باسلوق خونگی
پودر نشاسته یک لیوان
شکر یک لیوان
گلاب نصف لیوان
آب دو لیوان
کره 50 گرم
همه مواد را مخلوط کرده روی حرارت متوسط گذاشته مدام هم میزنیم تا سفت و غلیظ شود . از روی حرارت برداشته کمی از حرارت که افتاد در دست به آن فرم میدهیم و داخل پودر نارگیل میغلتانیم و روی آن گردو میگذاریم.👇👇👇👇👇
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#پیراشکی_گوشت 🥐 😋
🔸ابتدا 300 گرم گوشت چرخكرده رو با 3 قاشق پیاز سرخ شده رو مخلول ميكنيم و درروغن تفت میديم بعد 3 قاشق رب گوجه فرنگی رو در نصف لیوان آب گرم حل ميكنيم و داخل گوشت می ریزیم تا گوشت آهسته بجوشه و آب اون کاملاً کشیده بشه و از روى حرارت بر ميداريم.
2 عدد تخم مرغ پخته شده رو روى گوشت رنده می کنیم و جعفرى اضافه ميكنيم ونمک و فلفل و پودر سير رو با مواد مخلوط می کنیم .
روی تخته کمی آرد می پاشیم و خمیر پیراشکی را باوردنه خیلی نازک باز می کنیم ، با دهانه لیوان دایره هایی می بریم و از مایه گوشت وسط هر دایره ميزاريم و مى بنديم و داخل روغن سرخ ميكنيم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
✅ کیک یخچالی 😋🍰🍰
✍ مواد لازم:
بیسکویت پتی بور.....حدودا 4بسته
کره.....100 گرم
پودر کاکائو.....3قاشق غذاخوری
شیر.....نصفه پیمانه
شکر.......1پیمانه
شکلات تخته ای......80 گرم
🍜طرز تهیه:
ابتدا بیسکویت پتی بور با دست کمی خورد می کنیم.در حدی که هر بیسکویت حدود 4 تا 5 تکه بشه.پودر کاکائو و شکر و شیر مخلوط می کنیم که شکر حل بشه.کره و شکلات تخته ای رو اضافه می کنیم.تا کاملا یکدست بشه.می زاریم کامل خنک بشه.بیسکویت رو اضافه می کنین.داخل قالب مورد نظر رو کیسه فریزر یا سلفون می کشیم.مواد داخلش می زاریم.روشو دوباره کیسه فریزر می کشیم.داخل یخچال می زاریم تا کاملا سفت بشه.و روش و با سس آماده شکلات و یا گاناش کامل میپوشونیم و تزئین میکنیم،نوش جان
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ران_مرغ_سوخاری
#کراکر_مرغ
2 عدد ران مرغ
2 لیوان چیپس ذرت(یا کورن فلکس ذرت)
1 ق چ نمک
فلفل کمی
1 ق غ پودر سیر
1 فنجان آب 1 عدد برگ بو
روغن برای سرخ کردن
مواد مرینت کردن ران مرغ:
یک عدد تخم مرغ
آرد سفید 60 گرم ⠀
آب مرغ 40 میلی لیتر (40گرم)
ابتدا چیپس ذرت را در یک کیسه بریزیدوباگوشت کوب خرد کنید.
طبق ویدئو با چاقو روی ران مرغ رابرش بزنید و نمک· فلفل· پودر سیررا خوب به رانها بمالید.
در تابه رانها را با پوست گذاشته بدون اضافه کردن روغن و بزارید تا مرغ کمی سرخ شود و مرغ را برگردانده وبرگ بو و آب را اضافه و در تابه را گذاشته و میزاریم حدود 8 دقیقه روی حرارت بماند. بعد رانها را بزارید خنک بشه و مقدار آبی که از مرغ مانده(40 گرم) را با تخم مرغ و آرد سفید مخلوط کنید و رانها را خوب به این سس آغشته کنید و بعد در چیپس ذرت بغلطانید ودر آخر درروغن شناور داغ سرخ کنید.
میتونید با دماسنج آپزی درجه حرارت روغن را با 170 تنظیم کتید تا ران مرغها به بهترین شکل سرخ شوند.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کله_جوش 🍜 😋
▫️کشک نيم كيلو
▫️نعنا خشک ٢ق غ
▫️پیاز خرد شده ١عدد
▫️گردو خرد شده به مقدار لازم(بنا به ذائقه)
▫️نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
▫️كمى روغن براى سرخ كردن.
🔸 پیاز را در مقداری روغن تفت بديد تا طلایی بشه،نعنا خشک و کمی زردچوبه وفلفل سياه بهش اضافه کنید اگه كشكتون شوره نمك رو حذف كنيد.گردوى خرد شده رو هم اضافه كنيد.
کشک را با حدود یک لیوان آب رقیق کنید و به مواد اضافه كنيدو هم بزنید تا جوش بیادو یکی دو قل بزنه.
همين تموم شد باهرنونى دوست داشتيد سروش كنيد
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#خورش_بادمجان_غوره 🥘 😋
🔸ابتداپیازداغ فراوون وتکه های گوشت وداخلش تفت داده ولپه اضافه وکمی تفت میخوره حالا ادویه هاکمی رب،زردچوبه،فلفل حالا آب اضافه میکنیم جوش که اومد شعله روکمترکرده اجازه میدیم لپه وگوشت بپزه
بعدنمک،زعفرون،ترشی (ابلیمو،گردلیمو،آبغوره،غوره)هرکدوم ومیزاریم دوست داشتید اضافه واجازه میدیم تاخورش جابیفته
بادمجونهاروهم جداسرخ کرده وداخل پیازداغ وکمی زردچوبه،گوجه تفت داده گذاشته وکمی ازاب خورش ریخته ومیزاریم تامواد به خورد هم برن موقع سرو خورش کنارش میزاریم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#آش_جو 🍜 😋
🔸اول اينكه جو خيس شده رو داخل قابلمه ميريزيم وبهش آب اضافه ميكنيم تابپزه بعد از اينكه جوكمي پخت لوبيا قرمز پخته شده و نخود پخته شده رو بهش اضافه ميكنيم وبعد سبزي آش اضافه ميكنيم واجازه ميديم تا بپزه بعد داخل ي تابه تعدادي پياز نگيني خرد ميكنيم وداخل روغن داغ سرخ ميكنيم بعد زرچوبه بهش اضافه ميكنيم ووقتي كه پياز طلايي شد بهش رب گوجه اضافه ميكنيم وخوب تفت ميديم تا رب هم كمي سرخ بشه بعد پيازو به آش اضافه ميكنيم وخوب هم ميزنيم ودر آخر نمك وفلفل سياه واگر دوست داشتيد مقداري هم آبليمو اضافه ميكنيم واجازه ميديم تا آش جا بيفته
♦️هرچقدر پياز داغ بيشتر باشه آشتون خوشمزه تر ميشه
♦️ميتونيد براي تزيين وسرواز نعنا داغ وكشك استفاده كنيد
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#سالاد_ماكاروني 🍲 😋
مواد لازم:
ماکارونی فرمی
ذرت
نخود فرنگی
خیار شور
کالباس
و مرغ ریش شده
و سس مایونز
🔸همه مواد رو باهم مخلوط کنین بزارین تو یخچال طعمش به خورد هم بره عالیه امتحان کنین
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#رول_ارده 🥓 😋
▫️یوفکا ۳ عدد
▫️روغن مایع فنجان
▫️ارده فنجان
▫️تخم خرفه فنجان
▫️شکر ۱ لیوان
▫️حجم لیوان:۲۰۰ml،فنجان:۱۵۰ml
🔸روغن مایع،ارده،تخم خرفه،و شکر رو داخل ظرفی با هم مخلوط کنید.اولین یوفکارو پهن کنید و از مخلوط ارده روی همه جای اون بزنید.روی دومین و سومین یوفکا هم همین مراحلو تکرار کنید و یوفکاهارو به شکل مثلث برش بزنید.و بپیچید،روی یوفکاها زرده تخم مرغ بزنید و تخم خرفه بپاشید.و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ تا زمانیکه طلایی شه بپزید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_رولت_فندقی🍪🍪🍩
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا خانگی 😍🧀🍕
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🅾 مصرف آبلیمو یا آبغوره بعد از غذا برای بریدن چربی و کاهش اثرش یک باور غلط است تنها مصرف آبلیمو قبل از غذا به هضم غذا کمک میکند زیرا باعث افزایش ترشح بزاق و شیرههای گوارشی میشود
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شکلات🍫🍊
می تونید با انواع طعم های مخختلف درست کنید.
من کاکائو تلخ با پرتقال خشک ، با فندق و دو رنگ شیری شکلاتی درست کردم .
یک نکته برای بدست آوردن شکلات براق بگم : هر چقدر شکلات رو که خواستید بن ماری کنید ۱/۳ آنرا کنار بزارید بعد به اون قسمتی که روی بخار کتری آب شده اضافه کنید و از روی بخار بردارید تا با حرارت شکلات داغ بقیه ش هم آب بشه اینطوری شکلاتتون براق میشه .
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#مرغ_عسلى 🍗 😋
🔸اول ران یا سینه ی مرغ با نمک و رردچوبه سرخ کنید
یک عدد پیاز رو خرد کنید وبا کمی آب اجازه بدین بپزه
یک قاشق عسل ، یک قاشق زعفران غلیظ و ۴قاشق آب لیموی تازه رو با هم مخلوط کنید.
مرغ های پخته شده رو روی سینی فر قرار بدین از مخلوط عسل و لیمو و زعفران با فرچه ی مخصوص روی قطعات مرغ بمالید ،و مرغ رو داخل فر با شعله ی بالا به مدت ۱۵دقیقه قرار بدین
به هیچ وجه نگران نباشید مرغ شما اصلا شیرین نخواهد شد
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#دیپ_پنیر_خامه_ای 🧀 😋
پنیر خامه ای:۱۰۰گرم
سس مایونز:۲ ق غ
پودر سیر:۱/۲ق چ
فلفل قرمز:کمی
سرکه بالزامیک:۱/۴ق چ
🔸پنیر رو با قاشق هم بزنید تا نرم و یکدست شه. بعد باقی مواد رو اضافه کنید تا خوب با هم ترکیب شه. نمک دیپ رو چک کنید و اگر دوست داشتید کمی نمک اضافه کنید. این دیپ برای سرو کنار سبزیجاتی مثل کرفس ،کدو سبز،هویج،گوجه گیلاسی و چیپس و کراکر نمکی گزینه ی مناسب و جذابیه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#كرم_موز_شكلاتي 🍫🍌
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماست_خامه_ای_خانگی🧂🍶
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کوکی_گردویی_شکلاتی 🍪 😋
125 گرم کره نرم شده در دمای اتاق
1 استکان شکر قهوه ای (حدود 85 گرم)
1 استکان شکر سفید (حدود 75 گرم)
1 عدد تخم مرغ
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق غذاخوری پودر نشاسته (ذرت یا گندم)
2 لیوان آرد (لیوان 200 میلی کلا حدود 220 گرم ، با کنترل بریزید)
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
نصف قاشق چای خوری جوش شیرین
1 لیوان چیپس شکلات
1 لیوان گردوی درشت خرد شد
🔸کره ، شکر قهوه ای ، شکر سفید ، تخم مرغ ، نشاسته ، وانیل ، جوش شیرین و بکینگ پودر را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود. سپس چیپس شکلات و گردو را اضافه کنید و باز کمی ورز بدید. از خمیر تکه هایی در اندازه های دلخواه بردارید و بدون اینکه خیلی فشار بدید گرد کنید. یک الی یک و نیم ساعت در یخچال بذارید. سپس با فاصله داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 170 درجه از قبل گرم شده 17_16 دقیقه بپزید
┏━━🍃🍂━━┓
@khalaghaneh
┗━━🍂🍃━━┛
#حلوا_شكلاتى😍😍
یک پیمانه شکر رو با یک لیوان اب و یک و نیم لیوان شیر میزاریم روی حرارت مخلوط میکنیم تا ذرات شکر ذوب بشه دو ق غ پودر کاکائو رو به شهد اضافه و مخلوط و در انتها صد گرم شکلات سکه ای رو به شهد داغ اضافه و حرارت رو کم کرده و خوب مخلوط میکنیم تا ذرات شکلات ذوب شده و شهد یکدستی حاصل بشه و حرارت رو خاموش میکنیم
یک پیمانه ارد ذرت و یا سه چهارم پیمانه ارد نول رو با یک چهارم پیمانه نشاسته ذرت مخلوط و سه بار الک کرده و تو تابه با صد گرم کره یا روغن جامد خوب تفت داده تا بوی خامی ارد گرفته و رنگش مقداری تغییر کنه یه پنس نمک اضافه و شهد رو به ارد اضافه و روی حرارت تا چند مین مخلوط میکنیم تا یکدست بشه
┏━━🍃🍂━━┓
@khalaghaneh
┗━━🍂🍃━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشے 😍😍
#آموزش_مسقطی_زعفرونی
میتونین چندقطره اسانس هل هم داخلش بریزین
┏━━🍃🍂━━┓
@khalaghaneh
┗━━🍂🍃━━┛