هدایت شده از طبیبانه
❌حضور #بدل_رهبری تایید شد😳😨
❌کسی که در دیدار آخر #رهبری آمد آیا #بدل بود؟!😳
🚨جهت دیدن این #کلیپ😑👇
https://eitaa.com/joinchat/1778647063C6583ffd0df
https://eitaa.com/joinchat/1778647063C6583ffd0df
کلیپ در کانال بالا #سنجاق شده است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنج لیوان شیر
دو قاشق غذاخوری آرد
دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
یک لیوان شکر
نصف قاشق چ وانیل
3 قاشق غذاخوری کاکائو
دو قاشق غذاخوری کره
.
.
هرکسی که بخواهد می تواند آن را با پودینگ وانیلی آماده درست کند. همه مواد به جز کره و وانیل و پودر کاکائو رو بزارید روی حرارت وقتی جوش آمد و غلیظ شد ، اجاق گاز را خاموش کرده و کره و وانیل را به پودینگ اضافه کرده و مدام با لیسک مخلوط می کنیم.
پودینگ رو دوقسمت کنید و یک قسمت را با پودر کاکائو مخلوط و تا گرم هم بزنید. لیوانهایتان را با تکیه دادن روی یک طبقه بزارید که کج باشند . ابتدا پودینگ سفید را بریزید داخل لیوان ها و بگذارید داخل یخچال بماند تا خنک شود.سپس پودینگ قهوه ای را اضافه کنید .نوش جان😘😋
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رول_سالاد_سیب_زمینی
سیب زمینی پخته شده 2عدددرشت
رنگ سیب زمینی هرچقدرزردتر باشه مرغوب تره ،برای جلوگیری ازترک خوردن سیب زمینی وواردشدن اب درون ان وحالت پودری پیدا کردن به دوروش عمل کنید اب درون قابلمه بریزید وقتی جوش امد وغل خوردسیب زمینی ها راداخل ان بیندازیدحرارت باعث سفت شدن سریع نشاسته وجلوگیری ازترک خوردن ان می شودو یا سیب زمینی راشسته وکمی چرب کرده وداخل اب بیندازیدوبپزید.
هویج پخته شده 1عدددرشت یک ظرف اب کنیدوقتی جوش امدیک قاشق نمک ویک قاشق سرکه درون ان بریزیدوهویج راحدود20دقیقه جوشانده تا نیم پز شود خیلی له نشه ،بااین روش هویج خوشرنگ وخوش طعمی خواهیدداشت
خیارشور150گرم (6عدد )بسیارریزشده ،اگرخیارشور ریزشده اب داشت درون ابکش ریخته تااب اضافی ان خارج شود
ژامبون،کالباس یامرغ پخته شده 120گرم بسیارریزخردشده
پنیرگودا4ورق
نان باگت فرانسوی 2عدد
فلفل سبزتند1عددخیلی ریزشده
سس مایونز5_4 ق غ پر
سس فرانسوی 2_1 ق غ پر
شویدوجعفری تازه ساطوری شده روی هم 30گرم
پودرپنیرپارمسان 3_2ق غ پر دلخواه
سیب زمینی ،هویج وخیارشور خیلی ریزخردشده رادرون ظرف ریخته ومخلوط کنید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای نون پنبه ای مغز دار😋
375 گرم (3 فنجان) آرد (همه منظوره)
150 میلی لیتر (0.6 فنجان) شیر گرم
80 گرم (0.4 فنجان) شکر
مخمر 7 گرم
1 تخم مرغ
1 قاشق چایخوری سرکه
40 میلی لیتر (0.18 فنجان) روغن
نمک
10 گرم کره ذوب شده
10 گرم پودر وانیل
10 گرم کاکائو
شکلات
50 میلی لیتر (0.2 فنجان) شیر گرم
1 تخم مرغ
همه مواد را مخلوط کرده و خمیر را ورز دهید. 50 گرم خمیر را جدا کرده و به آن کاکائو اضافه کنید. ورز دادن بگذارید به مدت 1 ساعت بلند شود. خمیر را به 9 قسمت تقسیم کنید ، در هر قسمت شکلات قرار داده و گلوله درست کنید.
هر توپ را با نوارهای خمیر قهوه ای تزئین کنید. گلوله ها را در قالب بریزید و روی شیر بریزید. بگذارید به مدت 1 ساعت بلند شود. با تخم مرغ بزنید و به مدت 30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت بپزید.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل دلمه ی برگ انگور👆🏻👆🏻👆🏻
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل دلمه ی برگ انگور👆🏻👆🏻👆🏻
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
هدایت شده از طبیبانه
❌حضور #بدل_رهبری تایید شد😳😨
❌کسی که در دیدار آخر #رهبری آمد آیا #بدل بود؟!😳
🚨جهت دیدن این #کلیپ😑👇
https://eitaa.com/joinchat/1778647063C6583ffd0df
https://eitaa.com/joinchat/1778647063C6583ffd0df
کلیپ در کانال بالا #سنجاق شده است
50.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک غذای خوشمزه لبنانی توسط خانم عظیمی🙏
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
👧#فرنى_شير_عسلى
فرنى يه صبحونه ى عالى براى بچه ها ميتونه باشه، اونم با شير عسلى
مواد لازم:
٥ ق غذاخورى سر پر نشاسته ى گندم
٣ ق غذاخورى سر پر شير عسلى
٢ ليوان شير
٢ ق غذاخورى گلاب
طرز تهيه:
اول از همه نشاسته رو با شير مخلوط كنيد، بعد شير عسلى رو اضافه كنيد و روى حرارت ملايم قرار بديد تو اين فاصله گلاب هم اضافه كنيد و هم بزنيد تا قوام بياد.
نيازى به شكر نيست، شير عسلى شيرينى كافى رو به فرنى ميده. اگر به شير عسلى دسترسى نداشتيد از شكر استفاده كنيد. شير عسلى رو از لوازم قنادى و سوپر ماركت ميتونيد تهيه كنيد ، من از مارك الفجر استفاده ميكنم.
براى تزيين هم ميتونيد از دارچين و خلال پسته و بادام استفاده كنيد.
فرنى بعد از اينكه خنك شدن كمى سفت ميشه، پس نذاريد رو حرارت زيادى سفت شه.كمى رقيق باشه و بعد شعله رو خاموش كنيد.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#توپک_های_خوشمزه
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#خوراک_پیازشکم_پر
🧅1.5 کیلو گرم پیاز کوچک- 1 کیلوگرم گوشت گوساله چرخ شده- 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی- 1 فنجان کوچک رب انار- و نمک و فلفل به مقدار لازم
🥣اول، پیاز ها رو پوست بگیرید و از وسط یک قاچ بزنید..نمک و فلفل رو به گوشت اضافه کنید و با دست اون رو ورز بدید
درون پیازها رو با گوشت پر کنید و در ظرف فر قرار بدید. حدود نیم لیتر آب جوش را با رب گوجه فرنگی مخلوط کنید و بر روی مواد بریزید. فر را در حدود ۲۰۰ درجه سانتیگراد پیش گرم کنید..سپس کاغذ روغنی و فویل رو رپی ظرف بکشید و برای حدود ۴۰ دقیقه در فر قرار بدید.. بعد از پخت اولیه رب انار رو با حدود یک لیوان آب مخلوط کنید و روی مواد بریزید، ظرف را مجدد بدون روکش در فر قرار بدید و تا زمانی که روی پیازها کاراملی رنگ بشه اون رو بپزید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسنک
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#شکلات_نارگیلی 🥥😋
▫️پودر نارگیل ۲ پیمانه
▫️شیر عسلی حدودا نصف قوطی ( ممکنه کمتر یا بیشتر لازم باشه)
▫️شکلات برای کاور ۲۰۰ گرم
▫️روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
🔸پودر نارگیل و شیرعسلی رو مخلوط میکنیم تا خمیر لطیفی به دست بیاد
داخل رینگ مستطیلی کیسه فریزر میزاریم و روش موادمون رو پهن میکنیم و پالت صاف میکنیم
داخل فریزر میزاریم تا سفت بشه به اندازه دلخواه برش زده
شکلات را ذوب و با روغن مایع مخلوط میکنیم و نارگیل ها رو کاور میکنیم
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
پاناکوتای راه راه
شیر ۳پیمانه
شکر ۱پیمانه
خامه ۱بسته
پودر ژلاتین ۳ق
وانیل ۱/۴ق چ
گلاب ۲ق
پودر کاکائو به مقدار لازم
پودر ژلاتین رو با آب سرد حل و روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری حسابی حل کردم تا مایع شفافی ایجاد بشه
شیر و شکر رو تو قابلمه میریزم و میزاریم تا به جوش بیاد
گلاب و وانیل رو اضافه میکنیم.ژلاتین رو که هم دما است با شیرمون به مواد اضافه میکنیم و میزاریم تا حسابی خنک بشه
خامه رو میزنیم تا باز بشه. نیازی نیست زیاد فرم بگیره
وقتی دمای خامه و دسر یکی شد خامه رو به مواد اضافه میکنیم. بهتره اول یک کم مواد رو توی خامه بریزید و وقتی رقیق شد باقی مواد رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگه هم دما نباشن خامه میبره!
و تو قالب مورد نظر میریزیم و میزاریم 12 ساعت تو یخچال بمونه.
برای قسمت قهوه ای همین کارهای بالا رو انجام بدید فقط بهش به مقدار دلخواه پودر کاکایو اضافه کنید و لایه لایه از هر رنگ داخل ظرفتون بریزید بزارید ببنده بعد لایه ی بعدی رو روش بریزید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#کباب_ماهی🦪 😋
۲ ق م کنجد
۱ ق م زیره
پودر فلفل قرمز
۶۸۰گرم فیله قزل آلا
۲ عدد لیمو
۲ ق غ روغن زیتون
۱ ق م نمک ترجیحا نمک دریا
۲ ق غ مرزنگوش
🔸روغن زیتون را در تابه داغ کنید. مرزنگوش و فلفل قرمز و کنجد و زیره را در ظرفی مخلوط نمایید و کنار بگذارید. گوشت ماهی را به پهنای یک سانتی خرد کنید. لیمو را حلقه حلقه کنید و به ترتیب در هر سیخ چوبی ماهی و حلقه های لیمو را به سیخ بکشید. نمک و ادویجات مخلوط شده را روی ماهی بپاشید. سپس در روغن زیتون حدود ۱۰ دقیقه دو طرف آن را سرخ نمایید. با سبزیجات سرو کنید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیده_گوشت
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
هدایت شده از
❌حضور #بدل_رهبری تایید شد😳😨
❌کسی که در دیدار آخر #رهبری آمد آیا #بدل بود؟!😳
🚨جهت دیدن این #کلیپ😑👇
https://eitaa.com/joinchat/1778647063C6583ffd0df
https://eitaa.com/joinchat/1778647063C6583ffd0df
کلیپ در کانال بالا #سنجاق شده است
✅ مارمالاد پرتقال🍊🍊
✍مواد لازم :
پرتقال فیله شده 400 گرم.
شکر 300 گرم.
رنده ی پوست پرتقال 1 قاشق مرباخوری.
ژلاتین 1 قاشق مرباخوری.
🥣طرز تهیه :
ابتدا پرتقال ها را شسته و پوست بکنید، سپس با چاقوی اره ای پوست سفيد رنگ رو جدا کرده و به اصطلاح فیله کنید، حالا فیله ها رو داخل قابلمه ی مناسبی ریخته و لابه لاش شکر بپاشید، درب ظرف را بسته و به مدت یک شب تا صبح داخل یخچال قرار دهید تا شکر آب بیندازد.
حالا محتویات داخل قابلمه رو داخل غذا ساز یا میکسر پوره میکنیم و بعد دوباره داخل قابلمه ریخته روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا بجوشد و قوام بیاید، در حین پخت مدام کف روی مارمالاد ها رو جدا کنید تا بد رنگ و کدر نشود.
ژلاتین را با مقدار کمی آب بن ماری کنین و به همراه رنده ی پوست پرتقال ،پنج دقیقه ی آخر پخت به مواد اضافه کنین. سپس حرارت رو خاموش کنین و اجازه بدین مارمالاد سرد شود، بعد داخل ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنین.
نکته : اگه پرتقال هاتون ترش هستن به اندازه ی وزن فیله های پرتقال شکر اضافه کنین، مال من شیرین بود کمتر زدم.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای گیاهی بدون گوشت و خیلی خوشمزه .
با کلم برگ خام که رنده ریز شده و مقداری آرد و ادویه کوفته ها تهیه و تو روغن سرخ میکنند . با روغن سیر و پیاز و زنجبیل و فلفل رو تفت میدن و بعدا سس سویا و کچاپ و سس فلفل و آب اضافه میکنند و کمی حرارت میدن تا غلطت بگیره و بعد کوفته ها رو داخلش کمی حرارت داده و هم میزنند . غذا آماده ست . .
این کوفته خیلی جذاب و لذیذه درست کنید . بجای آرد میتونید پوره سیب زمینی اضافه کنید و اگر سویا سس هم جز گلوتن فری ها باشه میتونه برای افراد مبتلا به #سلیاک قابل استفاده باشه . .
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#طرز_تهيه_لازانيا_گوشت
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#کوکی_خشک_پرتقالی
🍪۱لیوان روغن مایع- ۱٫۵پاکت وانیل شکری- ۱لیوان پودر شکر - ۳لیوان آرد- رنده پوست یک پرتقال- روی آن دو قاشق پودر شکر (من یک قاشق هم پودر نشاسته اونی که سفید رنگ ریختم )
🥣توی یک ظرف روغن ،وانیل،پودر شکر،پوست پرتقال رو میکس کنید.کم کم آرد بیفزایید ورز دهید .خمیر به دست نچسبد بیشتر از مقدار آرد داده شده آرد نریزید.اگر هنوز چسبنده بود کمی دست رو چرب کنید ورز دهید .در حالیکه دستتون رو چرب کردید از خمیر گلوله های کمی بزرگتر از گردو برداشته گرد کرده توی سینی کاغذدار چیده تو فر از پیش گرم شده روی ۱۷۰ درجه ۱۲تا ۱۵ دقیقه بپزید ولرم که شد یا پودر قند رو رویش الک کنین یا مانند من شیرینی رو تو پودر قند بغلتانید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پلو_کدو_قالبی
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل کیک یزدی 👆🏻👆🏻👆🏻
🇯🇴🇮🇳 ↯
.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_کیک_انار😍😍
🍍🍌🍑🍏🍈🍇🥭🍅🍎🍐🍑🥔🍆🍅
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛