فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پخت_قلم_گاو
✍مواد لازم
یک عدد قلم گاو ، اب ، پیاز ، زردچوبه ، فلفل ، کمی هویج
✍مراحل پخت داخل کلیپ مشخصه عزیزان؛ من از اب قلم داخل آش ها و سوپ ها و بعضی خورشت ها استفاده میکنم و عالی و فوق العاده میشن؛
میتونید بجای برش های مربعی اب قلم هارو داخل لیوان یکبار مصرف بریزیدو بذارید یخچال تا خودشو بگیره بعد اونهارو حلقه ای برش بدینو بریزید داخل کیسه فریزر و بعد منتقل کنید داخل فریزرتون تا به وقت استفاده یک برشش رو بندازید داخل غذاتون؛
طبخ این قلم 24 ساعته و باید کاملا له له بشه و تمام مواد غضروفیش نرم و لطیف از استخوان بیرون بیادو در اب حل بشه باقیمانده چیزی نیست جز استخوان و کمی پوست و غضروف های سرسخت که اب نمیشن.
روغنش رو جدا میکنم که کیسه فریزر رو بدنما نکنه داخل فریزر و شکل ماسیده طوری بگیره؛ روغنش رو نگه میدارم و داخل آش میریزم؛ اینطوری از نظر من بهتره.
این آب قلم خیلی خیلییی مقویه امیدوارم درست کنید و لذت ببرید... متوجه شدید؟ عصاره استخوان (آب قلم) در واقع برای همهی بخشهای بدنتان مفید است، از روده گرفته تا مغز، از ماهیچه ها گرفته تا رباطها ؛ مو ؛پوست و ناخن ها!
همچنین کالری نسبتا کمی دارد اما سرشار از مواد معدنی و سایر ترکیبات شیمیایی است که ممکن است بسیاری به فقر آنها دچار باشند.
بدون شک عصاره استخوان (آب قلم) میتواند هر روز مواد مغذی بسیاری به رژیمتان بیفزاید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بادمجان_پلو
✍مواد لازم برای ۳ نفر
بادمجان ۳ عدد(حدودا نیم کیلو)
برنج ۳ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
گوجه فرنگی ۲ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
✍طرز تهیه
برنج رو شستم و با کمی نمک خیس کردم. بادمجون ها رو پوست کندم من به حالت شیاردار پوست کندم طرح دار بشه و توی پلو خوشگل تر نشون داده بشه.
بعد حلقه ای خرد کردم مقداری نمک پاشیدم و گذاشتم کمی موند. میتونید داخل آب نمک قرار بدین.
بعد داخل تابه مقداری روغن ریختم و سرخ کردم. در تابه رو هم میتونید بزارید تا روعن کمتری استفاده کنید.
پیاز رو خلالی کردم و با روعن تفت دادم و سیر خرد شده رو اصافه کردم و بعد گوشت چرخ کرده رو اصافه کردم و تفت دادم وبعد از اون نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه ریختم و بعد کمی تفت از حرارت برداشتم.
گوجه ها رو هم حلقه ای کردم و کمی سرخ کردم. برنج رو داخل آب جوش ریختم و وقتی نیم پز شد آبکش کردم.
کف قابلمه ته دیگه دلخواه تون رو قرار بدین من از سیب زمینی استفاده کردم و مقداری برنج رو ریختم و بعد روش بادمجون و گوجه و بعد مواد گوشتی رو ریختم و بعد دوباره باز برنج و بادمجون و گوجه و مواد گوشتی. لا به لا پلو این مواد رو ریختم و بعد دم کنی قرار دادم و روی حرارت ملایم رو به کم قرار دادم تا دم بکشه.
توجه کنید برنج رو کمی زنده آبکش کنید چون بادمجون و گوجه وقتی لای پلو میرن آب میندازن و برنجتون شفته و نرم نشه.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ته_انداز_ماهی
⁉️سوال کرده بودین ک با هر ماهی ای میشه این غذا رو درست کرد؟ بله میتونید با هر ماهی درست کنید اما ماهیای جنوب بخاطر تازگیشون اصلا نیاز ب مزه دار کردن ندارن ولی شما اگر ماهی تازه در دسترس ندارید میتونید با پیاز خلالی دو حبه سیر مقداری زعفران و آبلیمو و نمک مزه دار کنید.
✍مواد لازم برای ۳ نفر
برنج ۳ پیمانه
سبزی پلویی (شامل جعفری گشنیز تره و شوید) ۳۰۰ گرم
۱ دونه پیاز متوسط نگینی شده
۲ حبه سیر رنده شده
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
✍مواد لازم برای کاور کردن ماهی
آرد ۱ پیمانه برای کاور کردن ماهی
ادویه ماهی ۱ قاشق مرباخوری
زردچوبه یک قاشق مرباخوری
نمک ۱ قاشق مرباخوری
فلفل قرمز نصف قاشق مرباخوری
✍طرز تهیه
ابتدا آرد و ادویه ها رو ترکیب میکنیم. به ماهی ها نمک میپاشیم. ماهی را در آرد آغشته میکنیم و در روغن سرخ میکنیم. برای ته قابلمه فقط یک قسمت ماهی سرخ شود و برای لای پلو هر دو طرف ماهی را سرخ میکنیم.
برای آماده کردن سبزی پلو ابتدا پیاز را تفت میدهیم و بعد سیر را اضافه میکنیم ، سبزی را اضافه کرده در حد کشیده شدن آب سبزی تفت میدهیم.
کف قابلمه ماهی ها را از قسمت سرخ نشده کف قابلمه میچینیم برنج و سبزی اضافه کرده و ترکیب میکنیم و ماهی های سرخ شده را قرار میدهیم و ما باقی سبزی و پلو را اضافه کرده و به مدت ۴۰ دقیقه با دمای خیلی کم دم میدهیم.
بعد از دم کشیدن گوشه های برنج را با چاقو آزاد میکنیم و ۱۰ دقیقه میزاریم که قابلمه با دمای برنج باعث باز شدن برنج از قابلمه شود بعد در ظرف برمیگردونیم. نوش جان😌
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_چیلی
این خوراک تند و آتشین بسی خوشمزه ست😉
✍دستور👇👇
عزیزان چیلی فلفل قرمز تنده ، قارچ هم میتونید بریزید با برنج هم سرو میشه. شب کمی لوبیا رو خیس کنید چیتی یا قرمز هر کدوم رو دوست داشتید بعد از خیس خوردن بذارید بپزه.
یک عدد پیاز رو ریز خورد کرده و با کمی روغن تفت دهید. پیاز که تفت داده شد. دو حبه سیر رنده شده اضافه میکنیم.
گوشت چرخ کرده(حدود چهارصد گرم) اضافه و با پشت قاشق بزنید تا از هم جدا شه در ماهیتابه رو بزارید تا چرخ کرده کم کم سرخ شه وقتی که سرخ شد ادویه جات ، نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه ، زردچوبه ، آویشن ، پاپریکا بزنید.
یک عدد فلفل دلمه ای رو خرد کرده و اضافه میکنیم و با هم تفت میدهیم. دو عدد گوجه فرنکی رنده شده هم اضافه کنید دوباره سرشو بذارید تا گوجه فرنگی سرخ بشه در انتها یک قاشق رب اًضافه و اب میریزیم وقتی اب جوش اومد حدود یک کاسه لوبیای چیتی پخته شده اضافه میکنیم. یکی دو عدد چیلی اضافه میکنیم(این قسمت یادم رفت فیلم بگیرم) درشو میزاریم تا بپزه وجا بیفته.
این خوراک تا تند باشه خوشمزه تره دستمال کاغذی دم دستتون باشه. اگه بچه کوچک دارید نمیخواید تند باشه فلفل(چیلی) رو کم یا حذف کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_برنج
✍مواد لازم
2 لیوان برنج (محلی)
3 لیوان آب گرم
روغن نباتی
نمک
1 کاسه ذرت پخته شده
2 هویج مکعب خردشده(شما میتونید از فریزری آماده هم استفاده کنید)
1 کاسه نخود فرنگی
کمی جعفری خردشده
آب نصف لیمو تازه
1 کاسه ذرت پخته شده
1 پیمانه فلفل قرمز کنسرو شده (میتونید از فلفل دلمه ای قرمز هم استفاده کنید)
چندعدد خیارشور خردشده
2 عددپیازچه تازه خردشده
✍دستور تهیه
از قبل حدود نیم ساعت برنج را خیس داده و بعد استفاده کنید. روغن مایع گیاهی را در تابه بریزید و برنج را اضافه کنید و برای 1-2 دقیقه تفت دهید. نمک ، هویج و نخودفرنگی را اضافه و آب گرم را اضافه کنید.
برنج و سبزیجات پخته شده را در حدود 15 دقیقه بزارید پخته بشه و مواد دیگر را اضافه کنید ، آنها را باهم مخلوط و در قالب کیک ریخته وکمی فشرده میکنیم و آهسته در ظرف سرو برگردانده و تزیین میکنیم. امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر 🍮🍮🍮🍮
#دسر_پاولووا با شکلات و کارامل و بادام زمینی و خامه 🍭🍭🍭
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#نان_خانگی
ارد سه کاسه ابگوشت خوری(معادل یک و نیم کیلو). ماست یک استکان. شیر یک استکان. پودر مخمر ۱/۵ قاشق غذاخوری. اب ولرم یک لیوان. روغن ۲/۳ لیوان
✍ ابتدا پودر مخمر رو با اب ولرم و دو قاشق غذاخوری شکر به مدت یک ربع در لیوان حل میکنم و روش رو با نعلبکی میپوشانم تا عمل بیاد سپس شیر وماست رو هم میزنم روغن و پودر مخمر اماده رو اضافه و هم میزنم.
سپس ارد الک شده رو کم کم اضافه میکنم و خوب هم میزنم بعد خمیر اماده رو در اشپزخانه به مدت چهارتا پنج ساعت استراحت میدهم.
سپس در ظرفی دو عدد تخم مرغ رو با کاخلی (زعفران کوهی ؛گلرنگ) قاطی میکنم از خمیر اماده شده مقداری برداشته بشکل بیضی پهن کرده با مخلوط زرده و کاخلی (زعفرون کوهی؛گلرنگ) روش رو رومالی مکنیم.
در نهایت کنجد سفید وسیاه بر روش میریزم و در فر ازقبل گرم شده با دمای ۱۵۰ درجه بمدت پنج دقیقه پایین وسه دقیقه بالا قرار میدیم.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
غذاهای 3سوته😋
#كوفته_ي_مرغ_تركي_استانبولي 🍪 #شام 😋 کپی ممنوع⛔️ 🍪 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ای
#كوفته_ي_مرغ_تركي_استانبولي
سینه مرغ
پیاز درشت
جعفری خرد شده
تخم مرغ
پیاز داغ
رب گوجه فرنگی
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه و فلفل
ابتدا سینه مرغ چرخ کرده را با پیاز رنده شده و جعفری خرد شده خوب مخلوط کنید وبعد تخم مرغ رو اضافه كرده و مجدادا مخلوط مي كنيم.از مایه به دست آمده گلوله هايي برداشته بشكل دوك حالت دهيد و در روغن سرخ كنيم .بعد از سرخ شدن آن رو كنار بزاريدرب را سرخ كرده مقداري پياز داغ به آن اضافه كنيد يك ليوان آب جوش و اجازه بديد روي حرارت غليظ بشه .كوفته هاي سرخ شده رو درون سس در حال جوش انداخته و بعد از پخته شدن کوفته ها براي سرو آماده هستن .مدت زمان طبخ اين غذا نيم ساعته😍
#كوفته_ي_مرغ_تركي_استانبولي 🍪
#شام 😋
کپی ممنوع⛔️
🍪 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شامی_دال_عدس
✍مواد لازم
دال عدس ۱/۵ پیمانه
سیبزمینی ۱ عدد متوسط
پیاز ۱ عدد متوسط
تخم مرغ ۱ عدد
نمک فلفل قرمز زردچوبه به مقدار لازم
آرد برنج ۳ ق غ
گوشت بدون چربی حدود یه پیمانه
جعفری خردشده ۳ ق غ
✍طرز تهیه
قبل از هر کاری دال عدس و میشوریم و کمی اب میزاریم رو شعله ی ملایم گاز تا بپزه (دقت کنید اب اینقدری باشه که وقتی پخت دیگه هیچ ابی باقی نمونه و بخوردش بره).
گوشت و همراه پیاز مربعی خرد شده و سیبزمینی مربعی درشت خرد شده میذاریم تا باهم بپزه و اون هم با اب کم تا وقتی که پخت هیچ ابی داخلش باقی نمونه و بخورد مواد بره.
دال عدس که پخته شد با گوشتکوب لهش میکنیم. سیب زمینی و پیاز پخته شده رو از گوشت جدا میکنیم و با دال عدس میکسش میکنیم تا له بشه.
گوشت و ریش ریش میکنیم و بهش اضافه میکنیم. نمک و فلفل قرمز و زردچوبه و ۳ ق غ آرد برنج و یه دونه تخم مرغ و بهش اضافه میکنیم و خوب این مواد باهم مخلوط میکنیم تا میکس بشه.
در ظرف و میذاریم یا رویظرف سلیفون میکشیم و ۱ ساعت میذاریمش یخچال تا استراحت کنه. بعد از یک ساعت از یخچال بیرون میاریم.
تابه رو میذاریم رو اجاق گاز و روغن میریزیم ، داغ که شد از مایه ی شامی برمیداریم و با دست بهش شکل میدیم و دو طرفش و سرخ میکنیم.
نکات‼️
👈حتما اجازه بدید مواد این شامی ۱ ساعت در یخچال استراحت کنه.
👈این شامی رو با عدس معمولی هم میتونید درست کنید.
👈حتما دال عدس رو با آب بسیار کم و با شعله بسیار ملایم باید بپزید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#كرپ_لقمه
دوعدد تخم مرغ
دونيم ليوان شير
يك ونيم ليوان آرد
يه قاشق چاي خوري نمك
يك چهارم ليوان هم روغن
تخم مرغ روباهمزن بزنيد يكدست وكمي روشن بشه بعد روغن ،شير رواضافه كنيد وبعد آرد رو كم كم اضافه كنيدبه همراه نمك وتا كاملا يكدست بشه مخلوط كنيد.
بعد دونه دونه سرخش كنيد براي مواد داخلي هم ازپياز داغ وگوشت وفلفل دلمه استفاده كردم بعدرول كردن كرپها كنارهم بچينيد روش پنير بريزيد و چند دقيقه تو فربزاريد كه پنيرها آب بشن.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#خوراک_مرغ_و_سبزیجات
♨️ ابتدا فیله های مرغ رو به صورت خلالی و باریک برش میدیم و همراه با کمی کره و پودر فلفل سیاه و نمک و پاپریکا سریع تفت میدم با حرارت بالا که فیله ها آب نندازه بعد از تغییر رنگ فیله ها حرارت رو ملایم میکنم.
داخل یه تابه دیگه یه دونه پیاز بزرگ رو که به صورت خلالی برش دادم در حد سبک شدن تفت میدم فلفل دلمه ای های رنگی رو هم به صورت خلالی برش داده و تفت میدم من از چهار رنگ فلفل دلمه ای زرد و قرمز و نارنجی و سبز استفاده کردم.
هویج خیلی ریز خلال یا رشته شده و قارچ های اسلایس شده و تفت داده شده رو هم اضافه میکنم در نهایت ذرت و نخود فرنگی رو هم اضافه کرده. کمی سس کچاپ تند و آویشن هم اضافه کرده وکمی تفت میدیم و درب تابه رو میزاریم و پونزده تا بیست دقیقه زمان میدیم که فیله ها کاملا مغز پخت شده و مزه سبزیجات و مرغ به خورد هم بره. چاشنی این غذا هم لیمو ترش تازه است.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#بِسْــــــمِاللَّهِالرَّحْمَـنِالرَّحِيــمِ
تبلیغ ویژه در #کانالهای_طلایی
#ویژه بانوان و کانال های دیگه
http://eitaa.com/joinchat/395640850C1aad8c70c5
ویو روزانه و شبانه حدودا 8k😍☝️
#خوراک_مرغ_و_سبزیجات
♨️ ابتدا فیله های مرغ رو به صورت خلالی و باریک برش میدیم و همراه با کمی کره و پودر فلفل سیاه و نمک و پاپریکا سریع تفت میدم با حرارت بالا که فیله ها آب نندازه بعد از تغییر رنگ فیله ها حرارت رو ملایم میکنم.
داخل یه تابه دیگه یه دونه پیاز بزرگ رو که به صورت خلالی برش دادم در حد سبک شدن تفت میدم فلفل دلمه ای های رنگی رو هم به صورت خلالی برش داده و تفت میدم من از چهار رنگ فلفل دلمه ای زرد و قرمز و نارنجی و سبز استفاده کردم.
هویج خیلی ریز خلال یا رشته شده و قارچ های اسلایس شده و تفت داده شده رو هم اضافه میکنم در نهایت ذرت و نخود فرنگی رو هم اضافه کرده. کمی سس کچاپ تند و آویشن هم اضافه کرده وکمی تفت میدیم و درب تابه رو میزاریم و پونزده تا بیست دقیقه زمان میدیم که فیله ها کاملا مغز پخت شده و مزه سبزیجات و مرغ به خورد هم بره. چاشنی این غذا هم لیمو ترش تازه است.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
غذاهای 3سوته😋
#كوفته_ي_مرغ_تركي_استانبولي 🍪 #شام 😋 کپی ممنوع⛔️ 🍪 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ای
#كوفته_ي_مرغ_تركي_استانبولي
سینه مرغ
پیاز درشت
جعفری خرد شده
تخم مرغ
پیاز داغ
رب گوجه فرنگی
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه و فلفل
ابتدا سینه مرغ چرخ کرده را با پیاز رنده شده و جعفری خرد شده خوب مخلوط کنید وبعد تخم مرغ رو اضافه كرده و مجدادا مخلوط مي كنيم.از مایه به دست آمده گلوله هايي برداشته بشكل دوك حالت دهيد و در روغن سرخ كنيم .بعد از سرخ شدن آن رو كنار بزاريدرب را سرخ كرده مقداري پياز داغ به آن اضافه كنيد يك ليوان آب جوش و اجازه بديد روي حرارت غليظ بشه .كوفته هاي سرخ شده رو درون سس در حال جوش انداخته و بعد از پخته شدن کوفته ها براي سرو آماده هستن .مدت زمان طبخ اين غذا نيم ساعته😍
#كوفته_ي_مرغ_تركي_استانبولي 🍪
#شام 😋
کپی ممنوع⛔️
🍪 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#کیک_شکلاتی_کوئیک_میکس 🍰
#میان_وعده
مواد لازم:
▫️تخم مرغ ۶عدد
▫️شکر ۲۵۰گرم
▫️آرد ۲۰۰گرم
▫️شیر نصف پیمانه
▫️روغن ۳چهارم پیمانه
▫️پودر کاکائو ۴ق.سوپخوری
▫️بیکینگ.پ ۱ق.چایخوری
طرز تهیه:
همه رو باهم داخل همزن میریزیم و یک دقیقه میزنیم سپس در فر پیش گرم ۱۸۰درجه میپزیم. نیم ساعت یا بیشتر میدونید باید چک کنید دیگه.(مواد به دمای محیط رسیده باشن)من با نصف مواد درست کردم.
کپی ممنوع⛔️
🍪 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
غذاهای 3سوته😋
#ژله_ویترینی 🍮 #دسر😋 کپی ممنوع⛔️ 🍪 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در
#ژله_های_ویترینی🍧 این روزا حسااابی پر طرفدار شدن😍
👈اینم یه #ژله_ویترینی با میوه کیوی که درست کردنش خیلی راحته. کافیه ژله کیوی برای لایه زیری به کار ببرین و کیوی ها رو داخلش بچینید و بذارید یخچال تا خودشو بگیره. برای لایه رویی هم می تونید از کرم کاستارد استفاده کنید. و هم میتونید ژله بی رنگ آلوورا رو همراه با شیر یا بستنی وانیلی (به جای آب سرد) تهیه کنید و روش بریزید و دوباره بذارین یخچال تا کامل خودشو بگیره و بعد ژله خوشمزه شما آماده است 😋
#ژله_ویترینی 🍮
#دسر😋
کپی ممنوع⛔️
🍪 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#کروکت_پنیری_خوشمزه
✍مواد لازم
گوشت مرغ چرخ شده ٥٠٠ گرم
فلفل دلمه اي رنگی نگینی به ميزان لازم
تخم مرغ ٢ عدد
۲ حبه سیر
آرد سفيد ١ پيمانه
آرد سوخاري ١ پيمانه
پنير گودا یا پارمسان یا پیتزا به ميزان لازم
نمك، فلفل، زعفران
✍طرز تهیه
مرغ رو سه بار از چرخ گوشت رد كنين حالا مرغتون رو با نمك ، فلفل ، زعفران سیر رنده شده ٢ قاشق از آرد خوب مخلوط كنين تا حالت چسبنده پيدا كنه.
مقداري از مواد رو برداشته تو دستتون بهش فرم بدين بهتره که یکم دستتون رو با آب مرطوب كنين. حالا وسط مرغتون پنير كمی فلفل دلمه ای خرد شده قرار بدين و بعد به هر شکلی که دوست دارید بهش فرم بدید.
تخم مرغهارو تو كاسه بشكنين و با چنگال خوب بزنيد تا از لختگی در بیاد ۲ قاشق زعفران دم کرده هم بهش اضافه كنين آردها رو داخل دو ظرف جدا قرار بدين.
كروكتها رو اول تو آرد بعد تو تخم مرغ زعفرانی و در انتها داخل آرد سوخاری بغلطانید روغن رو روی ملایم حرارت قرار بدين تا خوب مغزش گرم بشه حدودا ۵ دقیقه.
روغن به اندازه اي باشه كه كروكتها توش شناور باشن تا خوب مغز پخت بشن خیلی خوشمزست امیدوارم استفاده کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فست_فود
یه پاپیون زیبا و خوشمزه😋از سری فست فودهای خوشمزه و جذاب😉
حتما امتحانش کنید. واقعا خوشمزست.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh