7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پنیر_خونگی_متفاوت
مواد لازم
شیر: ۲ لیتر (۲.۵ درصد)
خامه (یا ماست): ۳۰۰ گرم (۲۰ درصد)
تخم مرغ: ۶ عدد
نمک: ۳-۲.۵ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
ابتدا شیر را حرارت دهید. وقتی شیر جوش آمد، شعله اجاق را خاموش کنید. سپس تخم مرغ ها و ماست یا خامه را در کاسه ای هم بزنید و با نمک به شیر اضافه کنید تا شیر بریده شود. بعد لخته ها رو روی پارچه نازکی که داخل آبکش قرار دادهاید، بریزید. پارچه را روی پنیر برگردانید و به مدت ۴ الی ۵ ساعت جسمی سنگین روی آن قرار دهید تا آب آن خارج شود. بعد این مدت پنیر را قطعه قطعه کرده، داخل آب نمک نگهداری کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شيريني_نارگيلي
شیربنی نارگیلی را اکثریت امتحان کردین ومیدونید یه مقدار درست کردنش قلق داره وممکنه درست نیاد اما این دستور خیلی راحته داغ زدن نداره واحتمال خراب شدن نداره وبسیار راحت وسریع هم با فر هم بدون فر نتیجه مطلوب رابشما میده فقط توی فر روی شیرینی طلایی می شه که خوشگلتره اگر خواستید به مقدار بیشتری درست کنید موادتون را دوبرابر یا سه برابر کتید توی مواد دست نبرید وطبق دستور باشه
مواد لازم ........
پودرنارگیل ریز یک لیوان
شکر نصف لیوان
آرد کیک پزی دوقاشق غذاخوری کاملاسر پر باشه کله کوهی
کره 50گرم خنک توی یخچال باشه
تخم مرغ یک عدد
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
ژله زیبا 😍😍
ژله آلوئه ورا رو با بستنی یا شیر قاطی کنید و میوه های مختلف رو خرد کنید و با ژله قاطی کنید تخم های طالبی رو خارج کنید و ژله رو داخلش بریزید و بذارید یخچال تا ببنده بعد به شکل دلخواه برش بزنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#استيک
مرغ و گوشت و با نمك و فلفل و پودر سير و روغن زيتون مزه دار كردم و با بيفتك كوب زدم و نازك شده
و تو تابه گريل هر طرفش و سه دقيقه با شعله زياد سرخ كردم
دور چين ش هم پوره سيب زميني كه تو فلفل دلمه ريختم و تو سولاردم گريل كردم
بروكلي و قارچ و بلانچ و كمي تفت دادم
كدو سرخ و ذرت هم بخار پز و به كره وابليمو زدم .
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کاسه_گوشتی
گوشت چرخ کرده و پیاز چرخکرده و آب گرفته شده و نمک و فلفل و ادویه جات ورز دهید. کف و دیواره یک قالب رو با گوشت بپوشانید (به صورت یک کاسه ).
میتونید روی گوشت بک لایه گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای قرار بدید.
توجه داشته باشید که بعد از پخت به علت چربی گوشت این کاسه کوچکتر و قطور تر خواهد شد.
برای این مقدار گوشت من این کاسه با دمای 160 درجه و مدت یک ساعت در طبقه وسط فر قرار دادم.
بعد از پخت ،برنج یا پاستا یا هر ماده نشاسته ای دیگه رو میتونید درون این کاسه گوشتی قرار بدید.
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#سیب_خشک
سیب ها رو شستم چون زیاد بود من وقت نکردم با کاتر بشینم وسط همه رو کات کنم گذاشتم جلو آفتاب و روزی یک بار پشت و رو میکردم ضخامتش اگر خیلی نازک باشه به سینی میچسبه اگرم خیلی ضخامت داشته باشه بافت وسطش خشک نمیشه و وسطش میگنده. چهار روز جلو آفتاب موند و روز آخر آوردم تو، هنوزم رو سینی، منتها تو محیط سر پوشیده و سایه، من میوه خشک رو داخل کیسه پارچه ای یا گونی پارچه ای برنج ایرانی میزارم داخل یخچال
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#خوراک_گوشت
پیاز
سیر
گوجه
گوشت
فلفل سبز
فلفل سیاه و قرمز
رب
نمک
✏️✏️✏️✏️
📝ابتدا گوشت رو با پیاز و سیر تفت میدیم. گوجه نگینی رو هم اضافه میکنیم. ادویه ها رو میزنیم، رب رو هم اضافه میکنیم و کمی سرخشون میکنیم. ی پیاز درسته هم میندازیم. آب ب مقدار کافی میریزیم و میزاریم خیلی خوب بپزه در اخر هم نمک اضافه میکنیم. هم با نون میشه خورد، هم با برنج.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#آش_جو
موادلازم
نخود 1/4پیمانه
لوبیا چیتی1/4پیمانه( من لوبیا سفید ریختم)
عدس1/4پیمانه
جو پوست کنده یک پیمانه
سبزی آش نیم کیلو
فلفل و نمک و زردچوبه
نعناع داغ, سیر داغ, پیاز داغ
کشک به مقدار دلخواه
قلم گوسفند به دلخواه( من استاک گوشت ریختم)
✍طرز تهیه:
ابتدا حبوبات رو خیس میکنیم. و بعد میپزیم. جو رو هم خیس میکنیم جداگانه میپزیم( حدودا سه ساعت زمان میبره) حبوبات و جو رو با هم نمیپزیم چون لعابِ جو مانع درست پختن حبوبات میشه.
جو و حبوبات پخته شده رو داخل قابلمه ریخته سبزی آش و نیمی از پیاز داغ و سیر داغ و نعناع داغی که اماده کرده بودیم. به اضافه نمک و فلفل رو اضافه میکنیم( زردچوبه رو به پیاز داغ اضافه میکنیم) بقیه رو برای تزیین استفاده میکنیم و میذاریم آش حسابی جا بیفته و در اخر کمی کشک اضافه میکنیم.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#شیرین_ بادامی
🔸پودر بادام:1 پیمانه
🔸پودر قند:1 پیمانه سرخالی
🔸 وانیل: کمی
🔸 گلاب: به میزان لازم
✏️✏️✏️✏️
پودر بادام و پودر قند و وانیل رو باهم مخلوط کرده و کم کم گلاب بهش اضافه میکنیم تا خمیری یکدست داشته باشیم که نه زیادی سفت باشه نه خیلی شل. (گلاب رو یکدفه اضافه نکنید شل میشه.) و بعد خمیر رو به سه قسمت تقسیم کرده و رنگهای دلخواه رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا خوب رنگ بگیره.
توی دست بهش فرم دلخواه رو میدیم و توی شکر غلتونده و از خلال پسته و بادام برای تزیینش استفاده میکنیم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کیک_شنی
🔸تخم مرغ ۳ عدد
🔸آرد سفید دو لیوان
🔸روغن مایع نصف لیوان
🔸شکر ۱ لیوان سرخالی
🔸ماست غلیظ یک لیوان
🔸بکینگ پودر ۱ ق غ
🔸هل کمی
🔸پودر نارگیل تف داده نصف لیوان
🔸شیر عسلی نصف قوطی
✏️✏️✏️
📝 ابتدا شکر و تخم مرغ و هل رو با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد ماست رو اضافه کنید بعد روغن رو . بعد که روغن رو اضافه کردید همزن رو خاموش کنید و با لیسک آرد و بکینگ پودر رو که از قبل الک کردید کم کم به مواد اضافه کنید بعد داخل قالب مستطیل ۲۵در ۲۰ رو چرب و آردپاشی کنید و مواد رو بریزید و بزازید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت نیم ساعت بعد از فر که خارج کردید همینطور که داغه شیر عسلی رو بریزید روی کیک و پودر نارگیل روکه تف دادید رو بریزید وقتی کیک خنک شد، برش بزنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#پيتزا_مارگاريتا
🍃🍎🍃🍎🍃🍎
.
✍طرزتهیه:
خمير جادویی از اين قراره:
١ق م خمير مايه رو تو يك فنجان شير ولرم و ٢ ق چ شكر ، درپوش گذاشته ميگذاريم ١٠ دقيقه بمونه عمل بياد، ٣ پيمانه آرد ، يك عدد تخم مرغ ، نصف پيمانه روغن ،نمك و نيم پيمانه شير ، رو در كاسه اي ريخته و خمير مايه را بهش اضافه ميكنيم و ورز ميديم آرد را آرام آرام بهش اضافه مي كنيم تا زيادي سفت نشود ، اگر زيادي خشك بود دو ق غ روغن اضافه كنيد، بعد از اينكه حسابي كشدار و نرم شد روشو روغن مالي كرده و با دستمال مرطوب بپوشونيد و در جاي گرمي قرار دهيد حدودا ٤٥ دقيقه تا يك ساعت، بعد كه حسابي عمل اومد كمي ورز مي دهيم و به هر شكلي كه خواستيم پهنش مي كنيم .من لبه هاش رو كلفت تر برداشتم .
حالا وسط خمير رو سس كچاپ مي ماليم روش پودر سير يا سير تازه خرد شده مي ريزيم چند پر ريحان تازه يا خشك و بعد پنير پيتزا يا موزارلا
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#املت_رنگارنگ
🍃🍎🍃🍎🍃🍎
.
فلفل دلمه ایهای رنگی- از هر کدام یک عدد زرد، قرمز، نارنجی، سبز- را به صورت نگینی و یک عدد پیاز را هم به صورت خلالی خرد کنید. داخل ماهیتابه یک قاشق روغن مایع اضافه کنید و مواد خرد شده را داخل آن بریزید همراه نمک و فلفل- به میزان دلخواه- به مدت پنج دقیقه تفت دهید.
حالا مواد سرخ شده را سه قسمت کرده و داخل بشقاب به صورت دایرهای قرار دهید و روی هر کدام یک تخم مرغ شکسته و روی تخم مرغ مقداری پودر سیر بپاشید. حالا بشقابها را داخل مایکروویو به مدت هفت دقیقه قرارداده، به همراه نان سرو کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food