#موس_طالبی🍸
1 بسته ژله طالبی
1 لیوان پوره طالبی
خامه صبحانه 3 ق غ
بستنی 3 ق غ
اول طالبی رو پوره کردم بستنی و خامه رو اضافه کردم و با میکسر یه دقیقه خوب مخلوط کردم.
ژله طالبی رو با 1 لیوان آب جوش مخلوط کردم و گذاشتم رو در کتری و به صورت بن ماری هم زدم تا ژله شفاف و یک دست شد بعدش گذاشتم از حرارتش کم شد و خنک شد پوره و خامه و بستنی رو اضافه کردم و هم زدم و ریختم تو قالب و یه شب تا صبح گذاشتم تو یخچال تقریبا 6تا 7ساعت طول میکشه تا سفت بشه
و در آخر هم من با اسکوپ بستنی ،توپ های طالبی درست کردم و برای تزیین استفاده کردم
به همین راحتی به همین خوشمزگی
اگه طالبی شیرین نبود 3 ق شکر اضافه کنید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
بستنی چوبی هندوانه
#بستنی_هندوانه
مواد لازم برای۱۲ نفر
هندوانه ۶ پیمانه
شکر ۴-۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
۱- هستههای هندوانه را خارج میکنیم.
۲- هندوانه و شکر را داخل دستگاه غذاساز میریزیم و آنها را میزنیم تا کاملاً مخلوطشده و به صورت مایع آبکی در آید.
۳- سپس این مایع را داخل قالبهای بستنی میریزیم و چوب بستنی داخل آنها میگذاریم و آنها را به مدت 8 ساعت در فریزر قرار میدهیم تا بگیرد
سایر نکات
بستنی چوبی هندوانه یک بستنی بسیار لذیذ و خوشمزه با طعم بسیار عالی و استثنایی است که به راحتی در 10 دقیقه آماده میشود و پس از چند ساعت که در فریزر بماند، آماده خوردن خواهدشد
این میزان مواد برای تهیه 12 عدد بستنی چوبی مناسب میباشد. اگر طعم گلاب را دوست دارید به میزان مورد علاقهتان، گلاب به مایع بستنی اضافه کنید.
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #رول_سوخاری 🥖 😋👆
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فوروارد کنید برای کدبانوها 😋 ▶️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#طرز_تهیه_فست_فود_آلمانی
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
#دسر_عربی 🍮 😋
▫️شیر 2 لیوان
▫️بيسکوئيت پتی بور تقریبآ 20 عدد.
▫️خامه صبحانه نصف بسته.
▫️پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری.
▫️آب 3/4 لیوان.
▫️پودر نسکافه ی فوری 2 بسته.
▫️کرم کارامل 1 بسته.
🔸ابتدا یک قاشق ژلاتین رو روی 3/4 لیوان آب میپاشیم تا اسفنجی شود سپس روی حرارت بنماری کرده تا کاملاً شفاف شود.
حالا دو لیوان شیر، پودر کرم کارامل و پودر نسکافه رو داخل ی قابلمه ی کوچیک ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا مخلوط گرم شود و بخار کند ولی نجوشد. سپس گاز رو خاموش میکنیم و ژلاتین را اضافه می کنیم. وقتی یکم از دما افتاد داخل مخلوط کن ریخته و بيسکوئيت ها ی خرد شده رو بهش اضافه می کنیم. وقتی مخلوط شد، نصف بسته خامه ی صبحانه رو اضافه کرده دوباره مخلوط کن رو روشن میکنیم تا همه ی مواد حسابی یکدست شوند، قالب مورد نظر رو چرب کرده، مواد رو داخل قالب ریخته و در یخچال قرار میدهیم تا کاملا ببندد
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#مارمالاد_گیلاس 🍒 😋
▫️گیلاس : یک و نیم کیلو
▫️شکر : 800 گرم
▫️پودر ژلاتین : یک و نیم قاشق غذاخوری
🔸ابتدا گیلاس رو شسته و هسته شو جدا میکنیم ( تو استوری روش درستشو میتونین ببینین). بعد اونا رو داخل غذاساز یا میکسر به صورت پوره درمیاریم، حالا داخل قابلمه یه لایه از گیلاس های پوره شده میریزیم و بعد یه لایه شکر تا به آخر.
درب قابلمه رو میبندیم میذاریم تو یخچال یه شب تا صبح بمونه تا شکرا آب شه. قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار میدیم تا به جوش بیاد و آب داخل قابلمه تبخیر شه، در حین پخت مرتب هم میزنیم و کف روی مارمالاد رو هم با قاشق جمع میکنیم، وقتی مارمالاد غلیظ شد ژلاتین بن ماری شده رو بهش اضافه میکنیم چند جوش که زد از روی حرارت برمیداریم صبر میکنیم تا کاملا خنک شه مارمالاد.
سپس در شیشه های دربسته ریخته و داخل یخچال نگهداری میکنیم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کاپ_کیک_گیلاس 🍒 🥧 😋
▫️تخم مرغ 3 عدد.
▫️آرد 2 و نیم لیوان.
▫️شکر 1 و نیم لیوان.
▫️شیر 1/3 لیوان.
▫️ماست 1/3 لیوان.
▫️روغن مایع 1/2 لیوان.
▫️وانیل نصف قاشق چایخوری.
▫️بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری.
▫️گیلاس ا و نیم لیوان.
🔸ابتدا هسته ی گیلاس ها رو جدا کرده و از قسمت عرض برش دهید.
تخم مرغ ها، شکر و وانیل را در کاسه ی همزن ریخته و حسابی مخلوط کنید تا کاملا سفید و کشدار شود به مدت 5 دقیقه.
حالا به ترتیب شیر، ماست و روغن را اضافه و خوب مخلوط کنید.
آرد را با بیکینگ پودر سه بار الک کنید و در سه مرحله به مواد بیفزایید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید تا مواد با هم یکدست شوند. سپس داخل کپسول ها را پر کنید. ابتدا یک لایه از مواد داخل هر کپسول بریزید، سپس یک لایه گیلاس خرد شده، دوباره یک لایه مواد و بعد یک لایه گیلاس، تا سه مرحله این کار را تکرار کنید تا دوم سوم کپسول ها از مواد پر شوند. بعد همه ی کپسول ها را در سینی فر بچینید و به مدت 40 دقیقه قرار دهید تا آماده شوند.
در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#دسر_بستنی_سنتی 🍨 😋
▫️شیر ۳لیوان
▫️نشاسته ی گل ۳ ق غ
▫️شکر ۶ق غ
▫️گلاب ۴ ق غ
▫️بستنی وانیلی 100 گرم
▫️زرده ی تخم مرغ ۱ عدد
▫️خامه ی صبحانه 2 ق غ
🔸همه مواد رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم و مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه
بعد مواد رو دو قسمت کرده ؛و با زعفران دم کشیده زعفرانی کنیم
بسیار خوشمزه و عالی هست در یخچال بزارید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#نان_صبحانه 🍞 😋
🔸۲ ق چ خمیرمایه را داخل ۱فنجان روغن مایع باز می کنیم بعد ۲ لیوان شیر ولرم (دماش در حدی باشه که انگشت را نسوزاند) را اضافه میکنیم و بعد ۲عدد تخم مرغ زده شده، ۱ ق چ نمک، ۴الی ۵ ق غ شکر و ۲ق غ آرد را می ریزیم و میگذاریم به مدت ۲۰ دقیقه تا خمیر مایه بعمل آید. بعد از عمل آمدن و آماده شدن، آرد را تا حدی که خمیر به دست نچسبد اضافه می کنیم (مقدار آرد هم نباید زیاد باشد و الا خمیر سفت میشود و کیفیت نان پایین می آید) خمیر را به مدت ۱۰دقیقه ورز می دهیم و داخل یه کاسه ای گذاشته و رویش سلفون می کشیم و در دمای محیط میگذاریم بعد از حدود ۱الی۲ساعت خمیرمان آماده میشود.پف خمیر را میگیریم و فرم مورد نظر را میدهیم.
در فر از قبل گرم شده و دمای۱۸۰درجه سانتیگراد پخت میکنیم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#پودینگ_انگور_سیاه 🍧 😋
▫️آب انگور سیاه ۲پیمانه
▫️نشاسته ذرت ۱/۴پیمانه
▫️شکر ۱/۲پیمانه
▫️آب ۱پیمانه
▫️وانیل مایع ۱ق چ
🔸با آب میوه گیری آب انگور را بگیرید .
نشاسته وشکر را با آب خوب مخلوط کنید تا یکدست شه ووانیل وآب انگور را اضافه ،روی حرارت مدام هم بزنید تا بجوشه وبه غلظت برسه
داخل لیوان بریزیدوبزارید یخچال تا خودشو بگیره.
با انگور ومارشمالو وبرگ نعناتزیین کردم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کرم_زعفرونی 🍮 😋
▫️شیر :۴لیوان
▫️شکر:۱لیوان
▫️گلاب:۱/۲لیوان
▫️خامه صورتی:۱/۲پاکت معادل ۱۰۰گرم
▫️زعفرون دمکرده غلیظ:دو ق غ پر
▫️پودر ژلاتین:۲ ق غ
▫️آب سرد:۱/۲لیوان
▫️وانیل:نوک ق چ
🔸ابتدا داخل قابلمه ای شیر و زعفرون و شکر و گلاب رو میریزیم ومیزاریم روی حرارت ومدام هم میزنیم تا داغ بشه لازم نیست بجوشه و حرارت روخاموش میکنیم ووانیل و خامه رواضافه میکنیم و حالا پودر ژلاتین روکه همون اول کار داخل کاسه ایی پاشیدیم روی آب سرد تا اسفنجی بشه و میزاریم روی بخار کتری یا حرارت غیر مستقیم تا شفاف وروان بشه رو به مایه زغفرونی اضافه میکنیم و قشنگ هم میزنیم تا مواد کاملا یکدست بشه و داخل قالب مورد نظرتون یا لیوانای تکنفره میریزیم و بعد چن ساعت آماده سرو هست من در قال ریختم و به کمک چاقو لبه هشو آزاد کردم و برگردوندم روی ظرف سرو و با پودر پسته و گل محمدی تزیین کردم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#كيك_خيس_شكلاتي 🍰 😋
▫️شير يك ليوان ونيم
▫️روغن يك ليوان
▫️شكر يك ليوان ونيم
▫️وانيل يك ق چ
▫️پودر كاكائو سه ق غذاخوري پر
▫️تخم مرغ سه عدد درشت
▫️ارد دوليوان الك شده
▫️بكينگ پودر يك قاشق غذاخوري سر صاف
🔸شير وشكر روغن وانيل پودر كاكائو باهم مخلوط كنيد درحدي هبزنيد كه شكر حل بشه.
يك ليوان ازسس رو برداريد كنار بزاريد .حالا تخم مرغهارو داخل مواد بريزيد ودودقيقه هم بزنيد.بكينگ پودر وارد رو مخلوط كنيد در دو مرحله اضافه كنيد.تاحدي هم بزنيد كه يكدست بشه زياد هم نزنيد.فرو ازقبل گرم كنيد.مواد رو داخل قالب٢٢يا٢٣كه چرب وارد پاشي كرديد بريزيد. من داخل رينگ درست كردم داخل فر١٨٠درجه به مدت ٣٥تا٤٥دقيقه.
وقتي اماده شد ازقالب تكون بديد تا دربياد وبه قالب نچسبيده باشه و وقتي هنوز داغه با سيخ چوبي يا چاقو كلي سوراخ سوراخش كنيد ويا برش بديد كيك رو وسس رو كم كم با قاشق بريزيد تا نفوذ كنه .بزار خنك بشه حسابي جا بيافته
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#بیسکوییت_شکلاتی 🍫😋
🔸ابتدا شکلات تلخ یا شیرین رو به روش حرارت غیر مستقیم , روی بخارکتری ذوب کنید، سپس شکلات آب شده رو روی بیسکوییت های ساقه طلایی یا پتی بور یا هر بیسکوییتی که دوست داشتید بریزید و با انار و خلال پسته یا هر نوع ترایفلی که در دسترس داشتید تزیینشون کنید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#پاناکوتا_توت_فرنگی 🍓 😋
▫️ توت فرنگی ۵۰۰گرم
▫️شکر ۱ فنجان
▫️وانیل مقداری
▫️پودر ژلاتین ۳قاشق غذاخوری
▫️شیر ۱/۲فنجان
▫️خامه سفت ۱فنجان
🔸توت فرنگی را در مخلوط کن بریزید وخوب میکس کنید. مایه بدست اومده رو نصف کنید.
ژلاتین رو روش آب سرد بریزد تا حالت پفکی بشه بعد یا بصورت بن ماری یا ده ثانیه تو ماکروفر بزارید تا حل بشه .شیر و شکر رو حرارت بدید تا شکر حل بشه .زیر گاز رو خاموش کنید و بعد خامه و ژلاتین آبشده رو اضافه کنید تا با حرارت شیر حل بشن .
چند دقیقه می زاریم تا مایه شیر سرد بشه و گرم نباشه .حالا نصف توت فرنگی ها رو به شیر اضافه کنید .
دوباره مایه بدست آمده رو نصف کنید .
نصف باقی مانده توت فرنگی رو با نصف مایه شیر توت فرنگی قاطی کنید .
این کار رو می کنیم تا دو رنگ بشن .
مایع پر رنگ تر رو میریزیم تو ظرف و دو ساعت می زاریم تو یخچال تا ببنده .بعد از بسته شدن لایه ی کم رنگ رو روش می ریزیم
لایه ی روی هم پاناکوتا_وانیلی
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#خوراک_لوبیا_و_قارچ 🥘 😋
▫️لوبیا چیتی خام ۲۰۰ گرم(۱ لیوان)
▫️قارچ ۱۰-۱۲ عدد کوچک(نقلی)
▫️پیاز ۱ عدد
▫️رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری
▫️نمک و فلفل ،زردچوبه و آویشن،دارچین مقدار لازم
▫️سیر پوره شده ۱ حبه یا پودر سیر
▫️کره مقداری
▫️آب لیموی تازه مقدار لازم
🔸ابتدا طبق روال پخت همه حبوبات لوبیاها را از شب قبل خیس کرده و چند بار آبش رو عوض کنید تا نفخش گرفته بشه،بعد بزارید تا کاملا پخته شود،بعد در این فاصله مینی قارچ هامونو جداگانه با کره سرخ کنید با حرارت بالا تا قارچ ها سرخ بشن و آب نندازن ،پیازها را هم جداگانه خلالی خرد کنید و با زردچوبه سرخ کنید تا طلایی بشه،حالااا یه قابلمه مناسب بردارید لوبیاهای پخته+پیاز سرخ شده طلایی+قارچ سرخ شده+رب سرخ شده+ادویه مخلوط کنید و سپس مقداری آبجوش بریزید روی مواد و با شعله ملایم روی گاز تا پخته و جا افتاده بشه،بسیار خوشمزه و لذیذ و پر خاصیت
برای تزیین هم من از خامه ترش و مقداری پیازچه استفاده کردم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کاپ_کیک_ژله_انار 🧁 😋
▫️۳تا تخم مرغ
▫️۲پیمانه آرد
▫️ی لیوان آب جوش
▫️ی بسته ژله انار
▫️ی ق چ بکینگ پودر
▫️کمی وانیل
▫️یک پیمانه شکر
▫️یک سوم پیمانه روغن
🔸اول ازهمه ژله تو آب جوش حل کنید بذارید خنک شه
تخم مرغارو با وانیل و شکر حدود ۵دیقه میزنیم تا کرم و کش دارشه بعد روغن رو اضافه میکنیم و بعد ژله ک دمای محیط رسیده و حدود ی دیقه میزنیم.حالا ارد و بکینگ پودر ک ۳بار الک شدن رو تو ۳مرحله ب مواد اضافه میکنیم و درحد مخلوط شدن هم میزنیم.حدود دو سوم از کپسول هارو پر میکنیم و میذاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ برای ۲۰ دیقه.میتونین کل مایه رو بریزین تو ی قالب بزرگ و بصورت کیک بپزین.
.برای روش هم من از خامه قنادی استفاده کردم روشم شکلات چیپسی و دونه انار ریختم
برای نگهداری کاپ کیک ها فقط کافیه اونارو بچینین تو ی ظرف دربسته و تو یخچال بذارین ک برای چند روزی تازه میمونه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#هویج_پلو 🍛 😋
▫️پیاز یک عدد بزرگ
▫️برنج سه پیمانه
▫️سینه مرغ یک عدد
▫️هویج بزرگ ۵ عدد
▫️نمک؛فلفل؛دارچین؛زعفرون؛ روغن به میزان لازم
▫️آب لیموی تازه یک قاشق غذاخوری
▫️کره ۲۰۰ گرم
🔸اول سینه مرغ رو با یه پیاز کوچیک و نمک و فلفل و به دلخواه یه دونه چوب دارچین بذارید بپزه بعد که پخت مرغ رو ریش ریش کنید و اینو بذاریدکنار.. حالا داخل یه ماهیتابه پیاز رو خرد کنید و با زردچوبه تفت بدید وقتی طلایی شد بهش مرغ رواضافه کنید و تفت بدید ؛ حالا هویج ها رو رنده درشت کنید و به این ترکیب اضافه کنید و خوب تفت بدید وبهش نمک و فلفل سیاه و پودر دارچین و به مقدار دست و دلباز زعفرون آب کرده و اون یه قاشق آب لیموی تازه اضافه کرده و چند قاشق هم از آب مرغ بریزید این از موادش(اگه دوست دارید شیرین بشه بهش شکراضافه کنید) بعد برنج تون رو آبکش کنید و تهدیگ مورد نظرتون روبذارید و برنج و مواد رو لابلا بریزید( من روغن برای سرخ کردن مواد کمتر میریزم ،به جاش وقتی برنج رو دارم دم میذارم دویست گرم کره رو آب میکنم وروی برنجم میدم چون طعمش روخیلی لذیذ تر میکنه)
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کباب_تابه_ای_مرغ 🍢 😋
🔸اول یک عدد سینه ی مرغ بدون استخوان رو چرخ کنید .بعد یک عدد پیاز متوسط رو داخلش رنده کنید .سپس یک ق غ خ آرد سفید وکمی ادویه ونمک وفلفل بهش اضافه کنید در اخر کمی زعفران اضافه کرده وخوب مخلوط کنید بعد داخل دست گرد کرده وداخل روغن سرخ کنید .اولش کمی آب میندازه ولی بعد که آبش جمع شد توی روغن سرخ میشه .سعی کنید حرارت رو کم کنید تا آرام آرام بپزه .اگر هم خواستید قالب بزنید روی یک کیسه فریزر کمی از گوشت رو پهن کنید وبا دست کمی چرب شده پهنش کنید تا صاف بشه .سعی کنید گوشت خیلی قطور نباشه .بعد قالب مورد نظر رو زده وبعد با نوک چاقو دورش رو جدا کنیدبعد خیلی آرام به ماهی تابه منتقلش کنید وبزارید تا بپزه .خیلی خوشمزه اس حتما امتحان کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کراکت_سیب_زمینی 🥔 😋
🔸ابتدا چهار عدد سیب زمینی را آبپز میکنیم و از صافی رد کرده یا رنده میکنیم اجازه میدیم تاخنک بشه سپس سه ق غ جعفری خرد شده و دوقاشق پودر نان خشک و یک عدد زرده ی تخم مرغ و ادویه (پودرسیر پودرپیازنمک و فلفل و زردچوبه) نیز مخلوط کرده ورز میدهیم ؛ برای داخل توپک ها میتوانید از مواد ماکارونی یا پنیرپیتزا و... استفاده کنید
ازمواد به اندازه ی یه نارنگی کوچک برداشته هر بار دست را کمی خیس کرده و خمير را کف دست پهن میکنیم و از مواد میانی داخل سیب زمینی ها گذاشته و هرطور که خواستیم شکل میدیم میتونید به شکل توپکای کوچولوهم فرمشون بدین
سپس داخل سفیده تخم مرغ زده شده میزنیم بعدش آرد سفید دوباره سفیده تخم مرغ و نهایتا آرد سوخاری می غلطانیم و دو ساعت داخل یخچال قرار میدهیم سپس در روغن سرخ میکنیم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#سالاد_مرغ_و_پاستا 🍲 😋
▫️پاستا:۲۵۰گرم
▫️نخود فرنگی:یک پیمانه
▫️سیب زمینی:دوعدد
▫️هویج پخته شده:دوعدد متوسط
▫️جعفری خرد شده:دو ق غ
▫️فلفل دلمه ای :یک پیمانه
▫️ماست:چهار ق غ
▫️سس مایونز:چهارتا پنج ق غ
▫️سینه مرغ:یک عدد
▫️نمک وفلفل و وکمی اب لیمو
🔸اول از همه سس وماست ونمکوفلفل واب لیمو را در ظرفی ریخته جعفری م اضافه کنید وخوب مخلوط کنید وسپس پاستا ابکش شده وهویج نگینی وفلفل دلمه ای خرد شده ونخود پخته شده را اضافه کنید سیب زمینی پخته شده را هم خردکنید وبه مواد افزوده ودر اخر مرغ پخته شده را که خرد کردید اضافه کنید وبهم بزنید ونیم ساعت تو یخچال بزارید ونوش جان کنید اگر خواستید بصورت قالبی باشه یک ق مربا خوری پودر ژلاتین را با نصف استکان اب بن ماری کنید ووبا مواد مخلوط کنید ودر قالب مورد نظر که با روغن زیتون چرب کرده اید ریخته خوب فشرده کرده وبه مدت سه تا چهار ساعت در یخچال بذارید وبعد در ظرف مورد نظرتون برگردونید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#بستنی_یخی_میوه_ای 🍡 😋
▫️۲۵۰ گرم شاتوت یا توت فرنگی را به همراه
▫️نصف لیوان شیر و
▫️شکر یا عسل به مقدار دلخواه و
▫️خیلی خیلی کم وانیل اگر میزان وانیل زیاد شود بستنی تلخ میشود )را داخل مخلوط کن میکس کنید
و سپس داخل قالبهای بستنی ریخته و در فریزر قرار دهید ۵ تا ۶ ساعت
وقتی کامل یخ زد ۵ دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا از قالب جدا بشه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#بستنی_رژیمی_طالبی
درست کردن این بستنی بسیار راحته و با هر نوع میوه ای می تونین درست کنین....بدون ثلعب ، بدون تخم مرغ و حتی بدون دستگاه بستنی ساز😍
این بستنی ها در واقع رژیمی هستن و ضمن اینکه خوشمزه هستن بعد از خوردنش عذاب وجدان نمی گیرین🤣
من اینبار از طالبی استفاده کردم چون بی نهایت شیرین بود و نیازی نبود از شیرین کننده دیگه ای استفاده کنم....
مواد لازم:
طالبی تیکه شده و یخ زده ۳۰۰ گرم
شیر خنک یک لیوان
شکر 2 ق غ
ابتدا طالبی رو به تیکه های کوچک برش زدم و داخل فریزر گذاشتی حداقل ۴ ساعتی بمونه و بعد داخل میکسر ریختم و به همراه شیر و شکر میکس کردم( میتونید از ۲ یا ۳ ق غ خامه قنادی یا خامه صبحانه هم استفاده کنید خوشمزه تر میشه اما من چون میخواستم کاملا رژیمی باشه استفاده نکردم)
بچشید اگر شیرینیش کم بود شکر بیشتری بریزید....
بعد داخل ظرف درب دار ریختم و گذاشتم فریزر ۷ الی ۸ ساعت بمونه تا خوب خودشو بگیره و بعد هم سرو کنید.
نکته:اگر از خامه قنادی استفاده کردید دیگه هیچ شیرین کننده دیگه ای اضافه نکنید چون خامه خودش شیرینه اما اگر خامه صبحانه استفاده کردین نیاز به شیرین کننده داره...
نوش جونتون🌹
.
.adeleh.adeli136
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛