eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
😍😍 ▫️6 پیمانه ڪیک پودر شده(تیتاپ یا هر نوع ڪیڪے ڪه داشتین) خامه (200 میلے لیتر) شڪلات تلخ (80 گرم) شڪلات شیرے (80 گرم) ▫️1 پیمانه فندق بو داده 🔸اول از همه شڪلات شیرے و شڪلات تلخ رو بزارید روے بخار ڪترے تا آب بشن. خامه و ڪیک و یه قاشق شڪلات رو با هم مخلوط ڪنین و سپس فندق رو بزارین وسطش و گلوله ڪنین و اونو یڪم توے شڪلات بزنین. میتونین براے تزیین از ترافل یا پودر پسته و... استفاده ڪنین . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😍😍 گوجه ٤عدد سیر٢حبه فلفل تند دو تا سه عدد پیازچه چهار عدد برگ گشنیز یک سوم لیوان نمک و فلفل سیاه آبلیموی تازه دو ق غ 🔺همه مواد رو در غذاساز بریزید(نیازى به پوره شدن نیست) . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😍 1لیترشیر شکر 2ق.غ آرد 2ق.غ نشاسته و2ق.غ پودر کاکائو را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید. سپس روی اجاق تا وقتی که غلیظ شود مدام هم بزنید و بپزید. سپس از روی اجاق بردارید و80g شکلات و کمی وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. داخل کاسه ها بریزید بعد از سرد شدن 3_2 ساعت در یخچال بذارید. قبل از سرو از کاسه ها بیرون آورید ابتدا با انگشت کناره را فشار بدید تا از کاسه جدا شود سپس برگردانید و در پودر نارگیل بغلتانید و سرو کنید. نوش جان .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😍😍 ۱۵۰ گرم کره همدمای اتاق ۱/۴ پیمانه روغن مایع ۱ تخم مرغ ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۱/۲ پیمانه پودر شکر، الک شده ۱ پنس نمک وانیل(اختیاری) آرد اونقدر که بخواد - بجز آرد، بقیه موادو باهم مخلوط کنین تا یکدست شه ، بعد آرد رو الک کنین و مخلوط کنین تا فقط خمیر جمع شه و به دست نچسبه و نرم باشه. بعد از خمیر تکه های بزرگ بردارین و بشکل لوله دراز کنین و به اندازه های مساوی ببرین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینین و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه حدود ۳۰ دقیقه بپزین .به دلخواه تزیین کنین . .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😍😍 یک بسته ژله با یک لیوان اب جوش مخلوط کنید هم بزنید نصف لیوان اب سرد و دو قاشق غ شیر عسلی اضافه کنید من از چند تا رنگ و طعم ژله استفاده کردم و لایه لایه ریختم و گذاشتم داخل یخچال تا ببنده . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
مرغ آلو❤❤❤ . مواد لازم : مرغ تکه ای به تعداد نفرات آلو بخارا برای هر تکه مرغ ۵_۳عدد پیاز درشت ۱ عدد رنده شده رب گوجه فرنگی ۳ ق غ رب انار یا آلوچه در صورت لزوم ۱ ق غ نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم شکر ۳ ق غ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
مرغ آلو❤❤❤ . مواد لازم : مرغ تکه ای به تعداد نفرات آلو بخارا برای هر تکه مرغ ۵_۳عدد پیاز درشت ۱ عد
طرز تهیه : اول تیکه های مرغو که بهشون ادویه و نمک زدیم تو روغن سرخشون میکنیم و از روغن در میاریم بعد تو همون روغن مرغ پیاز رنده شده اضافه میکنیم و تفت میدیم خوب که طلایی شد رب اضافه میکنیم و تفت میدیم تا خوشرنگ شه و بعد کمی اب میریزیم و مرغای سرخ شده رو اضافه میکنیم تا بپزه و کمی که جا افتاد آلوهامونو به همراه شکر اضافه میکنیم تا چند جوش بزنه و جابیفته 🔶️🔶️بعضی از الو خورشتیا شیرینن و ترش نیستن و در اینصورت دیگه احتیاجی به شکر نیست ولی اگر ترش و ملس دوست داشتید میتونید کمی رب الوچه یا رب انار به همراه شکر اضافه کنید اما اگر الو ترش بود میتونید شکر اضافه کنید تا ملس شه و احتیاجی به رب انار نیست😋🔶️🔶️ آلوهای من زود پز بودن و خیس ندادمشون ولی اگر الوهاتون دیر میپزن کمی از قبل تو آب خیس بدید به همین خوشمزگی 😍😋😋😉 . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😍😍 ▫️آرد نخودچے ۴/۵ پیمانه ▫️آرد سفید ۳ ق غ ▫️پودر قند یک پیمانه ▫️روغن جامد یک پیمانه (به جاے روغن میتونید از ڪره هم استفاده ڪنید) ▫️هل یک ق چ ▫️زعفران دم شده ۳ ق غ پودر قند و روغن را مخلوط ڪرده ، تا مایه ڪاملاً نرم و لطیف شود. آرد سفید و آرد نخودچے را الک ڪرده ڪم،کم درمایه مے ریزیم ورز میدیم بعد هل و زعفران را اضافه مے ڪنیم و خوب ورز مے دهیم تا خمیر ، نرم و چسبنده شود ، به صورتے ڪه اگر با دست گلوله اے درست ڪنیم آن گلوله باز نشود. خمیر را در ڪیسه نایلونے به مدت ۲ الے ۴ ساعت مے گذاریم بماند ( هر چقدر خمیر بیشتر بماند پس از پخت حالت بهترے پیدا مے ڪند) خمیر را به وسیله وردنه روے یک سینے به قطر یک سانتے متر پهن مے ڪنیم و با قالبهاے ڪوچک و مخصوص شیرینے نخودچی ( قالب گل چهارپر) قطعه هاے شیرینے را ازخمیر جدا ڪرده ، در سینے فرمے چینیم و در فر به مدت ۲۰ دقیقه در حرارت ۱۷۰ درجه مے پزیم. شیرینے ها باید ڪمے طلایے شوند. زمانے ڪه شیرینے ها را از فر خارج ڪردیم پس از سرد شدن ڪامل آنها در ظرف مخصوص مے چینیم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
گراتن گوشت و بادمجان دو تا سه عدد بادمجان بزرگ حلقه ای کنید سرخ کنید کنار بذارید.سیب زمینی چهار تا متوسط بپزید بذارید خنک بشه ورقه ای کنید و کنار بذارید.دو تا پیاز نگینی خرد کنید سرخ کنید یک پیمانه فلفل دلمه رنگی دویست گرم گوشت چرخ شده اضافه کنید نمک فلفل زردچوبه پودر آویشن هم بریزید.وقتی خوب تفت خورد بهش دو قاشق رب گوجه فرنگی و نصف پیمانه گوجه فرنگی رنده شده اضافه کنید بذارید مواد به روغن بیفته. تو به تابه کوچیک ده گرم کره با یک قاشق غذا خوری آرد سفید تفت بدید یک پیمانه شیر نمک فلفل سیاه اضافه کنید خوب هم بزنید بذارید سس کمی غلیظ بشه. در ظرف مخصوص فر یک لایه سیب زمینی یک لایه پنیر پیتزا یک لایه گوشت یک لایه بادمجان و یک لایه سس سفید را ریخته این کارو ادامه بدید تا ظرف پر بشه و لایه آخر رو پنیر پیتزا بزنید.در فر دمای صدو هشتاد درجه بپزید.حدود سی تا چهل دقیقه کافیه یا تا زمانی که پنیر آب بشه و روش طلایی بشه. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😋😋😋 مزش عالیه حتما امتحاتش کنید 1. ابتدا یک قاشق رب گوجه و روغن کف قابلمه نچسب میریزیم.(ماسه نفر بودیم و به نسبت مقدار برنج و سایز قابلمه رب ریختم) 2. رب رو تفت میدیم تا رنگش باز بشه. 3. اندازه ته لیوان آب میریزیم و هم میزنیم تا به غلظت سس برسه. 4. جداگانه برنج بصورت کته گذاشتم وقتی آبش تبخیر شد زیرشو خاموش کردم. 5. از برنج چند قاشق برمیداریم و با مخلوط رب مخلوط میکنیم تا کاملا رنگ بگیره(البته من برنج از وعده قبل داخل یخچال داشتم ازون برای تهدیگ استفاده کردم) 6. سطح تهدیگ رو کاملا فشرده و صاف و یکدست میکنیم. 7.بقیه برنج سفید آبکش یا کته رو روی تهدیگ.میریزیم . 8. سطح برنج رو با قاشق کاملا صاف صاف و فشرده میکنیم و برنج رو دم.میذاریم. 9. پلوی آماده شده رو از قابلمه بصورت قالبی درمیاریم. نگران سوخته شدن تهدیگ نباشید چون نمیسوزه اصلااااا. مشابه تهدیگ لوبیا پلو یا دمی گوجه . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
آرد۲۱۰ گرم(تقریبا یک و نیم پیمانه)/پودر شکر۱۰۰ گرم(حدودا ۳/۴پیمانه)/نشاسته ذرت۳ ق غ/ کره ۱۵۰ گرم/ پودرکاکائو۱ ق غ /وانیل ۱چهارم ق چ /بکیم پودر ۱ چهارم ق چ/ تخم مرغ ۱عدد/شکلات چیپسی به میزان لازم طرز تهیه: کره به دمای محیط رسیده روبا همه مواد مخلوط میکنیم با قاشق هم میزنیم زیاد ورز ندید چون باعث سفت شدن شیرینی بعد از پخت میشه.مواد دو قسمت میکنید به یکی پودر کاکائواضافه میکنیم ازشون گلوله های کوچیک درست کنید کنار هم قرار بدید هم سفید هم کاکائویی وسطش شکلات چیپسی بزارید کف دست گرد کنیدکف قابلمه یا تابه نچسب با فاصله بچینید نیاز به چرب کردن کف ظرف نیست،دمکنی و شعله پخش کن بذارید با حرارت کم در حد دم کردن برنج بذارید بمدت ۴۰_۳۵دقیقه تا بپزه.داخل کیک پز :شیرینیها رو با فاصله بچینید کف کیک پز بمدت ۲۵_۲۰دقیقه تا بپزه.ودر فر هم با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه میپزه. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
اول سیب زمینی‌ها رو آبپز میکنیم و پوست میگیریم و حبه ای خورد میکنیم بعد دوعدد پیاز خورد و تفت میدیم به اندازه سبک شدن پیازها و حالا نمک و زرچوبه و فلفل اضافه میکنیم و قبل از سرخ شدن پیازها سیب زمینیهارو که آماده کردیم اضافه میکنیم (چون پیازها بعدش با سیب زمینیها تفت میدیم و سرخ میشه) و مخلوط میکنیم باپیاز وچن دقیقه ای روی حرارت متوسط مخلوط میکنیم و میتونید ادویه های دلخواه مثل پودر لیمو و پودر شمبلیله وکمی روغن بهش اضافه کنید حتی میتونید ی قاشق رب گوجه بهش بزنید. نوش جان به همین سادگی خیلی زود آماده میشه ی فست فود شیرازیه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با خمیر نون بربری اصلاحش را برای سینی 30 در 40 یه دونه خمیر کافیه. نصف سینه ی مرغ رو با یه دونونه پیاز و زردچوبه و نمک و ارزیابی آب بذارید تصمیمزه. تاریخ پخت ریش ریشیک. فر روتایل 300 گرم قارچ رو خردونی و بذارید در داخل تابه تا آبش کشیده بشه. کف سینی فر رو خیلی کم چربیک. خمیر رو پهنکن.روشو با چنگال سوراخ سوراخیز. سس گوجه بریزید. پنیر پیتزا برخورداشید. مرغهای ریشیده رو بریزید روش. بعد قارچ ها رو اضافه کنید فلفل دلمه ای خردسال رو هم اضافه کنید مشاهده پودر آویشن میپاشیم. در آخرین هم تمام سطح پیتزا رو با پنیر میپوشونیم. میذاریم داخل فر 180 درجه به زمان بیست تا سی دقیقه. هتل پیتزا پخت سطح بالا رو هم روشن می بینیم تا پنیرها طلایی بشن. برای فر برقی مرتبه 160 160 باشه. بسیار نرم و لطیف می توانیم امتحان کنید حتماً خوشتون میاد •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
طرز تهيه:گوشت چرخكرده+پياز رنده شده+نمك و فلفل و زردچوبه رو مخلوط كنيد و اندازه گردو كوچيك قلقلي كنيد و داخل روغن سرخ كنيد . ريزه هاي سرخ شده رو از قابلمه بيرون بياريد و داخل همون روغن يدونه پياز (كوچك) خرد شده رو تفت بديد تا كمي طلايي بشه ،سه چهارم ليوان نخودفرنگی خام و كمي نمك و فلفل و نوك ق زردچوبه اضافه كنيد(ميتونيد در اين مرحله كمي رب هم بزنيد) و بعد يك و نيم ليوان برنج شسته شده رو بريزيد و دو و نيم ليوان آب (يا آب مرغ) بريزيد و به صورت دمي برنج رو درست كنيد.وقتي آب برنج خشك شد،كوفته ريزه ها رو روي برنج بريزيد و در قابلمه رو بذاريد و اجازه بديد با شعله ملايم برنج دم بكشه. موقع سرو كمي جعفري خرد شده روي غذا بريزيد. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
خیلی هم ساده درست میشه به این ترتیب که گوشت چرخ کرده را با یک پیاز رنده شده که آبش را گرفتیم و کمی آرد نخودچی و ادویه که شامل زردچوبه و فلفل و نمک مخلوط می کنیم.با دست گردش می کنیم تو کمی روغن سرخش می کنیم.سپس یه سس که با کمی پیاز داغ و شنبلیله و یک ق غ رب و دو تا گوجه خرد شده که روی حرارت آبش را گرفتیم آماده میث کنیم.کمی آب بهش اضافه می کنیم.گوشت هامون را توی سس میذاریم کمی با هم قل بخوره .آماده اس •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥗 😋 🔸در يك كاسه بزرگ، سه ليوان كلم سفيد باريك خرد شده+ يك ليوان كلم بنفش+ دو تا هويج رنده شده+ يك سوم ليوان كشمش رو مخلوط كنيد. 🔸براي سس: يك چهارم ليوان مايونز+يك چهارم ليوان ماست خامه اي+ دو ق غ سركه سيب+ يك ق غ سر خالي شكر+ يك ق مربا خوري پياز رنده شده+ نمك و فلفل سياه رو با هم مخلوط كنيد و به سالاد اضافه كنيد و بذاريد يك ساعت داخل يخچال بمونه بعد سرو كنيد. اضافه كردن نصف ليوان ذرت كنسروي و يك سوم ليوان گردوي خرد شده اين سالاد رو خوشمزه تر ميكنه.ميتوتيد پياز رو از سس حذف و بجاش نصف ق غ شويد خشك بريزيد .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام چهارم اسفند ماه دوستان مهربانم❤️ صبح یکشنبه تون بخیر و پر از آروزهای دست یافتنی🍃 امروز مهربان و عاشق باش نگرانی ها را کنار بگذار با انرژی و شادان لحظات زندگیت را زیبا بساز❤️ .
🍎 😋 سیب. ۱۰ عدد شکر. ۳/۴ لیوان آب. ۶ لیوان گلاب. ۱/۴ لیوان زعفران دم کرده غلیظ. ۲ قاشق غذا خوری( اختیاری) 🔸آب و شکر رو مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر حل شود. سپس زعفران و سیب رو اضافه کرده بعد از اینکه دو دقیقه جوشید شعله رو کم کنید و حدود یک ساعت زمان بدید تا سیب ها نرم بشن. یک ربع آخر پخت گلاب رو اضافه کنید. وقتی سیب ها نرم شد شعله رو خاموش کرده اجازه دهید خنک شود .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😋 ▫️سینه مرغ یک عدد کامل،پخته وخرد شده ▫️پیازچه خرد شدت ۶ عدد ▫️جعفری خرد شده ۲۰۰ گرم ▫️گردوخرد شده۲۰۰ گرم ▫️نان تست یک بسته ▫️خیارشورخرد شده ۱۵۰ گرم ▫️سس مایونز نصف پیمانه ▫️ماست خامه ای یک پیمانه ▫️نمک،فلفل،آبلیمو به میزان لازم . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍛 😋 🔸 یه پیاز درشت رو خرد میکنیم و با تیکه های گوشت و زردچوبه و فلفل تفت میدیم، بعد یه لیوان آب اضافه میکنیم و میذاریم یه ساعت بپزه، بعد رب گوجه و لوبیا سبز رو اضافه میکنیم و یه ساعت دیگه میذاریم رو حرارت بمونه. 🔸 دو پیمانه برنج رو آبکش میكنیم (یکم دون و خشک بر داشتم) بعد مواد رو با یکم پودر دارچین لابلای برنج میریزیم، روشم زعفرون فراوووون و میذاریم دم بکشه. * برنج رو یکم دون تر برداشتم که زمان پخت بیشتر بشه و لوبیا و گوشت ها هم بهتر بپزه. * فلفل رو اوایل پخت اضافه کنید، تندیِ بیشتری به غذا میده .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کیک_مرغ 😋 ▫️سینه مرغ یک عدد کامل،پخته وخرد شده ▫️پیازچه خرد شدت ۶ عدد ▫️جعفری خرد شده ۲۰۰ گرم ▫️گ
🔸مرغ رو با پیاز و برگ بو و یه حبه سیر و یه تکه کوچک فلفل دلمه ای بزارین بپزه،بعداز جهت مخالف بافتش به قطعات کوچک برش بدین، پیازچه و جعفری ریز خورد شده،گردو،خیار شور، رو اضافه کنید ،سس مایونز،ماست خامه ای،نمک،آبلیمو و فلفل سیاه رو مخلوط کنید و به ترکیب اضافه کنید مخلوط کنید ویک ساعت زمان بدین تا مزه ها ترکیب بشه، اطراف نون تست رو برش بدین و تو یه ظرف مستطیل بچینین،بسته به نوع ظرفتون اگه لازم شد نون تست رو نصف کنید تا ته ظرف رو بپوشونه،از مواد مرغ وسبزیجات لابلای نون تست بزارین وبه همین ترتیب تا انتها،نون تست رو برش بدین و بچینین،اطرافش رو سس بزنید بزارین داخل یخچال و تزئین کنین •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍮 😋 ▫️شیر۳/۵لیوان ▫️شکر ۴قاشق غذاخوری ▫️ایرمیک(آرد_سمولینا )۸قاشق غذاخوری ▫️پودر ژلاتین ۱/۵ ▫️آب سرد نصف لیوان ▫️یک پاکت پودینگ توت فرنگی ▫️خامه ۱۰۰ گرم ▫️یک قاشق غذاخوری کره ▫️یک قاشق چایخوری وانیل •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#دسر_صورتی 🍮 😋 ▫️شیر۳/۵لیوان ▫️شکر ۴قاشق غذاخوری ▫️ایرمیک(آرد_سمولینا )۸قاشق غذاخوری ▫️پودر ژلاتی
🔸ابتدا پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و روی بخار کتری میذاریم تا بنماری بشه بعد اینکه شفاف شد از روی حرارت بر میذاریم کنار میذاریم تا سرد بشه شیر رو داخل قابلمه ریخته ایرمیک،پودینگ،شکر رو هم داخل شیر ریخته خوب هم میزنیم تا یکدست بشه بعد روی حرارت ملایم میذاریم مدام هم میزنیم تا ته نگیره و عین فرنی بشه وبعد کره و وانیل را اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم واز روی حرارت بر میداریم و داخل ظرف دیگه ای میریزیم وروش سلیفون می کشیم تا وقتی کمی سرد بشه بعد ژلاتین بنماری شده وخامه رو اضافه کرده با همزن برقی زده تا یکدست بشه وداخل قالب مورد نظر ریخته وداخل یخچال ۴_۵ساعت میذاریم تا خودشو بگیره حالا آماده سرو هست •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😋 🔸٣٥٠گرم آرد ، ١٠٠گرم پودرقند ، يكم نمک و ١٥٠گرم مارگارین را درون ظرف غذاساز ریخته ، دستگاه را روشن کنید تا مواد به صورت خرده نان در آیند . سپس يك عدد تخم مرغ و وانیل را هم اضافه کرده ، دوباره هم بزنید . مواد را درون کاسه ریخته و با مقدار کمی ورز دادن خمیر صاف و یکدستی که به دست نمی چسبد به دست آورید . اگر وقت داشتید ، خمیر را یک ربع ساعت در یخچال بگذارید ، اگر نه همان لحظه خمیر را مابین دو قطعه نایلون به ضخامت سه میلیمتر پهن کرده ، قالب بزنید . برش های خمیر را به کمک خود قالب برداشته و روی سینی فر چرب نشده چیده و به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا خیلی کم تغییر رنگ دهند . وقتی خنک شدند ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ کنید .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍕 😋 ▫️خمیر پیتزا کوچک ▫️سس کچاپ ▫️پپرونی و کالباس ▫️پنیر موزارلا رنده شده ▫️پنیر چدار 🔸خمیرمون سعی می کنیم نازک باشه و خیلی قطرش زیاد نباشه و یک بار روی تابه دوطرفش رو سرخ می کنیم تا یکم نیم پز بشه یک شعاع خمیرمون رو میبریم روش سس کچاپ زده پپرونی و کالباس چیده روش پنیر چدار گذاشته و پنیر موزارلا میریزیم همینطوری خمیر رو مثل قیف می پیچیم و روش خلال دندون میزنیم و داخل یک قالب می زاریم به مدت ۱۵ دقیقه درون فر ۱۸۰ سانتی گراد یا ۳۶۰ فارنهایت .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food