#کوبیده_مرغ
موادلازم
سینه مرغ دوعدد
دنبه حدودصدگرم
پیازدرشت یک عدد
نمک.فلفل سیاه.زردچوبه بمقدارلازم
آردیک قاشق غ
#کوبیده_مرغ
ابتداسینه مرغ ودنبه راباهم چرخ کردم(یکبار)
سپس پیازرارنده کردم آبش راگرفتم وبه مرغ اضافه کردم بعدنمک فلفل زردچوبه وآردراهم اضافه کردم وخوب ورزدادم تاموادبه خوردهم برن بعدگذاشتم داخل یخچال یکی دوساعت بمونه بعدبه سیخ کشیدم وروی ذعال کباب کردم
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
5.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فست_فود_خوشمزه
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دورچین_بشقاب_گل_پیاز
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشی_کلم_قرمز
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
هدایت شده از ذاکرین
🛑 #خانما 👩⚕👩🌾👩🍳👩🎓🧕 بفرمایید کلی راهکار برای داشتن بارداری موفق 👇👇👇👇
⚠️ رفع #کمخونی در بارداری💯
⚠️ تشخیص جنسیت جنین با # رژیم_غذایی🥗🍵
⚠️ #غذاهای_ممنوعه در دوران بارداری 🍷🍺🎂🚫📛
⚠️بهترین راه پیشگیری از #چاقی در دوران بارداری 👗
⚠️#نشانه_های_اولیه بارداری 🤰
⚠️ تغذیه مناسب #پسر_دار_و_دختر_دار_شدن 🤱👨👩👧👧
http://eitaa.com/joinchat/3100901390C83304f162c
http://eitaa.com/joinchat/3100901390C83304f162c
❤️ اگه #باردارید 🤰 بزنید رو # لینک_کانال تا جواب همه سوالای دوران بارداری رو بگیرید🏃♀🏃♀🏃♀👆👆👆
#کوکو_استار
🍰شیر ، پودر کرم شانتی و پودر نارگیل را داخل کاسه ای بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا سفت شود. با کمک قاشق از مواد اندازه گردو بردارید و مثل فیلم شکل بدید. 1 ساعت در یخچال استراحت بدید شکلات آب شده به روش بنماری را به دمای محیط برسانید
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شوید_پلو_با_تن_ماهی
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوراک_گل_کلم
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
#کوکو_سویا
🧆سویای خیس و آبکش شده را با سیب زمینی و پیاز و سیر رنده زده و ابش رو کاملا گرفته و به سویا اضافه کنید بعد ادویه ها،جعفری،آردو تخم مرغ ها را اضافه و داخل غذاساز بریزید یا چرخ کنید تا پوره بشه.روغن را داخل تابه میریزیم و داغ میکنیم از مایه کوکو به هر شکلی که دلتون خواست بردارید و در روغن سرخ کنید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
نگهداری طولانی مدت
سیر داغ🌺
سیر یک کیلوروغن جامد دو قاشق
نمک یک قاشق ابتدا سیرها را پوست گرفته، قسمت سفت ته آنها را جدا کنید . داخل غذاساز یا چرخ گوشت بریزید تا ریز ریز بشن.
سپس روی یک دستمال نخی پهن کنید تا آب آنها گرفته شده و کاملا خشک شوند.(من یک شب تاصبح گذاشتم میتونید کمتر بذارید بمونه ولی نباید آب داشته باشه و کاملا خشک بشه وگرنه چسبنده میشه)
ماهیتابه با دیواره بلند یاقابلمه را روی حرارت قرار دهید. تا روغن داغ شود و وقتی از داغ شدن روغن مطمئن شدید نصف قاشق چایخوری زردچوبه به آن اضافه کنید تا سیر داغ شما رنگ طلایی پیدا کند.(زردچوبه اختیاری هست)
سیرها و نمک را در روغن ریخته، حرارت را کمی زیاد کنید و هر چند ثانیه یکبار هم بزنید.
(میتونید دو نوبت جداگانه سرخ کنید و یا اینکه یکباره بریزید)
سیرها از اطراف به سمت مرکز در حال سرخ شدن هستند پس مرتب هم بزنید و آنها را جابجا کنید تا به صورت یکنواخت سرخ شوند. حرارت رو ملایم کنید.
سیرها در ابتدا چسبنده هستند ولی هر چه سرخ شوند سبک شده و از چسبندگی آنها کم میشود.
حرارت ملایم باشد و مدام هم بزنید. وقتی رنگ سیرها طلایی شد، ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و سیرها را سریع روی دستمال آشپزخانه یا دستمال نخی تمیز پهن کنید تا خنک شوند و روغن آنها کاملا گرفته شود.
روغن سیرها باید کاملا گرفته شود به صورتی که اگر آن را در دست گرفتید، دست چرب نشود و کاملا ترد باشد.
سیر داغ را پس از آماده شدن در ظرف شیشهای در دار ریخته، درب آن را محکم ببندید و داخل کابینت به مدت دوسال و حتی بیشتر نگهداری کنید.
🌺 @khano_mane 🌺
🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿
#بلدرچین_مخصوص 🍗 😋
🔸دو تا پیاز رو خلالی درشت خورد کنید دو تا سه حبه سیر را له کنید یه لیمو ترش رو نصف کنید آب آنرا به همراه دو قاشق غذاخوری روغن زیتون و ادویه ونمک و زعفران مخلوط کنید بلدرچین هارو داخل مواد بزارید و درظرف را ببندید و چند ساعت بزارید یخچال مرینت بشه بعد هم با کمی کره و یا روغن مایع داخل تابه بزارید حرارت کم و در تابه رو ببندید تا کمی اب بندازن و یه طرف که سرخ شد طرف دیگه رو هم همینطور و بعد هم با یه شوید پلو زعفرانی نوش جان کنید
پخت بلدرچین کمه مخصوصا اگر تایم مرینت زیاد باشه
میتونید تو فویل با مواد مرینت بپیچین و بزارید فر تا پخته بشه
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛