#خورشت_ماست
خورشت ماست یک دسر یا پیش غذای سنتی و اشرافی اصفهان است،که بیشتر در مهمانی ها و مراسم های رسمی سرو میشه و بسیار خوشمزه و مقویه👌
موادلازم:
گوشت گردن 300 گرم
ماست چکیده شیرین 2کیلوگرم
پودر قند 1پیمانه
زعفران به مقدار لازم
پیاز 1عدد
اول گوشت گردن رو با پیاز میزاریم بپزه،باید بقدری بپزه که له له بشه،و وقتی که پخت یکم نمک بهش میزنیم.گوشت پخته شده رو انقد باید بکوبیم که کش دار بشه،سپس ماستی که از شب قبل کیسه انداختیم و کاااملا آبش کشیده شده رو با زعفران قاطی میکنیم(زعفران رو میتونین غلیظ دم کنین،اما همونجور سابیده شده به ماست بزنین هم رنگ خوبی میده)و به گوشتمون اضافه میکنیم و درهمین حین پودر قند رو اضافه میکنیم و باز میکوبیم که خوبه خوب مواد باهم قاطی بشن و بهم مزه بدن(پودر قند رو خودتون میتونین کمتر یا بیشتر بزنین چون ذائقه ای هستش)و در آخر کمی گردو خرد میکنیم و بهش اضافه میکنیم و یه شب تاصبح میزاریم تو یخچال تا جابیفته و بعدش دیگه نوش جان.راستی در ریختن زعفران هم دست و دلباز باشید
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کاسه_گوشتی
گوشت چرخ کرده و پیاز چرخکرده و آب گرفته شده و نمک و فلفل و ادویه جات ورز دهید. کف و دیواره یک قالب رو با گوشت بپوشانید (به صورت یک کاسه ).
میتونید روی گوشت بک لایه گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای قرار بدید.
توجه داشته باشید که بعد از پخت به علت چربی گوشت این کاسه کوچکتر و قطور تر خواهد شد.
برای این مقدار گوشت من این کاسه با دمای 160 درجه و مدت یک ساعت در طبقه وسط فر قرار دادم.
بعد از پخت ،برنج یا پاستا یا هر ماده نشاسته ای دیگه رو میتونید درون این کاسه گوشتی قرار بدید.
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#لقمه_مرغ_پنيري
سينه مرغ رو با نمك فلفل زردچوبه بزاريد بپزه بعد ريش ريشش كنيد .١٠٠گرم پنير پيتزا ،يك قاشق رزماري خشك ،يك عدد پيازچه ،١٥گرم ارد ،يك عدد زرده تخم مرغ ،نمك ،فلفل و پودرسير بزنيد كاملا مخلوط كنيد .
توپك هايي ازش درست كنيد كاملا منسجم كنيد .تو يك ظرف پودر سوخاري بريزيد توپكها رو بغلطونيد توش و تو روغن داغ سرخ كنيد و نوش جان كنيد.
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#سمبوسه_جنوب
مواد لازم
سيب زمينى پخته و له شده. ٣ الى ٤ عدد
تره و جعفرى و كمى پيازچه ( خرد شده ) نصف پيمانه
نان لواش مخصوص سمبوسه. ١ بسته
گوشت چرخ كرده. ٢٥٠ گرم
پياز. ١ عدد
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه :
گوشت چرخ كرده. را با پياز رنده شده و مقدارى روغن خوب تفت دهيد نمك و فلفل را اضافه كنيد و بعد از سرد شدن با سيب زمينى پخته شده و له شده مخلوط كنيد سبزى را نيز اضافه كنيد .
نان را از طول به پهناى ده سانت برش بزنيد طورى كه مستطيلهايى به عرض ده سانت و طول حدود ٤٠ سانت داشته باشيد روى هر برش به اندازه دو قاشق از مواد را در قسمت پايين نان قرار دهيد و به صورت سه گوش تا بزنيد و اين تا كردن سه گوش را تا بالاى نان ادامه دهيد باقيمانده بالاى نان را روى مثلث برگردانده و به داخل مثلث هدايت كنيد تا درب مثلث كاملا بسته شده و مواد از آن خارج نشود . تمام مواد را به همين صورت آماده كنيد ، سپس داخل قابلمه كوچكى روغن ريخته و روى حرارت قرار دهيد تا كاملا داغ شود سمبوسه ها را داخل روغن فراوان سرخ كنيد و به همراه سس مخصوص سرو كنيد.
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مچبوس مرغ
اول از همه یک عدد پیاز درشت رو نگینی خورد میکنیم. بعد با روغن تفت میدیم. وقتی طلایی شد ادویه های عربی ک شامل نصف قاشق چایخوری پودر هل، نصف قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز، یک قاشق چایخوری زردچوبه و یک قاشق چایخوری کاری، یک قاشق چایخوری فلفل سیاه، سه عدد برگ بو، پنج عدد میخک، یک تکه چوب دارچین، نمک را اضافه کرده و تفت میدیم تا بوش خارج بشه. بعد مرغ را اضافه کرده و تا جایی ک آب روی مرغ رو بگیره آب جوش اضافه میکنیم و میزاریم بپزه، حدودا چهل دقیقه، بعد پختن مرغ را خارج کرده. و برنج خیس شده ای ک شستیم رو اضافه میکنیم. توجه کنید آب باید یک بند انگشت بالای برنج باشد. اگر بیشتر بود ازش جدا کنید، در غیر اینصورت شفته میشود. در این فاصلا یک پیاز رو نگینی کرده و تفت میدیم و بعد بهش نخود لپه پخته شده اضافه میکنیم.
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#پودینگ_شكلاتی
مواد لازم:
1 لیتر شیر
1 لیوان شکر
3 قاشق غذاخوری آرد
3 قاشق غذاخوری نشاسته معمولی
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 قاشق غذاخوری کره
۱۰۰گرم شکلات
1 لیوان آب
طرز تهیه:
بجز کره ، آب و شکلات بقیه مواد را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید سپس روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد. بعد از پخت کره و شکلات را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکلات آب شود و با مواد پودینگ مخلوط شود. مواد را حدود 15_10 دقیقه کنار بذارید تا سرد شود و برای اینکه روی مواد پوسته نبندد گاهی هم بزنید. وقتی ولرم شد 1 لیوان آب سرد (آب یخ نباشد ولی مثل یخ سرد باشد) را به مواد پودینگ اضافه کنید و مجدد خوب هم بزنید
نوش جان
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ته_چین_ماهی
واسه این غذا ماهی رو توی ارد سوخاری میغلطونیم و بعد یه طرفش رو توی روغن سرخ میکنیم و بعد کف قابلمون روغن میریزیم و بعد تمام ماهی ها رو از اون طرفی که سرخ نشده کف قابلمه میچینیم و بعد برنجی که صاف کردیم رو روی اون میریزیم
( میتونیم برنج و با سبزی پلویی مخلوط کنیم.)
و بعد دم میکنیم . ولی دو سه بار در قابلمه رو باز میکنیم که بخار خارج بشه تا ماهی ترد بمونه .
درسته یا تکه بودن ماهی یا نوع ماهی بسته به ذائقه و سلیقه شما داره.
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#سس_لازانیا(بشامل)
یک ق غ آرد تفت دادم و با1کره کوچک مخلوط+۳پیمانه شیر+یک تا دو ق غ خامه صبحانه را مخلوط کردم+نمک و فلفل و همون طور که روی حرارت هست هم زدم تا غلظتش مثل فرنی بشه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#خوراک_سبزيجات
پيازتفت بديدنمك،فلفل،زردچوبه،پاپريكا،پوره گوجه رواضافه كنيدتفت بديد١ سيب زمينى،هويج،لوبيا سبز رواضافه كنيد.١/٢ليوان ابجوش،١/٢ليوان ابغوره بريزيدوبگذاريد بپزد
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک بادنجان
1 کیلوگرم گوشت بره، کوچک خرد شده
2 بادنجان
2 سیب زمینی
3 فلفل سبز
1 فلفل قرمز
1 عدد سیر
1 پیاز
نمک، فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز، آویشن و زیره و ...
روغن زیتون
در فر گرم شده 180 درجه 1 ساعت بپزین.
گوشت بره باشه با دیگر سبزیجات میپزه، وگرنه گوشت رو از قبل باید بپزین و به همراه مقداری از آبش، به سبزیجات اضافه کنین و بزارین فر.یادتون نره روی غذا کاغذ روغنی بزارین.
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی خوشمزه و رستورانی بدون گوشت
مواد لازم:
۳فنجان آرد
یک چهارم فنجان پارمسان
یک قاشق چایخوری نمک
دو قاشق چایخوری شکر
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
دو قاشق چایخوری روغن زیتون
یکو نیم فنجان آب داغ
یکو نیم قاشق چایخوری پودر خمیر مایع
مواد لازم برای هر پیراشکی:
سس گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا ۱ قاشق غذاخوری
یک قاشق غذاخوری ریحان
کمی نمک طبق فیلم درست کنید..
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بورک مرغ نودلز
دوستان لطفا به این نکته توجه کنید
مواد میانی بورک کاملا دلخواه است وحتما نباید چیزی باشه که توی فیلم اموزش دادم اینم یه نوع از مواد میانی بورک است که چینی است وطعمش خیلی عالیه دستور اصلی مرغ نداره من اضافه کردم میتونید نریزید وبصورت نیم پز سبزیجات استفاده می شه من بعد ترکیب همه موادم گذاشتم نیم ساعت با حرارت خیلی کم موادم پخت کاملا سلیقه ایه
مواد اندازه خاصی نداره همه چیز توی فیلم واضح است من کمی ارد را با اب مخلوط کردم وبه عنوان چسب خمیر استفاده کردم اینطوری بورکها اصلا باز نمی شه
یه بسته رشته فالوده زباده حتما شما اگر موادتون زیاده نصفش ویا یک چهارمش را استفاده کنید حتی میتونید حذف کتید اصلا اجباری نیست فقط جهت تنوع وایده بهتون اموزش دادم واینکه واقعا خوشمزه می شه
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت
دویست گرم گوشت چرخکرده
سیب زمینی یک عدد
پیاز یک عدد
فلفل سیاه یه قاشق مربا خوری
زرد چوبه یه قاشق مربا خوری
نمک نصف قاشق غذاخوری
تخم مرغ یک عدد(اگر دوست داشتید)
آرد برنج یه قاشق میتونید از آرد سوخاری استفاده کنید
گوشت چرخ کرده سیب زمینی و پیاز
تخم مرغ .فلفل.نمک .آرد و زردچوبه همه رو با هم مخلوط کرده ورز میدیم بعد یک ساعت داخل یخچال گذاشته بعد با دست شکل میدیم و در روغن داغ سرخ میکنیم نکته
حتما آب پیاز و سیب زمینی بگیرید تا کتلت برشته تر میشه میتونید از پودر سیر هم اضافه کنید طعم بهتری میده
صبر کنید روغن داغ بشه بعد کتلت سرخ کنید میتونید به جای آرد گندم از آرد سوخاری آرد نخود چی یا آرد گندم استفاده کنید
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک ردولت
مواد لازم:
یک پاکت پودر کیک ردولت
پنیر خامه ای ۲۳۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
شکر یک دوم پیمانه
وانیل یک قاشق چاخوری
روش تهیه:
مطابق دستور جعبه پودر کیک ردولت عمل کرده و آن را با تخم مرغ و آب و روغن مخلوط کنید.
پنیر را با شکر و وانیل مخلوط میکنیم.
داخل مافین ها را تا نیمه با مخلوط پر کنید بعد کمی روی آن پنیر خامه ای بریزید و باقی را نیز با خمیر ردولت پر کنید.
قالب را تا ۲۰ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد حرارت دهید و بعد از خارج کردن از فر آن را تزئین کنید
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد اندونزی
کلم سفید ۳ پیمانه
هویج رنده شده ۱ پیمانه
نخود فرنگی بلانچشده ۱ پیمانه
کنسرو ذرت ۱ پیمانه
خیارشور نگینی ریز ۱ پیمانه
ژامبون یا کالباس نگینی ریز ۱ پیمانه
سس مایونز ۱ پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
تمام مواد رو مخلوط میکنیم و بهش استراحت میدیم. زمان موردنیاز برای استراحت سالاد ۴ تا ۵ ساعته.
هر چی سالاد بیشتر استراحت داشته باشه، جا افتادهتر و خوشمزهتر میشه. .
پ.ن: بعضی از دوستان داخل این سالاد از کلم قرمز، سیبزمینی ابپز یا فلفل دلمهای هم استفاده میکنن که استفاده از این مواد به ذائقه و سلیقه شما بستگی داره
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک گوشت سیب زمینی لوبیا سبز
مواد لازم:
500 گرم لوبیا سبز
300 گرم گوشت گوساله قیمه ای
1 عدد پیاز
1 قاشق غذاخوری رب
2 عدد سیب زمینی مکعبی خرد شده
1 قاشق مربا خوری نمک
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه و فلفل قرمز
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
نیم لیتر آب
طرز تهیه:
روغن مایع را داخل قابلمه بریزید گوشت را اضافه کنید کمی تفت بدید و پیاز را اضافه کنید و 15 دقیقه سرخ کنید . رب را اضافه کنید و هم بزنید . سپس سیب زمینی و آب را اضافه کنید و 15 دقیقه بپزید. سپس لوبیاها را که از طول برش زدید و ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید و اجازه بدید بپزد. نوش جان
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگر فود سیب زمینی
مواد لازم
سیب زمینی
هویج
فلفل قرمز شیرین یا دلمه از لبو هم میشه استفاده کزد
شوید
ذرت پخته
ماست یونانی
نمک و فلفل و زردچوبه
طرز تهیه
سیب زمینی را پوست بگیرید و با کمی نمک و زردچوبه بگذارید بپزد هویج را هم بپزید فلفل یا لبو را هم بپزید سیب زمینی را سه قسمت کنید یک قسمت را با هویج پخته مخلوط کنید و کامل له کنید و یک قسمت را با فلفل دلمه قرمز یا لبو و یک قسمت را با شوید مخلوط کنید نمک و فلفل بزنید و در ظرف های کوچک سلفون بگذارید و لایه به لایه بچینید یک ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد برگردانید و روی آن ماست یونانی و ذرت پخته بریزید
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
کراکت پنیری
#فینگرفود
سیب زمینى آبپز،ژامبون،پنیر چدار،
پیازچه،تخم مرغ،نمک و فلفل میکس کن. با دست یا قیف فرم بده. به ترتیب داخل آرد،تخم مرغ و آرد سوخاری بغلطون و سرخ کن
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیپس خونگی
سیب زمینی رو نازک ببرید نمک و روغن زیتون بزنید،۶-۷ دقیقه بذارید تو مایکروفر و بعد از طعم چیپس خونگیتون لذت ببرید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
🌷سرسبزى باغی از
🌿غزل ، تقدیم تو باد..
🌷روياى لبالب از عسل،
🌿تقدیم تو باد ...
🌷در را بگشا، عجب هوايى،
🌿بـه بـه!خوشبختی صبح،
🌷یک بغل تقدیم تو باد..
🌷سلام دوستان عزیزززم
🌿با یه دنیا حس خوب تقدیم شما
🌷سه شنبه 20 اسفند ماهتون بخیر
🌿امروزتون مملو از
🌷شادی و آرامش و سلامتی
.
#نان_فوری 🍞 😋
▫️تخم مرغ یک عدد
▫️سرکه دوق غ
▫️دو ق غ ماست
▫️بکین پودر یک پاکت(یک ق م پر)
▫️آرد نانوایی به میزان لازم
▫️نمک یک ق چ
🔸تخم مرغ، سرکه، ماست، نمک، ماست، بکین پودر روباهم مخلوط کنین بعدآرد رو آروم آروم اضافه کنین تاخمیر نرمی بدست بیاد بدون اینکه استراحت بدین خمیر رو به ضخامت نیم سانت بازکنین و با هر کاتری که دوست دارین قالب بزنین یا با چاقو برش بزنین و داخل روغن نسبتا زیاد وداغ سرخ کنین ومرتب باقاشق روی خمیرها روغن بریزین وبرگردونین تا حسابی پف پفی بشه این خمیرها به خاطروجود ماست اصلا چرب نیست انشالله که درست کنین ونوش جان کنین.
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#موس_بيسكوييت_و_كارامل 🍮 😋
▫️پودر ژلاتين اق غ
▫️اب ١/٣پيمانه
▫️شير عسلي يك قوطي
▫️بيسكوييت پتي بور پودر شده ١٢٠گرم
▫️خامه صبحانه دو عدد٢٠٠گرمي جمعا٤٠٠گرم
🔸قوطي شير عسلي رو تو ي قابلمه بزرگ پر از اب سه ساعت ميجوشونيم و توجه داشته باشيد اب قابلمه كم نشه
چون قوطي نبايد از اب بيرون بمونه بعد اجازه بديد تا قوطي به دماي محيط برسه در اين حالت شير عسلتون كاراملي ميشه.
ژلاتين را با اب سرد بنماري كنيد.
شير عسل كارامل شده رو در كاسه بريزيد و بيسكوييت پودر شده رو اضافه كنيد خامه را كمي هم بزنيد تا ي دست بشه و به شير عسلي و بيسكوييت اضافه كنيد بعد ژلاتين ماري شده از حرارت افتاده رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم در قالب دلخواه ريخته و سه ساعت در يخچال ميزاريم تا خودش رو بگيره
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food