eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🥒 😋 ▫️خیار ریز خرد شده ۵عدد ▫️۲ حبه سیر له شده ▫️شوید خرد شده به دلخواه ▫️ماست چکیده ۲ لیوان ▫️کمی آب ▫️گردو برای تزئین ▫️برای قسمت قرمز پودر گل سرخ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
‍ ✅کیک زعفران و هل 😋 ابتدا ۳عدد تخم مرغ ترجیحا بزرگ یا ۴عددتخم مرغ ریز رو با کمی وانیل و یک قاشق چایخوری پودرهل زده تا کف کنه و بعد یک لیوان شکر دانه ریز رو بتدریج اضافه کنید و ۵تا۶ دقیقه زده تا کاملا غلیظ وکشدار وسفید رنگ بشه بعد نصف لیوان شیر ولرم یا نصف لیوان ماست رو اضافه میکنیم بعد ۳قاشق مرباخوری زعفران دمکرده داخل مواد قبلی ریخته و بعد نصف لیوان روغن مایع رو اضافه میکنیم و دوقاشق گلاب هم اضافه میکنیم دراخر ۲لیوان آرد رو با یک قاشق غذاخوری بکین پودر روسه بار الک کرده ودر سه مرحله به مواد اضافه کرده و داخل قالب رو‌چرب و اردپاشی کرده و مواد رو ریخته ‌داخل فر صدوهشتاد درجه از قبل گرمشده به مدت ۴۰تا۴۵دقیقه قرار میدهیم از قالب مستطیل سایز ۲۵در ۳۵ یا قالب گرد ۲۵ سانتی میتونید برااین کیک استفاده کنید . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💕 سلام سلام من اومدم با یه ادویه خوش عطر و بو که خیلی هم کاربرد داره برای تهیه پودر پاپریکا احتیاج داریم به فلفل دلمه ای قرمز خوشگرنگ مثل فلفلای من که وقتی تو مغازه چشمم بهشون خورد فکر کردم مصنوعین اینقدر که خوشگل بودن اینقدر دلبری کردن تا خریدمشون این ادویه برای مرغ ناگت مرغ انواع خورشت ها انواع سالاد ها سس ها ماکارونی انواع کو کو ها و کتلت استفاده میشه و خیلی خوشمزش میکنه تو فروشگاه ها میشه امادش رو هم پیدا کرد ولی چیزی که خوده ادم ادرست کنه یه چیز دیگست امیدوارم که شما هم درست کنید و خوشتون بیاد فقط دوسه روز طول میکشه که خشک بشه و بعد از خشک شدن باید سریع اسیاب بشه چون تو محیط بمونه دوباره نرم میشه بعد از اینکه پودر شد هم یک روز بمونه تا کامل خشک بشه بعد تو هر شیشه ای که دارید میتونید نگه داری کنید اگه خوشتون اومد کانال منو به دوستاتون معرفی کنید مرسی عشقای من💕💕😘 . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍞 😋 ▫️آرد سبوس دار دو پیمانه ▫️تخمی نان یک قاشق غذاخوری ▫️نمک یک چهارم قاشق چایخوری ▫️روغن زیتون چهار قاشق غذاخوری ▫️آب ولرم سه چهارم پیمانه ▫️بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری 🔸آرد را الک کرده، سپس تمام مواد خشک را مخلوط می کنیم. وسط مواد را گود کرده، روغن را افزوده و آب را کم کم اضافه می کنیم. خمیر را صد مرتبه بر روی سطح کار کوبیده، سپس داخل ظرف گذاشته و روی آن پارچه ای نمدار قرار می دهیم. سی دقیقه استراحت داده. از خمیر چانه می گیریم. مجدد روی خمیر را با پارچه می پوشانیم. کمی آرد به وردنه زده و هر چانه را باز می کنیم. اصلاً برای پهن کردن خمیر از آرد استفاده نکنید که خمیر خشک می شود. نان ها را روی تابه داغ یا صفحه چدنی ( بدون نیاز به چرب کردن ) قرار داده. از یک سمت که حباب زد، حدوداً بعد از دو دقیقه پشت و رو می کنیم و سمت دیگر را یک دقیقه حرارت می دهیم. نان را بین پارچه می گذاریم که خشک نشود. نوش جان. _ تخمی نان ترکیبی از سیاه دانه، کنجد، سبزیجات معطر است .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍪 😋 ۱لیوان کره گیاهی اب شده ۱لیوان شکر قهوه ای ۱لیوان شکر ۲عدد تخم مرغ ۱ق چای خوری جوش شیرین ۱ق چای خوری بیکینگ پودر نصف لیوان شکلات چیپسی نصف لیوان اسمارتیز ۴لیوان ارد 🔸شکر،شکر قهوه ای، تخم مرغ و کره را در کاسه ای بریزید و هم بزنید . در مرحله ی بعد تمام مواد بجز شکلات چیپسی و اسمارتیز را اضافه کنید و هم بزنید و در اخر شکلات ها را اضافه کنید و هم بزنید و با اسکوپ از مواد بردارید و داخل سینی فر کاغذ روغنی پهن شده با فاصله قرار دهید و رویش را کمی فشار دهید تا پهن شود. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ بمدت ۱۲دقیقه تا زمانی که کنارهای کوکی ها کمی رنگ بگیرد بپزید. از فر خارج کنید و اجازه دهید داخل سینی فر کاملا سرد شوند .داخل ظرف در بسته میتوانید زمان طولانی نگه داری کنید .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍪 😋 ۱لیوان کره گیاهی اب شده ۱لیوان شکر قهوه ای ۱لیوان شکر ۲عدد تخم مرغ ۱ق چای خوری جوش شیرین ۱ق چای خوری بیکینگ پودر نصف لیوان شکلات چیپسی نصف لیوان اسمارتیز ۴لیوان ارد 🔸شکر،شکر قهوه ای، تخم مرغ و کره را در کاسه ای بریزید و هم بزنید . در مرحله ی بعد تمام مواد بجز شکلات چیپسی و اسمارتیز را اضافه کنید و هم بزنید و در اخر شکلات ها را اضافه کنید و هم بزنید و با اسکوپ از مواد بردارید و داخل سینی فر کاغذ روغنی پهن شده با فاصله قرار دهید و رویش را کمی فشار دهید تا پهن شود. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ بمدت ۱۲دقیقه تا زمانی که کنارهای کوکی ها کمی رنگ بگیرد بپزید. از فر خارج کنید و اجازه دهید داخل سینی فر کاملا سرد شوند .داخل ظرف در بسته میتوانید زمان طولانی نگه داری کنید . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🌯 😋 ▫️سس قارچ ▫️سینه مرغ پخته ▫️فلفل دلمه ای ▫️چیپس ▫️پنیر پیتزا ▫️چاشنی جوجه کباب زعفرانی (آلس پایس ALlSPIcE) ▫️نان همبرگر 🔸سینه مرغ رو ریش ریش کردم وتوی تابه روی حرارت گذاشتمتا کمی تفت بخوره وادویه دلخواه ومن کمی از چاشنی جوجه کباب زدم هم به مرغها رنگ عالی وهم طعم ویژه داد وفلفل دلمه ای خردکردم وبه مواد اضافه کردم وکمی تفت دادم تا نرم شدن حالا نانها رو از وسط نصف کردم وداخل آن را کمی خالی کردم وداخل ظرف چیدم وکف نون کمی سس قرمز زدم بعد پنیر وکمی سس قارچ وچیپس خرد شده ومرغها ودوباره سس ودر آخر روی نانها رو با پنیر پر کردم وظرف رو داخل فر گرم قرار دادم تا پنیرها آب بشن مدت تقریبی 15دقیقه کمی جعفری هم اگه به مرغها اضافه بشه عالیه خلاصه که این یه ساندویچ کاملا سلیقه ای هست .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍘 😋 ▫️مرغ چرخ شده 300گرم ▫️سیب زمینی 1عدد ▫️پیاز 2عدد ▫️پودر نان باگت یا آرد سوخاری 3ق غ ▫️شیر 3ق غ ▫️نمک،فلفل،زردچوبه و پودر سیر به مقدار لازم ▫️جعفری خرد شده دو ق غ ▫️پونه خشک 1ق چ 🔸سیب زمینی و پیاز را رنده ریز زده و آب اضافی آنرا میگیریم تمامی مواد را با هم مخلوط کرده و ورز میدهیم ،حد اقل یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم که مزه ها به خورد هم بره ،من از دو ق غ پودر پنیر پارمسان هم داخل کتلت استفاده کرده که الزامی نیست،بعد از یک ساعت روغن را گرم کرده و با حرارت متوسط کتلت را سرخ میکنیم جایگزین پونه خشک از سبزی خشک دلخواه میشه استفاده کرد .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوقاالعاده خوشمزه اول مرغمون را با ادویه جات دلخواه مزه دار میکنیم و در روغن سرخ کرده بعد طبق فیلم سس سبزیجات را تهیه کرده و روش میریزیم به همین سادگی برای مزه دارکردن مرغ از آبلیموی تازه پودر تخم گشنیر نمک زردچوبه فلفل پودر لیمو عمانی و هر ادویه ای که دوست داریداستفاده کنید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🔷 المانی 😍😍 كره 200 گرم. پودر شكر 200 گرم.پنیر ماسکارپونه 100گرم.تخم مرغ 1عدد. ارد 400گرم(ممکنه کمی بیشتر استفاده کنید مثلا دو تا سه قاشق غذاخوری)بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری. وانیل کمی . کره و پودر شکر با همزن مى زنيم تا كرم رنگ شه.تخم مرغ را اضافه هم مى زنيم پنیر خامه ای رو اضافه کنید و هم بزنید .آردو بكينگ پودراضافه مى كنيم و در حدى كه مواد مخلوط بشن ورز میديم.اگر خمير چسبناك بود دو تا سه قاشق ارد اضافه کنید و با وردنه باز كنيد و قالب بزنيد .وسط نيمى از شيرينى ها رو با پشت ماسوره يا هر دايره كوچيك ديگه قالب بزنيد .شيرينى ها رو داخل فر 180درجه سانتى گراد كه از قبل گرم شده حدودا15 دقیقه بپزید تا كمى طلايى رنگ بشن بعد پخت و خنک شدن مارمالاد بزنيد و تزیین کنید .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
خوشمزه و شیک با پرتقال و پوست لیمو😋😍 موادلازم : آب پرتقال=نصف لیوان آبلیموی تازه=2 قاشق سوپخوری شکر=2/1 قاشق سوپخوری پوست لیموترش=کمی خامه=25 گرم طرز تهیه: تمام مواد را با هم در میکسر ریخته و با هم مخلوط می کنیم تا مایه پف کند؛آنرا در لیوان مناسبی می ریزیم و یک نیمه حلقه لیموترش یا پرتقال را با کارد چاک کوچکی می دهیم و به لبه لیوان می گذاریم. . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از 
‍ و انتهای این🌼 قصه سرد وسفید...❄️ همیشه سبزخواهدبود..🍃 تا رسیدن سال نو🌼 تنهایک خورشیدسلام☀️ باقیست🌼🍃 سلام 😊✋ واپسین ساعت های ⏰ اسفند ماه تون بخیر و پرازشادی وبرکت...🌻🌿
🔷 مرغ رو ک مث همیشه اول گذاشتم چن دیقه جوشید کف میاد روش ک حتما اونو دور میریزم.مرغارو ریختم تو ابکش ی آب گرفتم روشون بعد چیدمشون تو تابه ای ک روغنش یکم گرم شده بود.روشون زردچوبه ادویه فلفل و کمی زنجبیل و یک پیاز خلال شده ریختم و تفت دادم.یک ق غ خوری رب هم اضافه کردم رنگ رب ک باز شد ۲لیوان آب ریختم و گذاشتم مرغ بپزه.نیم ساعت اخر ۴تا کدو سرخ شده ب همراه غوره اضافه کردم و چنتا گوجه هم خرد کردم چیدم روش نمکش هم تست کردم.درشو گذاشتم تا جا بیوفته. .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
براي هر نفر يه بادمجون ( همچين تپل ) درنظر بگيرين يا از بادمجون دلمه اي استفاده كنيد كه ديگه چه بهتر👌🏻 برش يك سانتي بزنيد و با قالب گرد برش بزنيد روشون نمك بپاشين يكساعتي بمونه بعد درآرد سفيد سپس تخم مرغ و نهايتا آرد سوخاري ( با ادويه هاي دلخواهتون مزه دارش كنيد ) بزنيد و در روغن غوطه ور داغ سرخ كنيد و روي دستمال آشپزخونه اضافي روغنشو بگيرين قارچهارو خرد و در كمي كره سرخ كنيد و به ترتيب روي نان سس ، برگ كاهو، بادمجون گوجه فرنگي و پنير ورقه و درنهايت دوباره سس نوش جان كنيد. سس ها ميتونن طعم هاي بينظيري به غذا بدن تا جايي كه فرانسوي ها معتقدن " غذاي بدون سس مثل نامه ي بدون امضاء فاقد ارزشه " و البته كه سس كاملا سليقه ايه مثلا من براي سس اين برگر كمي گشنيز ( يه دسته ) ريز خرد كردم همراه چند ساقه پيازچه و دوحبه سير له شده و كمي آبليموي تازه و كمي روغن زيتون و يه فلفل سبز تند ريز شده سروش كردم كه از نتيجه بسيااااااار راضي بودم 👌🏻😋 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
کره محلی گاو نمک ۱ قاشق چایخوری آب نصف فنجان آرد ۱ قاشق غذاخوری کره هارو توی قابلمه بزرگ ..۳ برابر کره باشه چون بجوشه سر میره....بریزین و بزارین با حرارت ملایم آب بشه بعد نمک و آب رو بریزین تا بحوشه وقتی جوشید کف میکنه کمی که جوشید آرد رو آروم بریزین توش و خوب هم بزنین تا گلوله نشه دراین میان مرتب هم میزنیم تا سر نره و ته نگیره و نسوزه .تا وقتی که خوب رنگش شفاف بشه و کف رویی ازبین بره .حدود ۲ ساعت یابیشتر طول میکشه .وقتی خوب رنگش شفاف و کمی طلایی پررنگ شد خاموش کنین .روغن زرد حیوانی آماده ست . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ ‌ ویژه 😍😍😍 ‌ مواد لازم برای 25 ترافل : شکلات تلخ یا شیری 400 گرم خامه صبحانه 1 پاکت 200 میلی لیتری کره 40 گرم پودر کاکائو 2 تا 4 ق س پودر قهوه 1 ق م فلفل قرمز و سیاه کمی فندق در صورت تمایل 25 عدد اسپرینکل شکلات بن ماری شده ‌ ‌ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوجه فرنگی۳کیلو فلفل بلغاری ۱ کیلو هویج ۵۰۰گرم فلفل تند ۱۵۰ گرم سیر ۱۵۰ گرم روغن مایع ۲۰۰ میلی پودرفلفل قرمز ۲ ق غ نمک ۲،۳ ق غ فلفل سیاه ۱ ق غ پر سبزیجات معطر ۲ ق غ تمام مواد بجز پودر فلفل قرمز و سیاه و سبزیجات رو یکساعت بجوشانید بعد این مواد رو اضافه کرده بمدت ۵ دقیقه دیگم بجواشانید و خاموش کنید یک شب بماند بعد آمادست .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه تست خوشمزه با سیبهای رنگی و بستنی😋😍 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزشی😍😍 ایده های خوشمزه 👌👌 .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باطعم زنجبیل ودارچین یک فنجان شکر نصف فنجان آب یک ق غ آبلیمو یک ق غ پودرزنجبیل یک ق چ پودردارچین یک قاشق عسل چندعددمیخک همه مواد را بجز عسل داخل تابه میریزیم و روی حرارت ملایم میزاریم تا زمانیکه شکر ذوب شود و به رنگ قهوه ای روشن دربیاید سپس شعله راخاموش کرده عسل راهم به مواد اضافه کرده و هم میزنیم میخک هاراابیرون میاریم و با قاشق به اندازه دلخواه روی کاغذروغنی میریزیم دقت این کار باید با سرعت انجام شودچون سریع میبندد وسفت میشود پ.ن عسل اختیاری هست میتونیم بدون عسل هم درست کنیم. .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥞 😋 🔸۴ لیوان آرد با ۶ قاشق شیر نیدو ،۴ قاشق شکر،۲ قاشق مایه خمیر. یه قاشق مربا خوری نمک همه این مواد خشک رو با هم مخلوط کرده بعد وسط خمیر گود میکنیم ۳ عدد تخم مرغ و یک چهارم لیوان روغن اضافه کرده و آب ولرم کم کم اضافه کرده تا خمیر نرمی بدست بیاد خمیر رو ۱۰۰ بار میکوبیم بعد به مدت یه ساعت استراحت داده .بعد چونه میگیریم وبا وردنه پهن میکنیم روی سفره آرد میپاشیم خمیر های پهن شده گذاشته روی آن ها پارچه تمیز میکشیم ونیم ساعت دیگه استراحت میدیم و بعد در روغن کم سرخ میکنیم یه طرف که سرخ شد بر میگردونیم تا طرف دیگر آن هم سرخ بشه . این نون در واقع با زعتر خوشمزه تره .با مهیاوه وبا پنیر وگردو هم خورده میشه ♦️نکته :حتما هم باید شیر نیدو باشه .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥥 😋 پودر یا تفاله نارگیل تازه 250 گرم شکر 250 گرم تخم مرغ 3 عدد زرده تخم مرغ 1 عدد کمی پودر پسته 🔸مواد را مخلوط می کنیم، از خمیر حاصل، گلوله هایی اندازه یک گردو درست می کنیم و کمی پودر پسته رویشان می ریزیم و در ده دقیقه در فر 180 درجه سانتی گراد، می پزیم . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food