هدایت شده از
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼صبح زیباتون بخیرو مبارک
💐سرسبزى باغی از غزل🌺🌿
🌼تقدیمت
💐روياى لبالب از عسل،
🌼تقدیمت
💐در را بگشا، عجب هوايى،
🌼بـه بـه!
💐خوشبختی صبح،
🌼یک بغل تقدیمت
💐سلام صبح بخیر...🌺🌿
🌼امروزتون مملو از شادی💐
💐وآرامش و مهر امروز روزِ.💐
🌼بهترین هاست روز دوباره...💐
💐برخواستن.روز دوباره فریاد.💐
🌼زدن روزِ پروازبه بلندای گیتی💐
💐و تو میتوانی با ارادهایدقوی💐
🌼بهترین باشیدروزتون خالی از💐
💐غم پر از شادی و مهربانی🕊💐
🌼ولبخند خدا بدرقه زندگیتان💐
#مرغ_آلو 🥘 😋
🔸مرغ رو با نمك،فلفل،زعفران در روغن سرخ كرده
ى پياز رو تفت داده نمك و زردچوبه و رب رو اضافه كرده و دوباره تفت ميدهيم سپس آلو ومرغها و٢ليوان اب رو اضافه كرده و بزاريد بپزه
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#شامی_ماهی
مواد لازم:
ماهی قزل آلا 300 گرم
پیاز 1عدد بزرگ
سیر 2 حبه
جعفری 3 قاشق
آرد ذرت 2 قاشق
زردچوبه و فلفل
پاپریکا و نمک
روغن سرخ کردنی
طرز تهیه:
✏️✏️✏️
ماهی رو خام در غذا ساز یا چرخ گوشت ریخته و چرخ میکنیم. پیاز و سیر رو همراه ماهی چرخ میکنیم. (بعد پودر نان یا آرد ذرت رو اضافه میکنیم، اگر میبینید موادتون شل نیست میتونید اصلا استفاده نکنید) سپس جعفری خرد شده را اضافه میکنیم و زردچوبه و نمک و پاپریکا و فلفل رو اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم و مواد رو به شکل دلخواه حالت میدیم و به سیخ های چوبی میکشیم و در روغن با حرارت ملایم سرخ میکنیم.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#کیک_با_مغزی_کرمفیل 🧁 😋
▫️ماست یک پیمانه
▫️آرد دو پیمانه
▫️شکر یک پیمانه
▫️روغن یک دوم پیمانه
▫️تخم مرغ ٢ عدد
▫️وانیل نوک قاشق چایخوری
▫️بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
▫️کرمفیل هم به مقدار لازم
♦️ نکته : می تونید از کرمفیل شکلاتی یا نسکافه ای هم استفاده کنید.
🔸آرد را با بکینگ پودر سه بار الک می کنیم.
شکر و تخم مرغ و وانیل را با دور تند همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه.
سپس ماست و روغن رو اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مخلوطی بشه. سپس آرد و بکینگ پودر را در سه مرحله اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم تا مخلوط بشه.
داخل قالب هامون را کپسول می گذاریم. دو سوم قالب را با مواد کیک پر می کنیم. کمتر ریختین بهتره.
کرمفیل را تو قیف یکبار مصرف می ریزیم و سرشو کم قیچی می کنیم و یه دایره با کرمفیل روی مواد میگذاریم.
♦️قالب ها را در فر ۱۸۰درجه به مدت ۴٠ دقیقه تا وقتی که روش طلایی بشه میگذاریم
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی 🍳
❣💛 دیزی سنگی 💛❣
برای ۴ نفر:
نخود: ۱۲۰ گرم
لوبیا سفید: ۱۲۰ گرم
گوشت گوسفندی: ۴۰۰ گرم (گردن یا دنده یا حتی ماهیچه)
دنبه گوسفندی: ۳۰ گرم
گوجه: ۷ الی ۸ عدد متوسط
پیاز: ۲ عدد
ادویه مرحله اول (قبل پخت):
-زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
-سماق: نصف قاشق چایخوری
-فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
-پاپریکا شیرین: نصف قاشق چایخوری
ادویه مرحله دوم (کوبیدن با دنبه)
-زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
-نمک: ۱ قاشق چایخوری (یا بیشتر)
سیب زمینی: ۲ عدد
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#پودینگ_موزی_با_بیسکوییت
👈مواد لازم
👈برای محلبی
1لیتر شیر
2عدد زرده تخم مرغ
1استکان شکر(70 گرم)
3قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
2 قاشق چای خوری زردچوبه(شرط نیست و یا از زعفران استفاده کنید)
1قاشق غذاخوری آرد
1پاکت وانیل 5 گرمی یا مقدار کمی وانیل شکری
برای بین پودینگ👉
بیسکوییت bebe یا بیسکوییت سبوسدار
موز
👈برای روی پودینگ
خامه
ترافل رنگی
👈طرز تهیه
ابتدا در یک قابلمه متوسط مواد لازم محلبی را ریخته و روی حرارت بزارید و مداوم هم بزنید تا جوش بیاید و قوام بگیرد (با مراقبت که ته نگیرد) وقتی غلیظ شد و قوام گرفت (مانند فرنی) از روی گاز بردارید و کمی از محلبی در جام های پذیرایی بریزید و بیسکوییتهای شکسته شده و موز خرد شده را روی محلبی بریزید و دوباره محلبی بریزید و روی محلبی بیسکوییت و موز بریزید و با ریختن محلبی جامها را کامل کنید و روی پودینگ را با خامه یا هر چه دوست دارید تزیین کنید.نوش جان🌹
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
🎥 #فیلم_کیک_سیب_دارچین
💢✍ کامل با تمام نکات
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
🎥 #فیلم_دسر_دو_رنگ
💢✍ برای محلبی وانیلی:
۳ و نیم لیوان شیر
کمی بیشتر از نصف لیوان شکر
۲ ق چ وانیل
۲ ق غ نشاسته ذرت
۱ و نیم ق غ آرد شیرینی پزی
برای محلبی پرتقالی:
۳ لیوان آب پرتقال
نصف لیوان شکر
۱ ق چ وانیل
۱ ق غ آرد شیرینی پزی
۲ ق غ نشاسته ذرت
نصف ق چ رنده پوست پرتقال
در دو قابلمه مواد محلبی وانیلی و پرتقالی غیر از وانیل رو به صورت جداگانه بریزید و مدام هم بزنید با شعله کم تا غلیظ و یکدست بشه (به غلظت فرنی برسه) سپس وانیل رو به هر کدوم اضافه و داخل قالب رو با اب مرطوب کرده و از هرمحلبی پرتقالی و وانیلی ۳ ق غ مطابق فیلم به ترتیب روی هم بریزین و یکشب در یخچال بذارین تا ببنده و بعد اطراف قالب رو با چاقو آزاد و برگردونید 😍😋
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#باقلوا_بستنی
موادلازم:
۲.۵پیمانه تل کادایف تر
۵۰گرم کره ذوب شده
بستنی وانیلی
کره ی ذوب شده رو با تل کادایف مخلوط کنید،توی سینی فر کاغذ روغنی یا ورق نسوز بندازید،کادایف هارو بریزید داخل رینگ(یا اگه میخواید تو قالب کمربندی درست کنید کَفِش کاغذ روغنی بندازید) و بذارید داخل فر تا کاملا طلایی بشه.
اگه فرتون گازیه دماش۲۲۰باشه،اگه برقیه۲۰۰
بعد از این که کادایف آماده شد بذارید کنار تا خنک شن.
تو این فاصله بستنی خانواده ی طعم دلخواهتون رو هر اندازه ای که دوست دارید برش بزنید و با کاتری که یا هم اندازه ی کادایف هست یا کمی کوچیکتر بستنی رو برش بزنید،بذارید روی یه کادایف و یه کادایف هم بذارید روش.
به همین راحتی❤️
این مقدار برای همین سه تا باقلواست که میبینید
شما میتونید بجای بستنی از کرم_چیز یا محلبی یا فرنی استفاده کنید
میتونید کادایف رو با کره و کمی شکر مخلوط کنید یا میتونید کادایف رو فقط با شیرعسل مخلوط کنید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
🎥 #فیلم_دسر_بانوفی_پای
💢✍ کامل با تمام نکات
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#پودینگ_شکلاتی 🍫 😋
▫️شیر : ۲ لیوان
▫️آرد سفید : نصف لیوان
▫️نشاسته : ۱ قاشق غذاخوری
▫️شکر : نصف لیوان
▫️پودر کاکائو : ۱ قاشق غذاخوری
▫️شکلات تخته ای : نصف فنجان
▫️خامه صبحانه : نصف یک عدد
▫️وانیل : نصف قاشق چایخوری
🔸 شیر،آرد،نشاسته و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بزارید مرتب هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه وقتی به جوش امد وانیل، شکلات تخته ای،پودر کاکائو را بهش اضافه کنید حرارت را خاموش کنید خامه صبحانه را اضافه کنید و خوب با همزن دستی هم بزنید تا یکدست بشه بمدت ۲ ساعت داخل یخچال بزارید بعد به سلیقه خودتون تزیین کنید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دستورالعمل #نان_شیک_ونرم 👌👌
200 میلی لیتر آب
100 میلی لیتر شیر
1 لیوان آب ماست
3 ق غ روغن
1 بسته مخمر
1 ق غ بیکینگ پودر
3 لیوان آرد
آرد را الک میکنیم و بیکینگ پودر را داخل آن میریزیم
در ظرفی دیگر آب، شیر و آب ماست را میریزیم و مخمر را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم و روغن را نیز اضافه میکنیم
نکته:
بنا به ذائقه به خمیر کمی نمک و یا شکر اضافه کنید
آرد را کم کم به مایع اضافه میکنیم و ورز میدیم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد
اگر لازم بود آرد بیشتری اضافه میکنیم
خمیر را ورز دهید ،درب ظرف را ببندید و دو ساعت استراحت دهید تا دو برابر شود.
بعد از دو ساعت خمیرها را به دو نصف تقسیم می کنیم ،یک قسمت را به تکه های کوچک درست می کنیم و نیمه دیگر را با یک وردنه باز می کنیم و آن را در قالب پهن میکنیم.
خمیر را از وسط به 8 قسمت برش میدهیم.
گلوله های کوچک را کنار هم می گذاریم روی آنها با برس زرده تخمه مرغ میزنیم و تکه های برش داده شده را روی آن فیکس میکنیم
خمیر را برای نیم ساعت در دمای محیط می گذاریم در فر با دمای 180-200 درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه طبخ می کنیم.
.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#های_بای_بدون_فر
آرد۲۱۰ گرم(تقریبا یک و نیم پیمانه)/پودر شکر۱۰۰ گرم(حدودا ۳/۴پیمانه)/نشاسته ذرت۳ ق غ/ کره ۱۵۰ گرم/ پودرکاکائو۱ ق غ /وانیل ۱چهارم ق چ /بکیم پودر ۱ چهارم ق چ/ تخم مرغ ۱عدد/شکلات چیپسی به میزان لازم
طرز تهیه:
کره به دمای محیط رسیده روبا همه مواد مخلوط میکنیم با قاشق هم میزنیم زیاد ورز ندید چون باعث سفت شدن شیرینی بعد از پخت میشه.مواد دو قسمت میکنید به یکی پودر کاکائواضافه میکنیم ازشون گلوله های کوچیک درست کنید کنار هم قرار بدید هم سفید هم کاکائویی وسطش شکلات چیپسی بزارید کف دست گرد کنیدکف قابلمه یا تابه نچسب با فاصله بچینید نیاز به چرب کردن کف ظرف نیست،دمکنی و شعله پخش کن بذارید با حرارت کم در حد دم کردن برنج بذارید بمدت ۴۰_۳۵دقیقه تا بپزه.داخل کیک پز :شیرینیها رو با فاصله بچینید کف کیک پز بمدت ۲۵_۲۰دقیقه تا بپزه.ودر فر هم با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه میپزه.
🍓🍓🍓🍓🍓
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#زولبیا #بازاری😋😋😋
مواد لازم برای شربت 👇
شکر دو لیوان، آب یک لیوان، گلاب دو ق غ ، زعفران اب کرده غلیظ به میزان لازم، آبلیمو یک ق غ، گلوکز یا شربت ذرت دو ق غ
طرز تهیه:
شکر و اب را در قابلمه کوچکی روی حرارت ملایم گذاشته بدون هم زدن اجازه دهید تا شکر کامل حل شود، بعد آب لیمو، زعفران، گلاب و گلوکز را افزوده، کمی هم بزنید، و همچنان اجازه دهید روی حرارت ملایم ارام بجوشد تا شربت غلیظی به دست اورید.
در این مرحله زولبیا را در قیف ریخته و در روغن سرخ کنید، تا زولبیا سرخ شد سریع در شربت داغ داغ غوطه ور کنید برای دو تا سه ثانیه، بعد در اورده و روی توری یا آبکش قرار بدید تا شربت اضافه بیرون ریزد، سپس در ظرف چیده و با پودر پسته یا نارگیل تزیین و سرو کنید.
حرارت شربت باید ملایم باشد، در صورت زیاد بودن حرارت ، شربت شکرک خواهد زد.
برای خوش رنگ شدن زولبیا، ان را با حرارت ملایم سرخ کنید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستای_کبابی
پاستای حلزونی
کره
آرد
شیرونمک
فلفل سیاه
پنیر پارمیسان
تخم مرغ
اررد سوخاری
روغن به میزان لازم
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#الویه_لقمه_ای
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#کتلت_گوشت_گردو
مواد لازم
گوشت چرخ کرده 100 گرم
گردو کوبیده شده 50 گرم
پیاز رنده شده نصف پیمانه
برنج پخته شده 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
عصاره گوشت الیت 1 عدد
نمک - ادویه به میزان لازم
گردوها را له كنيدسپس برنج ، پياز و گوشت چرخكرده را به آن بيافزاييد و كاملا ورز دهيددر پايان نمك، فلفل، زردچوبه و تخممرغ و عصاره گوشت را به آن اضافه كنيد و به اندازه شيريني گردويي درست كرده در تابه همراه روغن با حرارت ملايم سرخ كنيد.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پودينگ_موز
مواد لازم:شیر سرد يك لیتر
موز پوره شده دو عدد
شکر اينجا به اندازه دو استکان کمر باریک استفاده ميكنه ولي شما ميتونيد مقدارشو تغيير بديد
نشاسته ذرت چهار قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ دو عدد
وانیل پودري نصف قاشق چایخوری
نمک نوک قاشق چایخوری
کره يك قاشق غذاخوری
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#جواهرپلو 🍛 😋
🔸ترکیبی از زرشک ، کشمش ، خلال پوست پرتقال، هویج خلالی که همه سرخ شدن و همراه با پیازداغ ، خلال پسته و بادام و دانه انار و برگ گل محمدی خشک و ... روی پلو سرو میشه ،
🔸درکنارشم مرغ زعفرونی که مرغ رو بصورت نواری برش زدم و رول کردم و بعدش با ترکیب کره و روغن زیتون روحرارت ملایم سرخ کردم.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#حلوا_نوتلا
مواد لازم:
۱ پیمانه آرد سبوسدار
پودر قند ۱ قاشق
روغن ۲ قاشق
کره ۲ قاشق
نوتلا ۱ قاشق
شکلات یک قاشق
طرز تهیه:
✏️✏️✏️
آرد را تفت می دهیم. مخلوط روغن و کره را بعد از اینکه رنگ آرد برگشت بهش اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. بعد شعله را خاموش می کنیم و پودر قند را بهش اضافه می کنیم. در این حالت باید یک خمیر سفت داشته باشیم. اگر خیلی سفت بود کمی روغن و اگر شل بود کمی آرد تفت داده شده بهش اضافه می کنیم. در آخر هم نوتلا و شکلات بن ماری شده را بهش اضافه می کنیم و در قالب های سیلیکونی یا بشقاب می ریزیم و به مدت ساعت داخل فریزر میگذاریم. بعد میتوانید آن را میل کنید.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#کیک_سیب_و_دارچین 🥮 😋
▫️تخم مرغ ۳عدد
▫️شکر ۱پ
▫️روغن ۱/۲ پ
▫️کره ۱/۲ پ (۱۰۰گرم)
▫️ماست ۱ پ
▫️آرد ۲ پ
▫️بکینگ پودر ۱ ق غ
▫️وانیل کمی
▫️سیب
🔸شکر و روغن مایع و کره را باهمزن برقی اینقدرمیزنیم تاسفیدوکشدار شود.
سه تاتخممرغ به دمای محیط رسیده را دونه دونه اضافه میشه وبعدازهرتخم مرغ خوب میزنیم.
بعدازآخرین تخم مرغ کمی وانیل هم اضافه کنید.
یک پ ماست اضافه و کمی هم بزنید.
آرد و بیکینگ پودرسه بارالک شه وبه مایه کیک اضافه میشه ازینجابه بعدفقط ازهمزن دستی استفاده میکنیم وموادوفقط درحدمخلوط شدن باهم ترکیب میکنیم.
مواد را درقالب چرب و اردپاشی شده ریخته سطحش وصاف میکنیم وبرشهای سیب میچینیم ودرصورت تمایل دارچین می پاشیم.
♦️قالب کیک را در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ الی ۶۰ دقیقه بپزید
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#شربت_گلاب
مواد لازم
اب ۱ لیوان
گلاب ۱ لیوان
شکر ب میزان دلخواه
خاکشیر۲ق غ
تخم شربتی۱ق غ
پنیرک۱ ق غ
✏️✏️✏️
ابتدا اب و گلاب و شکر رو مخلوط کرده و داخل یخچال گذاشته تا خنک شودتخم شربتی رو داخل کمی اب ریخته تا لعاب کند و ب همراه خاکشیرب شربت اضاف میکنیم گیاه پنیرک رو داخل اب خیس میکنیم تا رنگش ب طور کامل خارج شود و از صافی رد کرده و داخل شربت میریزم شربت رو ب همراه چند قالب یخ سرو کنید.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#جوجه _کباب_چوبی_با_سس
مواد لازم (برای ۲ نفر)
سینه جوجه: یک عدد
زعفران و فلفل سیاه: به مقدار لازم
آبلیمو و زیتون: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
✏️✏️✏️
سینه جوجه را قطعه قطعه کنید سپس آن را در کمی زعفران و فلفل بخوابانید و بگذارید ۳ الی ۴ ساعت بماند… سپس آنها را به سیخهای باریک چوبی بکشید و میتوانید روی شعله گاز (و اگر دوست داشتید روی زغال بگذارید تا بپزد…
در زمان کباب کردن روغن زیتون و آبلیمو به آن بزنید و هر دو طرف را کباب کنید، اگر جوجه را کبابی نخواستید، میتوانید آن را با همان چوب سرخ کنید سپس در زمان کشیدن روی دیس از چوب بیرون بکشید. برای تزئین هم میتوانید مانند تصویر عمل کنید، یعنی برگهای کاهو را روی دیس بپیچید و با استفاده از پیاز، گوجهفرنگی و قارچهای سوخاری آن را تزئین کنید، میتوانید از سسهای سالاد و سسهای فرانسوی بر روی جوجهکباب استفاده کنید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#دسر_عربی_با_بیسکوییت
مواد لازم:
بیسکوییت ۱ بسته
پودر کرم کارامل
شیر چهار لیوان
۱ قاشق پودر نسکافه
خامه ۲۰۰ گرم
طرز تهیه:
✏️✏️✏️
پودر کارامل رو با شیر مخلوط کنید روی شعله بزارید تا حل بشه. همونطور که گرمه داخل مخلوط کن بریزید. بیسکویت رو اضافه کنید و مخلوط کنید تا آثاری از بیسکویت معلوم نشه. پودر نسکافه رو اضافه کرده و خامه رو بریزید و مخلوط کنید تا کاملا یکنواخت بشه. داخل قالب بریزید چهار تا پنج ساعت داخل یخچال بزارید تا ببنده بعد برگردونید. به همین سادگی دسر شما آماده میشود.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦