#برساق 🍞 😋
آرد بربری 4 کیلو
ماست محلی 4 لیوان
روغن حیوانی نصف لیوان
روغن مایع 1 لیوان
شکر 2 و نیم لیوان
تخم مرغ 1 عدد
نمک 1 ق چ خوری
مایه خمیر 1 ق غ خوری
آب ولرم تقریبا 3 لیوان
🔸مقدار رو این بار چند برابر کردم اما تخم مرغ و مایه خمیر رو بیشتر نکردم چون نخواستن زیاد تو روغن پف کنه. مایه خمیر و یه قاشق شکر و نصف پیمانه آب ولرم رو گذاشتم پنج دقیقه با در بسته تا پف کنه آرد رو الک کردم تخم مرغ رو زدم تا از لختگی در بیاد شکر رو با آب ولرم حل کردم بعد به مواد اضافه کردم کل مواد بالا رو اضافه کردم ولی روغن حیوانی رو کم کم حین ورز دادن اضافه کردم خمیر رو مامان ورز داد. یه ساعت گذاشتیم با در بسته تا پف کنه. بعد مامان جان خمیر رو برداشت و با انگشت پهن کرد البته با آبکشی که زیر خمیر گذاشتیم خمیر رو طرح دار کردیم منم مسوول سرخ شدن بودم حواستون باشه تند تند پشت و رو کنین تا یه ورش نسوزه. بعد پخت برساق رو تو نایلون بزارین داخل یخچال. بافتشم شکر خدا مث هر بار عالی شد
@fast_food
#تاکوی_مرغ_و_میگو🌮 😋
🔸ابتدا فیله مرغ را نواری خرد میکنیم. با نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن و روغن زیتون مزه دار میکنیم. درماهیتابه یک پیاز را خرد کرده و تفت میدهیم بعد مرغ را در تابه ریخته و تفت میدهیم قارچ را به مرغ اضافه میکنیم و تفت میدهیم با حرارت بالا تا قارچ آب نیندازد. بعد فلفل دلمه ای و ذرت را اضافه میکنیم و نمک و فلفل و در انتها یک قاشق سس کچاپ اضافه میکنیم
میگو🍤
میگو را با نمک و فلفل و روغن زیتون مزهدار میکنیم و بعد میگو را در آرد میزنیم بعد در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری میغلتانیم. در روغن فراوان سرخ میکنیم
برای سرو تاکو🌮
ابتدا گوجه و خیار و پیاز را خرد میکنیم و با کمی آبلیمو و نمک مزه دار میکنیم. یک لایه از این مواد را در نان ترتیلا میریزیم و بعد کاهو میریزیم و بعد از مواد مرغ و میگو روی آن میچینیم
@fast_food
#پودینگ_شکلاتی_فندوقی🌰🍫😋
▫️شیر:سه لیوان
▫️شکر:نصف لیوان
▫️نشاسته ذرت:سه قاشق غذاخوری
▫️نسکافه:دو قاشق غذاخوری
▫️پودر کاکائو:سه قاشق غذاخوری(می تونین طبق ذائقه شکلات تلخ یا شیری هم استفاده کنین)
▫️کره:۲۵گرم
▫️آب جوش:سه قاشق غذاخوری
▫️فندق در صورت تمایل
🔸نسکافه رو با آب جوش حل کنید،شیر سرد،نشاسته،پودر کاکائو و شکر رو باهم مخلوط کنیدبهش نسکافه رو هم اضافه کنید و بزارید رو حرارات و مدام هم بزنید تا پودینگ به غلظت فرنی برسه بهش کره رو اضافه کنید بعد خاموش کنید.من تواین مرحله به پودینگ نصف استکان فندوق خرد شده و سه عدد شکلات شیری اضافه کردم.داخل ظرفهای تک نفره کشیدم و بعداز سرد شدن کامل و موقع سرو روی دسرموباپودر کاکائو و فندوق بو داده تزیین کردم
@fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنکیک_ابری 🥞 😋
▫️۱ عدد تخم مرغ
▫️۲ قاشق غذا خوری شکر
▫️۱ لیوان شیر
▫️۱ پاکت وانیل(۵ گرم یا کمی وانیل ایرانی )
▫️نصف پاکت بکینگ پودر(۵ گرم )
▫️۱.۵ لیوان ارد
▫️۱ قاشق غذا خوری کاکائو
🔸تخم مرغ و شکر را هم بزنید.
شیر ،وانیل و بکینگ پودر را اضافه کرده و دوباره هم بزنید. آرد را هم اضافه کرده و هم بزنید.
یک استکان از خمیر را کنار بذارید و بقیه رو در ماهیتابه بریزید و پخش کنید. خمیری که جدا کردید رو با کاکائو مخلوط کنید و درست وسط خمیر داخل ماهیتابه بریزید و مثل فیلم به کمک کارد فرم بدید و سپس در ماهیتابه را ببندید. ور حرارت کم بپزید. وقتی حباب زد پشت و رو کنید تا طرف دیگه هم بپزد و طلایی بشه
@fast_food
#خوراک_دل_مرغ 🌯 😋
▫️دل مرغ ۷۰۰ گرم پاک کنین و بشورین
▫️پیاز درشت یک عدد
▫️سیب زمینی متوسط یک عدد
▫️رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری
▫️زردچوبه فلفل نمک ادویه کاری به مقدار لازم
🔸اول سیب زمینی ها رو نگینی ریز خورد کرده و سرخ کنین.
بعد پیاز رو خلالی نازک برش بدین و تفت بدین. عسلی که شد دل و ادویه ها رو اضافه کنین. با هم تفت بدین و نیم استکان آب اضافه کنین بعد از بجوش اومدن درب تابه رو ببندین و با شعله کم بذارین بپزه.
بعد بذارین آبش جمع بشه رب رو اضافه کنین تفت بدین و تمام.
با گوجه و ریحان یا جعفری ساندویج کنین
@fast_food
#مسقطى 🍨 😋
🔸دو ليوان آب رو توى ظرفى بريزيد
بعد يك چهارم ليوان نشاسته گل و يك چهارم ليوان شكر ( ميتونيد كمتر هم بريزيد ) يك قاشق غذاخورى زعفران آبكرده ، سه قاشق غذاخورى گلاب داخل آب ريخته و همه رو مخلوط كنيد وقتى دانه هاى نشاسته كاملا آب شد ظرف رو روى حرارت بگذاريد و مرتب هم بزنيد تا مسقطى خوب سفت بشه يك ق غ كره هم اضافه و بعد از پنج شش دقيقه هم زدن زيرش رو خاموش كنيد
مسقطى رو همونطور داغ داغ داخل كاسه بريزيد و با مغز دلخواه تزيين كنيد
بعد داخل يخچال بگذاريد تا كاملأ خنك بشه و بعد نوش جان كنيد
@fast_food
#پودینگ_شکلاتی 🍫 😋
شیر ۳ لیوان
نشاسته ذرت ۲ ق غ
آرد ۱ ق غ
شکر ۴ ق غ
کاکائو(ترجیحا هلندی) ۲ ق غ
خامه صبحانه ۲ ق غ
بیسکوئیت پتی بور نصف بسته
🔸آرد و شکر و نشاسته و کاکائو را مخلوط میکنیم و شیر سرد را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا یکدست شود (اگر یکدست نشد از صافی رد کنید) مواد را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسد بعد خامه را اضافه و مخلوط میکنیم تا یکدست شود
من برای اینکه پودینگ دو رنگ باشه مواد رو دو قسمت کردم و به یک قسمت چند تکه شکلات شیری اضافه کردم تا با دمای پودینگ آب بشه و رنگش تیره بشه (اگه میخواید پودینگ تیره تر از این باشه شکلات تلخ اضافه کنید من شکلات تلخ دوست ندارم) ته لیوان یک لایه بیسکوییت پودر شده بریزید ( توی عکس خیلی مشخص نیست) و روی اون پودینگ تیره و بعد پودینگ روشن و به همین ترتیب ادامه بدین و در آخر روی پودینگ هم بیسکوئیت پودر شده بریزید و تزیین کنید و داخل یخچال قرار بدید تا خودش رو بگیره و خنک بشه
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
@fast_food
@fast_food
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
#شیرینی_زنجبیلی_بیرجندی 🧇 😋
▫️تخم مرغ 2عدد
▫️کره یا روغن صاف قنادی 200 گرم
▫️آرد 500 گرم
▫️پودر قند 125گرم
▫️زنجبیل 3ق غ
▫️عسل 2 ق غ
🔸کره به دمای محیط رسیده رو با پودر قند مخلوط
میکنیم و با همزن میزنیم
تا پوک وسفید شودبعد تخم مرغ رو اضافه میکنیم
1 دقیقه میزنیم بعدش هم عسل رو اضافه کرده و در آخر
زنجبیل وآرد رو اضافه میکنیم.. خمیری به دست میاد
که اصلا به دست نمی چسبه یک ساعت خمیر رو داخل
نایلون و در یخچال استراحت میدهیم
خمیر را با وردنه باز میکنیم و به قطر 1 سانتی متر
قالب میزنیم و با چنگال روش سوراخ ایجاد میکنیم در
فر گرم شده با دمای180 درجه سانتی گراد قرار
میدیم فقط توجه
کنید فقط تا زمانی که زیر شیرینی ها کمی طلایی
شود اگر زیادی بمونه خیلی خیلی سفت میشه
برای تزئین شیرینی ها میتونیم داخل شکلات ذوب
شده وبعد داخل پودر پسته ونارگیل بزنیم
@fast_food
#آش_گوجه 🍅 😋
🔸نصفِ لیوان نخود و لوبیا چشم بلبلی رو جدا پختم .
یه پیاز رو تفت دادم بهش یه قاشق رب گوجه و یه پیمانه برنج نیم دونه و یه مقدار آب اضافه کردم . بعد از یک ساعت ۵ تا گوجه متوسط رو رنده زدم و با سبزی آش (یه لیوان خورد شده)و نخود و لوبیای پخته شده و نمک بهش اضافه کردم و گذاشتم تا حسابی جا بیفته.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#فيله_پلو 😋 🍛
🔸فیله های مرغ رو مکعبی خرد کردم داخل یک ظرف ریختم پیاز را خلالی برش زدم با زعفرون ونمک وفلفل وکمی زردچوبه مخلوط کردم ویک ساعت با در بسته گذاشتم یخچال بعد سیب زمینی هم مکعبی خرد کردم وبا روغن سرخ کردم وکنار گذاشتم .اگر هویج هم دوست داشتید خرد کنید با کمی اب بذارید بپزه
حالا فیله ها را با کمی کره وکمی روغن با شعله کم تفت بدید (تقریبا ده دقیقه که پخته پخته میشه )بعد سیب زمینی وهویج هم اضافه کنید وکمی تفت بدید نمک وفلفل را اندازه کنید وبا برنج یا بدون برنج نوش جان
کنید .
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
هدایت شده از طبیبانه
YEKNET.IR - shoor 1 - vafat omolbanin 99.11.08 - seyed mehdi hoseini.mp3
4.45M
⏯ #شور احساسی
🍃دنیا رو زیر و رو کنی
🍃یه جا مثل حرم پیدا نمیشه
🎤 #سید_مهدی_حسینی
👌بسیار دلنشین
🔴جدیدترین #مداحی های روز
عضویت در کانال شور ذاکرین 👌👇
@zakerin0 👈بهترین های مداحی
هدایت شده از طبیبانه
♨️ #فوری_و_عجیب
😭 #گريه کردن جنازه شهید فخریزاده هنگام #وداع_آخر
مصیبت اباعبدالله (ع) میخونن و جنازه شهید #گریه میکند.😭
📹 کلیپ هماکنون در لینک زیر درج شد.
👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/899416094C064d47bbfd
#خورش_هویج_پسته
🥕مواد اولیه:
هویج 500 گرم- روغن مایع به میزان لازم- سینه مرغ بدون استخوان 500 گرم- پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری- زعفران دم کرده 2 قاشق چایخوری- نمک و فلفل به دلخواه- شکر 2 قاشق غذاخوری- آب غوره نیم لیوان - برنج 600 گرم- روغن حیوانی 1 قاشق غذاخوری- خلال پسته به دلخواه
🥣طرز تهیه:
هویجها را پوست بکنید و نگینی خرد کنید و در کمی روغن سرخ کنید. سینة مرغ را به اندازة خورشی خرد کنید و همراه با پیاز داغ کمی سرخ کنید و هویج، زعفران، نمک، فلفل، شکر و آب غوره را به آن اضافه کنید. بعد از چند جوش خورش آماده است و برای تزیین آن میتوانید از خلال پسته استفاده کنید. برنج را با روغن حیوانی دم کرده و با خورش سرو کنید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍵 #نگهداری_کشک
〽️اگر میخواهید همیشه كشك سالم در خانه داشته باشید، كشك ساییده شده را در كیسههای نایلونی ضخیم بریزید و پس از این كه سر آن را بستید در فریزر قرار دهید و هر وقت به كشك احتیاج داشتید به اندازه نیاز آن را چند ساعت قبل از مصرف بیرون بیاورید.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#ساندویچ_مرغ_با_مایونز
🌯مواد لازم:
سینه مرغ پخته یک عدد - پیاز خرد شده ۴/۱ لیوان - آبلیمو و نمک و فلفل به مقدار لازم - گشنیز و جعفری خرد شده نصف فنجان - سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری - نان مخصوص ساندویچ به مقدار لازم
🥣طرزتهیه :
مرغ پخته شده ریش ریش و خرد کنید. سپس مرغهای خرد شده را در یک کاسه با سبزیها و پیاز و سس مایونز و آبلیمو و نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس مقداری از مواد را لای نان ساندویچ بگذارید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🥕#آب_هویج_پرتقال
🍊برای تهیه آب هویج و پرتقال، ابتدا باید آب دو عدد پرتقال را بگیرید. سپس ان را به همراه هویج های شسته و خرد شده در مخلوط کن بریزید. اکنون باید یک لیوان آب نیز به آنها اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا صاف و یکدست شود. اگر در فصل گرما می خواهید آن را میل کنید چند قالب یخ به آن اضافه کنید تا کاملاً خنک شود.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#سرکه_ترشی
🍾تهیه ترشی با سرکه خانگی بهتر است و از خواص بیشتری برخوردار است؛ اما در صورت استفاده از سرکه طبیعی، حتما قبل از مصرف آن را بجوشانید تا اگر آب در آن وجود دارد، تبخیر شود و بدین وسیله بتوانید از کپک زدن ترشی جلوگیری کنید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍵چگونه سوپی که شور شده را نجات دهیم؟
⬅️راه های زیادی برای انجام این کار وجود دارد، برای مثال می توانید یک توری به همراه مقدار کمی غلات را داخل قابلمه سوپ قرار دهید و بجوشانیدش.
⬅️توری نمک اضافی را به خود جذب می کند. می توانید یک حبه قند را با قاشق غذا خوری داخل سوپ فرو ببرید.
⬅️وقتی قند شروع به ذوب شدن کرد قاشق را بردارید و همین فرآیند را با حبه قندی دیگر تکرار کنید.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#شنيسل_قارچ_صدفی
🥚 زرده و سفيده تخم مرغ را خوب هم زده صفحه قارچ را داخل آن مي غلطانيم
🍄سپس با پودر سوخاري آغشته کرده 10 دقيقه منتظر مي مانيم تا آب پس دهد. سپس داخل روغن داغ به اندازه اي که رنگ آن طلايي شود سرخ مي کنيم.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#برساق_محلی
🥟مواد لازم :
آرد - آب - کشمش - نمک - روغن کرمانشاهی
🥣ابتدا آرد را با مقدار کمی آب خیسانده و با تخم مرغ حل و خوب ورز و نمک به مقدار لازم به آن اضافه و عصاره الیت را نیز خرد و در آن ریخته و ورز داده تا آماده و آن را به در کاسه ای که مانند خمیر به دست آمده به مدت 5 دقیقه نگاه می داریم.
در ادامه پیاز را با روغن کرمانشاهی در ماهی تابه سرخ و می گذاریم تا سرد شود و بهمراه خمیر به دست آمده و کشمش خوب به هم زده و در داخل ماهی تابه زنبوری ریخته و در فر گاز قرار داده شده و بمدت 20 دقیقه نگاه داشته و بعد از پف کردن و آماده شدن میل گنید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛