هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلامے به زیبایے عشق
به طراوت لبخند
به روشنایے خورشید
به سبزے غزل
به رایحه مریم و شب بو
به شما دوستانِ عزیز و مهربون
صبحتون سرشار از مهر و نیڪی🌹
#ماقوت_زعفرونی 🍨 😋
▫️نشاسته گل (گندم) 2ق غ
▫️شکر 4 ق غ
▫️اب 2 و 1/4 پ
▫️گلاب 1/8 پ
▫️خلال بادام اختیاری 1ق غ سرپر
و زعفران درصورت تمایل نیاز دارید.
🔸نشاسته رو با شکر مخلوط کنید و اب سرد و روش بریزید خوب هم بزنید تا نشاسته حل بشه و بعد گلاب و زعفران و اضافه کنید. رو شعله خیلی کم بزارید و مدام هم بزنید. هر قدر شعله کمتر و مدت پخت طولانی تر باشه ماقوت شفافتر و البته خوش طعمتر میشه. باید کاملا غلیظ بشه.
برای من حدود 50 دقیقه طول کشید.
اوایل کار مدام هم بزنید تا بکدست و غلیظ بشه.
و بعد در ظرف بکشید با هرچی دوست دارید تزیین کنید.
سرد سرو میشه.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#ترشِ_شامی 🥙 😋
▫️گوشت چرخ شده دویست گرم
▫️پیار رنده شده ریز یک عدد متوسط آبگرفته شده
▫️سیب زمینی یک عدد کوچیک رنده ریز و آبگرفته شده
▫️دو قاشق جعفری خرد شده یک قاشق
چوچاق خرد شده اگه ندارید جعفری خرد شده و یک شاخه نعناع بزنید
▫️نمک و فلفل و زردچوبه مقداری
▫️تخم مرغ یک عدد (بدون تخم مرغ هم میشه)
🔸تمام مواد بالا رو مخلوط کنید و به هر اندازه که میخواید شکل بدید و داخل روغن سرخ کنید مثل کتلت
بریم سس این شامی ها رو درست کنیم:
یک عدد پیاز متوسط رو خرد کنید و سرخ کنید اگه پیاز داغ دارید دو قاشق بریزید داخل قابلمه و دو قاشق رب گوجه با مقدار خیلی کم روغن تفت بدید تا خوشرنگ بشه یک و نیم لیوان آب بریزید تا بجوش بیاد وقتی جوش اومد نمک و فلفل رو اندازه کنید و نصف استکان آب نارنج بهش اضافه کنید. یک ربع که آروم جوشید شامی های سرخ شده رو داخلش بریزید و ده دقیقه آروم بجوشه تا سس به خوردش بره. برای کنارش گوجه و سیب زمینی سرخ شده قرار بدید و با یک کته نوش جون کنید.
میتونید شامی های سرخ شده رو ده دقیقه مونده به سرو داخل سس بریزید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کوکو_سیب_زمینی_شکوفه_ای 🥔 😋
▫️سیب زمینی ۵عدد متوسط
▫️تخم مرغ ۳عدد
▫️رب گوجه ۱ق
▫️نمک و دارچین مقدار
🔸سیب زمینی ها رو آبپز کردم و خوب له کردم میتونید رنده کنید که یکدست بشه ،تخم مرغ و رب و نمک و دارچین رو بهش اضافه کردم و خوب مخلوط کردم تا مایع یکدست وروانی به غلظت ماست کیسه ای بدست بیاد
برای سرخ کردنش میتونیدتوی تابه روغن بریزیدوکامل پهنش کنیدوباحرارت خییلی کم نیم ساعت یه طف ونیم ساعت طرف دیگه روسرخ کنید
یا اینکه به این شکل توی قیف بریزین و توی روغن شکوفه بزنید و سرخ کنید فقط تو سرخ کردن اینم اصلا عجله نکنید ۵دقیقه اول درب تابه رو بزایدبعدبرداریدوتا طلایی شدن زیرش اصلا بهش دست نزنیدبعدبرگردنیدوطرف دیگه رو سرخ کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کوکو_سیب_زمینی_با_پیازچه 🍘 😋
🔸ما کوکو سیب زمینی رو با سیب زمینی خام دوست داریم و درست میکنم. این دفعه توش مقدار کمی پیازچه خرد شده ریختم خیلی خوشمزه شده بود. .
سه تا سیب زمینی متوسط رو رنده ریز کردم، یک پیاز متوسط هم رنده کردم و آبشونو باهم گرفتم. یه مشت پیازچه خرد شده هم اضافه کردم.
سه تا تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه و کمی پودر آویشن هم زدم و کاملا مخلوط کردم. مایه اش کمی شل میشه. بعد با قاشق ریختم توی روغن داغ و سرخ کردم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#شربت_دورنگ 😋
خاکشیر
تخم شربتی
1 لیوان شکر
3 لیوان آب
زعفران
گلاب
🔸ابتدای سه لیوان آب رو با یک لیوان نیم شکر میجوشونم و در آخر گلاب اضافه کرده و خاکشیر خیس کرده رو بعد از شستشو و وقتی که شربت خنک شد مخلوط میکنم.
تخم شربتی که بمدت 5 دقیقه خیس خورده و پوف دار شدن رو مخلوط شربت میکنم. در هنگام ریختن در لیوان بر طبق سبک سنگینی مرتب در لیوان قرار میگیرن. در آخر زعفران آبکرده اضافه و بازم خاکشیر و تخم شربتی اضافه میکنم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#لوبیا_پلو 🍛 😋
🔸برنج رو اول از همه صبح علی الطلوع باید با آب و نمک خیس کنم حدود ۳ پیمانه
۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده رو با یه نمه روغن تفت دادم جدا گذاشتم، بعد پیاز خلالی زردچوبه رو تف دادم دو قاشق رب و کمی آب گوجه ایتالیایی رو گذاشتم باهاش معاشرت کردن بعد گوشت رو اضافه کردم حدود یک ساعت با شعله کمپخت و در نیم ساعت آخر لوبیا رو اضافه کردم.
نکته لوبیا : حدود ۴۰۰ گرم لوبیا رو تمیز کرده برش اریب می زنم تو آبجوش ۷ دقیقه با کمی جوش شیرین می پزم.
برنج رو آبکش کرده با زعفران و روغن مخلوط می کنم !
در آخر یه لایه برنج یه لایه سس گوشتی می ریزم ادویه پلویی و دارچین که اصل عطر و بوی لوبیا پلو هستن رو نصف به نصف در سس گوشتی موقع پخت و بعد در لابلای برنج قبل از دم کشیدن دوباره
می پاشیم .
در قابلمه رو بسته بعد دم کنی میذارم حدود ۴۵ دقیقه زمان پختشه!
در ۵ دقیقه آخر کمی روغن دور قابلمه میدیم که ته دیگش کریسپی و ترد بشه لوبیاپلو اگه چرب نباشه که دیگه لوبیا پلو نیست
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#پلو_مکزیکی 🍛 😋
▫️گوجه رنده شده یا خرد شده
▫️پیاز
▫️برنج
▫️گشنیز خرد شده
▫️فلفل دلمه قرمزروغن فلفل چیلی ( این پلو باید تند باشه)
▫️زردچوبه و ادویه کاریآب مرغ یا استاک مرغ سیرنخود فرنگی نمک ( اگه از استاک استفاده میکنین حواستون به میزان نمک باشه)
🔸پلو مکزیکی یکی از غذاهای معروف کشور مکزیک است. یک غذای خوشمزه و جالب که به ذائقه ما ایرانیها نزدیک است . پلو مکزیکی ظاهری شبیه به لوبیا پلو، دمپخت و استانبولی ایرانی دارد. این غذای تند و اسپایسی را میتوان به تنهایی یا همراه گوشت و مرغ یا میگو سوخاری میل کنید، من همیشه کنارش میگو سوخاری میذاشتم ، این بار مرغ گذاشتم .
طرز پخت رو هم توی استوری ها میتونین ببینین
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#كافه_گلاسه 🧉 😋
🔸برای هر لیوان من حدودا سه تا اسکوپ بستنی ریختم دوتا وانیلی ویه اسکوپ بستنی قهوه تا طعم بهتری بده
اسکوپها رو داخل لیوان بریزید .
دو قاشق مرباخوری نسکافه رو با کمی شیر گرم وشکر مخلوط کنید وبزارید خنک بشه بعد بین دوتا لیوان تقسیم کنید ودر آخر روی هر دو لیوان شیر سرد بریزید وروی لیوان کمی پودر نسکافه یا قهوه ترک یا پودر کاکائو هر کدوم که دوس داشتید.
من باسس شکلات کمی روی بستنی ها ولیوان ریختم که قیافه اش هوس انگیز تر بشه ،چندتا دونه کرن فلکس شکلاتی هم روش دادم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کنتاکی_مرغ 🍗 😋
🔸ابتدا دورن قابلمه مرغا( ۵ عدد گرد رون ) رو میریزیم، بعد ۴ تا ۵ حبه سیر پوست شده+ دو تا پیاز متوسط+ کمی نمک ، فلفل سیاه ، کمی زعفرون و آب میریزیم و میزاریم به مدت ۱ ساعت و نیم بپزه ( زیاد له نشه)
بعد بزارید خنک بشه .
حالا داخل ظرفی کمی آرد سفید بریزید بعد داخل یه ظرف دیگه یه دونه تخم مرغ بشکنید و هم بزنید . سپس مرغا رو داخل آرد سفید بعد تخم مرغ زده شده و بعد داخل پودر سوخاری ( من از پودر سوخاری پانکو که نارنجی رنگه استفاده کردم) بزنید و داخل روغن سرخ کنید و نوش جان کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#خورش_لوبیاسبز 🥘 😋
🔸برای این غذای خوشمزه و راحت، لوبیا سبز و هویج رو خرد کردم و با هم، با روغن کم، توی تابه سرخ کردم و کنار گذاشتم.
توی همون تابه پیازهای نگینی شده رو کمی تفت دادم. گوشت چرخ کرده رو که با پیاز، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر لیمو عمانی، نمک، آرد نخودچی ورز داده بودم و گلوله درست کرده بودم، توی تابه ریختم و با پیاز ها تفت دادم
رب اضافه کردم و لوبیا سبز و هویج رو هم روی اون ریختم. آب اضافه کردم. با شعله ملایم و در بسته، به مدت یک ساعت پختم. در آخر نمک و آبلیمو اضافه کردم.
میشه این خورشت رو با گوشت تکه ای یا مرغ هم پخت. ولی این مدلی، زمان پخت کوتاه تری داره
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛