eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎗😋 🍌 - 4 عدد موز 🍯- 60 میلی لیتر عسل یا کارامل (حدود دو قاشق غذاخوری) - مغز فندق - شکلات 🍌موزها رو برش بزنید و برای سه تا چهار ساعت در فریزر قرار بدید. سپس در مخلوط کن یا غذا ساز اون رو با کارامل و یا عسل کامل میکس کنید و مجدد در فریزر قرار بدید تا خودش رو به حالت بستنی بگیره.. با نون بستنی قیفی سرو و با شکلات مغز فندق یا گردو تزیین و نوش جان کنید.☺️😋 . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
ابتدا يک ظرف رو پر از آب ميكنیم و به تعداد نياز پياز بزرگ رو پوستشو ميكنیم خلال خلال نازك ميكنیم سپس داخل صافی ميريزم كه خوب آبش خشك بشه، بعد تويه قابلمه روغن ميريزیم. روغن بايد رويه پيازا رو بگيره، تا ربع ساعت اول بهش دست نميزنيم بعد كه رنگ پيازا تغيير كرد با قاشق خوب پيازا رو هم ميزنيم كه يه دست بشه تا زمانی كه قشنگ رنگ پيازا عسليه روشن شد شعله رو خاموش مي كنيم چون روغن جوشه اگه زود خاموش نكنيم مي سوزه بعد ميام صاف ميكنیم. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥟 😋 🔸ابتدا دوتا پیاز نگینی خرد کردم تفت دادم سبک که شد کمی نمک زرد چوبه وفلفل سیاه اضافه کردم بعد سیصد گرم گوشت چرخکرده با پیاز تفت دادم نصف قاشق غذا خوری رب گوجه اضافه کردم بعد قارچ که جدا تفت داده بودم اضافه کردم باهم تفت دادم یک سوم لیوان آب اضافه کردم در ظرف گذاشتم . از موادم یه قاشق روی خمیر گذاشتم و خمیر بستم تو روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کردم اگه حرارت کم باشه روغن جذب میکنه اگه حرارت زیاد باشه میسوزه. به نظر من اصلا روغن جذب نمیکنه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از 
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام🌹 اولین روز هفته، 19 بهمن ماه بر شما مبارک باد🍃 میگویند شنبه را هرطورشروع کنی تاآخرهفته همان گونه پیش میرود پس خدایا امروز راجوری مقدرکن که تا آخرهفته بهترین لحظه ها را تجربه کنیم🙏 صبحتون بخیر☀️ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فلافل خونگی مواد 2.5 فنجان نخود از یک روز قبل بخیسانید (شما می تونید از نخود پخته شده استفاده کنید اما دستور العمل اصلی اینه) 1عدد پیاز 3 پر سیر 3 قاشق غذاخوری آرد برگ های جعفری 1 قاشق چایخوری زیره سبز 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری گشنیز 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز و نمک روغن نباتی برای سرخ کردن آماده سازی نخود های خیسانده را داخل غذاساز بریزید وجداگانه جعفری، پیاز، سیر را داخل غذاساز خرد کنید و آن را به نخودها اضافه کنید سپس آرد، نمک و ادویه جات را اضافه کنید و تمام ترکیبات را کاملا مخلوط کنید. اگراین مخلوط را در یخچال قرار دهید به مدت 40 دقیقه، شما نتایج بهتردریافت خواهید کرد. یک تکه ازمخلوط را بردارید و به اندازه گردو درآورید. روغن روی حرارت بذارید داغ که شد سپس توپ های فلافل را سرخ کنید تا تمام طرفها قهوه ای بشوند . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چلو گوشت درباری مواد لازم برای ۴ نفر گوشت گوسفندی یا گوساله ۴۰۰ گرم (تیکه های درشت) پیاز نگینی ۴ عدد متوسط هویج ۱ عدد حلقه شده فلفل دلمه ای ۱ عدد خلال شده چوب دارچین ۱ تیکه فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری زعفران دم کرده غلیظ ۲ قاشف رب گوجه ۲ قاشق کره ۱ قاشق نمک ب مقدار کافی ابتدا پیاز رو تفت میدهیم (لازم نیست سرخ بشه) بعد هویج ک نسبت به بقیه سبزیجات بافت سفتی داره رو اضافه میکنیم. بعد از تفت دادن هویج، گوشت رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا زمانی رنگ گوشت تعییر کنه بعد زعفران و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم و تفت میدیم . توی ی ماهیتابه کره رو میزاریم آب بشه بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم با شعله کم تفت میدیم تا زمانی کره نارنجی رنگ بشه. بعد ب گوشت اضافه کرده مواد رو مخلوط میکنیم. ۴ لیوان آب جوشیده داغ اضافه میکنیم ( ب این دلیل آب داغ اضافه میکنیم ک گوشت سفت نشه و راحت پخته بشه). میزاریم گوشت پخته بشه و در آخر نمک رو اضافه میکنیم ک گوشت در زمان پخت سفت نشه. ۴۰ دقیقه زمان میدیم تا گوشت کاملا پخته بشه و سس غلیظی داشته باشیم . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: 2 عدد ران مرغ 2 لیوان چیپس ذرت(یا کورن فلکس ذرت) 1 قاشق چایخوری نمک فلفل کمی 1 قاشق غذاخوری پودر سیر 1 فنجان آب 1 عدد برگ بو روغن برای سرخ کردن مواد مرینت کردن ران مرغ: یک عدد تخم مرغ آرد سفید 60 گرم ⠀ آب مرغ 40 میلی لیتر (40گرم)⠀ طرز تهیه : 1. ابتدا چیپس ذرت را در یک کیسه بریزیدوباگوشت کوب خرد کنید. 2. طبق ویدئو با چاقو روی ران مرغ رابرش بزنید و نمک · فلفل · پودر سیررا خوب به رانها بمالید. 3. در تابه رانها را باپوست گذاشته بدون اضافه کردن روغن وبزاریدتا مرغ کمی سرخ شود ومرغ را برگردانده وبرگ بو وآب را اضافه ودر تابه را گذاشته ومیزاریم حدود 8 دقیقه روی حرارت بماند. بعد رانها رابزارید خنک بشه ومقدار آبی که از مرغ مانده(40 گرم) را با تخم مرغ وآرد سفید مخلوط کنید ورانها را خوب به این سس آغشته کنید وبعد درچیپس ذرت بغلطانید ودر آخر درروغن شناور داغ سرخ کنید. میتونید با دماسنج آ‌پزی درجه حرارت روغن را با 170 تنظیم کتید تا ران مرغها به بهترین شکل سرخ شوند. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیله استریپس کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
ابتدا به فیله مرغ مقداری پودر سیر+نمک+فلفل+کمی پودر زنجبیل+پودر پیاز(به دلخواه)+کمی ادویه کاری افزوده و نصف لیوان آب بیفزایید و خوب فیله ها را به مواد أغشته کنید و حداقل 3ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند. در کاسه ای حجم زیادی آرد سفید سه صفر بریزید و کمی نمک و پودر سیر و قرص عصاره مرغ(به دلخواه)اضافه و مخلوط کنید. فیله ها را دانه دانه از مواد در آورده ابتدا در آرد بغلتانید و بلافاصله در آب یخ بیندازید و با کفگیر دو لب از آب در آورده و دوباره در آرد بغلتانید. این عمل را دوبار تکرار کنید. ✔مواظب باشید به هیچ عنوان نباید دستتون خیس بشه وگرنه آرد گوله و خراب میشه. سپس بعد از مراحل بالا فیله را با حجم زیادی آرد در دست دورانی مالش دهید تا مخلوط آب و آرد به صورت پولک در بیاید. و بلافاصله در روغن داغ شناور برای 4 دقیقه سرخ کنید. بیشتر از دوبار در آب و ارد نزنید و طولانی تر از 5 وقیقه هم در روغن سرخ نکنید تا کاملا ترد بشه وگرنه ممکنه سفت بشه لایه دور فیله ها روغن کاملا داغ و حرارت ملایم باشه تا فیله مغزپخت بشه حرارت متوسط و روغن کاملا داغ باشه. این دستور شف نمازی هست که من همیشه با این دستور فیله مرغ سوخاری پولکی درست میکنم. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا پیراشکی بقچه ای کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
مواد لازم گوجه فرنگی: ۲ عدد فلفل سبز: ۴-۳ عدد نان لواش یا نان تیری روغن: ۱/۲ فنجان آب: ۱/۲ لیوان بیکن پنیر پیتزا آویشن زرده تخم مرغ: ۱ عدد طرز تهیه گوجه فرنگی های خرد شده (پوست کنده) رو‌ با فلفل های سبز خرد شده به مدت ۲-۱ دقیقه درون تابه با روغن سرخ کنید. نان لواش یا نان تیری رو روی میز پهن کنید (اگر از نان تیری استفاده می کنید ترجیحا زیاد نازک‌ نباشد)، نصف فنجان روغن رو با نصف لیوان آب مخلوط کنید و روی نان ها بزنید، نان رو برش بزنید (برش های مثلتی) حالا گوجه و فلفل آماده شده رو در قسمت بالای نان بگذارید و به آن بیکن یا (کالباس، سوسیس خرد شده، مرغ پخته شده، گوشت چرخ شده و پخته شده) و پنیر پیتزا و در صورت تمایل پودر آویشن بریزید و‌ نان ها رو مطابق با فیلم بپیچید. بقچه های آماده شده رو حداقل یک ساعت درون فریزر قرار بدهید (می توانید از این بقچه ها آماده و در فریزر نگهداری کنید و موقع نیاز بپزید) قبل از پخت روی اون رو با ترکیب ۱ زرده تخم مرغ و ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع پوشش بدهید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار بدهید تا روی آن ها قهوه ای روشن شود. از خمیر یوفکا هم می توانید استفاده کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
ویژه عید نوروز موادلازم📝 پودر نارگیل 150 گرم مغز گردو 100 گرم روغن مایع یک قاشق چایخوری آب سرد دو لیوان گلاب نصف لیوان نشاسته 100 گرم شکر 200 گرم ✍️طرز تهیه: در یک ظرف تفلون نشاسته را با آب سرد حل کرده و سپس روی حرارت ملایم گذاشته تا کاملا حل شود باید خیلی مراقب بود تا گلوله نشود. وقتی مایع حل و نرم شد شکر و گلاب و روغن را اضافه کرده و مرتب هم زده تا مایع به قدری غلیظ شود که بصورت یک خمیر در وسط ظرف بماند. سپس از روی حرارت برداشته و مغز گردو را با آن مخلوط کرده و می گذاریم تا خنک شود. وقتی خنک شد آن را به مدت 1 ساعت در یخچال می گذاریم تا کاملا صفت شود بعداندکی دست خود را چرب کرده و مایع خمیر شکل خود کمی ورز می دهیم و بعد بصورت لوله های به قطر 3 سانت درآورده و در پودر نارگیل می غلطانیم وبامغز گردو تزئین می کنیم. . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نیمرو خوشمزه و رنگی درست کنید😍😋 . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
ژله با طعم دلخواه : ۱ بسته بستنی وانیلی : ۲/۳پیمانه آب جوش : ۱ پیمانه برای تهیه این ژله خوشمزه ابتدا یک بسته پودر ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط نمایید و آن را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) کاملا حل نمایید. بعد از اطمنان از حل شدن کامل پودر ژله در آب جوش، بستنی را از فریزر خارج نموده و به مخلوط آب جوش و ژله اضافه نمایید و صبر کنید تا بستنی حل شود. می توانید گاهی آن را به آرامی هم بزنید اما نیازی نیست برای مخلوط نمودن آن تلاشی کنید و بهتر است بستنی به آرامی باز شود ظرفی با ابعاد ۲۰ در ۳۰ انتخاب نمایید و تمام سطح آن را سلفون بکشید و بعد ژله را به آرامی داخل آن بریزید و از هم زدن آن خودداری نمایید. ظرف حاوی ژله را در یخچال قرار دهید. بعد از بستن ژله، آن را از یخچال خارج نموده و سطح آن را برش های ۲س متر بزنید. بهتر است برای این کار از چاقوی تیز و خیس استفاده نمایید. بعد از ایجاد برش های موازی و منظم، شروع به رول کردن ژله می کنیم و آن را به آرامی می پیچیم. و در ظرفی جداگانه می چینیم. در مرحله آخر از طرز تهیه ژله رولی آن را بعد از رول کردن به مدت ۱ ساعت داخل یخچال میذاریم .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیبای سالادالویه😋😋😋 کدبانو باشید😍 . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😋 🔸به قارچها آبليمو بزن. بعدازچند دقيقه استراحت توى ارد سفید بزن .بعد توى تخم مرغ و پودر سوخارى بغلطون و در روغن سرخ کن . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت سبزیجات کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
خورش بدون گوشت فوق العاده مفید و خوشمزه 😍 این غذا هم با برنج سرو میشه هم بعنوان خوراک با نون مخصوص گیاه خواران عزیزه 🤗 موادش اختیاریه میتونید به ذایقه خانواگیتون کم وزیاد کنید ویا حذف کنید سبزیجات ریز خرد نشه هویج یک عدد بزرگ ویا دو عدد کوچک لوبیا سبز پر پیاله بزرگ قارچ پر پیاله بزرگ بهتره از قارچ ریز استفاده کنید.قارچ درشت بود نصف کنید ورقه ای نباشه سیب زمینی یک عدد متوسط پیاز یک عدد درشت رب یک قاشق نمک وفلفل سیاه وقرمز وزردچوبه وپاپریکا وروغن به مقدار لازم هویج رو پوست کنده درشت خرد کنید وبا نصف استکان اب بزارید تا نیم پز بشه لوبیا سبز هم با نصف استکان بزارید نیم پز بشه سپس با کمی روغن تفت بدید تفت که خورد از ماهی تابه خارج کنید تو همون ماهی تابه پیاز خلالی شده هم تفت بدید زردچوبه و فلفل قرمز وسیاه وکمی پاپریکا ویک قاشق پر رب اضافه وبا هم تفت بدید لوبیا و هویج اضافه آب بریزد نمک بزنید درشو بزارید نیم ساعت جوش بزنه سپس سیب زمینی خرد شده و قارچ تفت داده شده اضافه کرده بیست دقیقه تا نیم ساعت دیگه بپزن کافیه ده دقیقه آخر دوست داشتید چند عدد گوجه گیلاسی بریزید اختیاریه خورش که جا افتاد گاز رو خاموش کنید. با کته ویا نون نوش جان کنید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
کره  یا روغن جامد 80گرم آرد 200 گرم (ممکنه دو سه ق بیشتر هم ببره) تخم مرغ 1 عدد پودر قند 100 گرم بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری وانیل سر قاشق چایخوری زعفرن دم شده غلیط یک قاشق غذاخوری مارمالاد یا ژله بریلو برای تزیین ابتدا روغن و پودر قند و وانیل رو بزنید تا رنگش روشن بشه تخم مرغ رو اضافه کنید، 5 دقیقه با دور تند هم بزنید. دقت کنید موقع همزدن تخم مرغی به دور ظرف میچسبه اونا رو با لیسک به وسط همزن منتقل کنید، چون دورش کامل هم نمیخوره و بعد شیرینی بوی تخم مرغ میگیره. زعفران  رو اضافه کنید یک دقیقه هم بزنید  آرد و بکینگ پودر رو الک کنید و به مواد اضافه کنید با قاشق چوبی آروم مخلوط کنید  می کنید. و در نهایت اگه احساس کردید به دست میچسبه یه مقدار دیگه آرد اضافه کنید . من علاوه بر 200 گرم دو قاشق دیگه آرد ریختم زیاد با دست ورز ندید فقط در حد مخلوط شدن. چون اگه زیاد ورز بخوره به روغن میافته و شرینی بعد از پخت سفت میشه کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و از خمیر به اندازه گردو کمی کوچکتر توی دست گرد کنید و وسطش رو چال کنید داخل فر از قبل گرم شده قرار بدید تا بپزه همینکه زیرش فقط کمی طلایی شد بیرون باورد و بهش دست نزنید. این شیرینی مثل شیرینی های خشک دیگه اولش که از فر یرون میاد نرمه و توی دما محیط ترد میشه پس نزارید زیرش برشته شه دمای فر روی 160 به مدت یک ربع تا بیست دقیقه باز چشمی نگاه کنید. . بعد ازاینکه از فر بیرون آوردید و خنک شد,، اگه دوست داشتین روش کمی پودر قند الک کنید و وسطش رو با مارمالاد و یا مربا و یا بریلو تزیین کنید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش سنگ سیر کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
آش سنگه سیر. عزیزان این آش در اصل با گوشت بوقلمون ویا غاز درست میشه ،مرغه به زور گیر میاد تا برسه به بوقلمون و... این مقداردمواد مقدار آش تو قابلمه عدس یک ونیم لیوان برنج ایرانی یک لیوان کمی کمتر کشک رامک ۵ الی ۶ قاشق پیاز بزرگ دوعدد زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز وکمی نمک نعنا داغ آب مرغ دو کاسه مواد برای قلقلی سینه مرغ نصف عدد پیاز یک عدد رنده شده واب گرفته شده نمک وفلفل وزردچوبه آرد گندم یک قاشق سرخالی سینه مرغ رو چرغ کنید وهمراه مواد مخلوط وخوب ورز بدید تا منسجم بشه وقلقلی ها رو درست کنید وبزارید یخچال تا خودشو بگیره عدس وبرنج رو بشورید جداگانه خیس کنید. عدس رو همراه آب مرغ وادویه ها بزارید با حرارت کم نیم پز بشه. نیم پز که شد برنج خیس شده همراه نصف پیاز داغ که درست کردیم ، اضافه درشو میزاریم تا برنج مغز پخت وشکفته بشه به این مرحله که رسید نوبت اضافه کردن کشکه،کشک‌ رامک رو بریزید ومدام هم بزنید تا کشک یکنواخت ویکدست بشه سپس تو کاسه مورد نظر بریزید وبا قلقلی،کشک رامک وپیاز داغ ونعنا تزیین ونوش جان 😍 تا وقتی که آش داشت نرم نرمک قل میزد پیاز ها رو سرخ کنید پیازها که سرخ شدن از ماهی تابه خارج کرده سیرها رو سرخ میکنیم سپس قلقلی ها آخر سر بیشتر روغن رو خالی کرده نعنا رو تفت میدیم. عزیزان اگر آب مرغ ندارید یکی دو تکه مرغ رو با عدس بزارید بپزه سپس بیرون اورده استخوان ها رو جدا ریش ریش کنید ودوباره به آش اضافه کنید .ویا از همون آب لوله کشی استفاده کنید😄 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
مواد لازم شکر ۲ فنجان سفیده تخم مرغ زده شده ۴ قاشق چایخوری رنگ خوراکی به مقدار لازم ۱- نصف فنجون شکر رو داخل ظرفی بریزین و مقدار کمی رنگ خوراکی بهش اضافه کنین. ۲- به هم بزنین تا رنگ مورد نظرتون به دست بیاد. ۳- یک قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ زده شده رو به کاسه اضافه کنین و بهم بزنین تا موادتون شکل ماسه خیس بشه. دقت کنین اگه زیاد سفیده تخم مرغ اضافه کنین نتیجه مورد نظر به دست نمیاد . ۴- مواد رو که شبیه ماسه خیس هست رو روی سطح صافی پهن میکنیم و با کمک دست و وردنه اون رو صاف میکنیم ۵- و در آخر خیلی با دقت و با حوصله قالب میزنیم. ۶- بقیه مواد رو نگه میداریم، نصف فنجون شکر دیگه رو به موادمون که باقی مونده اضافه میکنیم.یک قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ به موادمون اضافه میکنیم.این بار رنگ کمرنگ تری میخوایم داشته باشیم .اگه رنگ مورد نظرمون به دست نیومدیه فتجون شکر دیگه به همراه یک قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ رو دوباره اضافه کنین تا رنگ مورد نظر به دست بیاد . ۷- مراحل بالا رو تکرار میکنیم و مواد روقالب میزنیم. میتونیم چند بار دیگه هم عملیات بالا رو برای داشتن رنگ های کمرنگ تر تکرار کنیم در نهایت قلب ها رو باید ده دقیقه داخل فر قرار بدیم تا قندها سفت بشه. سایر نکات برای کمرنگ و پررنگ کردن مواد میزان رنگ خوراکی که اضافه میکنید مهم است. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🔸کوکو مرغ مواد لازم📝 فیله مرغ:5عدد(میتونید سینه مرغ رو جایگزین کنید) سیب زمینی متوسط:2عدد پیاز متوسط:2عدد تخم مرغ درشت:4عدد فلفل دلمه خرد شده:1/3لیوان پنیر پیتزا:نصف لیوان نمک و ادویجات:فلفل سیاه،زردچوبه،کاری،زنجبیل،دارچین:به مقدار لازم ✍️طرز تهیه: ابتدا فیله ها رو آبپز کنید. سیب زمینی رو نگینی خرد کرده و سرخ کنید. پیاز ها رو خرد کرده و سرخ کنید. فیله های آبپز شده را خرد یا ریش ریش کنید و پیاز و سیب زمینی و فلفل دلمه و پنیر پیتزا رو داخل کاسه بزرگ بریزید و مخلوط کنید. داخل کاسه جدا تخم مرغ را شکسته و نمک و ادویجات رو بهش اضافه کرده و هم بزنید، سپس به موادمون اضافه کرده و مخلوط کنید. داخل تابه روغن بریزید و بزارید گرم بشه، مواد کوکو رو داخلش ریخته و حرارت رو کم کنید و در تابه رو بزارید، یکطرف که سرخ شد برگردونید تا سمت دیگش بپزه(دیگه احتیاجی نیست در تابه رو بزارید) این کوکو خیلی خوشمزست حتما امتحانش کنید و نوش جان کنید. .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food