#نان_شیرعسلی_و_نارگیل
مواد لازم
آرد 3 تا 4 پیمانه
مایه خمیر 1 قاشق سوپ خوری
اب 1/2 پیمانه
شیر 1پیمانه🥛
روغن 1/2 پیمانه
شکر1 ق غ
مواد میانی...
شیر عسلی ...پودر نارگیل..پودر کاکائو..به مقدارلازم
موادرویه:
زرده 1 عدد و1 ق س شیر وزعفران
ابتدا مایه خمیر را با آب وشکر مخلوط میکنیم تا عمل بیاید..شیر و روغن را باهم مخلوط میکنیم.وبعد مایه خمیر عمل امده را به شیر اضافه میکنیم..وبعد ارد را اضافه میکنیم.وبا دست ورز میدهیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد.
مواد میانی:
شیر عسلی و پودر نارگیل رو باهم مخلوط میکنیم..تاجایی که یک خمیر چسبناک درست بشه.. خمیر را پهن میکنیم..کمی پودر کاکائو روی ان الک میکنیم وبعد از مواد میانی روی ان می مالیم وخمیر را رول میکنیم...داخل قالب میزاریم و20 دقیقه استراحت میدیم..وبعد داخل فر 160 درجه به مدت 30 تا40 دقیقه قرار میدهیم.برای مدل گرد ان ابتدا از خمیر چونه هایی بر میداریم کف دست پهن میکنیم وبعد از مواد میانی داخل اون میریزیم وخمیر رو از اطراف جمع میکنیم..کمی کف دست گرد میکنیم وبا چاقوی تیز اطراف اون رو برش میزنیم.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#دسر_موز_و_بیسکویت
▪️شیر:1لیوان
▪️پودر کاسترد:1قاشق غذاخوری سر پر
▪️شکر:2قاشق غذاخوری
▪️گلاب :1قاشق غذاخوری
▪️بیسکوییت پتی بور:1بسته
▪️گردو:3تا4عدد
▪️موز:1عدد بزرگ
▪️زعفرون آب شده:1قاشق غذاخوری(میتونید نریزید)
▪️خامه صبحانه:1قاشق غذاخوری
ابتدا شیر,پودر کاسترد,زعفرون,شکر و گلاب رو با هم خوب مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم و مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و بعد خامه صبحانه رو اضافه میکنیم (خامه هم اختیاریه میتونید نریزید)و بعد از روی حرارت بر میداریم.بیسکوییت ها رو کمی خرد میکنیم و موز رو حلقه ایی خرد میکنیم,گردو رو هم کمی خرد میکنیم بعد از دسر کاسترد کمی ته لیوانها میریزیم و بعد بیسکوییت خرد شده و بعد کمی گردو و موز و و دوباره دسر کاسترد روش اضافه میکنیم و به همین ترتیب ادامه میدیم تا لیوان پر بشه.برای تزیین هم مقدار شکلات آب شده و پودر پسته ریختم ،بعد چند ساعت داخل یخچال قرار میدهیم و بعدش آماده سرو میشه.این مقدار اندازه این سه تا لیوان کوچیک شد،البته مقداری بیسکوییت اضافه موند.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#پیراشکی_اسفناج_پنیر 🥐 😋
▫️۱-اسفناج +پنیر فتا+پیازداغ خشک
▫️۲- سیب زمینی سرخ شده نگینی+جعفری خرد شده
▫️۳-ترکیبی از شماره یک و دو
▫️۴-گوشت چرخ کرده+ قارچ+فلفل دلمه ای
🔸نکته مهم این هست که مایه داخل پیراشکی خیلی داغ، ابکی و یا چرب نباشه که خمیر شکلش خراب نشه!
در صورت تمایل از پنیر های رنده شده پیتزا و یا موزارلا هم در داخل پیراشکی می شه استفاده کرد.
🔸روی پیراشکی را من با ماست رو مال می کنم و ادویه هایی مثل اویشن، چیلی و فلفل نیم کوب روش می پاشم.
درجه فر، دویست درجه و پیراشکی در حد طلایی شدن در قسمت میانی فر قرار بگیره که خشک نشه!
مدل های مختلفی هم که دیدین، پیراشکی پیچیده شده مثل بقچه و یا قیفی که همه از همین مربع بریدن ها درست می شه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_تابه_ای
این مقدار مواد برای 3 نفر
.
ابتدا 300گرم گوشت گوسفندی چرخ کرده را با یک عدد پیاز رنده شده که آبش را گرفته بودم به همراه نمک وفلفل سیاه وزردچوبه وپودر زنجبیل خوب مخلوط کردم تا حالت چسبندگی پیدا کند وبعد به شکل گرد درآورده ودر روغن داغ سرخ کردم وگذاشتم کنار 🤓
در تابه ای جداگانه دو تا پیاز رو رنده درشت زدم وکمی تفت دادم ویک عددبرگ بو ونمک وفلفل وزردچوبه وپودر زنجبیل وگشنیز اضافه وهمگی را تفت دادم تا بوی ادویه جات بلند شه وبعد 3تا4 عدد گوجه فرنگی را پوره کردم وبه همراه 2عدد فلفل سبز اضافه وگذاشتم کمی آب گوجه کشیده شود،(من رب نریختم) بعد کوفته ها را اضافه ویک لیوان آبجوش وچند عدد گوجه فرنگی نصف شده را اضافه کردم تا کوفته ها در آب گوجه پخته شوند ونیم ساعت آخر یک استکان آبغوره ریختم وگذاشتم با حرارت کم خوراکمون جا بیفتد 😋🤗
من این کباب تابه ای را کمی آب دار درست کردم شما میتونید آب اضافه نکنید.
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول پیتزایی
این رول پیتزایی که امروز آموزشش رو گذاشتم خیلی خوشمزه است و فوری درست میشه و می تونید به عنوان یک وعده ی غذایی و یا صبحانه میل کنید . اصلا هم نگران نپختن لایه ی های بین نباشید حتما خوب میپزه و چون این ویدیو تند شده به نظر خام می یاد ولی اگر به آخر کار توجه کنید همه ی لایه ها خوب پخته شده ، فقط کافیه کمی زمان بدید تا لایه ای که پهن کردید خودش رو بگیره بعد رول کنید
مواد لازم
_سوسیس یا کالباس یک پیمانه
پنیر پیتزا یک پیمانه
_تخم مرغ ۵ الی ۶ عدد
_شیر نصف استکان
_نمک ، فلفل و آویشن
برای تهیه ی این غذا فقط کافیه تخم مرغ ها رو با کمی نمک و فلفل و شیر رو با هم در یک ظرف کاملا مخلوط کرده و مثل ویدیو با اضافه کردن پنیر و کالباس رول کنید
پ.ن : اگر سوسیس یا کالباس دوست ندارید می تونید از کمی مرغ پخته شده یا قارچ استفاده کنید
پ.ن : اگر دوست داشتید می تونید کمی فلفل دلمه ای یا قارچ و... به موادتون اضافه کنید
پ.ن : می تونید ادویه های دیگه ای هم مثل پاپریکا یا پودر سیر و... اضافه کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کیک_چوبی 😍😍
👈 کیک اسفنجی را کامل خورد میکنید و بعد با خامه مخصوص شیرینی داخل میکسر کاملا مخلوط میکنید تا حدی که کیک حالت خمیری پیدا کند .بعد با کمک دست با اسکوپ توپ درست میکنید و میتونید بزارید فیریزر تا زودتر ببنده بعد چوبها را در شکلات سفید فرو برده و داخل توپک ها فرو میکنید.بعد توپک ها را داخل شکلات سفید و قهوه ایی میکنید و روشا هرجور که دوس دارید تزیین میکنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ژله_تخم_مرغی_چند_لایه😍
👈می توانید ژله ها را لایه به لایه بریزید به این صورت که اول رنگ سبز را بریزید. در یخچال بگذارید سفت که شد رنگ قرمز را بریزید و دوباره در یخچال قراردهید و بعد رنگ دیگر تا جایی ادامه بدهید که تخم مرغ گنجایش آن را دارد. در این صورت نیاز به زمان بیشتری خواهید داشت😍
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_ران_مرغ
ابتدا آرد و نمک و فلفل_سیاه و پودرگشنیز و پودرجعفری را با هم مخلوط کرده ران_مرغ را آغشته به مواد بالا کرده روی شعله کم با روغن_مایع دو طرف را سرخ می کنیم و برمی داریم پیاز ریز شده را تفت داده هویج را اضافه می کنیم و تفت می دهیم سس_گوجه را اضافه تا مواد ما غلیظ شود حال مرغ ها را اضافه کرده درب ظرف را می گذاریم بعد از ده دقیقه مرغ ها را برعکس کرده پانزده دقیقه دیگر می پزیم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#بال_مرغ_در_فر
چنتا بال مرغ
1/4 پیمانه روغن مایع یا زیتون
1/4 پیمانه آب
1 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی
نمک، فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز و ...
3 سیب زمینی
مواد سس رو مخلوط کنین و روی سیب زمینی و مرغها بریزین و خوب اینور اونور کنین تا همه جاشون سس برسه، در فر گرم شده 200 درجه بپزین تا سرخ شن.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#آبگوشت_زودپزی
نخود و از شب قبل خیس کردم و چند بار آبشو عوض کردم یه پیاز متوسط و چهار قاچ کردم و با گوشت و دنبه و دو سه لیوان اب گذاشتم که بجوشه و همچنین سه تا گوجه فرنگی رو چهار قاچ کردم و با کمی نمک و فلفل قرمز و زرچوبه به گوشت اضافه کردم نخود و پنج دقیقه جوشوندم و آبکش کردم ( برا همه ی حبوبات اینکار و انجام میدم ) و بعد نخود و گوشت و مخلفاتو ریختم داخل زودپز و درشو کیپ کردم و گذاشتم که بپزه مرحله ی دوم نوبت رب گوجه و سیب زمینی و فلفل سبز تندِ اینم که نیم ساعت بجوشه آبگوشت آماده ست.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#رول_ژامبون_سوخاری
#فینگرفود
#تولد
😍👈خمیر پیراشکی رو باریک برش بزنید،داخلش ژامبون و پنیر بذارید و رول کنی.روش تخم مرغ زده شده بزنید و تو پودر سوخاری بغلظونید و سرخ کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#قزل_آلای_خوشمزه
ماهیا رو با یکم زردچوبه، ادویه مخصوص ماهی، فلفل سیاه،آبلیمو تازه و یکم زعفرون مخلوط کردم که تمام مواد جذب ماهی بشه یه پیاز بزرگ رو خلالی خرد و به ماهیا اضافه کردم و چندساعتی تو یخچال گذاشتم تا مرینیت بشه پیازا رو جدا و یکم به ماهیا آرد سفیدو ادویه ماهی زدم و بعد داخل تابه رژیمی سرخ کردم که روغن کمتری جذب کنن و علاوه بر سرخ شدن مغزپخت هم بشن
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#قیمه
برای درست کردن یه قیمه خوشمزه ابتدا پیاز فراون خرد میکنم تفت میدم سبک که شد زردچوبه اضافه میکنم کمی تفت میدم بعد گوشت گوسفندی رو اضافه وخوب تفت میدم بعد نصف قاشق رب گوجه اضافه یه کوچولو تفت میدم و لپه ی خیس خورده رو اضافه کمی تفت میدم ✅(تفت دادن لپه تو خوشمزگی قیمه خییلی تاثیر داره) بعد هم آب اضافه میکنم در تابه رو میزارم یک ساعت آخر پخت لیمو عمانی خیس خورده و نمک اضافه میکنم . من بعضی وقتا آلو زرد و چوب دارچین هم اضافه میکنم.
✅ اگه میخواین قیمه خوشرنگی داشته باشین رب زیاد تفت ندین.
✅ بعداز تفت دادن گوشت رب اضافه کنین
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قرابیه کشمشی
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
قرابیه کشمشی
مواد لازم:(حدود 18 عدد)
100 گرم کره
نصف استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک، 40 گرم)
نصف لیوان پودر قند (لیوان 200 میلی، حدود 50 گرم)
1عدد تخم مرغ
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
آرد (حدود 2 الی 2.5 لیوان)
نصف لیوان کشمش (کشمش ها را با چاقو در اندازه های کوچک ببرید)
نصف لیوان گردوی خرد شده
طرز تهیه:
کره نرم شده در دمای اتاق ، روغن مایع ، تخم مرغ و پودر قند را داخل ظرفی بریزید و با قاشق ، یا همزن دستی یا با دست خوب هم بزنید سپس وانیل و آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. کشمش و گردو را به خمیر اضافه کنید و ورز بدید تا کاملا با خمیر مخلوط شود(مقدار کشمش و گردو را میتوانید کمتر از مقدار گفته شده بریزید) داخل مخروط آب مرکبات گیر سلفون یا کیسه فریزر بذارید و مقداری از خمیر را داخل آن بذارید و خوب فشار بدید تا شکل قالب را بگیرد و سپس برگردانید و داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی انداختید بچینید. میتوانید هر شکلی دوست دارید بدید مثلا تکه هایی از خمیر بردارید و گرد کنید و چون بکینگ پودر ندارد و موقع پخت شکلش تغییر نمیکند میتوانید روی میز با وردنه باز کنید و با هر قالبی که دوست دارید برش بزنید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که زیر و روی قرابیه تغییر رنگ دهد بپزید.(حدود 30_25 دقیقه ، زمان پخت بستگی به حرارت فر شما دارد. قرابیه داخل فر نرم است و بعد از سرد شدن سفت تر میشود دقت کنید که خیلی در فر نماند چون قرابیه خشک و سفت میشود) بعد از اینکه قرابیه ها سرد شد روی قرابیه ها پودر قند بپاشید. نوش جان
.
میتونید با دو برابر مواد درست کنید تمام مواد را دو برابر کنید برای دو برابر مواد تخم مرغ یه دونه کافی هست (در ظرف در بسته داخل یخچال به مدت 10 روز و در فریزر به مدت زیاد میشه نگه داشت).
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#سالاد_ماکارونی 🍲 😋
▫️ماکارونی پیچی 1بسته
▫️کالباس250گرم
▫️خیارشور500گرم
▫️فلفل دلمه ای2عدد متوسط
▫️جعفری نصف لیوان خردشده
▫️سس مایونز 1لیوان
▫️نمک فلفل قرمز به مقدار لازم
🔸ذرت،نخودفرنگی،هویج آبپز نگینی باهم 1لیوان
همه رو باهم مخلوط میکنیم چندساعت داخل یخچال قرار میدیم تاکاملا مزه دار بشه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک بیسکوییت رولی با هویج
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
کیک بیسکوییت رولی با هویج
مواد لازم:
500 گرم هویج
1 استکان شکر (استکان کمر باریک ترک، 70 گرم)
1 استکان آب (50 میلی)
3 پاکت بیسکوییت پتی بور کاکائویی(1 پاکت 175 گرم)
100 گرم کره
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
2 لیوان شیر
برای سس شکلاتی:
1 پاکت خامه صبحانه(200 میلی)
1استکان چیپس شکلات (70_65 گرم)
طرز تهیه:
هویج ها را رنده کنید و داخل ماهیتابه بریزید شکر و آب را به هویج اضافه کنید و روی اجاق تا وقتی که نرم شود و آبش کشیده شود بپزید. سپس کنار بذارید سرد شود. بیسکوییت ها را پودر کنید .کره را آب کنید پودر کاکائو و شیر را به کره اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید و روی بیسکوییت های پودر شده بریزید ابتدا با قاشق کمی هم بزنید سپس با دست ورز بدید. روی میز سلفون باز کنید و مخلوط بیسکوییتی را روی سلفون بریزید یک سلفون دیگر روی مواد بذارید و با وردنه باز کنید. کناره ها را برش بزنید صاف شود. هویج سرد شده را روی خمیر بیسکوییتی بریزید و در تمام قسمتها پخش کرده صاف کنید. سپس رول کنید و با سلفون بپوشانید و 1 ساعت در یخچال بذارید. برای سس شکلاتی خامه را گرم کنید(نجوشد) سپس از روی اجاق بردارید و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات آب شود. سس شکلاتی را روی کیک بریزید و به هر شکلی که دوست دارید تزیین کرده سرو کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از
چیزی به روز مادر نمونده❗
هنوز کادو نخریدی؟؟؟😳
از انتخاب هدیه روز مادر با تخفیف های ویژه در #باسلام لذت ببرید.😍
روی لینک زیر کلیک کنید👇
https://bslm.me/lgGQA
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میرزا قاسمی
کانال🍧🍦غذاهای سه سوته🍟🍕
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از
دوست داری مادرتو خوشحال کنی؟
هدیه اصیل ایرانی برای مادران ایرانی!
لیست هدایای ویژه و با تخفیف در لینک زیر👇21👇
https://bslm.me/dOY2q
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لقمه_ماهیتابهای👌👌👌
روغن: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز: ۲ عدد
فلفل دلمه: ۱ عدد
فیله مرغ: ۶ تکه
رب گوجه: ۱ قاشق غذا خوری
نمک: ۱ قاشق جایخوری
تخمگشنیز: ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا شیرین: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز (اختیاری، اگه تند دوست دارید): نصف قاشق چایخوری
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
پودر پیاز: نصف قاشق چایخوری
قارچ: ۱۰ عدد (۴۰۰ گرم)
پنیر پیتزا و گودا هم به اندازه دلخواه
.
تفت پیاز: ۳ دقیقه
تفت پیاز و فلفل دلمه: ۴ دقیق
تفت پیاز و فلفل دلمه و مرغ: ۵ دقیقه
رب گوجه و ادویه رو اضافه کنید.
در حین تهیه خوراک، هر وقت احساس کردید که ماهیتابه خشکه، یکم (نصف فنجان) آب اضافه کنید تا کار جلا بگیره.
قارچ و اضافه کنید و بعد از ۱۰ دقیقه، خوراک آمادس👍
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#خوراک_مرغ_و_سبزیجات 🍲 😋
🔸سینه مرغ ۲۰۰ گرم
🔸قارچ ۲۰۰ گرم
🔸بروکلی ۱۵۰ گرمو
🔸کدو سبز ۱ عدد
🔸پیاز یک عدد
🔸گوجه گیلاسی ۸ الی ۱۰ عدد
🔸سیر رنده شده ۲ الی ۳ حبه ( یا پودر سیر )
🔸آویشن یک قاشق چایخوری
🔸پاپریکا یک قاشق چایخوری
🔸روغن زیتون به میزان لازم
🔸نمک و فلفل به میزان لازم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
🔸ابتدا تکه ها مرغ را با پودر آویشن ، پودر پاپریکا، روغن زیتون، نمک،فلفل مخلوط کنید و به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار داده تا مزه دار شود ، همزمان گوجه های گیلاسی را به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که کامل پخته شوند با دمای ۱۸۰ درجه در فر گذاشته(یا در ماهیتابه گریل کنید) ،سپس یک ماهیتابه روی حرارت متوسط گذاشته و با مقداری روغن مرغ ها رو گریل کنید تا کامل پخته شوند،از ماهیتابه در آورده و مقداری روغن در همان ماهیتابه ریخته پیاز و سیر را اضافه کنید تفت دهید سپس قارچ ،کدو ، بروکلی ، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید تا سبزیجات نرم شود در آخر مرغ و گوجه های گریل شده را به ماهیتابه برگردانید و اجازه دهید چند دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا تکه های مرغ گرم شوند،سپس سرو کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسپاگتی_مرغ #خوشمزه😋
فیله ی مرغ ۴ عدد
کره ۲۰ گرم
۲ حبه سیر
برای سس خامه ای👇👇
۱ عدد پیاز
شیر یک لیوانو نیم
خامه صبحانه ۱۰۰ میلیلیتر
پنیر پارمزان ۱۰۰ گرم
نمک مقداری
به سینه ی مرغ نمک و فلفل بزنید و بذارید نیم ساعت بگذرد
اسپاگتی هارو بجوشانید
کره رو داخل تابه ریخته و سیر خورد شده رو سرخ کنید
سینه ی مرغ رو اضافه و از دو طرف سرخ کنید و روی دستمال کاغذی بیاندازید تا روغن اضافی جذب دستمال شود
پیاز رو نگینی خورد کرده و تفت بدین بعد بهش خامه و شیر و نمک و پنیر پیتزا اضافه کرده و هم میزنیم تا غلیظ شود
سینه ی مرغ رو برش زده و ابتدا پاستا بعد سینه ی مرغ و بعد سس رو میریزیم و با جعفری روشو پر میکنیم😋
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food