eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
صبحتون قشنگ دوستان • اعتراف میکنم که من چندان علاقه ای به ترشی ندارم (حتما الان پیش خودتون میگید چقدر بی سلیقه😉) ولی پارسال تو یه مهمونی پیاز ترشی خوردم که باعث شد من چند روز بعد از مهمونی دست به کار بشم و پیاز ترشی درست کنم وقتی توی پستهای قبل کنار بعضی از غذاها اون ترشی رو می ذاشتم خیلی از دوستان در مورد رنگش میپرسیدن منم تصمیم گرفتم تو این پست نحوه درست کردن این دلبرهای خوشرنگ رو براتون توضیح بدم . یک کیلو پیاز بنفش ریز رو پوست کنده و شسته و کاملا خشک میکنیم(اصلا نباید آب داشته باشن چون باعث میشه ترشی کپک بزنه) و بعد پیازها رو به همراه دو سه حبه سیر و یک عدد چغندر( لبوی خام)خورد شده داخل شیشه ریخته و روی اونها مقدار کافی سرکه سفید و بسته به مقدار پیازها نمک میریزیم و در شیشه رو کاملا کیپ میکنیم و به مدت تقریبا یک ماه در یک مکان تاریک و خنک نگهداری میکنیم و بعد به یخچال منتقل میکنیم چون اگه بیرون یخچال باشه به مرور رنگش میپره پ.ن.میتونید به جای لبو (چغندر)از کلم بنفش استفاده کنید ولی به خوشرنگی چغندر نمیشه پ.ن2..بنا به سلیقه خودتون میتونید از ادویه ترشی مثل تخم گشنیز یا گلپر و سیاهدونه یا سبزیجات معطر و فلفل چیلی هم استفاده کنید ولی به نظر من بدون استفاده از اینها اصیل تره پ.ن3..به مرور زمان ممکنه رنگ پیاز ترشی کمی کدر بشه که میتونید توی شیشه ترشی بازهم چغندر یا کلم بنفش بریزید رنگش برمیگرده ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
3-4 سیب زمینی ، 1 قاشق غذاخوری کره ، روغن کمی ، 2 سیر ، 4 عدد تخم مرغ ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، نمک ، چدار یا پنیر موزارلا ، جعفری. . ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
😵😵 ماسه تا رفیق بودیم با هم که حسابی خرابکاری‌ های زیادی میکردیم و خیلی گناه های کبیره ای انجام دادیم و حداقل روزی یک بار ناموس مردم رو مورد اذیت قرار میدادیم یک شب من خودم تنها بودم و حسابی دلم میخواست که کسی رو اذیت کنم.رفتم سوار ماشین شدم و راه افتادم تو یه راه یه دختر چادری دیدم که داشت برای عزاداری امام حسین علیه السلام به مسجد می رفت رسیدم بهش به هزار زور و التماس تونستم سوار ماشینش کنم وقتی سوار ماشینش کردم بردمش........❌📛♨️😱 ادامه این داستان را در کانال زیر بخوانید👇👇 http://eitaa.com/joinchat/1859584013C1086636d4f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کنسرو# سلام دوستای گل 😍💐 همینطور که پیش میره کار تابستونی ادامه داره و الانم میریم سراغ کنسرو غوره یا حالا بعضیا غوره غوره میگن 😊خلاصه اینکه ما اسمش رو گذاشتیم کنسرو و دستورش رو براتون میزارم که بسیار عالی هست و تا یکسال هم ماندگاری خوبی هم داره کافیه جاش خنک باشه ؛ من هم فریزر شدش رو میزارم ، هم به این روش که بنظرم این روش بهتر جواب میده ، فریزر شدش رنگش تغییر میکنه ؛ فقط شما هم برای مصرف از این شیشه های کوچیک استفاده کنید ؛ که من برای سوپ و خوراک مرغ و خورشت و دلمه و غیره از غذا ها استفاده میکنم ؛ دستورتهیه اش همزمان بافیلم نوشته شده👆 ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گل شکلاتی برای تزیین کیک و دسر 🔝🎥 .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🧉 😋 ▫️پودر کاکائو ۲ق ▫️نشاسته ذرت ۳ق ▫️وانیل کمی ▫️شکر۱/۳پیمانه ▫️شیر۲/۵پیمانه 🔸اول پودر کاکائو ونشاسته ذرت رو باهم مخلوط کنید بعد بهش کمی شیر اضافه کنید وهم بزنید تا گلوله نشه بعد بقیه شیر رو بذارید رو حرارت ملایم تا کمی گرم شه بعد بهش این مخلوط رو که درست کردید اضافه کنید ب همراه شکر و وانیل ومدام هم بزنید تا ی مخلوط یک دست وکرمی بدست بیاد دسر شما آمادس ♦️ میتونید گرم سرو کنید هم‌سرد واینکه شکر هم بسته ب ذائقتون کم وزیاد کنید ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
طرز تهیه پست بعدی کانال👇 ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
** 🥞🥞 🥞تخم مرغ ۱عدد 🥞روغن مایع ۲قاشق غذاخوری 🥞شیر نصف لیوان 🥞شیره انگور یا هر شیره دیگه ای ۲.۵ قاشق غذاخوری(طبق ذائقه شخصی کم و زیاد کنید) 🥞 آرد ۳/۴ لیوان 🥞سویق ۱ قاشق غذاخوری 🥞بکینگ پودر نصف قاشق مرباخوری تخم مرغ و خوب بزنید از حالت لختگی که در اومد شیر و روغن مایع اضافه کنید هم بزنید سپس آرد و سویق و بیکینگ پودر الک شده رو اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا یکدست بشه موادمون سپس در آخر شیره انگور رو اضافه کنید و هم بزنید در ماهی تابه کوچیک داغ شده بدون روغن روی حرارت ملایم مقداری از مواد و بریزد روی مواد که حباب زد برگردونید طرف دیگه هم سرخ بشه (من قالب و چرب کردم گذاشتم تو ماهی تابه از موادم به اندازه ۲ قاشق ریختم داخل قالب و وقتی روی مواد حباب زد از قالب جدا کردم و برگردوندم ) ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝ 👉به کدبانوها فوروارد کن❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: باترمیلک(85 گرم شیر + 1 قاشق غذاخوری آب لیمو، مخلوط کنید وبزارید 10 دقیقه بمونه) این شد باترمیلک تخم مرغ 1 عدد 25 گرم شکر (میتونید کمتر بریزید) 85 گرم آرد همه کاره 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری نمک 20 گرم کره یا مارگارین به تعداد قالب تخم مرغ کمی پنیر تازه موزارلا وسوسیس(دلخواه) برای کنار نان از سس گوجه فرنگی و مایونز استفاده می کنید ... 😉 میتونید آخر کار کمی پودر آویشن بزنید. طرز تهیه : ابتدا باترمیلک را آماده کنید، بالا توضیح دادم وبزارید کنار 10 دقیقه بمونه. تخم مرغ وشکر را باهمزن دستی بزنیدتا مخلوط شده و بعد آرد و بیکینگ پودر ونمک را روی مایه الک کنید بهمراه باترمیلک وخوب هم بزنید تا گلوله های آرد باز شود ودر آخر کره آب شده بریزید ومخلوط کنید. قالب دلخواه را با کره خوب چرب کنید و1/2 از قالب را مایه کیک بریزید(زیاد نریزید) و داخل هر قالب یک تخم مرغ اضافه کنید بهمراه کمی (پنیر وسوسیس یا قارچ و..) دلخواه، وبزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت تقریبی 15 تا 20 دقیقه تا کیکها پخته شوند. 🍔🍟🍗🍜🥓🌮🥘 ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 📽 ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝ 👉به کدبانوها فوروارد کن❤️👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 📽 ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝ 👉به کدبانوها فوروارد کن❤️👩‍🍳
27.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝ 👉به کدبانوها فوروارد کن❤️👩‍🍳
واسه دو نفر🍗 یک عدد سینه مرغ یا ران مرغو با پیاز و زردچوبه و ادویه تفت بدید و بپزید.دو لیوان برنج و آبکش کنید و کنار بذارید.یک عدد تخم مرغ و با یک ق غ گلاب و زعفران نسبتا فراوان 🤣 و کمی پودر فلفل سیاه با چنگال خوب هم بزنید،اینجوری تخم مرغ بوی زحم نمیده.دو ق غ روغن مایه و یک و یک سوم لیوان ماست چکیده اضافه کنید و خوب هم بزنید بعد برنج آبکش و اضافه کنید.کف و دور تابه رو با روغن چرب کنی(روغن بیشتر از مواقع دم کردن برنج نیازه) نصف مواد و بریزید و با کف قاشق فشرده کنید مرغ ریش شده رو بریزید.اطراف تابه رو کمی از مرغ خالی بذارید وگرنه از وسط تهچینتون میشکنه و مواد بیرون میزنه.بعد نصف دیگه برنجو.با کف قاشق فشرده کنید تا مواد به خرد هم برن و باز نشه تهچین.شعله پخش کن بذارید و یک تا یک ساعت و رب زمان بدید تا طلایی بشه بعد برعکسش کنید تو تابه و اگه خواستید برش بزنید. ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
تخم مرغ:دوعدد شكر:يك پيمانه شير :سه چهارم پيمانه ارد:دوپيمانه سرپر وانيل:يك چهارم قاشق چاي خوري بكينگ پودر:يك قاشق مرباخوري روغن مايع:يك چهارم پيمانه شكر وتخم مرغ ووانيل رو با همزن پنج دقيقه بزنيد تا كشدار وحجيم بشه روغن مايع رو اضافه سي ثانيه هم بزنيد ارد وبكينگ رو مخلوط والك كنيد وبا شير به تناوب در سه مرحله اضافه وبا ليسك مخلوط كنيد در صورت تمايل ميتونيد يك قاشق مرياخوري زعفران دم كرده اضافه كنيد براي خوشرنگ شدن كيك دستگاه رو روشن تا گرم بشه از مايع داخل قالباي دستگاه كه كمي چرب كرديد بريزيد فقط پر نكنيد كه جاي پف داشته باشه درب دستگاه رو ببنديد شش تا هفت دقيقه بستگي به قدرت دستگاه داره كيك ميكري شما اماده هست دوستای خوبم اونایی که دستگاه میکر ندارن میتونن تو قالب تو فر درست کنن ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
😵😵 ماسه تا رفیق بودیم با هم که حسابی خرابکاری‌ های زیادی میکردیم و خیلی گناه های کبیره ای انجام دادیم و حداقل روزی یک بار ناموس مردم رو مورد اذیت قرار میدادیم یک شب من خودم تنها بودم و حسابی دلم میخواست که کسی رو اذیت کنم.رفتم سوار ماشین شدم و راه افتادم تو یه راه یه دختر چادری دیدم که داشت برای عزاداری امام حسین علیه السلام به مسجد می رفت رسیدم بهش به هزار زور و التماس تونستم سوار ماشینش کنم وقتی سوار ماشینش کردم بردمش........❌📛♨️😱 ادامه این داستان را در کانال زیر بخوانید👇👇 http://eitaa.com/joinchat/1859584013C1086636d4f
_سوپ ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
🍈 😋 🔸یک کیلو زیتون سبز بدون هسته رو خرد میکنم . نیم کیلو هویج رو بخار پز میکنم و رنده درشت میزنم .(این بار هویج رو کمتر ریختم ) یک بوته بزرگ سیر رو خیلی ریز خرد میکنم . یک یا دو قاشق رب گوجه فرنگی رو با یک لیوان سرکه رقیق کنید . (اندازه رب بستگی به غلظت اون داره ) 🔸مواد رو مخلوط کنید ، نمک و فلفل بزنید و سس رو روی اون بریزید بعد هم بزنید . سرکه رو کم کم اضافه کنید تا یه سس غلیظ بدست بیاد نباید سرکه خیلی زیاد باشه ♦️این ترشی رو توی یخچال نگه دارید و از سه روز بعد قابل استفاده است ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝