#خوراک_قارچ_و_کلم_با_سس_بالزامیک 🥘
▫️۵۰۰ گرم قارچ
▫️۵۰۰ گرم گلم کلم
▫️پیاز کوچک یک عدد
▫️۱ قاشق غذاخوری روغن
▫️۵۰ گرم کره
▫️۳ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
▫️۲ قاشق غذاخوری سس سویا⠀
▫️۳ حبه سیر، خرد شده ⠀⠀
▫️۱ قاشق چای خوری آویشن( تازه یا خشک)
▫️۱ قاشق چایخوری عسل
▫️فلفل به میزان لازم
🔸در ابتدا پیاز را بسیار ریز خرد کرده و با روغن تفت دهید. سپس کلم و قارچ ها و کره را اضافه کرده و خوب تفت دهید تا آب قارچ کشیده و طلایی رنگ شود. سرکه بالزامیک، سس سویا،عسل ، سیر، آویشن، فلفل رو با هم مخلوط کرده و آن را اضافه کرده و کمی تفت دهید. در انتها موقع سرو کمی جعفری تازه یا آویشن اضافه و نوش جان کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#ترشی_مخلوط
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگر_فود
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_شکلات_تلخ_و_آلبالو
ژله:
۲ بسته پودر ژله آلبالو
برای پودینگ:
۱ لیتر شیر
۱ لیوان شکر
نصف لیوان آرد
نصف لیوان نشاسته ذرت
نصف لیوان پودر کاکائو
۱۰۰ گرم خامه
۸۰ گرم شکلات تلخ
ژله رو حاضر کرده و توی لیوانهایی که به کمک یک قالب کاپ کیک یا هرطور دیگهای که خودتون میدونین کج نگه داشتین بریزن و بگذارین تو یخچال تا ببنده...
(روشی که خانم سرآشپز استفاده کرده ممکنه یکم خطرناک باشه چون لیوانها هر لحظه ممکنه لیز بخورن!من جای شما باشم اول روی قالب رو یه لایه سلفون میکشم بعد لیوانها رو میذارم، خلاصه که دقت کنین تااز فیکس بودن لیوانها مطمئن بشین)
پودینگ رو حاضر کنین، همه مواد رو بجز شکلات و خامه باهم مخلوط کرده وروی شعله متوسط به روش همیشه مرتب هم بزنین تا قوام بگیره، از روی گاز بردارین و شکلات رو اضافه کنین و هم بزنین، حل که شد خامه رو اضافه کنین و بذارین کنار تا سرد بشه...
(که پودینگ ها اگر رو باز در معرض هوا قرار بگیرن روشون زودی میبنده،پس سریع روش رو با یک لایه سلفون بسته به طوری که سلفون روی سطح پودینگ بچسبه وقتی سرد شد براحتی جدا میشه)
ژلهها رو دربیارین،نیمه دیگهاش رو باپودینگ خنک شده پر کنین و روش تزیین کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مربای_به
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#دوپیازه
.
سلام عزیزان جان .تو این وضعیت اقتصادی که به نوعی همه چی گرون شده و خیلی ها میدونم دیگه قدرت خرید خیلی چیزا رو ندارن غذاهای ساده و بی درد سر میتونه کمک به حال سفره هاشون باشه یکی از این غذاها دوپیازه است که هم راحته هم انرژی زا هم تقریبا کم خرج .و هم بهشتی من که عاشقشم .
میدونم همتون بلدید دو پیازه درست کنیدولی بازم دستور رو برای یه سری از دوستان گل میزارم
پیاز سه عدد متوسط
سیب زمینی چهار عددکمی بزرگ
زرد چوبه و فلفل و نمک کمی
من اول پیاز داغ میکنم بعد بهش زرد چوبه میزنم و فلفل کمی اب اضافه میکنم و سیب زمینی ها رو پوست میکنم و مکعبی خرد میکنم وداخل اب و پیاز و داغ میریزیم تا سیب زمینی ها پخته بشن بعدم با گوشت کوب میکوبم و با نون و سبزی و ترشی سروش میکنم مدل های مختلفی هست برای تهیه این غذا بعضی ها شوید میزنن بعضی ها رب میزنن بعضی ها تخم مرغ اب پز بهش اضافه میکنن ولی من ساده درست میکنم.
.. .
در ضمن این روزا که بازار سفر داغه یه غذای بین راهی لاکچری هم میتونه باشه هم سالمه هم اقتصادی هم اینکه خراب نمیشه و توی راه با نون و گوجه و خیار شور بزنید بر بدن کیف دنیا رو بکنید 😍👌
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قیمه_سیستانی_یا_دوغ_پای
f
یکی از غذاهای فراموش شده سیستان و بلوچستان هست. من توی هیچ کتاب یا حتی اینترنت اطلاعات خاصی ازش ندیدم.
طعمش خیلی با قیمه فرق نداشت، هرچند کسانی که امتحان ش کردن به نظرشون یه طعم خامه ای دلچسب داشت ( یعنی این غذا رو با کمی دلهره! برای مهمون درست کردم ) من از دوغ محلی و خیلی پرچرب استفاده کرده بودم.
اواسط کار وقتی دیدم آب (دوغ! ) غذا داره کم میشه حدود یه لیوان دوغ غلیظ تر ( از اونی که تو فیلم میریزم) بهش اضافه کردم.
با پرس و جوی بیشتر متوجه شدم میزان رب این غذا خیلی کمه! ولی من از همون میزان رب که تو قیمه میریزم استفاده کردم. و دفعه بعد که بپزم قطعا از رب کمتر و زردچوبه بیشتری استفاده میکنم.
بهتره برای این غذا از یه تیکه استخوان یا قلم هم استفاده کنید که من تو پشت صحنه انداختم تو قابلمه😁
مقدار کمی جوز هندی، عطر فوق العاده ای به قیمه میده
من از گردغوره، به جای لیموعمانی استفاده کردم.
سیستانی ها از ادویه آچارِ سیستانی که تركيبي از آرد گندم پخته شده پیاز و تخم گشنیز و زیره و زردچوبه و گوجه هست استفاده میکنن. همه این مواد رو با هم مخلوط میکنن خمیری میشه و خشکش میکنن
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃کربلا دلم دوباره بیقراره
🍃هوای دیدن تو داره
🌷 #صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
🌷 #التماس_دعا
♨️ 👈
🏴 @olama12 🚩
🏴 @Olama_ir 🚩
🏴 @zakerin0 🚩
🏴 @yaran0 🚩
🌸👉 @noheomadahi - Seyed javad zaker.mp3
8.3M
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک یخچالی _خوش طعم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میلک_شیر
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از ورزش سه | فوتبال برتر |✔️🇮🇷ایران varzesh3 استقلال| پرسپولیس خبر ورزشی اخبار ورزشی|سپاهان ورزش۳
مهشید دختر مظلومی که بخاطر هزینه دانشگاهش مجبور به کار در خونه تاجر بزرگ تهران میشه و بعد چند وقت عاشق امیرصدرا پسر کوچیکه خاندان تهرانی میشه، اما از بخت بدش پسر بزرگه با اینکه زن داره دلش و میبازه و مهشید و رو مجبور به ازدواج با خودش میکنه و دور از چشم بقیه به عقد خودش درمیاره تا اینکه...😱😱
https://eitaa.com/joinchat/302579743C8237e41e2b
#برترین_رمان_سال_از_نظر_مخاطبین♨️
#کافه_گلاسه
بستنی وانیلی
شیر
پودر نسکاقه گلد یا کافی میکس
اول بستنی رو به مقدار دلخواه مثلا سه اسکوپ ،در لیوان میزاریم بعد شیر رو بهش اضافه میکنیم تا لیوان پر بشه ،روی بستنی ها پودر کافی میکس یا نسکافه میریزید به اندازه ی دلخواه،موز هم که سلیقه ایه با میوه های دیگه هم میتونید تزیین کنید .
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کشک_کدو 🥒 😋
🔸 دوتا کدو و یه گوجه فرنگی متوسط برش خورد و سه حبه سیر و ۴ عدد گردو و یک مشت نعنای تازه که البته میشه از خشکش هم استفاده کرد،خورد شد.ابتدا کدوها رو در روغن زیتون فرابکر و یا روغن حیوانی سرخ کنید و کنار بگذارید،میزان روغن رو خودتون تعیین کنید ،من حدود چهار تا پنج قاشق روغن زیتون ریختم،سپس سیر و نعنا و گردو رو همزمان داخل روغن ریخته و کمی تفت بدین و سپس یه قاشق چایخوری زردچوبه و یه قاشق چایخوری زیره سیاه هم افزوده و تفت بدین،سپس کدو و گوجه رو اضافه کنید و نمک و کمی فلفل قرمز،حالا یک لیوان و نیم کشک نیمه غلیظ رو اضافه کنید و به محضی که دوتا قُل زد(بیشتر بجوشه ترش میشه) از روی شعله بردارید و با سبزی خوردن و نون خشک سرو کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
آموزش یه غذای خوشمزه دیگه مخصوص خانومای خونه دارمون
با زیر نویس فارسی
نوش جان 💗
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
🌸:
✅دنت شکلاتی 😋😍
✍ مواد لازم:
شکر سه چهارم لیوان
نشاسته ذرت یک چهارم لیوان
پودر کاکائو یک چهارم لیوان
شکلات شیری 100 گرم
شیر 4 لیوان
وانیل یک قاشق مربا خوری
🥣 طرز تهیه:
شکر و نشاسته و پودر کاکائو رو در ظرفی ریخته مخلوط میکنیم تا موقع اضافه کردن شیر ، نشاسته و کاکائو گلوله نشه
سپس شیر را آرام اضافه کرده و مدام هم میزنیم تا یکدست بشه
روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا ته نزنه
وقتی غلیظ شد (غلظت شبیه شیرعسلی) شکلات رو اضافه کرده بعد از حل شدن شکلات اون رو داخل ظرف دیگه ای منتقل کنید وانیل رو اضافه و هم بزنید روی سطح دنت رو با نایلون بپوشونید تا رویه نبندد (نایلون روی دنت باشد)
در یخچال گذاشته بعد از سه ساعت آماده س
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#شویدخشک 🥦
🔸شویدهارو از ساقه جدا کنید بشورید و آبکش کنید روی پارچه تمیز پهن کنید ولی روی هم تلمبار نکنید
بزاريد جلوبخارى تا خشك بشن شويدهاى خشك رو توى شیشه بريزيد ودر جای خنک بزارید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#دسر_كيك_بسكوييتى 🧁 😋
🔸یک بسته بیسکوئیت پتی بور رو کاملا پودر کرده با صد گرم کره آب شده خوب مخلوط کنید،داخل قالب کمربندی رو کاغذ روغنی بکشید و بسکوئیتهارو کف قالب بریزید و با ته لیوان خوب بهم منسجم و صاف بشه،بعد یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا استراحت کنه
مواد محلبی:یک پیمانه آرد سمبولیا و یک لیتر شیر و دویست گرم شکر و باهم مخلوط و روی اجاق با شعله کم قرار میدیم تا به جوش بیاد و غلظتش مثل فرنی بشه و بعد یک ق چ وانیل رو به محلبی اضافه و مخلوط میکنیم و زیر شعله رو خاموش میکنیم کمی که از دما افتاد محلبی رو داخل قالب کمربندی روی پایه ی بیسکوئیتها ریخته و چند بار قالب رو به سطح کوبیده تا هوا داخلش نمونه و بعد روی محلبی رو با کف قاشق یا لیسک صاف میکنیم و به مدت چهار ساعت در یخچال استراحت میدیم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛