eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.8هزار دنبال‌کننده
25.1هزار عکس
19.9هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
8.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 📽 آموزش 🍰 😋👆 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زولبیا قرمز با اب لبو یا پودر لبو_ زولبیا قهوهایی با کاکائو یا پودر کاکائو_ زولبیا زرد با رنگ زعفران زولبیا سفید چیزی به ان اضافه نشده- زولبیا سبز با رنگ خوارکی خیلی کم درست کنید نوش جان 💖 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
9.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
این نان ساده که در تابه تهیه می شود بسیار لذیذ وخوشمزه است ومیتوان به عنوان یک وعده غذایی سبک تهیه اش کرد . مواد خمیر: ارد 1کیلو نمک 2قاشق غذاخوری پودر خمیر مایه 1قاشق چایخوری شکر 1قاشق غذاخوری روغن 4قاشق غذاخوری ماست 4قاشق غذاخوری جوش شیرین 1قاشق چایخوری شیر3پیمانه . موادمیانی: سیب زمینی ابپز 3عدد پیاز ریز خرد شده و تفت داده شده 2عدد سیر له شده 2حبه گشنیز وجعفری خرد شده ا پیمانه ادویه کاری .تخم گشنیز ساییده ،نمک وفلفل وزردچوبه به دلخواه . رومال:3زرده تخم مرغ + 2قاشق غذاخوری شیر وکمی نمک 📝 همه مواد را مخلوط کنید وشیر را کم کم وبا احتیاط اضافه کنید ،ورز دهید تا خمیری یکدست به دست اید .یک ساعت در ظرف در بسته استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود . پف خمیر را بگیرید و کمی ورز دهید به 10 قسمت مساوی تقسیم کنید .هر چانه را با وردنه باز کنیداز مواد میانی قرار دهید ،بپیچیدوبا وردنه مجددا باز کنید .روی نانها را رومال زرده تخم مرغ و شیر بزنید وکنجد بپاشید ودر تابه داغ هر طرف را برای دو دقیقه بپزید نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باچی بِپَزم،چی بُخورم وقتتو تلف نکن🤜 زودبیا تو کانال که لینکش میزارم برنامه غذایی هفتگی‌ داره👇👇 اکثرا بدون مرغ و گوشت 😍😍 و... ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
😱وای وای عجب حالی میده😱 اگر کلی ویدئو اسلایمی و آرامش بخش میخوای این کانال رو از دست نده کلی و انواع ها توی کانال میزاره😜 مخصوص شما خانم ها👩‍💼 بدو عضو شو تا پاک نشده👇 http://eitaa.com/joinchat/933298234Cc0abd30bb1
هدایت شده از ذاکرین
🧔🏻 ” خـــــــر نشو، الاغ ” اوج نصحیت پسرا 👱🏻‍♀حالا نصیحت دخترا👅😹😻 وای ترکیدم از خنده 😆😆♥️👇 😂 😂 😂 😂 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 😁 😁😁😁😁😁😁 😆😆😆😆😆😆😆 😅😅 😅 😅😅 😂 😂 😂 🤣 بزن روش تا ببینی تهههه خندس😅🤣☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز براتون دوتا نوشیدنی خوشمزه آماده کردیم آموزش👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽 رو با این پست یاد بگیرید تمام مراحل و مواد لازمشون رو داخل ویدیو توضیح دادیم لطفا تا انتها مشاهده کنید نوش جان ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هش براون یک صبحانه ساده ولی خوشمزه و معروف آمریکایی که در کنارش خوراک لوبیا خامه ترش، سوسیس و همینطور تخم مرغ سرو میشه‌ و به دو روش پخته میشه روش اول که من به این روش درست کردم: مواد لازم : برای دو نفر یک عدد سیب زمینی متوسط دو عدد تخم مرغ سوسیس فرانکفورتر 2 عدد نمک و فلفل سیاه به میزان لازم سبزیجات معطر به میزان اندک( جعفری،تره،تلخون مرزه) کره 30 گرم خامه دو قاشق شیر نصف لیوان گوشت در صورت تمایل سیب زمینی را ا آب پز کرده و رنده کنید در تابه کره را ذوب کنید و سیب زمینی‌ها را در آن تفت دهید سپس شیر و خامه را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا شیر به خورد سیب زمینی‌ها برود در آخر نمک فلفل و سبزیجات معطر را اضافه کرده و کنار بگذارید تخم مرغ و سوسیس ها را سرخ کنید و همراه هش براون ( مخلوط سیب زمینی) در ظرف سرو بچینید در صورت تمایل گوشت یا همبرگر هم سرخ کنید نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥔 😋 🔸سه عدد سیب زمینی رو میپزیم اجازه میدیم کاملا خنک بشه بعد پوست میگیریم. با رنده ریز رنده میکنیم یدونه تخم مرغ درشت داخلش میشکونیم به دلخواه کمی سبزیجات خشک اصافه میکنیم مث شوید. پودر پیاز. نمک و فلفل و زردچوبه کمی پودر پنیر پارمزان و کمی پودر نان. مواد را خوب مخلوط میکنیم. تابه کوچک گودی را روی حرارت ملایم از بیست دقیقه قبل با مقداری روغن خوب داغ میکنیم. از مواد سیب زمینی اندازه گردو برداشته و داخل دست شکل انگشتی در میاریم و داخل کنجد میغلطونیم و داخل روغن داغ میندازیم. بعد سرخ کردن حتما روی حوله کاغذی مخصوص روغنگیری قرار بدید تا روغن اضافه خارج بشه ♦️داغ شدن روغن با حرارت ملایم وتایم طولانی باعث جذب نکردن و سریع سرخ شدن سیب زمینی میشه ♦️موقع سرخ کردن حتما حرارت متوسط رو به بالا باشه تا روغن کمتری جذب بشه سیب زمینی حتما خنک بشه بعد رنده بشه یکی از علتهای مهم وا رفتن کوکو سیب زمینی اینه که سیب زمینی داغ رنده میکنید و درجا سرخ میکنید. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯