#_شیشلیک_خونگی
✍طرزتهیه:
۲تا پیاز درشت رو رنده کردم وکامل آبش و گرفتم (ما فقط آب پیاز و لازم داریم)و۳ قاشق روغن زیتون وفلفل وگوشت راسته گوسفند که با همون استخونش تکه کرده بودم با مواد بالا مزه دار کردم ویه شب گذاشتم تو یخچال و۲_۳ ساعت قبل پخت ۳ قاشق ابلیمو وکمی نمک اضافه کردم وخوب زیر و رو کردم ودوباره در یخچال گذاشتم (میتونید داخل مرینت گوشت از یه قاشق ماست استفاده کنید من ماست نزدم) بعد به سیخ زدم و با استیک کوب دوطرف گوشت رو کوبیدم من یه سیخ دنبه هم اماده کردم ورو حرارت ملایم منقل گذاشتم وهرچند دقیقه یکبار دنبه های کبابی را روی گوشتها میکشیدم تا با چربی دنبه ها گوشتها روی ذغال سرخ بشه اینطوری کباب آبدارتری خواهیم داشت.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#۴مدل_دونات 🍩🍩
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم دستور یه غذای خوشمزه حتما درست کنید محشرههه🙃😎😎😍
بال ليمو كره با سيب تنوری 🍗🍋
( ليمو كره ) يكی از مرينيت های مورد علاقه خودمه
كتف وبال ١ كيلو
سيب زمينی ٢ عدد بزرگ
مواد مرينيت مرغ 👨🏻🍳
كره ٢٠ گرم
ليمو ٤ عدد
سس تند ١ ق غ خ
نمك ١ ق چ خ
فلفل سياه ١ ق م
آويشن ١ ق م
پودر سير ١ ق چ خ
پودر پياز ١ ق چ خ
مواد سيب تنوری ✍️
جعفري ساطوری ٢ ق غ خ
روغن زيتون ٣ ق غ خ
نمك ١ ق چ خ
فلفل سياه ١ ق م
فر گازي ١٧٠ درجه ٤٠ دقيقه طبقه پايين ،فقط وسط پخت مرغ رو پشت و رو كنيد
آون توستر ١٥٠ درجه ٣٠ دقيقه
سولاردام ٣٠ دقيقه حالت ٦٠٠ وات درجه حرات ١٤٠ تا ١٥٠
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورش کاری
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#استیک_مرغ 🍗 😋
▫️سینه مرغ کامل بدون استخوان یک عدد
▫️نمک وفلفل به میزان دلخواه
▫️سیر کوبیده شده ۲ حبه
▫️پودر پیاز و پودر تخم گشنیز به میزان دلخواه
▫️روغن زیتون سه ق غ
▫️مقداری هم رزماری
🔸اول سینه مرغ رو از وسط جداکنید و هر تکه رو از عرض برش بزنیدو به روغن زیتون وسیر و رزماری آغشته کنیدوادویه ها رو هم اضافه کنید میتونید یک شب تا صبح داخل یخچال بذارید اگر عجله داشتید دوسه ساعت هم کافیه بعد اونهارو در تابه گریل کنید من برای خوش طعم شدن مقداری هم کره میزنم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
روضه شب ششم - @Maddahionlin.mp3
4.54M
تاس كباب يا خوراك گوشت
پياز و ادويه و رب و تفت ميدم گوشت و اضافه ميكنم يك تيكه استخوان يا قلم اضافه ميكنم و يك ليوان اب .گوشت كه پخت بهش سيب زميني و هويج اضافه ميكنم اونها كه پختن الو اضافه ميكنم چون من دوست دارم الوهاحتما وقتي ميخوري ترش باشن اخر اضافه ميكنم يكم الوها پخت قارچ اضافه ميكنم در حين پخت هم از چوب دارچين و هل استفاده ميكنم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#_کباب_رول_میکس
✍طرزتهیه:
پیاز و رنده ریز میکنیم آب پیاز را با نمک..فلفل...زعفرون.. کمی روغن زیتون..پودر چیلی..و کمی پاپریکا مخلوط میکنیم و فیله های مرغ و داخلش قرار میدیم برا ۱۰ ساعت...
تفاله پیاز و با گوشت چرخ شده و نمک و فلفل و کمی سبزی های معطر مخلوط میکنیم و ورز میدیم و اینم میره یخچال برا ۱۰ ساعت استراحت....
بعد فیله ک بعد استراحت خیلی نرم شده و باز میکنیم کمی با دست بافتش و باز میکنیم..نه خیلی فقط از اون حالت پفی در بیاد..از مخلوط گوشت ی گلوله برمیداریم ابتدای فیله میگذاریم بعد رول میکنیم..و در یک ظرف پیرکسی ک چرب کردیم کنار هم قرار میدهیم..و بعد داخل فر درجه ۱۸۰ تا زمانی ک پخته شه..نیاز ب پوشش نداره..و هر نیم ساعت مخلوط کره اب شده و زعفرون و اب نارنج و روش میریزیم..چون فیله خشک میشه...یا کباب میکنیم.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#اسرار_خوراکیها
#_کشک بهترین غذای فراسودمند در ایران است که میتواند کمک قابل توجهی به سلامتی بدن داشته باشد :👌🏻
👈ضد عفونی کننده دستگاه هاضمه
👈کشک سرشار از کلسیم و فسفر و در نتیجه از پوکی استخوان جلوگیری میکند
👈گرسنگی را رفع و حجم کمی از معده را پر میکند.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🔷#سیب_پلو
رون مرغ رو من واسه این غذا اناخاب کردم، رونها رو با یدونه پیاز خلالی و زردچوبه نمک وفلفل یه تفت کوچیک دادم و بهش مقداری اب اضافه کردم سه ق غ زعفرون دم شده به اب مرغ اضافه کردم و نوک ق چ هم پودر دارچین گذاشتم تا خوب بپزه و جا بیفته.
سه تا پیمانه برنج رو با نمک و زردچوبه یا اب زعفرون دم شده میزاریم خیس بخوره، دوتا سیب زمینی متوسط رو پوست گرفتم و یکیش رو مربعی خرد کردم و یکیش رو با کاتر گل شکل گل در آوردم و تو روغن داغ سیب زمینی ها رو دو تا سه دقیقه نیم سرخش کردم و کنار گذاشتم، برنج رو آبکش کردم کف دیگ غذا تهدیگ مورد نظر رو میزاریم لایه لایه برنج و سیب زمینی و شوید(شوید یا خشک یا تر فرقی نمیکنه) و یک ق غ پیاز داغ میریزیم و مخلوط میکنیم و چند ق غ زعفرون روی برنج میریزیم و میزاریم دم بکشه.
با این غذا کشمش و خرما هم سرو میکنن که من فقط سه ق غ کشمش رویه تفت کوچولو دادم و روی برنج ریختم، موقع سرو غذا مرغهارو از سسش جدا کردم استخوانش رو دراوردم و واسه شیک تر شدنش سرخشون کردم و کنار سیب پلو چیدم، سسش رو از صافی رد کردم و سرو کردم.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_قلبی
لایه اول ژله بیرنگ
لایه دوم ژله بستنی قرمز
لایه سوم گل و ژله بیرنگ ژله تزریقی
لایه آخر ژله بستنی زرد رنگ
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
54.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_بیتی_کباب_ترکیه_ای
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد کلم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه ایده سرو بادمجونی
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#_محلبی_با_ژله
موادلازم📝
شیر:1لیوان
شکر:نصف لیوان
نشاسته:1/5ق غ
گلاب:1/5ق غ
بیسکویت خرد شده :نصف بسته
پودر ژله:1بسته
✍طرزتهیه:
بیسکویتای خرد شده رو میریزیم ته لیوان میذاریم کنار آماده بمونن.داخل یه ظرف شیر،شکر،نشاسته رو میریزیم وهم میزنیم تا یکدست شه میذاریم روحرارت و مدام هم میزنیم تا غلیظ شه،از روحرارت برداشته و گلاب رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.میذاریم از دما بيفته و بعد میریزیم روی بیسکویتا ومیذاریم یخچال تا خودشو بگیره.ژله رو هم طبق دستور روی پاکت درست میکنیم و وقتی خنک شد روی محلبی میریزیم و میذاریم یخچال تا ژله هم سفت شه،بعد تزیین میکنیم.خیلی سریع و راحت و خیلی خوشمزه.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#خورش_هويج_تبريز
تركيبي است از گوشت/ماهيچه/ران مرغ، پياز سرخ شده، هويج خلالي سرخ شده، آلو، آبليمو/آبغوره، رب گوجه/گوجه فرنگي و محلول زعفرون.
ماهيچه رو با پياز سرخ شده، فلفل، زردچوبه، پودر سير و دارچين تفت دادم و گذاشتم تا پخته شد.
هويج رو با پوست كن خيلي نازك خلال و خوب سرخ كردم. بعد بهش محلول زعفرون و آبليمو اضافه كردم و در تابه رو گذاشتم تا خوب پخت.
هويج ها رو همراه با آلو كه از قبل خيس كرده بودم ، گوجه فرنگي حلقه شده و نمك به ماهيچه هاي پخته شده اضافه كردم و بعد از يك ربع شعله رو خاموش كردم.
اين خورش بايد به روغن بيفته و كم آب باشه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کره_فندقی🌰🌰 😍😍
200 گرم فندق خام
3 قاشق غذاخوری پودر قند
5 قاشق غذاخوری روغن زیتون
طرزتهیه:👇👇
فندق ها را داخد ماهیتابه بریزید و تا زمانیکه پوست فندق جدا شود تفت بدید. دقت کنید نسوزد سپس فندق ها کمی که ولرم شد کف دست مالش بدید تا پوست فندق جدا شود و در غذاساز خرد کنید. روغن وپودر قند را کم کم اضافه کنید و تا زمانیکه به قوام مورد نظر برسدهم بزنید. سپس داخل شیشه های در دار بریزید و در شیشه را ببندید میتوانید به مدت طولانی داخل یخچال نگهداری کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#پای_سیب_زمینی 🥔 😋
🔸۴ تا سیب زمینی رو پوست بکنید و بذارید ابپز بشه،به وسیله ی گوشتکوب کاملا له کنید و بهش آرد گندم،پنیر پارمسان)نصف لیوان)نمک و فلفل سیاه و یه تخم مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید(آرد رو انقدری بریزید که سیب زمینی به دست نچسبه)
🔸قالب کمربندی سایز ۲۰ رو چرب کنید و بعد نصف سیب زمینی رو ته قالب بریزید و روش رو صاف کنید و بعد پنیر موزارلا وسطش بریزید و روش ژامبون بچینید و دوباره پنیر بریزید و بعد باقی سیب زمینی هارو روش بریزید و روش رو صاف کنید و کمی روغن زیتون روش بریزید و پنیر پارمسان روش بپاشید و توی فر با حرارت ۲۰۰ درجه بذارید تا بپزه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#یاقمر_بنےهاشم❤️
🌺زمانے ڪه تورا دارم ڪمم چیسٺ
🌾ڪنار سفرهاٺ اصلاً غمم چیسٺ
🌺همیشہ بیمہ هستم با ابالفضل
🌾سلام الله علیڪ یا ابالفضل
#ارباب_ادب❣️
╭─💕─═✨💜✨═─💕─╮
🌹 🌕 @olama12 🌹
🌹 🌼 @olama_ir 🌹
╰─💕─═✨💜✨═─💕─╯
#ادویه_مکزیکی 🥣 😋
فلفل سیاه 2ق چ
فلفل قرمز (چیلی)1ق چ
زیره1و1/2ق چ
پودر اویشن1ق چ
نمک1ق چ
پاپریکا 1ق چ
پودر سیر1ق چ
پودر پیاز 1ق چ
اين ادويه مزه خاص و خيلى خوبى به غذا ميده
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#_پیتزا_خونگی
مواد برای خمیر 📝
تخم مرغ یک عدد
شیر ولرم یک لیوان
آب ولرم نصف لیوان
آرد تقریبا چهار لیوان
روغن مایع نصف لیوان
خمیر مایه یک ق غ
شکر دو ق غ
نمک نصف ق غ
✍طرزتهیه:
ابتدا خمیر مایه و شکر رو با آب ولرم مخلوط کرده به مدت 10 دقیقه استراحت میدیم، درب ظرف در بسته تا خمیر مایه فعال شود، سپس در یک ظرف بزرگ، تخم مرغ، شیر ولرم، روغن، خمیر مایه به عمل آمده و نمک رو مخلوط می کنیم، آرد رو کم کم اضافه کرده تا خمیر جمع شود، اگه همزن شما خمیر زن داشت که چه بهتر وگرنه با دست باید خمیر رو به مدت ده دقیقه ورز بدین.
بعد داخل ظرف رو چرب کرده خمیر رو استراحت میدیم به مدت 2 ساعت، روش رو هم با سلفون یا پارچه ی نم دار میپوشونیم. در این فاصله مواد داخل پیتزا رو آماده میکنیم من این دفعه از سوسیس رنده شده، فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا استفاده کردم، شما میتونین گوشت چرخ کرده یا مرغ هم استفاده کنین.
پس از ور آمدن خمیر پف اونو بگیرین و با وردنه کاملا باز کنین بطوری که سه تا دایره ی بزرگ به اندازه ی بشقاب برنج خوری داشته باشین. اولین خمیر رو روی کاغذ روغنی چرب شده قرار داده، سس گوجه و بعد سوسیس رنده شد.😋
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ازخامه فرم گرفته وسس براق فرانسوی یا بریلووعکس خوراکی وچندشاخه گل طبیعی استفاده شده
اگه خامه تون شل وآبکیه دوباره باهم زن یکی دودقیقه بزنیدتادوباره فرم بگیره
عکس خوراکی لوازم قنادی یاخودقنادیادارن
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#شیرینی_اسکار_گردویی
مواد لازم
زرده تخم مرغ ؛ یکعدد
سفیده تخم مرغ ؛ یکعدد
کره نرم ؛ 75 گرم
آرد ؛ 125 گرم ؛یک پیمانه
پودر قند ؛ 50 گرم
هل ؛ 1/2 قاشق چایخوری
گردو خورد شده ؛ 100 گرم
طرز تهيه
شیرینی عید خوشمزه , اسکار گردویی
شیرینی عید شیک و لذیذ
پودر قند را همراه کره با همزن بزنید تا رنگش روشن بشه. بعد زرده و هل اضافه کنید و بزنید تا یکدست بشه.
در آخر آرد را اضافه کنید. خمیر باید نرم و لطیف باشه و بدست نچسبه. کم کم آرد اضافه کنید با دست خیلی کم ورز بدید.
از خمیر گلوله هایی اندازه فندق درشت بردارید بعد سفیده رو با چنگال بزنید تا از لختی دربیاد.
خمیر رو داخل سفیده زده و بعد داخل گردو و بعد داخل سینی بچینید.
کف سینی نیاز به کاغذ و چرب کردن نداره. در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه بمدت 20 دقیقه بپزید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#دسر_زعفراني
دوليوان شير،نصف ليوان شكر،دوقاشق غذاخوري پودرژلاتين بن ماري شده،زعفران دم كرده رامخلوط كرده روي حرارت مي گذاريم وهم ميزنيم،تاحدي كه موادگرم بشه امانجوشه.
بعدازسردشدن نصف پاكت خامه صبحانه اضافه ميكنيم وداخل قالب ميريزيم ودريخچال ميزاريم.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
20.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#طرز_تهیه_سه_نوع_معجون_میوه_ای
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم_آموزشی_گز_آردی
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. #فیلم_تهیه_ژله_تزریقی
بسیارزیبا.شیک ومجلسی
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_تهیه_نخودپلو
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#سینی_های_فینگر_فود
#کاپ_کیک
آرد ۱پیمانه +۱/۴پیمانه
آب ۱/۲پیمانه
روغن مایع ۱/۲پیمانه
ماست خامه ای ۱/۲پیمانه
ب پ ۲ ق چ
نمک به میزان لازم
تخم مرغ ۲ عدد
مواد ماکارونی ۱ پیمانه
فلفل دلمه ای رنگی کمی
پنیر پیتزا هم مقداری
تخم مرغ ها را در ظرفی بریزید و با همزن بزنید ...سپس آب و روغن و ماست و نمک رو اضافه کنید هم بزنید
در آخر آرد و ب پ رو طی ۳ مرحله اضافه کنید هم بزنید
داخل قالبهای مافین کاغذ کپسول گذاشته از مواد داخل قالب تا نیمه بریزید از مواد ماکارونی روش ریخته سپس کمی پنیر و فلفل دلمه ای نگینی
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد بمدت ۲۰ دقیقه بپزید
نوش جون
کرپ رول گوشت ...
من از مواد ماکارونی و پنیر و ذرت قارچ و فلفل دلمه ای رو باهم مخلوط کردم داخل کرپ آماده رول کردم تو فر بمدت ۱۰ دقیقه گذاشتم تا پنیر آب شه
بعد پخت برش زدم روشو با گوجه مینیاتوری تزیین کردم .
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛