هدایت شده از ☀️تبلیغات آموزش بافتنی خاص☀️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢ریزش مو و موی سفید هم درمان دارد💢
عید نزدیکه ،مشکلات موی خودتو حل کن...
🌿با کمک گیاهان دارویی قدرت رنگ سازی و رشد مجدد را به موهات برگردون
📱((برای رفع سفیدی مو عدد 5 رو به 10004322)) پیامک كن
📱((برای رفع ریزش مو عدد 3 رو به 10004322)) پیامک كن
همکارانمون باهات تماس میگیرن👨🏻💻👩🏻💻
😱محصول رو بگیر راضی
نبودی برگشت بزن پولتو پس بگیر!!!🤗💵
ارسال رایگان و پرداخت درب منزل😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســــلام صبح بـخیر
الهی نگاه پر مهر خداهمراه لحظههاتون
سلامتی و نیکبختی گوارای وجودتون
بارش برکت و نعمت جاری در زندگیتون
روزتـون خوشگل و زیبـا
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بادمجان_لقمه ایی 🍆🍆🍅🍅.
برای درست کردن این پیش غذا ابتدا بادمجان ها رو و قه ایی برش زده و سرخ کنید، مواد میانی رو آماده کنید که شامل پیاز داغ، گوشت چرخ کرده، فلفل دلمه و گرجه فرنگی نگینی شده، ادویه، نمک و کمی جعفری خرد شده می باشد، مراحل پیچیدنش هم براتون فیلم گرفتم ورق بزنید و ببینید،اضافه ی بادمجان ها رو با قیچی ببرید بعد همه رو در قسمت وسط جمع کنید و یک برش گرجه فرنگی روش بذارید. سپس در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دهید، نکته: قالب مافین احتیاج به چرب شدن ندارد،بدون قالب مافین هم میشه درست کرد ولی با قالب همه یک اندازه میشن. سعی کنید مواد میانی رو با روغن کمی سرخ کنید تا غذا چرب نشود. نوش جان
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#قارچ_با_سس_بالزامیک یه پیش غذای عالی 😍😍
براتون دستور یک قارچ خیلی خوشمزه رو نوشتم که می تونید در کنار انواع غذاهای گریل و سوخاری درست کنید و نوش جان کنید و همین طور مخصوص دوستانی هست که رژیم دارند و یا گیاه خوار هستند
مواد لازم :
۱۵۰ گرم قارچ
۱ قاشق غذاخوری روغن
۳ قاشق غذاخوری سرکه بلزیک ⠀⠀
۲ قاشق غذاخوری سس سویا⠀
۳ حبه سیر، خرد شده ⠀⠀
نصف قاشق چای خوری آویشن( تازه یا خشک)
فلفل به میزان لازم
دستورالعمل: ⠀⠀ قارچ ها را در یک ظرف کاملا با روغن، سرکه بالزامیک، سس سویا، سیر، آویشن، فلفل مخلوط کنید و در فر از قبل کاملا گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار داده تا کاملا بپزد. نوش جان
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ساندویچ_فیله_مرغ_سوخاری #فینگرفود
#ساندویچ_مرغ_قیفی
یک ایده جالب واسه یک عصرونه دورهمی وجشنها ومهمانیهاکه خیلی هم واسشون جالبه
مواد لازم :
سینه مرغ تکه شده ونمک زده
پنیر پیتزا
نان لواش یا پیتا
گوجه فرنگی وکاهو
سیب زمینی خلال سرخ شده آرد_ تخم مرغ و پودر سوخاری
اول فیله مرغ شسته شده رانمک زده ودرآرد غلطانده وبعد درتخم مرغ زده شده ودرآخر در پودرسوخاری (مزه دارشده ) وفیله ها رادر روغن داغ شناور سرخ کرده. روی نان را پنیر پیتزا ریخته ودر تابه گذاشته یافر تاکمی پنیر آب شده وبعد طبق فیلم برش زده وبه شکل قیف درآورده واز مواد که سیب زمینی سرخ شده و کاهو وفیله مرغ سرخ شده گذاشته وکمی هم سس کچاب ریخته وبعداستفاده کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
8.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تهیه_خورش_تره
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه تست خوشمزه با سیبهای رنگی و
بستنی😋😍
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#پنینی_مرغ_کاری
مرغ که من از سینه استفاده کردم رو بذارین بپزه و بعد از پختن با کمی پودر پیاز و ادویه کاری و نمک و فلفل تفت بدید تا مزه ادویه کاری بیداد کنه هویج و سیب زمینی رو خلالی سرخ کنید و با قارچ خرد شده تفت بدید تا آب قارچ حسابی کشیده بشه و با سیب زمینا و اینا یکم بپزه و نون همبرگر یا نون باگت یا نون تست رو بردارید و یکم سس روش بزنید و یه لایه پنیر گودا یا چدار به سلیقه خودتون بذارید و خیلی کم موزارلا و بعد از تکه های مرغتون و سبزیجاتتون بچینید روش و اگر دوست داشتید شوید تازه یا جعفری تازه بذارید و دوباره پنیر و بعد لایه اخر نون رو بذارید و بفرستیدش تو دستگاه ساندویچ ساز (باید از صفحه گریلش استفاده کنید) و وقتی حسابی گرم شد و پنیراش حال اومد در بیارید و برش بزنید
نوش جان ❤️
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#مربای_هویج🥕 😋
🔸من برای تهیه مربای هویج نسبت مساوی شکر و میوه رو در نظر میگیرم یعنی 1ک هویج و1ک شکر 2.5 پ اب .
هویج رو بعد رنده کردن همراه اب و شکر داخل قابلمه میریزیم و برای دوساعت میپزم تا کاملا جابیفته .
من برای شکرک نزدن مربا ابلیمو نمیزنم چون اون عطر و طعم کمش روهم کنار میوه نمی پسندم .همون اوایل پخت نصف ق چ جوهر لیمو اضافه میکنم.
بعد برداشتن از روی حرارت هم کمی وانیل میزنم.
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
7.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوشمزه_جان_پاستا_پارمسان
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#جوجه_چیلی_زعفرانی 🍢 😋
▫️مرغ 1 کیلو(ران و بال لذیذ تر است)
▫️پودر سیر نصف قاشق غذاخوری
▫️پودر رنجبیل نصف قاشق چایخوری
▫️زعفران دم کرده نصف فنجان
▫️آب نارنج یک سوم لیوان
▫️سس سالسا یک قاشق غذاخوری
▫️کره آب شده 50 گرم
▫️پاپریکا نصف قاشق چایخوری
▫️پودر فلفل چیلی یک چهارم چایخوری
▫️نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
🔸مرغمون رو با مواد بالا به غیر کره و کمی زعفران دم کرده مزه دار کرده چند ساعت داخل یخچال میزاریم تا خوب مزه مواد به خوردش بره بعد از یخچال در میاریم و سیخ میزنیم حین کباب کردن بال هم روی بال کمی زعفران دم کرده و کره آب شده با برس میمالیم
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کباب_کوبیده 🍢 😋
🔸گوشت کباب اگر نصف از قلوه گاه گوسفند و نصف مغز ران یا سردست گوساله باشه بهتره گوشت رو دوبار چرخ می کنید با پیاز درشتی که رنده ریز کرده و آبش رو گرفتید فلفل سیاه، چند قطره زعفران دم کرده ی غلیظ خوب ورز داده تا چسبندگی پیدا کنه یا با گوشتکوب بکوبید، می تونید نصف گوشت رو چند لحظه در میکسر مخلوط کنید و بعد بقیه ی گوشت رو اضافه و خوب با دست ورز بدید با این روش هم چسبندگی پیدا می کنه هم سفت نمی شه، چند ساعت یا یک شب در یخچال می ذارید و قبل از کباب کردن سیخ های خشک رو در یخچال بذارید خنک بشه بعد گوشت رو نمک بزنید دوباره کمی ورز داده به سیخ بکشید و بین دو انگشت شکل بدین و روی حرارت زیاد کباب کنید، با زیر و رو کردن سیخ ها به طور یکنواخت گوشت به سیخ چسبیده و نمی ریزه بعد از کباب شدن از سس مخلوط کره آب کرده و زعفران روی کباب ها می دیم و داغ با برنج زعفرانی سرو می کنیم، با این روش نیازی به تخم مرغ نیست و کباب از سیخ نمی ریزه
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food