#خورشت_کنگر 🥘 😋
🔸یدونه پیاز بزرگ رو نگینی و سرخ میکنم وقتی طلایی شد سیصد گرم گوشت گوسفندی به همراه یک قاشق زعفران غلیظ و کمی فلفل سیاه بهش اضافه میکنم و خوب تفت میدم.نعناع جعفری سرخ شده رو به همراه مقدار کافی آب اضافه میکنم و وقتی خورش شروع به قُل زدن کرد شعله رو کم میکنم و زمان میدم خورش بپزه.کنگر هارو پاک کرده و تیغهاشو جدا میکنم و جدا گانه در روغن کاملا تفت میدم و یک ساعت از پخت خورشتم که گذشت کنگرها رو به خورش اضافه میکنم، آبغوره و نمک هم میزنم و زمان کافی میدم تا خورش کاملا بپزه و جابیفته.در پایان ترشی و نمکش رو تست میکنم و تمام
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#شوید_پلو_لوبیا 🍛 😋
🔸برای این غذای خوشمزه لوبیا چشم بلبلی رو جدا میپزم ، آبکش میکنم و کنار میزارم.
پیاز های خلالی رو کمی تفت میدم ، مرغ های تکه ای رو به اون اضافه میکنم و کاملا سرخ میکنم ، نمک ، فلفل و زردچوبه رو اضافه میکنم ، یک قاشق زعفران هم ریختم . میشه زعفران رو بیشتر ریخت .
حالا شوید های خرد شده و لوبیا ها رو اضافه میکنم و دو سه دقیقه تفت میدم و خاموش میکنم .
بعد از اینکه برنج رو آبکش کردم ، این مواد رو لابلای اون می ریزم و دم میزارم .
برای تهدیگ اون سیب زمینی گذاشتم . برای اینکه #تهدیگ خوشگل و خوشمزه ای داشته باشیم ، کف قابلمه روغن و یه کوچولو زعفران بریزید . به هر کدوم از ورقه های سیب زمینی یه ساقه کوچیک شوید بچسبانید و کف قابلمه بزارید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#مهلبیه_گل_محمدی 🍧 😋
🔸دو لیوان شیر ودو قاشق نشاسته وشربت گل محمدی رو با هم قاطی کرده میذاریم رو حرارت تا غلیظ بشه بعد از رو اجاق بر میداریم ودو قاشق خامه صبحانه یا خامه قنادی اضافه کرده هم میزنیم تا خامه آب بشه ودر ظرف سرو میریزیم اگه احساس کردید شیرینی دسر کمه میتونید کمی شکر اضافه کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#سس_استریپس 🥣 😋
🔸ماست١/٢پیمانه،سس مایونز١/٢پیمانه،خامه١/٢پیمانه،سیر له شده۲حبه،آبلیمو۱ق غ،نمک و فلفل،سرکه۱ق غ، جعفری خردشده تازه۳ق غ
همه رو باهم مخلوط کرده
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#ساندویچ_مرغ_قارچ 🌯 😋
🔸پیاز رو درشت خرد کردم و تفت دادم تا سبک بشه،نمک و زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کردم و بعدبعد قارچ رو خرد کردم و اضافه کردم و با حرارت بالا سرخش کردم و بعد ففل دلمه رو اضافه کردم و یه کوچولو تفت دادم،رب گوجه ،سس کچاب و سس خردل اضافه کردم و تفت دادم و مرغ هاروکه از قبل ابپز کرده بودم رو تکه تکه کردم و بهش اضافه کردم در آخر آویشن توش ریختم و با حرارت بالا تفت دادم دو در آخر پنیر پیتزا اضافه کردم و گذاشتم تا آب بشه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#سمسمیه_کنجدی 🧇 😋
▫️دو لیوان کنجد رو بدون روغن توی تابه تفت دهید.
▫️2 قاشق ارده
▫️2 قاشق دوشاب (شیره خرما )
▫️3 قاشق عسل
🔸مواد رو با دست همه با هم قاطی کنید قالب مستطیل شکلی رو با ارده چرب کنید مواد رو توی قالب پهن کنید روی کنجد ها رو کمی عسل بریزید و پسته و بادام و گردو و کمی پودر نارگیل بریزید یکساعت بزارید فریزر و سپس برش بزنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی 🍳
❣💛 ته چین مرغ مجلسی 💛❣
مواد لازم:
برنج سه پیمانه(خام)
تخم مرغ یک عدد
زرده تخم مرغ سه عدد
ماست چکیده یک پیمانه
نمک فلفل زردچوبه
دارچین و هل یک ق چ
روغن مایع نصف پیمانه
سینه مرغ دو عدد
پیاز دو عدد نگینی ریز خرد شده
آب یک لیوان
زعفران پنج الی شش ق غ
کره پنجاه گرم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#دسر_پاناکوتا_ژله 🍓 😋
▫️شیر یک لیوان
▫️خامه ۴۰۰ گرم
▫️پودر ژلاتین دوقاشق غذاخوری
▫️شکر نصف لیوان(یا دو قاشق عسل)
▫️وانیل یا عصارهی وانیل مقداری(حدود یک دوم قاشق چایخوری)
🔸پودر ژلاتین رو روی شیر سرد بپاشین و بعد روی حرارت کتری بذارینتا کاملا حل بشه.خامه رو توی یه قابلمه بریزین و روی حرارت مستقیم بذارین تا گرم بشه اما نجوشه میتونید یه تیکه چوب دارچین در خامه بندازین ودر آخر درس بیارین(عطر خوبی میده بهش).شیر (که ژلاتین توش حل شده) رو اضافه کنید .و بعد شکر رو بریزین. با همزن دستی خوب هم بزنید تا شکر حل بشه و شیرینیش رو هم بچشین و اگه خواستین یه کم دیگه شکر بریزین.و در آخر هم وانیل رو به مخلوط اضافه کنید. وقتی از کنارهها حباب زد سریع خاموشش کنید.
من از قبل ژلهی توتفرنگی رو آماده کردم و توی ظرفهای مورد نظرم ریختم و توش هم توتفرنگیهای خرد شده ریختم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#فرنی_پسته 🍨 😋
▫️شیر 2 لیوان
▫️آرد برنج 3 ق غ
▫️نشاسته ذرت 1 ق غ
▫️شکر 6 ق غ
▫️کره 1 ق غ
▫️خامه صبحانه 100 گرم
▫️گلاب 2 ق غ
▫️وانیل 1/4 ق چ
▫️پسته نیم کوب 1/3 لیوان
▫️پودر پسته و پرک پسته برای تزیین
🔸آرد برنج، نشاسته و شکر را به شیر اضافه کرده هم میزنیم. یکنواخت که شد روی حرارت قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا غلیظ شود. بعدکره و گلاب را اضافه کرده، کره که ذوب شد از روی حرارت برداشته وانیل،خامه و پسته را افزوده مخلوط میکنیم. (بهتر است قبل از آماده کردن فرنی ظرف سرو را تزیین کنیم عسل را با کمی آب رقیق کرده دور ظرف دسررا در آن زده و داخل پودر پسته میزنیم.) فرنی را داخل ظرف ریخته با پرک پسته تزیین میکنیم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#برساق 🥯 😋
▫️آرد بربری 4 کیلو
▫️ماست محلی 4 لیوان
▫️ روغن حیوانی نصف لیوان
▫️ روغن مایع 1 لیوان
▫️ شکر 2 و نیم لیوان
▫️تخم مرغ 1 عدد
▫️نمک 1 ق چ خوری
▫️ مایه خمیر 1 ق غ خوری
▫️آب ولرم تقریبا 3 لیوان
🔸مقدار رو این بار چند برابر کردم اما تخم مرغ و مایه خمیر رو بیشتر نکردم چون نخواستن زیاد تو روغن پف کنه. مایه خمیر و یه قاشق شکر و نصف پیمانه آب ولرم رو گذاشتم پنج دقیقه با در بسته تا پف کنه آرد رو الک کردم تخم مرغ رو زدم تا از لختگی در بیاد شکر رو با آب ولرم حل کردم بعد به مواد اضافه کردم کل مواد بالا رو اضافه کردم ولی روغن حیوانی رو کم کم حین ورز دادن اضافه کردم خمیر رو مامان ورز داد. یه ساعت گذاشتیم با در بسته تا پف کنه . بعد مامان جان خمیر رو برداشت و با انگشت پهن کرد البته با آبکشی که زیر خمیر گذاشتیم خمیر رو طرح دار کردیم منم مسوول سرخ شدن بودم حواستون باشه تند تند پشت و رو کنین تا یه ورش نسوزه. بعد پخت برساق رو تو نایلون بزارین داخل یخچال. بافتشم شکر خدا مث هر بار عالی شد
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کیک_پودینگ_فنجانی 🥧 😋
▫️دو عدد تخم مرغ
▫️یک استکان شکر(70 گرم)
▫️نصف لیوان شیر
▫️یک استکان روغن مایع(80گرم)
▫️یک ونیم لیوان آرد(لیوان فرانسوی یا پیمانه قنادی)
▫️دو قاشق غذاخوری کاکائو(من بدون کاکائو درست کردم)
▫️یک پاکت بيكينگ پودر (2.5 ق چ یا 10 گرم)
▫️یک پاکت وانیل 5 گرمی یا مقدار کمی وانیل شکری
🔸تخم مرغ وشکر رو به خوبی بزنید تا کف کند و کرم رنک شود بعد مواد مايع رو اضافه کنید و هم بزنید. و در آخر مواد خشک رو الك كنيد واضافه کرده ومخلوط کنید .مایه کیک آماده شده را تا نصفه فنجانها پر كنيد. فنجان هارو در قابلمه بزارید. در قابلمه به اندازه ی نصف فنجان ها آب بریزید به صورتی که آب داخل فنجان ها پاشیده و ریخته نشود روی آن را یه پارچه یا حوله ی کاغذی بیاندازید ودر قابلمه ببندید. در حدود نیم ساعت یا حتی زود تر میپزد وقتی آرام با انگشتتون لمسش کنید متوجه می شوید اماده است یا نه. (و یا از تست خلال دندان برای پخت بعد از این زمان استفاده کنید)
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#كوكوى_شكم_پر 🍘 😋
🔸اول ٥ تا سيب زمينى رو پوست كندم و با مقدارى آب،شير، آويشن، فلفل، نمك و حريره ى سير گذاشتم بپزه. تو اين فاصله گوشت چرخكرده رو سرخ كردم زردچوبه زدم، بعد زرشك و جعفرى و پيازداغ و فلفل شيرين و اضافه كردم و تفت مختصرى دادم بعد هم قارچ و كمى رب، آخر هم كمى فلفل و نمك و آويشن، گذاشتم تا خنك بشن.
سيب زمينى كه پخت ميذارم كامل خنك بشه و بعد رنده ريز ميزنم، سه تا تخم مرغ، پودر پياز، خيلى كم نمك و فلفل، پاپريكا و كمى ريحون و مرزه ى خشك اضافه مى كنم و مخلوط مى كنم، كمى آرد سوخارى هم اضافه مى كنم تا زمانى كه مايه به دست نچسبه. يه كاسه آب جلوى دستم ميذارم و طبق فيلم كوكوها رو شكل مى دم و تو روغن داغ سرخ مى كنم. اگه شيرى كه توش سيب زمينى رو پختين زياد اومد باهاش سوپ درست كنيد و دور نريزينش
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛