فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی 🍳
❣💛 ته چین مرغ مجلسی 💛❣
مواد لازم:
برنج سه پیمانه(خام)
تخم مرغ یک عدد
زرده تخم مرغ سه عدد
ماست چکیده یک پیمانه
نمک فلفل زردچوبه
دارچین و هل یک ق چ
روغن مایع نصف پیمانه
سینه مرغ دو عدد
پیاز دو عدد نگینی ریز خرد شده
آب یک لیوان
زعفران پنج الی شش ق غ
کره پنجاه گرم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#دسر_پاناکوتا_ژله 🍓 😋
▫️شیر یک لیوان
▫️خامه ۴۰۰ گرم
▫️پودر ژلاتین دوقاشق غذاخوری
▫️شکر نصف لیوان(یا دو قاشق عسل)
▫️وانیل یا عصارهی وانیل مقداری(حدود یک دوم قاشق چایخوری)
🔸پودر ژلاتین رو روی شیر سرد بپاشین و بعد روی حرارت کتری بذارینتا کاملا حل بشه.خامه رو توی یه قابلمه بریزین و روی حرارت مستقیم بذارین تا گرم بشه اما نجوشه میتونید یه تیکه چوب دارچین در خامه بندازین ودر آخر درس بیارین(عطر خوبی میده بهش).شیر (که ژلاتین توش حل شده) رو اضافه کنید .و بعد شکر رو بریزین. با همزن دستی خوب هم بزنید تا شکر حل بشه و شیرینیش رو هم بچشین و اگه خواستین یه کم دیگه شکر بریزین.و در آخر هم وانیل رو به مخلوط اضافه کنید. وقتی از کنارهها حباب زد سریع خاموشش کنید.
من از قبل ژلهی توتفرنگی رو آماده کردم و توی ظرفهای مورد نظرم ریختم و توش هم توتفرنگیهای خرد شده ریختم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#فرنی_پسته 🍨 😋
▫️شیر 2 لیوان
▫️آرد برنج 3 ق غ
▫️نشاسته ذرت 1 ق غ
▫️شکر 6 ق غ
▫️کره 1 ق غ
▫️خامه صبحانه 100 گرم
▫️گلاب 2 ق غ
▫️وانیل 1/4 ق چ
▫️پسته نیم کوب 1/3 لیوان
▫️پودر پسته و پرک پسته برای تزیین
🔸آرد برنج، نشاسته و شکر را به شیر اضافه کرده هم میزنیم. یکنواخت که شد روی حرارت قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا غلیظ شود. بعدکره و گلاب را اضافه کرده، کره که ذوب شد از روی حرارت برداشته وانیل،خامه و پسته را افزوده مخلوط میکنیم. (بهتر است قبل از آماده کردن فرنی ظرف سرو را تزیین کنیم عسل را با کمی آب رقیق کرده دور ظرف دسررا در آن زده و داخل پودر پسته میزنیم.) فرنی را داخل ظرف ریخته با پرک پسته تزیین میکنیم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#برساق 🥯 😋
▫️آرد بربری 4 کیلو
▫️ماست محلی 4 لیوان
▫️ روغن حیوانی نصف لیوان
▫️ روغن مایع 1 لیوان
▫️ شکر 2 و نیم لیوان
▫️تخم مرغ 1 عدد
▫️نمک 1 ق چ خوری
▫️ مایه خمیر 1 ق غ خوری
▫️آب ولرم تقریبا 3 لیوان
🔸مقدار رو این بار چند برابر کردم اما تخم مرغ و مایه خمیر رو بیشتر نکردم چون نخواستن زیاد تو روغن پف کنه. مایه خمیر و یه قاشق شکر و نصف پیمانه آب ولرم رو گذاشتم پنج دقیقه با در بسته تا پف کنه آرد رو الک کردم تخم مرغ رو زدم تا از لختگی در بیاد شکر رو با آب ولرم حل کردم بعد به مواد اضافه کردم کل مواد بالا رو اضافه کردم ولی روغن حیوانی رو کم کم حین ورز دادن اضافه کردم خمیر رو مامان ورز داد. یه ساعت گذاشتیم با در بسته تا پف کنه . بعد مامان جان خمیر رو برداشت و با انگشت پهن کرد البته با آبکشی که زیر خمیر گذاشتیم خمیر رو طرح دار کردیم منم مسوول سرخ شدن بودم حواستون باشه تند تند پشت و رو کنین تا یه ورش نسوزه. بعد پخت برساق رو تو نایلون بزارین داخل یخچال. بافتشم شکر خدا مث هر بار عالی شد
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کیک_پودینگ_فنجانی 🥧 😋
▫️دو عدد تخم مرغ
▫️یک استکان شکر(70 گرم)
▫️نصف لیوان شیر
▫️یک استکان روغن مایع(80گرم)
▫️یک ونیم لیوان آرد(لیوان فرانسوی یا پیمانه قنادی)
▫️دو قاشق غذاخوری کاکائو(من بدون کاکائو درست کردم)
▫️یک پاکت بيكينگ پودر (2.5 ق چ یا 10 گرم)
▫️یک پاکت وانیل 5 گرمی یا مقدار کمی وانیل شکری
🔸تخم مرغ وشکر رو به خوبی بزنید تا کف کند و کرم رنک شود بعد مواد مايع رو اضافه کنید و هم بزنید. و در آخر مواد خشک رو الك كنيد واضافه کرده ومخلوط کنید .مایه کیک آماده شده را تا نصفه فنجانها پر كنيد. فنجان هارو در قابلمه بزارید. در قابلمه به اندازه ی نصف فنجان ها آب بریزید به صورتی که آب داخل فنجان ها پاشیده و ریخته نشود روی آن را یه پارچه یا حوله ی کاغذی بیاندازید ودر قابلمه ببندید. در حدود نیم ساعت یا حتی زود تر میپزد وقتی آرام با انگشتتون لمسش کنید متوجه می شوید اماده است یا نه. (و یا از تست خلال دندان برای پخت بعد از این زمان استفاده کنید)
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#كوكوى_شكم_پر 🍘 😋
🔸اول ٥ تا سيب زمينى رو پوست كندم و با مقدارى آب،شير، آويشن، فلفل، نمك و حريره ى سير گذاشتم بپزه. تو اين فاصله گوشت چرخكرده رو سرخ كردم زردچوبه زدم، بعد زرشك و جعفرى و پيازداغ و فلفل شيرين و اضافه كردم و تفت مختصرى دادم بعد هم قارچ و كمى رب، آخر هم كمى فلفل و نمك و آويشن، گذاشتم تا خنك بشن.
سيب زمينى كه پخت ميذارم كامل خنك بشه و بعد رنده ريز ميزنم، سه تا تخم مرغ، پودر پياز، خيلى كم نمك و فلفل، پاپريكا و كمى ريحون و مرزه ى خشك اضافه مى كنم و مخلوط مى كنم، كمى آرد سوخارى هم اضافه مى كنم تا زمانى كه مايه به دست نچسبه. يه كاسه آب جلوى دستم ميذارم و طبق فيلم كوكوها رو شكل مى دم و تو روغن داغ سرخ مى كنم. اگه شيرى كه توش سيب زمينى رو پختين زياد اومد باهاش سوپ درست كنيد و دور نريزينش
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از حتما ببینید👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥۴۵٪ تخفیف نساجی بروجرد برای پارچه، روتختی، رومبلی، حوله ویژه ماه مبارک رمضان ... ‼️
تحویل #رایگان درب منزل🚚
https://bit.ly/2WBpx7l
https://bit.ly/2WBpx7l
انتخاب با شما👆🏾تحویل درب منزل با ما👆🏾
هدایت شده از ☀تبلیغات بافتنی خاص و خلاقیت ☀
برای دیدن تنوع در طرح ها و رنگ ها با قیمت مناسب و تخفیف 45٪ ویژه ماه مبارک رمضان حتما فرم موجود در سایت رو تکمیل کنید👇
https://bit.ly/2WBpx7l
https://bit.ly/2WBpx7l
لینک ثبت نام اختصاصی برای دریافت کوپن👆
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دفترصبح،
از سطری شروع میشود
كه بـنـام بزرگ تـو
تكيه كرده است
به نام تو﷽
ای خـدای صبح …
ای خـدای روشنی …
ای خـدای زندگی …
هر صبح،
آغازی است برای رسیدن
به تو ... الهی، به امید تو!
#حلوای_شیر 🍮 😋
🔸برای درست کردن شربت چهار پیمانه پیمانه شیر را با یک ونیم پیمانه شکر روی حرارت گذاشته وقتی شکر حل شد یک سوم پیمانه گلاب وزعفرون دم شده ویک ق م پودر هل اضافه کنید چند جوش زد حرارت را خاموش کنید
واما برای حلوا :
یک پیمانه سرخالی آرد گندم را الک کرده و حدود ده تا پانزده دقیقه تفت دهید سپس یک پیمانه سر خالی آرد سفید قنادی را هم الک کنید وبه آرد گندم اضافه کرده وحدود ده دقیقه تا یک ربع هردو را تفت داده بعد دوباره هردو آرد را الک کرده وروی حرارت گذاشته ویک قالب کره پنجاه کرمی یک سوم پیمانه روغن مایع وسه ق غ روغن جامد اضافه کرده وچند دقیقه هم زده شربت را اضافه کنید وتند هم زده تا حلوا جمع شود بعد اگر خواستیدبا ماسوره کار کنید بذارید کمی از حرارت بیفته بعد این کارو انجام بدید
بچه ها برای این که بتونید با ماسوره راحت کار کنید همیشه میزان شیر یا آب باید یک ونیم تا دو برابر باشه ولی برای قالب زدن میزان آرد واب یا شیر هم اندازه باشه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#فینگر_فود_سیب_زمینی 🥓 😋
▫️سیب زمینی متوسط ۳ عدد
▫️پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
▫️جعفری خرد شده ۲ قاشق
▫️ادویه (نمک فلفل پودر سیر)
🔸ابتدا سیب زمینی ها را پخته و حسابی آن را له کنید بعد جعفری خرد شده به همراه پنیر پیتزا و ادویه ها را اضافه کرده و حسابی ورز دهید مواد آماده شده را به مدت یک ساعت داخل یخچال نگه دارید بعد آن را خارج کرده به اندازه دلخواه جدا کرده و با دست تان فرم دهید تخم مرغ ها را با چنگال بزنید سیب زمینی های آماده شده را ابتدا داخل آرد سفید بعد تخم مرغ و بعد داخل پودر سوخاری بغلتانید روغن را از قبل داغ کنید و مواد آماده شده را داخل روغن فراوان با حرارت زیاد سرخ کنید نوش جان
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#سوپ_شیر 🍜 😋
▫️جو پرک 1 لیوان
▫️جو پوست کنده نصف لیوان
▫️قارچ خرد شده 2 لیوان
▫️هویج ۲ عدد
▫️شیر ۳ لیوان
▫️سینه مرغ 1 عدد کامل
▫️خامه 5 قاشق غذاخوری
▫️کره 2 قاشق غذاخوری
▫️ آرد ۱ قاشق غذاخوری
▫️جعفری، نمک به مقدار لازم
🔸اول داخل قابلمه ای 5 لیوان آب بریزین بعد سینه مرغ ، جو پرک ، جو پوست کنده ونمک رو بریزید و روی حرارت ملایم گاز قرار بدین...
تا در مدت زمان 2 ساعت آروم آروم با هم بپزن و جو لعاب بندازه ، در اواسط پخت هویج رنده شده رو اضافه کنین..
پس از این مدت زمان و پخت مواد ، سینه مرغ را خارج کنین و بصورت مکعبی یا ریش ریش خرد کنین و دوباره درون قابلمه بریزین..
بعد آرد رو کمی تفت بدین تا بوی خامی آرد از بین بره و کره رو اضافه کنین بعد شیر داغ رو کم کم به آرد اضافه کنین و تند تند هم بزنین که آرد و شیر باهم قاطی بشن و حالت گلوله نگیره آرد، بعد مخلوط آرد و شیر رو با قارچ خرد شده به سوپ اضافه کنید و اجازه بدین 15 الی 30 دقیقه دیگه سوپ با حرارت ملایم بپزه.
بعد از آماده شدن سوپ جو ، خامه رو اضافه کنین و کمی مخلوط کنین
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛