eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆500 گرم آرد 🔆50 گرم شکر 🔆250 میلی لیتر شیر 🔆1 تخم مرغ 🔆1 عدد نمک 🔆1 کیسه مخمر آبجو ❌برای اموزش روش پخت ویدیو رو ببینید❌ 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍩روش 🍵سیب زمینی ها را بجوشانید. 🥛شیر 🥚تخم مرغ ادویه و تمام مواد را اضافه کنید. آن را مخلوط کرده و سپس بگذارید بلند شود. 🥦پیازچه را اضافه کرده و مخلوط کنید. 🥘خمیر را درون یک کیسه ریخته و سرخ کنید 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم🥄 🍫 موارد زیر برای تهیه ۴ نوشیدنی می باشد. 🚫 ۴ فنجان شیر🥛 🚫 ۱/۴ فنجان شکر🥣 🚫 ۱ قاشق چای خوری وانیل🥄 🚫 ۴ عدد شکلات تلخ🍫 🥛شیر، شکر و🥣 وانیل را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید با هم ترکیب شوند. سپس مواد ترکیب شده را از روی حرارت بردارید و در فنجان ها بریزید.☕️ داخل هر فنجان یک تکه شکلات 🍫اضافه کنید و سرو نمایید. 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢پیازها را در روغن سرخ کنید و گوشت ، نمک و فلفل🌶 را اضافه کنید. گوشت🥩 را مخلوط کنید تا کاملاً قهوه ای شود. 🥣خمیر را از هم دور کنید ، آن را به مکعب بریزید ، سپس لبه های خمیر را برش دهید. گوشت 🥩را در وسط قرار دهید و انتهای خمیر را ببندید. 🥗روی سطح توپها صلیب درست کنید و با مخلوط تخم مرغ 🥚و شیر🥛 بپیچید. 💥به مدت 20 دقیقه در دمای 220 درجه بپزید. 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1️⃣ نان پنیر و ژامبون ♨️کافی است برش های پنیر 🧀و ژامبون 🥩را درون نان بگذارید ، مخلوط تخم مرغ 🥚و شیر 🥛را بریزید و سپس با پونه کوهی بپاشید. ⭕️به مدت 15 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. 2️⃣نان گوجه فرنگی - موزارلا ♨️پیش از قرار دادن آنها در نان 🥪، موزارلا و گوجه فرنگی🍅 را به برش خرد کنید. قبل از پخش شدن ، مخلوط تخم مرغ 🥚و شیر 🥛را بریزید. ⭕️به مدت 15 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. 3️⃣نان تست با کامبر ♨️برش های کاممبرت را در نان 🥪قرار دهید و مخلوط تخم مرغ 🥚و شیر🥛 را بریزید. سپس سس را پخش کنید. ⭕️به مدت 15 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥سیب زمینی ها🥔 را جوشانده ، سپس خنک کرده و در یک برشته بزنید ، نمک 🧂و شیر 🥛، پیاز را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. 💥در مرحله بعد ، از پوره ای که تشکیل می دهیم ، مانند فیلم ، فراموش نکنید که پنیر را در وسط قرار دهید. 💥 سپس آرد ، تخم مرغ🥚 و آرد سوخاری🍞 را چرخ کنید. 💥ما در مقدار زیادی روغن سرخ می کنیم ، نکته اصلی این است که روغن داغ🥘 است ، تا قهوه ای طلایی سرخ کنید. 💥 با سس گوجه فرنگی🍅 سرو کنید. 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
دسر شکلاتی فندوقی خامه صبحانه: 1/4 لیوان شیر :2 لیوان پودر ژلاتین :1 قاشق غذاخوری شکر :12 قاشق غذاخوری فندوق خرد شده :نصف پیمانه وانیل :1/8 قاشق چایخوری شکلات تخته ای تلخ : دو‌قاشق طرز تهیه : 1/2 لیوان شیر را داخل کاسه ای بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید ، کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود. خامه را داخل قابلمه ای بریزید ، باقی مانده شیر را کم کم به خامه اضافه و مخلوط کنید و پس از اینکه یکدست شد شکر را اضافه کنید ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود. پس از اینکه مخلوط شیر و خامه داغ شد از روی حرارت بردارید ( دقت کنید داغ شود اما به نقطه جوش نرسد ) و شکلات تخته ای رنده شده ، اسانس وانیل ، فندوق و مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مواد یکدست شوند. دسر در ظرف دلخواه ریخته و‌با پودر کاکائو تزیین‌کنید. من تو رولت ریختم دیگ شما تو هر چی خواستین بریزین 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍯بازکردن درب ترشی و مربا 💢پیچاندن چسب برزنتی دور درب شیشه 💢با ضربه 💢با دستکش 💢با آب گرم 💢با سشوار 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
تهيه معجون موز و انبه موز:٢عدد انبه زرد:١عدد شير:١ ليوان يخ:٤قالب فندق گردو بادام:١مشت خرما(به دلخواه):٢عدد انبه رو پوست ميگيريم گوشتشو از هسته جدا ميكنيم موز رو هم پوست ميگيرم و قطعه قطعه ميكنيم و ميذاريم تو فريزر به مدت ٣تا٤ ساعت بعد همه مواد رو باهم ميريزيم تو مخلوط كن همراه با يخ بعد يه بافت كشدار و غليظي دار بشه ميتونيد مجدد بذاريد تو يخچال كه بافتش يخي تر بشه بعد نوش جان كنيد 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️پیاز ریز خرد شده ، برنج نیمه پخته شده 🍵، کلم خرد شده ، سبزیجات ، نمک و فلفل را به گوشت اضافه کرده ، رولت های کلم را مخلوط کرده 🥣و تشکیل می دهیم (اگر می خواهید در یک ماهیتابه بپزید ، 1 عدد تخم مرغ 🥚را به گوشت اضافه کنید). ⭕️ورق پخت را با روغن نباتی چرب کردم ، کمی کلم خرد شده را روی لایه زیرین ، سپس کلم پر شده قرار داده ام. برای سرخ کردن روی مقدار کمی روغن نباتی ، پیاز را خرد کرده ، ریز خرد شده ، هویج 🥕، رنده شده را درون یک رنده ریز خرد کنید ، بعد از رب گوجه فرنگی 🍅یا آب گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی رنده شده ، آب ، نمک و فلفل 🌶را اضافه کرده و برای چند دقیقه هم بزنید. ⭕️رولت ها را از این طریق پر کنید ، با فویل بپوشانید و حدود 40 دقیقه در 180 درجه بپزید ، سپس فویل را خارج کرده و برای چند دقیقه دیگر بپزید. 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥗سینه مرغ - 320 گرم 🥗سس شیزوان - 50 گرم 🥗فلفل بل - 90 گرم (قرمز ، زرد ، سبز) 🥗پیاز - 40 گرم 🥗سس مایونز - 80 گرم 🥗روغن آماده سازی🍢 1. در یک کاسه مخلوط کردن 320 گرم سینه مرغ 🥣، 50 گرم رب را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. 2. 90 گرم فلفل 🥣زنگ دار (قرمز ، زرد ، سبز) ، 40 گرم پیاز را اضافه کنید ، و دوباره خوب مخلوط کنید تا ترکیب شود. 4. در یک کاسه 80 گرم سس 🥛مایونز ، سس فلفل و به خوبی مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود. 5- سبزیجات🥗 و مرغ را روی سیخ ها بگذارید. کباب ها 🍢🍡را با حرارت متوسط گرم کنید مرغ را از هر طرف تا زمانی که قهوه ای باشد ، بپزید. 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋کاسه های شکلاتی همراه دنت😋 ✏️یک دسر و عصرانه ای دلچسب 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥗ماهی را تمیز ، بشویید و برش دهید. نمک 🧂و فلفل 🌶از هر طرف. در یک ظرف پخت قرار دهید. بین برش ها نیمی از حلقه های پیاز ، برش های لیمو 🍋و برش های گوجه فرنگی را در آن قرار دهید. سپس با مخلوط خامه ترش و کباب چربی روغن را چرب کنید. 🌮در فر از قبل گرم شده 200 درجه بپزید تا زمانی که طلا شوند ، حدود 20-30 دقیقه روی آن را گلد کنید. 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍮 😋 🔸ابتدا یک پیمانه نشاسته با سه چهارم لیوان آب توی ظرفی بریزید و حدود پانزده دقیقه بگذارید کنار تا طعم ترشی نشاسته از بین بره . بعد از این زمان آبی که سطح نشاسته هست خالی کنید و توی قابلمه با چهار پیمانه آب مخلوط کنید و روی شعله ملایم قرار بدید و با قاشق چوبی مدام هم بزنید تاکید میکنم شعله ملایم چون اگه شعله زیاد باشه سریع غلیظ میشه و بوی خامی میده.بعد از این مرحله وقتی شروع به جوشیدن کرد سه چهارم پیمانه شکر میریزیم و به هم زدن ادامه میدیم بعد که به غلظت ماست رسید زعفران دم کرده وگلاب و خلال بادام و پود پسته اضافه کرده و شعله خاموش میکنیم و بعد از کمی خنک شدن داخل ظرف سرو ریخته و نوش جان میکنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🥯 😋👆 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛ فوروارد کنید برای کدبانوها 😋 ▶️
🍘 😋 🔸یک لیوان عدس رو با نمک زردچوبه بزارید بپزه تا حسابی آب به خوردش بره مثل عکس . بعد کاملا میکس میکنید با دستگاه . یک عدد گوجه رو خرد کنید (دونه ها و بخش الکی رو نریزید)یک عدد پیاز نگینی یک عدد فلفل دلمه نگینی نمک فلفل زردچوبه کمی پودر سیر یک عدد تخم مرغ یک پیمانه آرد سوخاری حسابی ورز تو روغن سرخ میکنید (میزان آرد سوخاری رو حین کار کم یا زیاد میتونید بکنید بسته به چسبناکی مواد ) ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥪 😋 🔸2 تا پیاز رو خلال کرده تو روغن تفت می دهیم زردچوبه فلفل فراوان اویشن ونمک زده سبزی(گشنیز جعفری تره و کمی پیازچه که ساطوری کرده) اضافه میکنین سیب‌زمینی رو کوبیده بهش اضافه میکنیم .نون لواش نرم رو از طول برش زده ۲ق ازمواد گذاشته لاش و میپیچیم.توی ظرف گود روغن ریخته و سمبوسه هارو می گذاریم تو روغنی که داغ شده تا کاملا ترد و طلایی بشه و بعد بذارین روی دستمال یا روی توری تا روغنش بره ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍘 😋 ▫️بادمجان کبابی:۷۰۰ گرم ▫️تخم مرغ:۳عدد ▫️گردو خردشده:۵۰ گرم ▫️پیاز داغ:۲قاشق سوپخوری ▫️نمک،فلفل،زعفران و تخم گشنیز 🔸همه مواد رو باهم خوب ترکیب می کنیم و در تابه با روغن کم دو طرفش رو سرخ می کنیم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍲 😋 🔸برای درست کردنش ۲ پیمانه زیتون شور سبز و سیاه رو صاف کردم و گذاشتم آبش خشک بشه سیزیجات دیگه مثل گل کلم ۳ پیمانه و فلفل دلمه رنگی ۱ پیمانه و قارچ ریز ۲ پیمانه که با کمی سرکه و اب جوشوندم و صاف کردم و نصف پیمانه موسیر خورد شده . نصف پیمانه سیر خورد شده و نصف پیمانه فلفل تند خورد شده .۱ پیمانه هویج و ۱ پیمانه بی بی کورن حلقه شده(یا ذرت کنسروی صاف شده ) همه مواد خشک بشن و بعد باهم مخلوط بشن ۱ پیمانه روغن زیتون و ۱ پیمانه سرکه و ۲ قاشق نمک و ۱ قاشق فلفل قرمز کمی زردچوبه و سیاه دونه حدود ۲ قاشق هم شد چاشنی ترشی همه این مخلوط رو تو طرف تمیز درب دار ریختم و تو یخچال برای ۲ هفته زمان دادم ♦️اگه ظرف ترشیتون تا روی مواد خالی بود حتما سرکه اضافه کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍮 😋 🔸ابتدا برای رنگ قهوه ای وسط گل ژله آلوورا رو با یک لیوان آب جوش حل کنید بعد کمی ازش برمیدارین یا رنگ خوراکی مشکی میزنید یا شکلات آب شده تا ژله داغ هست بهش اضافه میکنید توی قالب قسمت وسط گل میریزین بزارید یخچال تا نیم بنده بشه. برای قسمت زرد ژله آناناس با یک لیوان آب جوش کامل حل میکنید وقتی کامل خنک شد بهش نصف لیوان شیر به دمای محیط رسیده اضافه میکنید (من کمی رنگ خوراکی زرد هم زدم)تو قسمت گلبرگها بریزین بزارید یخچال وقتی نیم بند شد من ردیف پایین گلبرگها رو خارج کردم و توش ژله آلورا با شیر ریختم (ژله آلورا که اول کار درست کردین بهش شیر اضافه کنید)گذاشتم که سفید هست دوباره یخچال تا ببنده. مرحله آخر ژله کیوی رو با یک لیوان آب جوش کامل حل کردم وقتی خنک شد نصف لیوان شیر به دمای محیط رسیده بهش اضافه کردم ریختم توی قالب نصف روز ژله داخل یخچال بمونه تا کامل ببنده ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍡 😋 ▫️نشاسته گل نصف لیوان ▫️آب حدود یک لیوان سرخالی ▫️شکر یک لیوان ▫️گلاب ۳/۴ لیوان ▫️پودر ژله دلخواه یک بسته ▫️۳ قاشق غ روغن مایع 🔸همه مواد و مخلوط کنید خوب هم بزنید تا یکدست شود میزاریم روی حرارت ملایم مداوم هم بزنید تا به قوام برسه نه خیلی سفت باشه نه شل سپس در سینی یا ظرف مناسب که کفش نایلون قرار دادید پهن کنید حالا ظرف را برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب خودشو بگیره میتونید سلیقه ای گردش کنید و بزارید تو پودر نارگیل بعد تو یخچال بعد از استراحت به اندازه و شکلهای دلخواه حبه ای، لوزی و یا با انواع کاتر گل و... برش دهید و در پودر نارگیل بغلتانید یا اینکه به مخلوط پودر قند و پودر نشاسته آغشته کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
😋 🔸تخم مرغ چهار عدد،ارد ۱۲۰گرم،شکر ۲۰گرم،نمک،نصف ق س وانیل نصف ق چ، اب جوش یک ق سوپ خوری زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم و سفیده رو با شکر با دور تند میزنیم تا کاملا سفید بشه و پف کنه زرده و وانیل رو زده تا از لختگی در بیاد به سفیده اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم ارد و نمک رو هم الک کرده اضافه و مخلوط میکنیم کف قالب ۲۵*۳۵رو کاغذ روغنی انداخته مواد رو داخلش ریخته و صاف میکنیم در فر از پیش گرم شده با مای ۲۰۰درجه برای پنج دقیقه و ۱۸۰درجه ده مین قرار میدیم بعد از پخته شدن رولت رو روی یک پارچه برگردونده کاغذ روغنی رو رو جدا کرده میزاریم تا خنک بشه برای مواد میانیش دوتا بسته پنیر خامه ای رو با مقداری مغزگردو و نعنا مخلوط کرده من مقداری کلم بنفش رو خردکرده کف نان پخش کردم و مواد پنیری رو هم به همین صورت پخش کردم و اروم رول کردم داخل مشما فریزر و داخل یخچال دوساعت قرار میدیم تا منسجم بشه و و بعد برش میدیم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥪 😋 🔸یدونه تخم مرغ درشت رو با نصف لیوان شیر دو قاشق شکر کمی وانیل خوب بزنید دور تا دور نون تست رو با مایه تخم مرغی مرطوب کنید از نوتلا مرکز نون بریزین .کره بادوم زمینی هم عالیه بعد قسمت دوم نون رو بزارید فقط حواستون باشه به مرکز فشار نیارین لبه ها رو فشار بدین بهم بچسبن بعد کامل نون داخل مایه تخم مرغی بزنین سپس پودر سوخاری من از پودر پانکو نارنجی استفاده کردم شما از هر پودری دوس داشتین استفاده کنین فقط ادویه نداشته باشه کامل که پوشش سوخاری گرفت داخل تابه با مقداری کره و روغن که ترکیب کردیم سرخ میکنیم حواستون باشه روغن کامل داغ باشه روغن سرد باعث جذب روغن به نون میشه بعد سرخ کردن روی حوله کاغذی بزارین روغنش کشیده بشه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛