eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.9هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پيتزا لقمه ای🍕😋 👈یه فینگرفود لذیذ و خوشمزه👉 مواد لازم: نان تست..... دوازده عدد🍞 كره (ذوب شده)..... يك دوم پيمانه سير (ريز خرد شده)...... يك الي دو حبه برگ جعفري (ريز خرد شده)..... يك قاشق سوپ خوري🍃 پنير ماتزرلا (رنده شده)..... يك و يك دوم پيمانه🧀 سس گوجه فرنگي..... يك و يك دوم پيمانه🥫 پپروني (خرد شده)..... سه چهارم پيمانه طرز تهيه: نان هاي تست را با وردنه پهن كرده و دايره هايي از آنها قالب بزنيد. كره ذوب شده، سير و برگ جعفري ريز خرد شده را با هم مخلوط كرده و روي نان ها بماليد. آنها را در كاپ هاي قالب مافين بگذاريد و به مدت ۱۰ دقيقه در فر از قبل گرم شده با دماي ۱۸۰ درجه سانتي گراد (۳۵۰ درجه فارنهايت) قرار دهيد. پنير ماتزرلاي رنده شده داخل هر يك بريزيد و سس گوجه فرنگي پخش كنيد و دوباره پنير قرار دهيد. پپروني ها را روي آنها چيده و به مدت ۱۰ دقيقه در فر از قبل گرم شده با دماي ۱۸۰ درجه سانتي گراد (۳۵۰ درجه فارنهايت) قرار دهيد. سپس سرو كنيد. در صورت تمایل میتوانید از قارچ، فلفل دلمه ای، ذرت،.... استفاده کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
5.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکوی تره فرنگی مواد لازم : ۸-۱۰ شاخه تره فرنگی ۳ عدد تخم مرغ نصف لیوان روغن مایع 1 لیوان ماست لیوان آرد ذرت 1 لیوان آرد 1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر 1 کاسه پنیر لبنه (یاپنیرخامه ای) یک کاسه جعفری خورد شده نمک، فلفل سیاه، پودر فلفل دلمه ای به دلخواه طرز تهیه: تره فرنگی را مثل ویدئو ریز خرد میکنیم. تخم مرغ ها را با همزن تا زمانیکه پف کند هم میزنیم. روغن مایع و ماست را اضافه کرده و دوباره هم میزنیم. نمک، فلفل سیاه، پودر فلفل دلمه ای، آرد ذرت، آرد ،پودر پکینگ پودر و پنیر لبنه را هم افزوده و هم میزنیم . در انتها جعفری و تره فرنگی های خورد شده را هم اضافه میکنیم. کاغذ روغنی را داخل قالب فر پهن کرده و مواد را روی آن میریزیم و کاملا صاف میکنیم. رویش را کمی ادویه جات ریخته و در فر از قبل گرم شده در دمای 180 درجه میپزیم. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
6.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تا حالا تو ماهیتابه رو گاز کیک درست کردین؟😅 مواد لازم کیک تابه‌ای:😌 تخم مرغ ۴ عدد🥚 شکر ۱ لیوان😁 وانیل ۱ق.چ👌🏻 روغن نصف لیوان🌽 آرد ۲ لیوان😅 بیکینگ پودر ۲ق.چ✌🏻 ماست ۳/۴ لیوان😋 پودر کاکائو ۱ ق.غ🍫 . اول حدود ۳۰ ثانیه تخم مرغ‌ها رو بزنید و‌ بعد شکر و وانیل رو اضافه کنید و حدود ۸ دقیقه بزنید تا مواد کشدار و کرم رنگ بشه.🥣 بعد روغن رو اضافه کنید و دوباره حدود ۳۰ ثانیه مخلوط کنید.🥃 آرد و بیکنیگ پودر رو با هم مخلوط کنید و ۳ بار الک کنید تا هوا بگیره.این کار باعث میشه کیک بهتر پف کنه.😍 ماست و آرد رو تو ۳ مرحله کم‌کم به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.🤗 میتونید ۲ قاشق از مواد برای تزیین با پودر کاکائو مخلوط کنید.🍫 داخل تابه روغن بریزید و ۲ ورق کاغذ روغنی کفش بندازید و کمی روی گاز گرمش کنید و بعد مواد رو بهش اضافه کنید.🍳 روی گاز حتما شعله پخش کن بذارید و اول ۵ دقیقه با حرارت بالا و بعد حدود ۴۰ دقیقه با حرارت ملایم کیک رو بپزید.🔥 با چنگال یا سیخ چوبی پخته شدنش رو امتحان کنید.🍴 بعد از پخت حدود نیم ساعت صبر کنید و بعد کیک رو در بیارید.🥧 خیلی پفکی و خوشمزه میشه.😍 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیس کافی خامه ای مواد لازم برای 1 لیوان: قهوه فوری (نسکافه) 2 ق س شکر 2 ق س آب ولرم 2 ق س یخ مقداری شیر سرد به میزان لازم شکر و قهوه فوری و آب را در لیوانی ریخته، با کف ساز قهوه یا یک پره همزن برقی شروع به زدن کنید تا مواد حجیم و روشن شود. میتوانید مواد را در کاسه ای بریزید و با همزن دستی بزنید. با همزن دستی حدود 15 دقیقه طول میکشد و با همزن برقی طی چند دقیقه مواد حجیم و روشن میشود و از ظرف نمی ریزد. مقداری یخ در لیوان بریزید و تا 2/3 لیوان را با شیر سرد پر کنید. یک سوم باقیمانده لیوان را با قهوه خامه ای که آماده کرده اید پر کنید و مقداری پودر قهوه روی آن بپاشید و یک نی در لیوان قرار دهید و سرو کنید. پ.ن: میتوانید میزان شکر را بر حسب ذائقه تغییر دهید. پ.ن: من از قهوه فوری کلاسیک مولتی کافه استفاده کردم،از هر نوع قهوه فوری میتوانید استفاده کنید. ‌ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
▫️یک بسته خمیر یوفگا مربع ▫️اسفناج: ۱ کیلو ▫️پیاز: ۱ عدد ▫️سیر: ۲ حبه ▫️پنیر لبنه: ۱ بسته ▫️نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز: به دلخواه ▫️شیر: ¼ پیمانه ▫️روغن مایع ¼ پیمانه ▫️سودا (آب گاز دار): ¼ پیمانه. 🔸پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه با مقدار کمی روغن تف می‌دهیم تا پیاز ها سبک شود. سیر را اضافه کرده وقتی عطر سیر آزاد شد اسفناج های درشت خرد شده را اضافه می‌کنیم. مقداری تف داده تا آب اسفناج ها کشیده شود. ادویه هارا اضافه کرده مخلوط می‌کنیم. از روی حرارت بر می‌داریم کنار گذاشته تا خنک شود. پنیر لبنه را به اسفناج ها اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم. شیر، روغن مایع، آب گاز دار را در ظرفی با هم مخلوط می‌کنیم و با قلمو آشپزی روی خمیر را مرطوب می‌کنیم. از مایه اسفناج و پنیر مقدار کمی لبه خمیر قرار داده و رول می‌کنیم سپس می‌پیچیم و در ظرف مورد نظر کنار هم می‌چینیم. همه خمیر هارا به این صورت آماده می‌کنیم. رویش را با زرده تخم مرغ زرین می‌کنیم و به دلخواه کمی پنیر پارمیسان و سیاه دانه میپاشیم. در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه می‌پزیم تا روی بورک ها طلایی شود ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
مرغ چیپسی🧆 برای 4 نفر 🔆۱ لیوان خامه 🔆۱۰۰ گرم پنیر چدار رنده شده 🔆۱ عدد تخم مرغ 🔆۲ لیوان چیپس ذرت خرد شده ✨نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز به میزان لازم 🌀۵۰۰ گرم گوشت سینه مرغ 🌀۲ لیوان چیپس ذرت درشت خرد شده 🌈خامه،پنیر چدار رنده شده، تخم مرغ، چیپس ریز شده ذرت و ادویجات را در کاسه ای بریزید و هم بزنید. گوشت مرغ را بلند و باریک خرد کنید و در این مواد بریزید. سپس با چیپس ذرت درشت خرد شده بپوشانید. در سینی فر که کف آن کاغذ روغنی گذاشته اید بچینید. در فر که از قبل با دمای حدود ۲۰۰درجه گرم شده به مدت ۲۰الی ۲۵دقیقه بپزید. گرم سرو نمایید. نوش جان. 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 فوروارد کنین خانوما👌 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
😋😋 ماهی رو به هر صورت که بپزی خوشمزه میشه ولی ماهی ذغالی یه چیز دیگه ست 😀 رسپی 👈اول ماهی رو بزارید کاملا خشک بشه بعد داخل شکم ماهی پیاز رنده شده ،فلفل سیاه، نمک، ادویه ماهی، زعفران، واز همه مهمتر لیمو تازه خرد شده رو پر کنید داخل شکم ماهی... روی ماهی رو هم با نمک وفلفل سیاه وکمی زعفران پوشش بدید. بعد از این مرحله یک فویل که به اندازه ماهیتون باشه بردارید وخوب روغن زیتون بمالید وبعد ماهی رو توی فویل بپیچید وبزارید دو ساعت بمونه تا مزه دار بشه بعد که ذغال رو آماده کردید ماهی رو بزارید تو طوری های مخصوص ماهی بعد بیست دقیقه روی ذغال بپزید ولی حواستون باشه تند تند بچرخونید بعد از فویل خارج کنید ممکن پوست ماهی به فویل بچسبه اصلا مهم نیست به آرامی از فویل جدا کنید ودوباره بزارید داخل طوری تا روش کاملا کباب بشه بعد با پلو نوش جان کنید 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 فوروارد کنین خانوما👌 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
کوفته نخود🍳 مواد لازم: 🔆نخود پخته 500گرم 🔆گوشت چرخ کرده 500گرم 🔆برنج پخته شده 1 پیمانه 🔆آرد نخودچی 3ق غ 🔆تخم مرغ 1عدد 🔆پیاز رنده شده 1عدد 🔆زردچوبه،نمک،فلفل به میزان لازم 🔆پیاز داغ،گردو،تخم مرغ آبپز،گوشت قلقلی برای داخل کوفته طرز تهیه: ‼️نخود را دوبار به همراه گوشت و برنج پخته چرخ کرده و داخل ظرف بریزید.سپس تخم مرغ،آرد نخودچی و ادویه ها را اضافه کرده و خوب ورز می دهید.بعد به اندازه یک پرتقال از مواد برداشته و داخل آن پیاز داغ،یک چهارم از یک تخم مرغ آبپز،گردو، و یک گوشت قلقلی گذاشته و جمع میکنیم و داخل دست خوب گرد میکنیم.سپس داخل قابلمه ای آب گرم ریخته و به آن نمک،زردچوبه،مقداری پیاز داغ و گردو اضافه کرده و میگذاریم تا به جوش بیاید.سپس کوفته ها را داخل آب انداخته و اجازه میدهیم تا کوفته ها بپزد.سپس از داخل آب خارج کرده و سرو کنید. 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 فوروارد کنین خانوما👌 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
جدا كردن استخوان ماهی🥨 توضيحات كامل👇🏻 براى جدا كردن استخوان ماهى ✨اول ماهى رو دو ساعت در يخچال ميزاريم ، چون ماهى تازه رو نميشه به راحتى استخوانش رو ازش جدا كرد يا اينكه ماهى رو اگه عجله اى بود 45 تا يك ساعت فريزر ميزاريم فقط نبايد يخ ببنده ❄️بعد بيرون مياريم و پولكاشو ميگيريم و همينطور دم و بالاشو )و ميشوريم و تو اب چكان ميزاريم تا كاملا ابش بره بعد با يه چاقو يا كارد تيز استخوان قسمت بالاى گردن ماهى رو ازش جدا ميكنيم و با دو انگشت اشاره و وسط كه به هم چسبانديم از زير استخوان فشار ميديم تا كمى استخوان رو بالا مياريم تا بتونيم به راحتى جدا كرد 🍻همينطور ادامه تا پايين مياريم به ارامى ك گوشت به استخوان نچسب 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 فوروارد کنین خانوما👌 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
کلم برگ یک عدد. گوشت چرخ کرده ربع کیلو. برنج نصف لیوان. سرکه نصف لیوان. شکر سه قاشق غذاخوری. رب گوجه دو قاشق غذاخوری. لپه نصف لیوان .سبزی معطر(شیود و نعنا )زرشک مقداری ته کلم برگ رو با چاقو در میاریم و میزاریم تو یه قابلمه بزرگ ابجوش تا پانزده دقیقه بجوشه . برگهارو تو ابکش میریزیم و آروم جداشون میکنیم و میزاریم کنار. گوشت چرخ کرده رو با پیاز ریز خرد شده سرخ میکنیم کمی نمک و ادویه میزنیم و کنار میزاریم برنج رو نیم پز میکنیم. لپه هارو جداگانه میپزیم. و موادرو با هم مخلوط میکنیم(برنج. گوشت . لپه. سبزهای معطر. زرشک )و برگهارو از مواد پر میکنیم و توی قابلمه که کفش رو با کلم های خلالی شده پر کردیم میچینیم. حالا واسه سس کلم. یک عدد پیاز رو خلال میکنیم سرخش میکنیم بهش زردچوبه و رب گوجه رو اضافه میکنیم کمی که تفت خورد سرکه و شکر رو بهش اضافه میکنیم چند قل که خورد روی دلمه میریزیم و میزاریم دم بیاد حدودا یکساعت. و نوش جان پ. ن. پ.اگه دوست داریدد میتونید الو رو به دلمه تون اضافه کنید اینجوری سس غلیظ تر میشه 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 فوروارد کنین خانوما👌 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🔹خوراک پیاز شکم پر . مواد لازم 🥄1.5 کیلو گرم پیاز کوچک 1🥘 کیلوگرم گوشت گوساله چرخ شده 🔆1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ➕1 فنجان کوچک رب انار و🧂 نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه 🔆اول، پیاز ها رو پوست بگیرید و از وسط یک قاچ بزنید..نمک و فلفل رو به گوشت اضافه کنید و با دست اون رو ورز بدید‌ درون پیازها رو با گوشت پر کنید و در ظرف فر قرار بدید. حدود نیم لیتر آب جوش را با رب گوجه فرنگی مخلوط کنید و بر روی مواد بریزید. فر را در حدود ۲۰۰ درجه سانتیگراد پیش گرم کنید..سپس کاغذ روغنی و فویل رو رپی ظرف بکشید و برای حدود ۴۰ دقیقه در فر قرار بدید.. بعد از پخت اولیه رب انار رو با حدود یک لیوان آب مخلوط کنید و روی مواد بریزید، ظرف را مجدد بدون روکش در فر قرار بدید و تا زمانی که روی پیازها کاراملی رنگ بشه اون رو بپزید. این خوراک رو میتونید با نان سرو کنید 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 فوروارد کنین خانوما👌 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛