eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
‌‌ مواد لازم گوشت چرخ شده: ۲۰۰ گرم قارچ نگینی: پنج عدد پیاز رنده شده: یک عدد فلفل دلمه: از هررنگ یک عدد رب گوجه: دو قاشق غ پیازچه و جعفری_برای تزیین پنیر پیتزا: به میزان لازم ادویه:نمک،زردچوبه و پودر سیر و آویشن طرز تهیه: اول گوشت و پیاز نیم ساعت با روغن تفت بدین ادویه هارو اضافه کنین. سپس......قارچ و رب گوجه و در اخر پیازچه خرد شده..... فلفل دلمه ای هارو مثل عکس از سر کات کنین و داخلشو خالی کنین ، از مواد پر کنین و روشو پنیر پیتزا بریزین. کمی سبزیجات برای تزیین. نیم ساعت الی چهل و پنج دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه داخل فر بزارید و سپس آمادس نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر یا آب 1 و نیم پیمانه شکر حدود 1/2 پیمانه وانیل 1/4 قاشق چایخوری نشاسته ذرت 1/4 پیمانه نشاسته ذرت را در چند قاشق از شیر حل کرده و بعد به مابقی شیر اضافه کرده. شکر را هم اضافه کنید و مواد را روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا غلیظ شود و رد قاشق روی کرم باقی بماند. در پایان وانیا را افزوده و حرارت را خاموش کنید. کرم پیراشکیهای بیرون شفاف هست چون از آب به جای شیر استفاده میکنن شما هم اگه دوست داشتید میتونید آب رو جایگزین شیر کنید. کرم باید غلیظ باشه و رد قاشق از روی اون محو نشه وقتی کرم آماده شد کیسه فریز روی کرم بندازید و صبر کنید تا کاملا خنک بشه و بعد بین پیراشکی خنک قرار بدید. از دستور کرمفیل میتونید برای کرم پیراشکی استفاده کنيد ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
😱وای وای عجب حالی میده😱 اگر کلی ویدئو اسلایمی و آرامش بخش میخوای این کانال رو از دست نده کلی و انواع ها توی کانال میزاره😜 مخصوص شما خانم ها👩‍💼 بدو عضو شو تا پاک نشده👇 http://eitaa.com/joinchat/933298234Cc0abd30bb1
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
إِنَّا للّه وإِنّا إِلَیهِ رَاجِعُونَ لحظه سقوط وحشتناک جامپر ایرانی از روی برج پرچم https://eitaa.com/joinchat/2369912869C571e23325c تو شهرک اکباتان برای روز پلاسکو پرش چتر ترتیب دادن چتر باز چترش باز نشد و از 50 متری سقوط کرد لحظه سقوط👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2369912869C571e23325c فیلم دردناکی که همسر چتر باز محروم فردا منتشر کرد هر دلی و به در میاره 😭
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم پیاز متوسط: دو عدد نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم برنج نیم دانه و ماش و لپه: از هر کدام ۱/۳پیمانه،سبزی آش خرد شده: ۳۵۰ گرم شلغم درشت: یک عدد طرز تهیه: گوشت را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه در کاسه‌ای بریزید. یکی از پیازها را در گوشت رنده کنید و ورز دهید و از مخلوط به دست آمده قلقلی‌های کوچک درست کنید و کنار بگذارید. برنج، ماش و لپه را خوب بشویید و با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. پیاز باقی مانده را ریز خرد کرده و اضافه کنید. گوشت‌ها را در آش در حال جوش بیندازید. نمک، فلفل و زردچوبه را به آش اضافه کنید. شلغم را با رنده ریز رنده کنید و به همراه سبزی آش به آش اضافه کنید. نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
👇 در تصویر کدام حیوان را زودتر دیدین؟🤯 این تست به طور عجیبی شخصیت شما را فاش می‌کند و توسط یک دانشمند آمریکایی ساخته شده است👌👌 گورخر🦓 شیر🦁 جواب تست درکانال زیر سنجاق شده💠 https://eitaa.com/joinchat/3945529392C9f0cb677b3
غذای محلی کردستان(سنندج) طرز تهیه پیازداغ درست کرده گوشت چرخ کرده بهش اضافه می کنیم نمک وزردچوبه فلفل سیاه پودرسیراضافه کرده تفت داده بعد تره های شسته وخوردشده روهم اضافه میکنیم ومخلوط کرده میذاریم آب تره کشیده بشه تفت بخوره (البته زیادخشک نشه) من اکثر اوقات این غذارو نصفشو اسفناج میریزم یعنی نصف تره نصف اسفناج خیلی خوشمزه تر ميشه. نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
آرد سه پیمانه نمک یک ق چ آب ولرم یک و یک چهارم پیمانه روغن زیتون 3ق غ ریحان تازه خرد شده 3ق غ مایه خمیر 2ق چ آرد و مایه خمیر و نمک رو در کاسه ریخته و وسط ان را گرد میکنیم اب و روغن و ریحان رو میریزیم و اهسته مخلوط میکنیم و خمیر نرمی رو درست میکنیم خمیر رو حدود ده دقیقه ورز میدهیم و بمدت یک ساعت استراحت میدیم .دوباره دوسه دقیقه ورز میدیم .خمیر رو ب شکل لوله دراورده و توی سینی فر میچینیم دوباره 15دقیقه استراحت دوم میدیم بعد توی فر با درجه حرارت 220بمدت 15دقیقه قرار میدهیم نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
گردن و با دوتاقاشق روغن تو قابلمه سرخ کردم بعد یه پیاز بزرگ و ریز کردم بهمراه ۵ تا حبه سیرو دوتا چوب دارچین و زردچوبه بهمراه۳ تا لیوان آب گذاشتم تا بپزه حدودا ۲ ساعت زمان میبره تا بپزه یه ربع آخر یه پیازو رنده کردم و با کمی روغن سرخش کردم و بهمراه زعفرون زیاد و نمک به گردنم اصافه کردم تا لعاب بده بعد که پخت و حاضر شد بهش آب لیموترش تازه زدم گوشت گردن چربه نیازی به روغن زیاد نداره برای باقلی پلو هم برنج و گذاشتم و موقع آبکشی بهش شوید تازه ریز شده اضافه کردم بعد کمتر از یه دقیقه آبکش کردم و بعد تا آب برنج از آبکش خالی شه با یه کره بیست گرمی باقالی هایی که پوستش گرفته بودوتفت دادم تا بوی خامیش بره بعد لابلای برنج ریختم نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍛 😋 🔸تو یخچال باقیمانده خورشت قیمه رو داشتم که فقط لپه و آب خورشت مونده بود منم دو تا لیوان برنج چمپا (برنج محلی خوزستان) رو شستم وبه آب خورشت اضافه کردم و به ازای هر لیوان برنج دو لیوان آب اضافه کردم ولی چون خوده خورشت هم آب داشت یه مقدار از آب رو کم کردم. و سیب زمینی جدا سرخ کردم و به برنجم اضافه کردم اینجور هم خورشتم دور ریخته نشد و هم یه برنج خوشمزه نصیبم شد. ♦️میتونید یه پیاز رو خلالی کنید سرخش کنید کمی رب بزنید و یکی دو عدد گوجه پوست کنده هم باهاش سرخ کنید وبه برنج اضافه کنید البته اگه آب خورشتتون کمرنگ بود و یا رب گوجه ش کم بود ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
رولت گوشت از جمله غذاهای مناسب مهمانی های رسمی است. این غذا با توجه به محتویات داخل رولت در طعم و مزه های مختلف آماده می شود.رولت گوشت بلالی نوعی رولت گوشت است که با پیچیدن خمیر جادوی به دور آن فرم بلال به آن می دهیم.این رولت بسیار خوشمزه و زیباست .امروز به آموزش آن می پردازیم .با ما همراه باشید. مواد لازم: گوشت چرخ کرده گوساله نیم کیلو پیاز یک عدد سیر دو حبه نمک فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم برای داخل رولت تخم مرغ آبپز سه عدد زرشک و گردو طرز تهیه : برای درست کردن رولت گوشت اول پیاز رو رنده ریز بزنید و آب اضافی آن را دور بریزید و با سیری که رنده زدید به اضافه ی ادویه ها به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و خوب ورزش بدید و حالا نیم ساعت داخل یخچال بهش استراحت بدید بعد گوشت رو روی آلومینیوم فویل چرب شده پهن کنید و زرشک و گردو و تخم مرغ آبپزها را وسط رولت قرار داده با کمک آلومینیوم فویل رولت را جمع کنید و خوب ببندید و نیم ساعت داخل فر قرار دهید برای روی رولت من از خمیر جادویی استفاده کردم و برای اینکه خمیر زیاد پف نکنه بعد از عمل اومدن خمیر باز هم بهش آرد اضافه کردم و به شکل بلال دور رولت پیچیدم دونه ها رو با کمک پشت چاقو رد انداختم و روشو با روغن و زردچوبه رو مال کردم روی برگهاشم پودر پسته پاشیدم و داخل فر قرار دادم تا نون روی رولت هم پخت و به این ترتیب رولت گوشت بلالی خوشگل آماده سرو می شود نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
مرگ نوزاد 35 روزه بر اثر ❌ نوزادی که هنوز 35روز از متولد شدنش می‌گذشت در خوزستان به دلیل کرونا در بیمارستان بستری شد و بعد از 10 روز فوت کرد اما نکته عجیب و ترسناک اینجاست که دکتر نوزاد می‌گوید...😱 ❌اگر بیماری قلبی دارین وارد نشوید❌ بزن رو ادامه داستان https://eitaa.com/joinchat/198377496C4839f7bcf3
آموزش مرحله به مرحله لیوان شکلاتی با استفاده از لیوان یکبار مصرف😍😋 از شکلات آب شده استفاده کنید و بعد از سفت شدن توش بستنی بریزید و با میوه تزیین کنید. باشیم ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
اول لوبیا چیتى با مقدار خیلی کم نخودو عدس از شب قبل خیس کنید بعد بزارید بپزه ،بهش پیاز داغ فراوان به همراه زردچوبه اضافه کنید ،وقتی حبوبات کاملا پخته شد آلو رو اضافه کنید که بهترین نوع آلو ،زردآلو می تونه باشه(من چندنوع آلو ريختم) وبعد از نیم ساعت رشته آش رو اضافه کنید واجازه بدید که خوب جا افتاده بشه نمک هم در اواخر پخت اضافه کنید نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍪 😋 ▫️كره صبحانه به دمای محیط رسیده 100 گرم ▫️تخم مرغ 1 عدد ▫️وانيل نصف ق چ ▫️شكر يك سوم ليوان ▫️آرد سه چهارم ليوان ▫️بادام 100 گرم 🔸ارد ، پودر شکر ، بادام را داخل غذاساز ریخته تا اسیاب و مخلوط شود بعد تخم مرغ ، وانیل و کره نرم شده رو اضافه میکنیم زیر خمیر را کمی ارد پاشی کرده و با قالب مورد نظر کاتر بزنید داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۵ به مدت ۲۰ دقیقه بپزید . بعد از پخت وسط هر کدام از شیرینی ها یک عدد بادام قرار داده و با بریلو زعفرانی رومال کنید . و با بریلو سفید و یا شکلات سفید خطوط نازک بکشید 💡 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‍‌‌‌‌‌ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه درست کردنش خیلی راحته فقط کافیه یدونه پیازو سرخ کنین و بعد زرچوبه بهش بزنین و دو قاشق پر رب اضافه کنین و خوب رب رو با پیاز‌سرخ کنین ... حالا یه سینه مرغ‌خورد شده رو که از‌قبل به نمک، فلفل، پودر پاپریکا و آویشن آغشته کردین بریزین توی همون ماهیتابه و یه کم با رب تفتش بدین و بعد در ماهیتابه رو بذارین تا مرغا خوب بپزن ... برای سسش کافیه دو الی سه حبه سیر رنده شده رو توی کره فقط یکم تفت بدین و بعد تقریبا یه لیوان شیر بهش اضافه کنین و بذارین شیر فقط داغ بشه نه اینکه بجوشه، چون فقط کافیه شیر مزه سیر رو بگیره، به آرد هم نیازی نیست چون وقتی سس روی پنه ریخته میشه به خوردش میره... حالا میمونه قاطی کردن مواد توی ظرفی که میخوایم تو فر بذاریم خوب ماکارونی به شکل پنه ای که از قبل آبکش کردیمو با مرغمون مخلوط میکنیم سس رو همه جای ظرف میریزم و بعدم سطح ظرفمونو کامل با پنیر پیتزا میپوشونیم و میفرستیمش توی فر حدود سه رب تا یه ساعت باید توی فر باشه با دمایی که خیلی زیاد نباشه تا سس خوب جذب ماکارونی بشه آخر سر هم کافیه یه کوچولو شعله بالایی فرو روشن کنین تا پنیر طلایی بشه نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
تکه های مرغ رو چیدم تو تابه نچسب روش رو پر از پیاز خلال کردم روی پیازها نمک و فلفل و زردچوبه پاشیدم ، یک قاشق روغن زیتون و نصف استکان زعفران حل شده ، گذاشتم رو گاز با شعله خیلی کم پیازها آب انداخت و مرغ ها با آب پیاز پخت ، وقتی مطمئن شدم مرغها پخته حرارت رو زیاد کردم تا آبش جمع بشه و مرغ و پیاز به روغن بیافته . چند تا گوجه هم با یک قاشق روغن تفت دادم و گذاشتم کنار مرغ نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
نصف سینه ی مرغ فلفل دلمه یک عدد پیاز یک عدد قارچ یک لیوان ورقه شده نمک و فلفل سیاه،پاپریکا،آویشن به مقدار لازم رب گوجه یه قاشق غ خ سس کچاپ مقداری سس خردل مقداری نان تست به ده عدد تخم مرغ دو عدد شیر نصف پیمانه پنیر ورقه ای گودا آرد سوخاری به مقدار لازم سینه ی مرغ رو با پیاز و نمک و فلفل ابپز می کنیم،پیاز رو‌نگینی خرد کنید و تفت بدید تا سبک بشه،قارچ رو اضافه کنید و با شعله ی زیاد تفت بدید و بعد فلفل دلمه رو‌اضافه کنید و تفت بدید،نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن رو اضافه کنید،سینه ی مرغ رو ریش ریش کنید و اضافه کنید و کمی تفت بدید،رب و سس کچاپ و خردل رو‌اضافه کنید و پنج دقیقه رو حرارت نگه دارید تا آماده بشه دو تا تخم مرغ رو توی کاسه ی بزرگی بشکنید و هم بزنید و شیر ،نمک و فلفل رو‌اضافه کنیدو مخلوط کنید و کنار بذارید، یه ورق نان تست بردارید و روش از مواد آماده شده بریزید و روش یه پنیر گودا بذارید و یه نان تست روش بذارید،بعد دو طرف نان تست رو تو مواد تخم مرغ و شیر که آماده کردید بذارید و بعد توی آرد سوخاری بذارید و توی تابه دو طرفش رو با حرارت کم سرخ کنید نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
دو تکه سینه مرغ رو یک ساعت و نیم با یک لیوان آب و یه دونه پیاز نگینی و زردچوبه و نمک و فلفل سیاه و یه تکه چوب دارچین پختم وقتی سرد شد ریش ریش کردم و با روغن زیتون یه کوچولو تفت دادم. دو تا سیب زمینی رو خورد کردم یه ظرف آب گذاشتم رو شعله وقتی بجوش اومد سیب زمینی رو ریختم توش به مدت سه دقیقه. بعد آبکش کردم و با روغن زیتون سرخ کردم. قارچ رو خورد کردم و با پیاز نگینی و نمک و زردچوبه و فلفل سیاه سرخ کردم مرغ ریش ریشی و قارچ سرخ شده و سیب زمینی سرخ شده رو تو یه قابلمه ریختم و بهش فلفل دلمه نگینی هم اضافه کردم مواد باب طبعتون قابل جایگزینه با مواد سرد یا گوشت . چهار عدد نان همبرگر رو از وسط نصف کردم من خمیر وسطش رو برداشتم تو سینی گذاشتم خشک کنم برا پودر سوخاری . از مواد داخل نون ها رو پر کردم و روش رو با پنیر پیتزا پوشوندم فرستادم تو فر. فقط گریل کردم که پنیرا قرمز بشن. بافت نون بعد پخت کاملا نرم بود و عالی نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم: گوشت گوساله 1 کیلو گرم 3 حبه سیر، خرد شده 1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده تخت برگ 1/3 فنجان آب لیمو فشرده تازه 1/ قاشق چایخوری فلفل سیاه فلفل قرمز تازه جعغری خرد شده مواد لازم برای سس کباب: 2 قاشق چایخوری فلفل قرمز دودی 2 قاشق غذاخوری سرکه 1/3 فنجان روغن زیتون نمک 1½ قاشق چایخوری طرز تهیه: چربی ها را به طور کامل از گوشت جدا کنید و ترکیب گوشت، سیر، جعفری، آب لیمو و فلفل را در یک کاسه غیر فلزی ریخته و درب آب را به خوبی بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. سس کباب را با مخلوط فلفل قرمز - فلفل هندی - سرکه - روغن و نمک تهیه کنید و گوشت ها را بعد از سیخ زدن به سس اماده شده آغشته کنید و بر روی کباب پز با دقت بپزید. بهترین زمان پخت برای این نوع کباب 25 الی 30 دقیقه است. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎ نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
از خانم محمدی عزیز 3 پیمانه ارد سفید 2پیمانه نثاریاهمون پودرقند زعفران غلیظ نصف استکان گلاب نصف استکان روغن جامد یک چهارم پیمانه طرز تهیه اول اردالک شده رو درشعله ملایم تفت میدیم تا جایی ک بوی خوب اردبیاد ویک سره هم میزنیم تا رنگش تغییرنکنه بعد بهش روغن میزنیم کمی هم بااون تفت میدیم وازشعله برمیداریم سریع بقیه مواد رو همراه نثار الک شده میریزیم توش تا داغه با کف قاشق نثار رو داخلش حل میکنیم ک حرارته ارد، نثار رو حل کنه وهیچ دونه ی سفیدی باقی نمونه بعد ک کمی از داغی افتاد با دست ورزمیدیم ک خمیرحلوامون اماده بشه بعدشم که با قالب یا هرچیز دیگه برش میدیم میزاریم سرد شه بعد روی هم میچینیم برای کسایی ک تنوع دوس دارن میتونن ب جای زعفران از نصف پیمانه گردوی ریز با سه قاشق غذا خوری زنجفیل استفاده کنن نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
🔞خرید در بازار سوریه😱 ❌ زن و دختران سوری توسط افراد داعشی 😰 🎥جهت مشاهده این کلیک کن 👇 https://eitaa.com/joinchat/1754595330C0a9f3ffc4c 🖇 در کانال بالا👆
هدایت شده از ذاکرین
إِنَّا للّه وإِنّا إِلَیهِ رَاجِعُونَ لحظه سقوط وحشتناک جامپر ایرانی از روی برج پرچم https://eitaa.com/joinchat/2369912869C571e23325c تو شهرک اکباتان برای روز پلاسکو پرش چتر ترتیب دادن چتر باز چترش باز نشد و از 50 متری سقوط کرد لحظه سقوط👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2369912869C571e23325c فیلم دردناکی که همسر چتر باز محروم فردا منتشر کرد هر دلی و به در میاره 😭