#ماکارونی_صدفی 🍝 😋
🔸اولین قدم آماده کردن مرغمونه البته میتونین این غذا رو با گوشت هم درستش کنین . پیازمونو مکعبی خرد میکنیم و داخل روغن تفتش میدیم مرغمونو مکعبی خرد میکنیم بهش اضافه میکنیم. فلفل دلمه ای و ادویه کاری و گشنیز و زیره و پاپریکا و نمک و فلفل و عصاره مگی گوشت و دو قاشق رب گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم و سه قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی اضافه کردم و تفت دادم و از روی حرارت برش داشتم ریختمش داخل یه بشقاب و داخل همون ظرفی که باهاش مرغو تفت دادم ، دو قاشق سس گوجه ریختم و سه قاشق خامه اضافه کردم. و روی حرارت گذاشتم.ماکارونی صدفیا رو به همون روشی که روی بسته ش نوشته اماده و ابکش کردم و بهش اضافه کردم ، بعد داخل یه ظرف پیرکس مخلوط مرغ و ماکارونی و یک مشت پنیر موزارلا اضافه کردم گذاشتمش داخل فر و فقط حرارت بالا رو روشن کردم وقتی روش طلایی شد از فر در آوردم و داخل ظرف سرو ریختم
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#سوپ_دال_عدس 🍜 😋
▫️دال عدس :1 پیمانه
▫️برنج :½ پیمانه
▫️سیب زمینی :1 عدد
▫️کره :1 قاشق چای خوری
▫️پیاز خرد شده:1 عدد
▫️سیر خرد شده :1 حبه
▫️رب :4 قاشق چای خوری
▫️آبلیمو :2 قاشق چای خوری
🔸برای پخت این سوپ باید دال عدس را حداقل یک ساعت خیس دهید .سپس پیاز و سیر خرد شده را در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند،بعد دال عدس را با مقداری نمک و فلفل به پیاز و سیر اضافه کنید.
در مرحله بعد سیب زمینی را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید و با رب گوجه فرنگی ، برنج نیم دانه شسته شده و 4 لیوان آب و یا عصاره مرغ مخلوط شده با آب جوش به قابلمه سوپ اضافه کنید و هر چند دقیقه آن را هم بزنید تا ته نگیرد.
وقتی سوپ جا افتاد آب لیمو و کره را به آن اضافه کنید.اگر آب سوپ کم بود می توانید در هنگام پخت به آن مقداری آب جوش اضافه کنید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#کیک_قهوه 🥮 😋
تخممرغ ۴عدد
شکر یک پیمانه
شیر یک پیمانه
روغن مایع یک پیمانه
قهوهفوری(نسکافه) یک قاشق سوپخوری
آرد دو و نیم پیمانه
بیکینگ پودر دو و نیم قاشق چایخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
🔸فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه گرم کنید.
آرد و بیکینگ پودر رو باهم الک کرده.
تخممرغ و شکر و وانیل رو هم میزنیم تا کرم رنگ بشن،قهوه فوری رو داخل شیر ولرم حل میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم،روغن مایع رو هم اضافه کرده و هم میزنیم به مواد اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم،قالب میان تهی رو با کره چرب و آرد پاشی میکنیم(از قالب ساده قطر ۲۵هم میشه استفاده کرد)مواد رو در قالب ریخته و به مدت ۴۵الی ۵۵دقیقه در فر قرار میدیم.پخت کیک رو با سیخ چوبی میتونین تست کنین
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
هدایت شده از طبیبانه
روضه های طوفانی فاطمیه در کانال رسمی ذاکرین
🌺 گلچین سخنرانیهای اخلاقی عرفانی
🌺 مولودی های دهه کرامت عید غدیر
🌺 نوحه ها وسخنرانیهای محرم صفر
🌺 متن و سبک اشعار و روضه ها
🎧 ارضی 🎧کریمی
🎧 حدادیان 🎧 میر داماد
🎧 نریمانی 🎧 مطیعی
🎧 علیمی 🎧طاهری
🎧 بنی فاطمه 🎧 سیب سرخی
#شور طوفانی 👌👌
http://eitaa.com/joinchat/1425145856C34217a20aa
🔹عضویت در کانال ذاکرین☝️
هدایت شده از طبیبانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه دلت برای خنده های حاج قاسم تنگ شده بیا تو این کانال🔰🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/597426210Cb150e92607
#خوراک_ماهی_و_سیب_زمینی 🦪 😋
▫️۴، ۵ تکه ماهی سالمون
▫️۷، ۸ عدد سیب زمینی متوسط
🔸برای سس
▫️۷، ۸ شاخه جعفری
▫️۱ حبه سیر(اگر کوچک بود ۲ حبه)
▫️نصف لیوان روغن زیتون
▫️۱ قاشق چایخوری پر نمک
▫️فلفل سیاه
▫️۱ عدد لیمو ترش
🔸ابتدا سیب زمینیها را خوب بشورید، آنها را با پوست داخل قابلمه بگذارید و با آب پر کنید تا جایی که تمام سیب زمینیها داخل آب باشند. تقریبا ۱۰ دقیقه بگذارید بپزند(سیب زمینیها باید نیم پز شوند).
روی ظرف را کمی روغن بمالید و تکههای ماهی را وسط آن قرار دهید. سیب زمینی ها را هم مانند تصویر برش دهید و کنار ماهیها بچینید.
درست کردن سس : جعفریها را ریز خرد کنید، سیر رنده شده، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید. آبِ نصف لیمو را هم روی آنها بریزید و هم بزنید. حالا سس را روی سیب زمینیها و ماهیها بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه(تا وقتی روی آنها سرخ شود) بپزید. این غذا را به صورت گرم و در کنار سالاد سبزیجات سرو کنید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#شیرین_پلو 🍛 😋
🔸برای سه پیمانه برنج پنج تا شش عدد هویج رو خلال کنید.درظرفی مقداری کره بریزید و خلال هویجها رو بهش اضافه کنید و واسه چنددقیقه تفت بدید.سپس سه قاشق غذاخوری زعفران دمکرده و کمی آب و کمی شکر بهش اضافه کنید.درظرفتون رو ببندید و بزارید تا هویجها نرمبشن.خلال نارنج شیرین شده هم باید بریزید که من از مربای خلال نارنج استفاده کردم.حالا خلال بادامو خلال پسته رو بعدازکمی تفت به همراه خلال نارنج به هویجها اضافه کنید و مخلوط کنید.من کمی از موادمو با برنجمخلوط کردمو بقیه رو هم روش ریختم
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#میگو_پلو 🍛 😋
▫️میگو ۱۵۰گرم
▫️پیاز یک عدد بزرگ
▫️سیب زمینی یک عدد بزرگ
▫️برنج ۱/۵پیمانه
▫️کشمش ۱۰۰گرم
▫️نمک فلفل سیاه فلفل قرمز پودر سیر زعفران به میزان دلخواه
🔸میگو ها رو با نمک فلفل پودر سیر و زعفران مزه دار میکنیم نیم ساعت میذاریم تو یخچال بمونه.پیازهارو نگینی خرد میکنیم سرخ که شد میگوهارو اضافه میکنیم (من دوباره کمی پودر زعفران اضافه کردم)و تفت میدیم.
سیب زمینی رو مکعبی خرد میکنیم و سرخ میکنیم و کشمش رو هم در حد نرم شدن تفت میدیم برنج آبکش میکنیم و دم میذاریم و سپس در ظرف سرو میکشیم
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#قرابیه_ارده 🍪 😋
▫️ارده. 200 گرم
▫️روغن مایع 80 گرم
▫️پودر قند 150 گرم
▫️پودر هل یا وانیل 1/2 قاشق چایخوری
▫️آرد حدودا 360 گرم
🔸فر را با دمای 180 از 15 دقیقه قبل گرم کنید کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته کنار بزارید. ارده و پودر قند و روغن مایع و پودر هل را با هم مخلوط کرده ارد را کم کم اضافه کنید و با دست مخلوط کنید. تا حدی ارد بزنید که خمیر جمع بشه ممکنه زیاد بیاد بستگی به جنس اردها داره ارد اضافه نزنید. در اخر خمیر منسجم و نرمی به دست میاد از خمیر گلوله هایی اندازه گردو یا 20 گرم جدا کنید در دست گرد کرده با کمی فاصله داخل سینی بچینید به مدت 15 دقیقه تا زمانی که زیر شیرینی طلایی بشه میتونید بعد از خنک شدن کامل روی قرابیه ها پودر قند بپاشید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#پاناکوتا_با_طعم_قهوه 🍮 😋
▫️300 میلی لیتر خامه فرم گرفته
▫️100 گرم ماست یا شیر
▫️40 میلی لیتر اسپرسو
▫️4 گرم ژلاتین
▫️50 گرم پودر قند
🔸خامه روخوب بزنید ، ماست رو بهش اضافه کنید و به آرامی هم بزنید بعد شکر و اسپرسو و ژلاتین بنماری شده و پودر قند رو اضافه کنید بعد موادو خوب با هم مخلوط کنید و بریزینش توی قالب و بزارین توی یخچال تا خودشو بگیره موقع سرو ، روش پودر کاکائو بپاشید و نوش جان کنید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#سیب_زمینی_پنیری_کرانچی 🥓 😋
▫️سیب زمینی آب پز رنده ریز شده ۳۰۰گرم
▫️پنیر چدار یا پنیر پیتزا رنده شده ۵۰گرم
▫️نشاسته ذرت(الزامی غیر قابل حذف) ۵۰گرم
▫️جعفری ساطوری ۲تا۳ق غ
▫️نمک و فلفل و (پودر سیر و پودر پیاز من زدم هر دو رو ولی دلخواهه)
🔸همه رو با هم مخلوط و خمیر رو مطابق تصویر عکس بعدی باز کنید بین دو نایلون و برش زده در روغن داغ سرخ کنید
♦️سیب زمینی حتما خنک باشه بعد رنده کنید .و دو طرف سیب زمینی ها تو روغن سرخ بشه
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#کوکوی_مرغ 🍘 😋
▫️سینه مرغ پخته شده 1 عدد
▫️هویج حلقه شده
▫️سیب زمینی حلقه شده کوچک 3 عدد
▫️فلفل دلمه خام نگینی یا خلالی
▫️نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران بمقدار نیاز
▫️تخم مرغ 5 عدد
▫️پنیر پیتزا 100 گرم
🔸مرغ پخته شده را بصورت خلالی بزرگ خرد کنید. سیبزمینی حلقهای را در روغن تفت داده تا کمی از خامی بیرون بیاد و روغن جدا کنید. سپس هویج را کمی توی روغن سرخ کنید که اینم مقداری از خامیش کاسته بشه به ترتیب مرغ خلالی سیبزمینی هویج و فلفل دلمهای را درون کاسهای ریخته بهش تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه و کمی هم زعفران بهش بزنید. همه مواد را به آرامی مخلوط کرده توی تابه که قبلش کمی چرب شده مواد را داخلش بریزید و خوب صاف و یکدست کنید
فر را با دمای 175 درجه بمدت 30 دقیقه کوکو را بگذارید تا پخته و سرخ شود
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#بیسکوییت_زنجبیلی 🍪 😋
▫️کره ۱۱۰ گرم یا ۱/۲ پیمانه
▫️تخم مرغ ۱ عدد
▫️ارد ۲ و۱/۲ پیمانه
▫️شکر قهوه ای ۷۵ گرم یا ۱/۳ پیمانه
▫️شیره خرما ۱۰۰ گرم یا ۱/۳ پیمانه
▫️دارچین و زنجفیل از هرکدام ۱ ق چ سر پر
▫️جوز هندی ۱/۲ ق چ
▫️بکینگ پودر ۱ ق چ
▫️نمک ۱/۲ ق چ
🔸ارد +دارچین +زنجفیل +رنده جوز هندی + نمک + بکینگ پودر و با هم مخلوط کنید و کنار بزارید.
کره هم دمای محیط و تخم مرغ و شکر و شیره و با هم مخلوط کنید تا کرمی شوند.
حالا مواد آردی و به مخلوط کره اضافه و هم بزنید تا خمیر شکل بگیرد. خمیر و داخل کیسه بزارید فریز به مدت ۱ ساعت استراحت کنه.
بعد از فریزر خارج کنید خمیر و با وردنه پهن کنید و کارت بزنید داخل قالب بچینید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بپزید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#ادویه_پلویی 🥜 😋
▫️برگ گل محمدی سه ق.غ
▫️پودر دارچین دو ق.غ
▫️پودر زیره سبز یک ق.غ
▫️پودر تخم گشنیز یک دوم ق.غ
▫️پودر زنجبیل یک دوم ق.چ
▫️جوز هندی رنده شده یک چهارم ق.چ
▫️دانه هل ۶ عدد
▫️دانه میخک دو عدد
🔸بعد از اندازه گیری همه ادویه ها آن ها را در آسیاب ریخته و پالس بزنید تا کاملا پودر شوند سپس پودر به دست آمده را از صافی ریزی رد کنید تا یکدست شود و پوسته های اضافی از آن جدا شود. پودر به دست آمده را در شیشه تمیز و کاملا خشکی ریخته و در کابینتی دور از گرما و رطوبت نگه داری کنید.
.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#کوکی_مربایی 🍪 😋
▫️250 گرم آرد
▫️200 گرم شکر
▫️150 گرم کره (در دمای محیط, اما آب نشود)
▫️2 عدد زرده تخم مرغ
▫️1 ق چ وانیل
▫️200 گرم مربای توت فرنگی یا مارمالاد
🔸کره, آرد وشکر را مخلوط کنید. خمیر به دست آمده لطیف نیست و حالت تکه تکه یا ماسه ای دارد.
زرده های تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و همه ی مواد را با هم مخلوط کنید.
30 دقیقه به خمیر استراحت بدهید. سپس خمیر را ورز دهید تا حالت کش دار پیدا کند.
خمیر را با وردنه پهن کرده و با کاتر به شکل دلخواه ببرید. کوکی کاتر زده نباید نازک باشد. قسمت وسط کوکی را کمی گود کنید. وقتی همه ی کوکی ها برش داده شدند, آنها را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید, قرار داده و 15 دقیقه با دمای 170 درجه بپزید. در این مرحله لازم نیست کوکی ها خیلی برشته شوند.
کوکی ها را از فر خارج کرده و وقتی خنک شدند داخل کوکی ها را با مربا یا مارمالاد پر کنید.
سپس برای 5 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.
کوکی ها را پس از خنک شدن, در ظرفی که درش کیپ شود, در یخچال نگهداری کنید.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات گسترده شهید پلارک
روضه های طوفانی فاطمیه👌
🎧 ارضی 🎧کریمی
🎧 نریمانی 🎧 مطیعی
🎧 علیمی 🎧طاهری
🎧 بنی فاطمه 🎧 سیب سرخی
#شورطوفانی
http://eitaa.com/joinchat/1425145856C34217a20aa
🔹عضویت در کانال ذاکرین☝️
#دسر_عربی 🍨 😋
▫️پودر کرم کارامل یک بسته
▫️شیر 2 لیوان
▫️بیسکویت پتی بور یک بسته
▫️خامه صبحانه یک بسته
▫️نسکافه یک ق م
▫️پودر ژلاتین 2 ق م
🔸خب اول پودر کرم کارامل رو توی شیر میریزیم و میذاریم روی حرارت تا حل بشه بعد ژلاتین رو توی چهار تا قاشق اب به روش بن ماری حل کرده و به کرم کارامل اضافه میکنیم حالا مواد رو توی مخلوط کن میریزیم و همینطور که داغه بیسکوییت ها رو توش خرد میکنیم .من از پتی بور شکلاتی استفاده کردم.وقتی که بیسکوییت ها کاملا مخلوط شد خامه و نسکافه رو اضافه میکنیم و یک پالس دیگه میزنیم تا مواد کاملا یکدست بشن.دسر رو توی قالب میریزیم و دو سه ساعت زمان میدیم تا خوب ببنده.
بعد از اینکه کاملا خودشو گرفت از قالب در میاریم و تزیینشون میکنیم.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#ترفند_آشپزی
#غذای_شور
اگر یک قاشق سرکه و یک قاشق شکر به غذایی که شور شده اضافه کنید فورا شوری آن گرفته می شود
همچنین اضافه کردن سیب زمینی خام نیز در این مورد مناسب می باشد
🌺 @khano_mane 🌺
🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿
#کوکی_شکلاتی_نرم 🍪😋
▫️آرد 70 گرم
▫️بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
▫️تخم مرغ 1 عدد
▫️کره 50 گرم
▫️شكلات تلخ 70 گرم
▫️شکر نصف پیمانه (میتونین كمترش كنين)
▫️نمک نوک قاشق چایخوری
▫️وانیل نوک قاشق چایخوری
🔸كره و شكلات رو با هم به روش بنماری آب میکنیم. تخم مرغ و شكر رو با همزن دستی میزنیم تا از لختگی دربياد، وانيل، نمک و بیکینگ پودر رو اضافه میکنیم، بعد شكلات و كره رو اضافه کرده و خوب با قاشق هم میزنیم تا ترکیب يكدست بشه.
🔸حالا آرد الک شده رو آروم آروم اضافه كرده و هم میزنیم. موادمون نه خيلی شل باشه نه خيلی سفت.
كف سينی رو کاغذ روغنی پهن کرده و خمیر رو به اندازه های یه گردو برداشته و با فاصله میچینیم و حدود 12 دقیقه توی فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار میدیم
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
4_5776077907508071050.mp3
10.17M
#آوای_مادرانه
قسمت ششم
با حال خوب گوش کنید.
روایت آوای مادرانه ادامه دارد ...
4_5773965251749873629.mp3
11.64M
#آوای_مادرانه
قسمت آخر
با حال خوب گوش کنید.
رادیو آوای مادرانه با روایت های جدید ادامه خواهد داشت ...
هدایت شده از ذاکرین
دختر داری و هر روز موهاش #شلخته_اس 😢
جاریم هر سری میدید مسخرم میکرد میگف حیف خدا به من دختر نداد مگرنه هر روز موهاش یه مدل میبستم 😐
منم که اهل این #قری_بازیا نبودم تا اینکه دوستم گف برو تو این کانال ببین چه خبره 😍
.http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
حالا هر سری موهاش یه مدل میبندم و جاریم حسرت به دل مونده میگه کاش خدا به منم دخمل بده😁
#ترافل_شکلاتی 🍫🍬
▫️خرما بدون هسته 2 پیمانه
▫️آرد بادام سه چهارم پیمانه
▫️پودر کاکائو یک چهارم پیمانه+ میزان دلخواه برای پوشش
▫️قهوه خنک شده یک سوم پیمانه
▫️پودر هل یک هشتم قاشق چایخوری
🔸خرما رو توی غذاساز یا مخلوط کن ریخته و یکم میکس میکنیم، قهوه رو کم کم اضافه کرده و میکس میکنیم. آرد بادام، پودر کاکائو و هل رو اضافه کرده و باز مخلوط میکنیم تا ترکیب کاملا یکدست بشه.
کف دستتون رو یکم چرب کنین و مواد رو به اندازه و شکل دلخواهتون دربیارید و توی پودر کاکائو بزنید تا همه جاشو بپوشونه. میتونید توی یه ظرف دربسته تو یخچال بذارید تا سرد بشه یا همینجوری میل کنید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛