فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_فینگرفود
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#خورش_کنگر :
پیاز نگینی رو تفت میدیم وقتی سبک شد زردچوبه میزنیم، گوشت رو که مکعبی کوچولو خرد کردیم اضافه میکنیم و تفت میدیم به همراه رب و کمی دارچین؛ اگه لپه تون دیرپزه تو همین مرحله تفت بدین و اجازه بدین با گوشت بپزه اما اگه پخته س بعد از پختن گوشت اضافه کنید.
کمی آب میریزیم و با شعله ملایم اجازه میدیم گوشت بپزه.
#کنگر تازه رو باید اول سرخ کرد بعد پخت و اضافه کرد ولی این کنگر پخته و فریز شده بوده پس بیست دقیقه آخر به همراه غوره و نمک به خورش اضافه میکنیم و زمان میدیم خورش جا بیفته و روغن بندازه، خوشمزگی این خورش به ترش بودنشه حالا اگه دوس داشتید میتونید آبغوره یا لیموعمانی هم استفاده کنید! زعفرون دم کرده برای رنگ و عطر خورش فراموش نشه!
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_بچه_ترشی
✍ کامل با تمام نکات
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#خمير_جادواى
مواد لازم: شير ١ ليوان
تخم مرغ ١ عدد
شكر ٢ ق چ
نمك ١ ق چ
پودر خمير مايع٣ ق چ
روغن مايع ٦ ق غ
آرد حدود ٣ ليوان
زعفران كمى به دلخواه
طرز تهيه: خمير مايع را باشير ولرم و يك ق چ شكر مخلوط مى كنيم ده دقيقه كنار ميزاريم تا عمل بيياد بعد يك ق چ شكر نمك تخم مرغ زعفران و روغن را با هم مخلوط مى كنيم تا يكدست بشه بعد خمير مايع عمل امده را اضافه مى كنيم بعد آرد را كم كم به مواد اضافه مى كنيم و مخلوط مى كنيم بعد بادست خوب ورز ميدهيم تا خمير نرم و لطيفى بدست بيياد و به دست نچسبه بعد روش را مى پوشانيم تا حجم خمير دو برابر بشه حدود يك ساعت استراحت ميدهيم
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#جوجه_فسنجون
نصف سینه مرغ ، صد گرم گردو سابیده شده ، سه قاشق رب انار ملس ، یک عدد پیاز درشت ، نمک ، فلفل ، دو قاشق روغن مایع یا کره آب شده ، زعفرونم دوست داشتید بریزید من نریختم
سینه مرغی و کبابی خورد کنید بریزید تو یه ظرف بعد پیاز و پوست بگیرید و خلالی خورد کنید بعد پیاز خورد شده و رب انار و گردو و نمک و فلفل و روغن و به مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنی تا حسابی مواد به خورد مرغا بره بعد در ظرفتونو ببندید و بزارید تو یخچال کم کم سه چهار ساعتی بمونه بیشتر باشه بهتر بعد پیازا رو حتما جدا کنید ( میسوزه ) به سیخ بکشید و کبابش کنید من به سیخ چوبی کشیدم قبلش سیخ و خیس کردم تا نسوزه بعد تابه رو چرب کردم با حرارت کم سرخش کردم چون رب انار و گردو داره مدام سیخ و چرخوندم تا نسوزه امیدوارم مورد پسندتون واقع بشه .
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_خورش_کرفس
✍ کامل با تمام نکات
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#مرغ_شکم_پر (بدون فر)
کشمش
زرشک
گردو آسیاب شد
آلو
رب اناردوقاشق غذاخوری
سبزی شکم پر
پیاز طلایی شد
مرغ کامل
روغن
بعد شستن مرغ به مرغمون نمک فلفل وزرد چوبه میرنیم وبعد داخل روغن سرخ میکنیم تاهمه طرف مرغمون طلایی بشه بعد سرخ شدن مرغ کنارمیزاریم ومواد میانی رو آماده میکنیم داخل تابه پیاز میریزیم وباروغن تفت میدیم تاطلایی بشه بعد سبزی اضافه میکنیم ویکمی تفت میدیم وبعد زررشک ،گردو،آلورواضافه میکنیم وتفت میدیم ویک قاشق هم رب اناربهش اضافه میکنیم وخوب تفت میدیم وبعد زیر اجاق خاموش میکنیم ومواد داخل مرغ پر میکنیم وبعد سرمرغ میدوزیم تامواد موقع پخت بیرون نریزه مرغ داخل قابلمه میراریم وموادی که اضافه مونده بود داخل قابلمه میریزبم ویک لیوان هم آب بهش اضافه میکنیم ویک قاشق هم رب انار اضافه میکنیم درقابلمه رومیزاریم واجازه میدیم روی حرارت باشعله کم بپره وآبش کاملا کشیده بشه وروغن پس بده اگه احساس کردید آب خورشت ترش هست یک قاشق شکر اضافه کنید
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کباب_لای_پلو 😋😋😋😋
همون گوشتی که آماده کرده بودیم رو اینجا هم استفاده میکنیم. برنج رو کته ای بار میکنیم، وقتی آبش تقریبا خشک شد، کف یه قابلمه نچسب دیگه، روغن میریزیم، یه مقدار از برنج رو زعفرانی میکنیم و توی قابلمه میریزیم و صاف میکنیم، یه لایه از گوشت مون رو روی برنج پهن میکنیم، یه کوچولو سماق روی اون میپاشیم و برنج ساده رو روی اون میریزیم و صاف میکنیم، با شعله ملایم، دم میزاریم، وقتی برنج دم کشید، آماده است. گوشت اینجوری کامل میپزه و عالی میشه 😋😋
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کوکو_پیازچه 🍘 😋
🔸پیازچه راپاک کرده ومیشوریم وباقیچی آشپزخونه خرد می کنیم بهش نمک وفلفل وکمی ادویه ویک قاشق آرد گندم وتخم مرغ میزنیم ومخلوط میکنیم ودر روغن داغ دوطرف کوکو را سرخ میکنیم
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#خورش_بامیه 🥘 😋
🔸ابتدا یک پیاز متوسط رو خرد کرده و تو روغن تفت می دهیم و تکه های مرغ رو به اون اضافه کرده و با مقداری زردچوبه تفت می دهیم سپس مقداری آب جوش به آن اضافه کرده میگذاریم حدود نیم ساعت پخته بشه سپس دو یا سه قاشق رب گوجه رو سرخ کرده و به خورش اضافه می کنیم در همین زمان بامیه هایی رو که از قبل سرشون رو با چاقو درآوردیم به خورش اضافه می کنیم حدود نیم ساعت دیگه زمان میدیم تا بامیه ها پخته بشن سپس نمک ، فلفل سیاه،دو قاشق آبلیمو و نصف استکان زعفران دم شده اضافه کرده و بیست دقیقه ی دیگر زمان میدهیم تا طعم چاشنی ها به خورد خورش برود خورش بامیه ی خوشمزه ی ما آماده است
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_مرغ
#طرزتهیه
اول مرغها را درتابه دو طرفه گذاشته همراه باادویه جات وپودرپاپریکا ریخته بعدسیب زمینیها را ریخته کمی تفت داده ودرتابه گذاشته باشعله کم می پزیم
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دلمه_گوشت_سبزیجات
ابتدا داخل فلفل دلمه ای و گوجه و بادمجون و کدوخیاری را خالی کرده ، گوجه را جدا مخلوط و داخل بادمجون و کدو را ریز می کنیم حال گوشت چرخکرده را با مواد بالا و نمک و فلفل سیاه و پیاز رنده شده و سیر له شده خوب مخلوط کرده دلمه های خود را پر می کنیم و داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه ۷۰ دقیقه می پزیم و اگر خواستید پنیر اضافه کنید بعد از پنجاه دقیقه پنیرپیتزا را اضافه و برای بیست دقیقه دیگر با همان دما داخل فر بگذارید
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#نرگسی_اسفناج 🍳 😋
🔸یک کیلو اسفناج رو پاک کردم و شستم و کمی درشت خرد کردم و داخل قابلمه ریختم ونیم ساعت گذاشتم تا اسفناج پخته بشه و آبش کم بشه
تویه ماهیتابه یک عدد پیاز درشت را نگینی خرد کردم و با کمی روغن محلی یا کره تفت دادم
دوسه حبه سیر رو هم له کردم وبه پیاز داغ اضافه کردم و کمی تفت دادم ونمک و فلفل و زردچوبه زدم و اسفناجهای پخته رو اضافه کردم وبا پیاز و سیر تفت دادم تا آبش تبخیر بشه
و تخم مرغهارو روش شکوندم و با اسفناج مخلوط کردم درب ماهیتابه رو گذاشتم تا تخم مرغها خودشو بگیره
میتونید تخم مرغهایی که رو اسفناج شکوندید همون جوری بزارید خودشونو بگیرند وبعد نوش جان کنید
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🔷#چاشنی_سالاد
🍋برای سالاد و تزئین کنار غذا و همینطور چاشنی و ترشی استفاده میشه لیموها رو باریک برش میزنیم، توی سنگ نمک آسیاب شده غلت میدیم و توی شیشه میچینیم. روش کمی آب جوشیده میریزیم و کمی روغن زیتون روی شیشه میریزیم که هوا به لیموها نرسه و کپک نزنه. بعد از ۲۰ روز آماده میشه
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کشک_بادمجون 🍆 😋
▫️۶تا بادمجون متوسط
▫️پیاز ۱عدد
▫️سیر ۳حبه
▫️نعناع خشک۲قاشق
▫️گردو نگینی خرد شده ۱لیوان
▫️کشک رقیق شده ۱ لیوان
▫️نمک و زردچوبه
🔸اول بادمجونا رو تو روغن سرخ کردم (میتونین کبابی هم بکنین)
داخل تابه پیاز و سیر رو سرخ کردم و نمک و زردچوبه زدم بعد نعناع و گردو نگینی رو اضافه کردم و بعد بادمجون ها و در آخر کشک رقیق شده رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم در تابه رو گذاشتم یه ده دقیقه بپزه و جا بیفته برای تزئین روش دورتادور طرحم رو با کشک زدم
کشک های رنگی رو هم رنگ زرد با زعفرون و بقیه رو هم با دو قطره رنگ خوراکی مخلوط کردم و داخلش و با کشک رنگی و سیرداغ و نعناع داغ و پیاز داغ پر کردم
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#تاکوی_مرغ_و_میگو🌮 😋
🔸ابتدا فیله مرغ را نواری خرد میکنیم. با نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن و روغن زیتون مزه دار میکنیم. درماهیتابه یک پیاز را خرد کرده و تفت میدهیم بعد مرغ را در تابه ریخته و تفت میدهیم قارچ را به مرغ اضافه میکنیم و تفت میدهیم با حرارت بالا تا قارچ آب نیندازد. بعد فلفل دلمه ای و ذرت را اضافه میکنیم و نمک و فلفل و در انتها یک قاشق سس کچاپ اضافه میکنیم
میگو🍤
میگو را با نمک و فلفل و روغن زیتون مزهدار میکنیم و بعد میگو را در آرد میزنیم بعد در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری میغلتانیم. در روغن فراوان سرخ میکنیم
برای سرو تاکو🌮
ابتدا گوجه و خیار و پیاز را خرد میکنیم و با کمی آبلیمو و نمک مزه دار میکنیم. یک لایه از این مواد را در نان ترتیلا میریزیم و بعد کاهو میریزیم و بعد از مواد مرغ و میگو روی آن میچینیم
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سمبوسه_پیتزایی 🌮 😋
▫️خمیر یوفکا......به مقدار لازم
▫️قارچ......150 گرم
▫️ژامبون یا سوسیس......150 گرم
▫️فلفل دلمه ای.....1عدد
▫️سیب زمینی پخته.....1عدد
▫️جعفری.....نصفه پیمانه
▫️نمک و فلفل و آویشن
🔸ابتدا سیب زمینی رو بپزید.سپس نگینی خرد کنید.در یک تابه قارچ رو خرد کرده.در کمی کره تفت بدید تا آبش جمع بشه.قارچ با حرارت بالا و کمی آبلیمو تفت بدید.که سیاه نشه.سپس بهش سوسیس خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید.در آخر سیب زمینی خرد شده.نمک و فلفل و آویشن و جعفری خرد شده هم بریزد.بزارید مواد کامل خنک بشه.بعد از خمیر یوفکا مخصوص سمبوسه بگیرید.مواد رو یه طرف مواد به صورت سه گوش بریزد و بپیچید.لایه آخر کمی آب بزنید که کامل به هم بچسبه.بعد در روغن داغ سرخ کنید
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#بال_توفر 🍗 😋
🔸از یک روز قبل بال ها رو تو مواد بخوابونید. مواد من تشکیل شده از ابلیمو، سویا سس، سس خردل، سس فلفل، زعفران، پیاز و روغن زیتون. بال ها رو با مواد خوب مخلوط کنید و بذارید تو یخچال بمونه. بعد توی سینی فر طوری بچینید که روی هم نباشند تا همه جاش برشته بشه. تو طبقه وسط فر با دمای ۲۰۰-۲۲۰ درجه حرارت از بالا و پایین بذارید حدوداً ۱ ساعت بمونه. بعد از نیم ساعت بچرخونید تا هر دو طرف برشته بشه. در نهایت میتونید روی ۵-۱۰ دقیقه رو حالت گریل بذارید
#سیب_زمینی_تنوری 🥔
🔸سیب زمینی رو با پوست خوب میشوریم، درشت خرد کرده و با روغن زیتون (بدون روغن هم عالی میشه) نمک، فلفل، پاپریکا، سیر و رزماری خوب مزه دار میکنیم. به طوری که سیب زمینی ها کاملاً به مواد آغشته بشه. تو سینی فر، یککاغذ روغنی میذاریم و سیب زمینی هارو با فاصله میچینیم تو سینی. تو فر با دمای ۲۰۰-۲۲٠ درجه به مدت نیم ساعت میذاریم تا مغزپخت بشه. در آخر، فر رو روی حالت گریل میذاریم تا سیب زمینی ها برشته بشوند. حدود یک ربع کافیه برای گریل شدن.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#پان_کدو_حلوایی 😋
🔸ابتدا یکق س پودر ژلاتین
رو داخل نصف لیوان آب سرد ریختم،،،، گذاشتم روی بخار کتری تا کامل حل بشه ،،،،دو پیمانه کدو حلوایی پوست کنده وخرد شده رو با نصف پیمانه شکر مخلوط کردم،،،(البته میزان شکر بستگی ب شیرینی کدو هم داره میشه متغییر باشه) گذاشتم روی حرارت ملایم (در قابلمه روهم بزارید) تا شکر حل بشه و کدو پخته بشه،،، بعد که پخت کدو رو با غذاساز یا گوشتکوب برقی، پوره کردم و ژلاتین ،نصف ق چ وانیل اضافه وبا همزن مخلوط کردم ،،
یک پیمانه خامه صبحانه رو باهمزن زدم تا یکدست بشه،،، پوره رو به دو قسمت تقسیم کردم و خامه رو به یکی از قسمت ها اضافه و پوره بدون خامه رو ریختم داخل قالب که کمی چرب کردم،،، درون فریزر قراردادم تا سریعتر ببنده کمی که بست ،،، پوره ای که خامه داره ریختم روش،،،، تا قالب پر بشه بعد ۵تا۶ساعت داخل یخچال قرارداده، ،،
بعد با کمی حرارت سشوار براحتی از قالب جداش کردم، و روی برشی از کیک کدوحلوایی(با کاتر گرد)
قرارداده با شکلات چیپسی وبرگ پونه تزیین کردم
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#تهچین_لبو
♦️به این صورت که لبو رو رنده کنید و ته قالب بریزید
بعد گوشت مرغ و برنج بریزید
برای تزئینش هم لبو رو به ورقه های نازک برش بدید و شکل گل درست کنید.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لقمه ماهیتابه ای
لقمه ماهیتابهای
مقادیری که من استفاده کردم، ۳ تا از این لقمه داد:
روغن: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز: ۲ عدد
فلفل دلمه: ۱ عدد
فیله مرغ: ۶ تکه
رب گوجه: ۱ قاشق غذا خوری
نمک: ۱ قاشق جایخوری
تخمگشنیز: ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا شیرین: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز (اختیاری، اگه تند دوست دارید): نصف قاشق چایخوری
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
پودر پیاز: نصف قاشق چایخوری
قارچ: ۱۰ عدد (۴۰۰ گرم)
پنیر پیتزا و گودا هم به اندازه دلخواه
.
تفت پیاز: ۳ دقیقه
تفت پیاز و فلفل دلمه: ۴ دقیق
تفت پیاز و فلفل دلمه و مرغ: ۵ دقیقه
رب گوجه و ادویه رو اضافه کنید.
در حین تهیه خوراک، هر وقت احساس کردید که ماهیتابه خشکه، یکم (نصف فنجان) آب اضافه کنید تا کار جلا بگیره.
قارچ و اضافه کنید و بعد از ۱۰ دقیقه، خوراک آمادس.
این خوراک با نون باگت هم عالیه.
امیدوارم که لذت ببرید.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کیک_قاشقی 🥯 😋
▫️1 لیوان شیر
▫️1 لیوان شکر
▫️2 لیوان آرد
▫️2 عدد تخم مرغ
▫️1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر
▫️1 قاشق مرباخوری وانیل
🔸همه رو در یک ظرف خوب مخلوط کرده و مثل کتلت با قاشق توی ماهیتابه ریخته و در روغن داغ سرخ می کنیم
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#ساندویچ_کوفته 🌯
۶۰۰ گرم گوشت چرخ کرده گوسفند و گوساله مخلوط رو با ۱ عدد پیاز رنده شده و آبش گرفته شده، نصف پیمانه آرد سوخاری، نمک، فلفل سیاه و پاپریکا و ۲ ق غ خ جعفری ریز خورد شده به خوبی ورز دادم به مدت ۵ دقیقه مدام ورز دادم سپس روش یه سلفون کشیدم و ۱ ساعت بهش استراحت دادم سپس توی دستم به شکل سوسیس دراوردم و توی مقدار خیلی کمی روغن سرخشون کردم.
سپس نون پیتا رو باز کردم و از کوفته ها و سیبزمینی سرخ شده و به سالاد که محتویاتش( گوجه خلالی و پیاز خلالی و جعفری ساطوری و آبلیمو و نمک بود) روش ریختم و ساندویچش کردم که فوق العاده لذیذ و خوشمزه بود.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#رولت_مرغ 🧈 😋
▫️سینه مرغ چرخ کرده
▫️کره
▫️آرد سوخاری
▫️پیاز و سیر رنده شده
▫️نمک، فلفل و زردچوبه
▫️هویج پخته
▫️زعفران دم کرده
▫️سبزی خشک مثل ترخون
🔸اول پیاز، سیر، ادویه ها و زعفرون رو به سینه مرغ چرخ شده اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم. یه نایلون پهن میکنیم و روش آرد سوخاری میپاشیم و بعد خمیر رو با وردنه پهن میکنیم و جعفری خرد شده میپاشیم و دوتا هویج سالم یه سمت مواد میچینیم و بعد آروم با کمک نایلون میپیچیم و رول میکنیم.
توی ماهیتابه روغن میریزیم و رولت رو داخلش قرار میدیم تا آروم سرخ بشه
🔸سس: برای سس یه پیاز رو سرخ میکنیم و بهش هویج و فلفل دلمه اضافه میکنیم و تفت میدیم، بعد رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم و یکم آب جوش و میذاریم غلیظ بشه.
و در آخر رولت رو داخل سس میذاریم تا نیم ساعت خیلی آروم رو شعله ملایم بپزه
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کوکی_براونی 🍪 😋
▫️200 گرم شکلات تلخ 60٪
▫️125 گرم کره
▫️150 گرم شکر
▫️2 تخم مرغ بزرگ
▫️130 گرم آرد (دوصفر یا عادی)
▫️3 ق غ پودرکاکائو تلخ
▫️1 ق چ بیکینگ پودر
▫️یه پنس نمک
🔸شکلات و کره رو روی حرات خیلی کم بزارین تا ذوب بشن بعد بزارینشون کنار تا خنک شه تخم مرغ و شکر رو 5 دقیقه با همزن برقی بزنین سپس شکلات و کره ی ذوب شده رو بهش اضافه کنید. آرد الک شده و پودر کاکائو و بیکینگ پودر و یه پنس نمک رو اضافه و خوب مخلوط کنید بعد با یه قاشق اسکوپ بستنی یا قاشق عادی از خمیر بردارین و روی سینی فر بزارینش و کمی پهنش کنین بدون اینکه خمیر رو ورز بدین شکلات چیپسیا رو بهش اضافه کنید و 10 الی 11 دقیقه توی دمای 160 درجه بزارین تا بپزه. بعد که از مایکروفر درش اوردین نیم ساعت بزارین استراحت کنه
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯