه تا کامل نرم شوند سپس فلفل دلمه های رنگی را اضافه کنید و تفت دهید ،و در آخر مرغ ها را دوباره به ماهیتابه برگردانید ،و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شود،میتوانید طبق ذائقه تون باقی آب لیمو و جعفری خرد شده را روی فاهیتا ریخته و گرم سرو کنید،نوش جان 🤗
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
خوراک مرغ با سس قارچ و سیر
.
.
مواد لازم:
500 گرم ران مرغ بدون پوست
1 قاشق چایخوری پودر پیاز
1/2 پودر سیر
نمک و فلفل به میزان لازم
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
مواد لازم برای سس:
1 قاشق غذاخوری کره
1/2 آب مرغ
200گرم قارچ خرد شده
2 عدد پیاز قرمز خرد شده
1 قاشق غذاخوری سیر خرد شده
1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
1/2 قاشق چای خوری آویشن خشک ، رزماری خشک
طرز تهیه
پودر پیاز ، پودر سیر ، نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید. مرغ ها را کامل با چاشنی ترکیبی بپوشانید یک قاشق غذاخوری روغن را در ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط گذاشته و ران مرغ را اضافه کنید و دو طرف آن را بپزید تا طلایی شود و مغز ران دیگه صورتی نباشد (حدود 10 دقیقه هر طرف بسته به ضخامت) از ماهیتابه در آورده و کنار بگذارید سپس در همان ماهیتابه کره را ذوب کرده و پیازها را اضافه کنید. برای 1-2 دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سپس قارچ ها را اضافه کنید ،نمک و فلفل بزنید و تفت دهید (حدود 3 دقیقه) سپس سیر ، جعفری ، آویشن و رزماری را اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سبزیجات بلند شود (حدود 1-2 دقیقه) در آخر آب مرغ را بریزید و اجازه بدید یه کم بجوشد و سس غلیظ شود سپس مرغ ها را به ماهیتابه برگردانید و با سس بپوشانید و با جعفری خرد شده سرو کنید،نوش جان 🤗
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
مرغ پرتقالی
در فصل پرتقال ، مرغ پرتقالی با این روش که براتون مینویسم بسیار خوشمزه و خوشگله و برای مهمونیا هم انتخاب خوبیه.😉👌
.
طرز تهیه:مقداری آرد رو با نمک و فلفل قرمز و سیاه مخلوط کنید.فیله های مرغ رو داخلش بزنید تا کاملا آردی بشن و در یک تابه دو طرفشو خوب سرخ کنید (در مقداري كره) تا قهوه ای طلایی بشن.حالا آب دو تا پرتقال رو به همراه یک لیوان آب مرغ یا یک لیوان آب با یک قرص عصاره مرغ یا اگه در دسترستون نیست آب معمولی به همراه دو قاشق شکر قهوه ای ، دو قاشق سس سویا و یک تکه ی کوچک زنجبیل (به دلخواه) به تابه اضافه کنید و بذاريد بجوشه تا سس غلیظی بدست بیاد.بعد نمک و فلفل غذا رو با چشیدن اندازه کنید( باید طعمی ملس داشته باشه ) و چند برش پرتقال و جعفری برای تزئین روش بریزید و نوش جان کنید.😋😍
نکته : می تونید به جای سس سویا و زنجبیل از زعفران استفاده کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
☀️ #ایده_آشپزی 🍴
🍃 نون سنگک رو بصورت برگ برش دادم
🧀 پنیر رو قالب زدم
سر پیازچه رو زدم و ساقه ها رو به عنوان دسته ی دسته گل گذاشتم
تربچه ها رو بصورت گل🌹 درآوردم
خیلی راحت و ساده
🌱 زیر تربچه ها سبز گذاشتم
واسه اون گل های نونی هم برش باریک ۳ سانتی دادم نون رو و بعد گلش کردم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
پیتزا ساده و فوری با نان تست
مواد لازم
نان تست کوچک ... 8 عدد
سس کچاپ یا سس مارینارا ... به مقدار لازم
سوسیس پپرونی ... به مقدار لازم
پنیر موزارلا رنده شده ... 2 فنجان
طرز تهیه
1- ابتدا فر را روشن کنید و تا دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را با اسپری روغن کمی چرب کنید. نان های تست را داخل سینی بچینید.
2- کمی از سس مارینارا یا سس کچاپ روی نان ها بمالید. بطوریکه تمام سطح نان را بپوشاند. برای راحتی کار می توانید از قبل سس مارینارا را آماده کنید.
3- سپس روی سس به میزان دلخواه پنیر موزارلا (پنیر پیتزا) بریزید. برش های پپرونی را روی تست قرار دهید. به دلخواه می توانید از مواد دیگر ( مثل فلفل دلمه ای، قارچ و … ) نیز استفاده کنید.
4- تمام برش های نان را به همین ترتیب آماده کنید.
5- سپس سینی را به مدت 5 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید تا پنیر ها آب شوند.
6- به همین سرعت و تنها بعد از 5 دقیقه این پیتزای ساده و فوری با نان تست آماده است و می توانید آن را نوش جان کنید.
نکته 👈 این پیتزای خوشمزه را در مایکروفر نیز می توانید تهیه کنید. بسته به توان مایکروفر 1 الی 3 دقیقه داخل مایکروفر قرار دهید تا حدی که پنیر پیتزا آب شود.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎗#دسر_موزی😋
🍌 - 4 عدد موز
🍯- 60 میلی لیتر عسل یا کارامل (حدود دو قاشق غذاخوری)
- مغز فندق
- شکلات
🍌موزها رو برش بزنید و برای سه تا چهار ساعت در فریزر قرار بدید. سپس در مخلوط کن یا غذا ساز اون رو با کارامل و یا عسل کامل میکس کنید و مجدد در فریزر قرار بدید تا خودش رو به حالت بستنی بگیره.. با نون بستنی قیفی سرو و با شکلات مغز فندق یا گردو تزیین و نوش جان کنید.☺️😋
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#پياز_داغ_عسلی
ابتدا يک ظرف رو پر از آب ميكنیم و به تعداد نياز پياز بزرگ رو پوستشو ميكنیم خلال خلال نازك ميكنیم سپس داخل صافی ميريزم كه خوب آبش خشك بشه، بعد تويه قابلمه روغن ميريزیم.
روغن بايد رويه پيازا رو بگيره، تا ربع ساعت اول بهش دست نميزنيم بعد كه رنگ پيازا تغيير كرد با قاشق خوب پيازا رو هم ميزنيم كه يه دست بشه تا زمانی كه قشنگ رنگ پيازا عسليه روشن شد شعله رو خاموش مي كنيم چون روغن جوشه اگه زود خاموش نكنيم مي سوزه بعد ميام صاف ميكنیم.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#پیراشکی_گوشت_و_قارچ 🥟 😋
🔸ابتدا دوتا پیاز نگینی خرد کردم تفت دادم سبک که شد کمی نمک زرد چوبه وفلفل سیاه اضافه کردم بعد سیصد گرم گوشت چرخکرده با پیاز تفت دادم نصف قاشق غذا خوری رب گوجه اضافه کردم بعد قارچ که جدا تفت داده بودم اضافه کردم باهم تفت دادم یک سوم لیوان آب اضافه کردم در ظرف گذاشتم . از موادم یه قاشق روی خمیر گذاشتم و خمیر بستم تو روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کردم
اگه حرارت کم باشه روغن جذب میکنه اگه حرارت زیاد باشه میسوزه.
به نظر من اصلا روغن جذب نمیکنه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام🌹
اولین روز هفته، 19 بهمن ماه
بر شما مبارک باد🍃
میگویند شنبه را
هرطورشروع کنی
تاآخرهفته
همان گونه پیش میرود
پس خدایا
امروز راجوری مقدرکن
که تا آخرهفته بهترین
لحظه ها را تجربه کنیم🙏
صبحتون بخیر☀️
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فلافل خونگی
مواد
2.5 فنجان نخود از یک روز قبل بخیسانید (شما می تونید از نخود پخته شده استفاده کنید اما دستور العمل اصلی اینه)
1عدد پیاز
3 پر سیر
3 قاشق غذاخوری آرد
برگ های جعفری
1 قاشق چایخوری زیره سبز
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
1 قاشق چای خوری گشنیز
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز و
نمک
روغن نباتی برای سرخ کردن
آماده سازی
نخود های خیسانده را داخل غذاساز بریزید وجداگانه جعفری، پیاز، سیر را داخل غذاساز خرد کنید و آن را به نخودها اضافه کنید سپس آرد، نمک و ادویه جات را اضافه کنید و تمام ترکیبات را کاملا مخلوط کنید. اگراین مخلوط را در یخچال قرار دهید به مدت 40 دقیقه، شما نتایج بهتردریافت خواهید کرد. یک تکه ازمخلوط را بردارید و به اندازه گردو درآورید. روغن روی حرارت بذارید داغ که شد سپس توپ های فلافل را سرخ کنید تا تمام طرفها قهوه ای بشوند
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چلو گوشت درباری
مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی یا گوساله ۴۰۰ گرم (تیکه های درشت)
پیاز نگینی ۴ عدد متوسط
هویج ۱ عدد حلقه شده
فلفل دلمه ای ۱ عدد خلال شده
چوب دارچین ۱ تیکه
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده غلیظ ۲ قاشف
رب گوجه ۲ قاشق
کره ۱ قاشق
نمک ب مقدار کافی
ابتدا پیاز رو تفت میدهیم (لازم نیست سرخ بشه)
بعد هویج ک نسبت به بقیه سبزیجات بافت سفتی داره رو اضافه میکنیم. بعد از تفت دادن هویج، گوشت رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا زمانی رنگ گوشت تعییر کنه بعد زعفران و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم و تفت میدیم . توی ی ماهیتابه کره رو میزاریم آب بشه بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم با شعله کم تفت میدیم تا زمانی کره نارنجی رنگ بشه. بعد ب گوشت اضافه کرده مواد رو مخلوط میکنیم. ۴ لیوان آب جوشیده داغ اضافه میکنیم ( ب این دلیل آب داغ اضافه میکنیم ک گوشت سفت نشه و راحت پخته بشه). میزاریم گوشت پخته بشه و در آخر نمک رو اضافه میکنیم ک گوشت در زمان پخت سفت نشه. ۴۰ دقیقه زمان میدیم تا گوشت کاملا پخته بشه و سس غلیظی داشته باشیم
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کراکر_مرغ
مواد لازم:
2 عدد ران مرغ
2 لیوان چیپس ذرت(یا کورن فلکس ذرت)
1 قاشق چایخوری نمک
فلفل کمی
1 قاشق غذاخوری پودر سیر
1 فنجان آب 1 عدد برگ بو
روغن برای سرخ کردن
مواد مرینت کردن ران مرغ:
یک عدد تخم مرغ
آرد سفید 60 گرم ⠀
آب مرغ 40 میلی لیتر (40گرم)⠀ طرز تهیه :
1. ابتدا چیپس ذرت را در یک کیسه بریزیدوباگوشت کوب خرد کنید.
2. طبق ویدئو با چاقو روی ران مرغ رابرش بزنید و نمک · فلفل · پودر سیررا خوب به رانها بمالید.
3. در تابه رانها را باپوست گذاشته بدون اضافه کردن روغن وبزاریدتا مرغ کمی سرخ شود ومرغ را برگردانده وبرگ بو وآب را اضافه ودر تابه را گذاشته ومیزاریم حدود 8 دقیقه روی حرارت بماند. بعد رانها رابزارید خنک بشه ومقدار آبی که از مرغ مانده(40 گرم) را با تخم مرغ وآرد سفید مخلوط کنید ورانها را خوب به این سس آغشته کنید وبعد درچیپس ذرت بغلطانید ودر آخر درروغن شناور داغ سرخ کنید.
میتونید با دماسنج آپزی درجه حرارت روغن را با 170 تنظیم کتید تا ران مرغها به بهترین شکل سرخ شوند.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیله استریپس
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#فیله_استریپس
ابتدا به فیله مرغ مقداری پودر سیر+نمک+فلفل+کمی پودر زنجبیل+پودر پیاز(به دلخواه)+کمی ادویه کاری افزوده و نصف لیوان آب بیفزایید و خوب فیله ها را به مواد أغشته کنید و حداقل 3ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند.
در کاسه ای حجم زیادی آرد سفید سه صفر بریزید و کمی نمک و پودر سیر و قرص عصاره مرغ(به دلخواه)اضافه و مخلوط کنید.
فیله ها را دانه دانه از مواد در آورده ابتدا در آرد بغلتانید و بلافاصله در آب یخ بیندازید و با کفگیر دو لب از آب در آورده و دوباره در آرد بغلتانید.
این عمل را دوبار تکرار کنید.
✔مواظب باشید به هیچ عنوان نباید دستتون خیس بشه وگرنه آرد گوله و خراب میشه.
سپس بعد از مراحل بالا فیله را با حجم زیادی آرد در دست دورانی مالش دهید تا مخلوط آب و آرد به صورت پولک در بیاید.
و بلافاصله در روغن داغ شناور برای 4 دقیقه سرخ کنید.
بیشتر از دوبار در آب و ارد نزنید و طولانی تر از 5 وقیقه هم در روغن سرخ نکنید تا کاملا ترد بشه وگرنه ممکنه سفت بشه لایه دور فیله ها
روغن کاملا داغ و حرارت ملایم باشه تا فیله مغزپخت بشه
حرارت متوسط و روغن کاملا داغ باشه.
این دستور شف نمازی هست که من همیشه با این دستور فیله مرغ سوخاری پولکی درست میکنم.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا پیراشکی بقچه ای
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#پیتزا_پیراشکی_بقچه_ای
مواد لازم
گوجه فرنگی: ۲ عدد
فلفل سبز: ۴-۳ عدد
نان لواش یا نان تیری
روغن: ۱/۲ فنجان
آب: ۱/۲ لیوان
بیکن
پنیر پیتزا
آویشن
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
طرز تهیه
گوجه فرنگی های خرد شده (پوست کنده) رو با فلفل های سبز خرد شده به مدت ۲-۱ دقیقه درون تابه با روغن سرخ کنید.
نان لواش یا نان تیری رو روی میز پهن کنید (اگر از نان تیری استفاده می کنید ترجیحا زیاد نازک نباشد)، نصف فنجان روغن رو با نصف لیوان آب مخلوط کنید و روی نان ها بزنید، نان رو برش بزنید (برش های مثلتی) حالا گوجه و فلفل آماده شده رو در قسمت بالای نان بگذارید و به آن بیکن یا (کالباس، سوسیس خرد شده، مرغ پخته شده، گوشت چرخ شده و پخته شده) و پنیر پیتزا و در صورت تمایل پودر آویشن بریزید و نان ها رو مطابق با فیلم بپیچید.
بقچه های آماده شده رو حداقل یک ساعت درون فریزر قرار بدهید (می توانید از این بقچه ها آماده و در فریزر نگهداری کنید و موقع نیاز بپزید) قبل از پخت روی اون رو با ترکیب ۱ زرده تخم مرغ و ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع پوشش بدهید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار بدهید تا روی آن ها قهوه ای روشن شود.
از خمیر یوفکا هم می توانید استفاده کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_قند_مجلسی
لاکچری پذیرایی کنید😍
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food