eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍮 😋 🔸نیم کیلو هویج رو شسته و میپزیم با آب کم بعد با گوشتکوب برقی یا میکسر له و پوره میکنیم یک و نیم لیوان آرد و تفت میدی در حدی که بوی خامی گرفته بشه و نه تغییر رنگ بعد به ترتیب یه لیوان روغن و سه لیوان شکر من یک و نیم لیوان ریختم و یک لیوان گلاب رو با کمی زعفران به آرد اضافه کرده به همراه پوره هویج بعد مدام هم میزنیم تا حلوا از ظرف جدا بشه کمی که از داغی افتاد تو ظرف میریزیم و بعد هم تزیین بسیار راحت و خوشمزه و خوش قلق حتی برا تجربه اولیا. در مورد شکر به نظرم نهایت دو لیوان بریزید مگر اینکه واقعا بخوایید خیلی دلو بزنه ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ✍ کامل با تمام نکات ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ✍ کامل با تمام نکات ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🥟 😋👆 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
4 الي 5 نفر لوبيا چيتي 2 ليوان، آب 6 ليوان، پياز 1 عدد، قارچ 3عدد، رب 1 ق غ سر پر، نمك 2 ق چ، فلفل سياه 1 ق چ، زرد چوبه 1 ق چ، دارچين نصف ق چ، آويشن 1 ق چ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
ماهیتابه 🥙 😋 🔸گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، آرد نخود چی و فلفل قرمز را باهم مخلوط میکنیم. خوب ورز میدیم و تو روغن داغ سرخش میکنیم. اون سس هم، گوجه رنده شده و فلفل و نمک هستش ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🫕 😋 ▫️شیر 4 لیوان ‌ ▫️شکر 8 قاشق غذاخوری ‌ ▫️نشاسته پودری 4 قاشق غذاخوری پر ‌ ▫️گلاب 4 قاشق غذاخوری ‌ ▫️خامه صبحانه 4 قاشق غذاخوری تخم مرغ 1 عدد ▫️زعفران دم شده غليظ مقداری ‌ 🔸ابتدا نشاسته وشکر رو در قابلمه مناسبی مخلوط کرده شیر رو آرام آرام اضافه و با همزن دستی بزنید تا مخلوط بشه و گلوله نداشته باشه تخم مرغ رو با چنگال بزنید تا از حالت لختگی در بیاد وبه مخلوط شیر اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست بشه خامه وگلابم افزوده وروی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا بپزه وغليظ بشه جوش که آمد و یکی دوقل زد حرارتو خاموش کنید مواد رو نصف کنید و به نیمی زعفران اضافه و مخلوط کنید حالا از فرنی سفید به تساوی در ظرفهای سرو بریزید وچند دقیقه بزارید تا خودشو بگیره در این فاصله هرچند بار بخش زعفرانی رو هم بزنید تا رویه نبنده وکمی خنک بشه بعد فرنی زعفرانی رو به تساوی روی قسمت سفید بریزید و با هر چه دلخواهتون هست تزیین کنید دوستان با این مقدار مواد شش ظرف مثل تصویر بدست میاد ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🫕 😋 ▫️1 لیوان دال عدس (عدس قرمز) ▫️2 قاشق غذاخوری برنج ▫️2 قاشق غذاخوری بلغور گندم ▫️1 پیاز خرد شده ▫️1_2 حبه سیر خرد شده ▫️1/2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ▫️1/2 قاشق غذاخوری رب فلفل(اختیاری) ▫️2 قاشق غذاخوری روغن زیتون ▫️1 قاشق غذاخوری کره ▫️2 قاشق غذاخوری نعناع خشک ▫️8.5_9 لیوان آب ▫️نمک،فلفل سیاه، فلفل چیلی و ادویه دلخواه 🔸دال عدس ، برنج و بلغور را جداگانه شسته و آبکش کنید،روغن زیتون و کره را در قابلمه بریزید و گرم کنید، پیاز را اضافه کنید و تفت دهید به مدت 1 دقیقه،سپس سیر و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و کمی تفت دهید،بعد برنج و بلغور را در قابلمه بریزید و تفت دهید، عدس را نیز در قابلمه بریزید و خیلی کوتاه تفت دهید(ترجمه از پیج آشپزی_خلاق) سپس آب داغ را اضافه کنید هم بزنید و اجازه دهید با حرارت متوسط ​بپزند تا مواد سوپ نرم شوند. فراموش نکنید که هرازگاهی سوپ را هم بزنید ،وقتی نرم شد ، ادویه ها و نمک را اضافه کنید و در صورت تمایل با گوشت کوب برقی سوپ را له و یکدست کنید،و گرم سرو کنید ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
🧔🏻 ” خـــــــر نشو، الاغ ” اوج نصحیت پسرا 👱🏻‍♀حالا نصیحت دخترا👅😹😻 وای ترکیدم از خنده 😆😆♥️👇 😂 😂 😂 😂 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 😁 😁😁😁😁😁😁 😆😆😆😆😆😆😆 😅😅 😅 😅😅 😂 😂 😂 🤣 بزن روش تا ببینی تهههه خندس😅🤣☝️
😋 سرکه انگور قرمز جوشیده و سرد شده گوجه فرنگی نارس(کال) یک کیلوگرم بادمجان قلمی بدون تخم یک کیلو سیر دو بوته فلفل درشت تند آتشین سبز و قرمز 10 عدد نمک ب م ل نعناع خشک 🔸تمام مواد را خوب بشویید و خشک کنید و هر کدام را جداگانه نگینی ریز خرد کنید و باهم مخلوط کنید سپس روی پارچه تمیز پهن کنید یه شب تا صبح بگذارید خشک شود بعد داخل کاسه ی بزرگ بریزید و رویش نعناع و نمک بریزید باز حسابی هم بزنید تا مخلوط شود در آخر در شیشه های تمیز و خشک بریزید و سرکه هم اضافه کنید و درب شیشه ها را محکم ببندید و مدت یک ربع شیشه ها را برعکس بگذارید تا هوای اضافی آن گرفته شود .این ترشی بعد از یک هفته تا ده ر‌وز در هوای خنک جا میوفتد و میتوانید میل کنید ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
چقدر تأیید صلاحیت احمدی نژاد برای شما مهم است⁉️ در صورت تایید صلاحیت نشدن احمدی نژاد شما به کدام گزینه رای می دهید ⁉️ 1⃣هرگز رأی نمیدهم 2⃣ لاریجانی رأی می دهم 3⃣ به رئیسی رأی می دهم 4⃣ به قالیباف رأی می دهم 5⃣ به سعید محمد رأی می دهم 6⃣ به سعیدی جلیلی رأی می دهم 7⃣ به اصلاح طلبان رأی می دهم
🍅 😋 🔸 یک پیمانه برنج نیم پز برای ده این اندازه گوجه بس هست .حالا به نسبت برجتون لپه ی پخته شده و گوشت و پیاز تف خورده رو بریزید . سبزی دلمه هم سبزی های معطر هستن که که اصلی های آن مرزه و ترخون ،گشنیز ، جعفری ، شوید می باشد. 🔸ادویه هاش هم کمی زعفران آبکرده زبره سیاه کوبیده زردچوبه و فلفل کمی پودر گل سرخ هستش ـ ابتدا گوجه های گوشتی و بزرگ رو از قسمت بالا برش می دهیم و با یک قاشق کوچیک به آرومی توش رو خالی می کنیم .مواظب باشید پاره نشن. گوجه های در آورده رو هم پوره می کنیم و دو سه قاشقش رو با برنج و بقیه ی مواد قاطی می کنیم (خیلی خوشمزه ش می کنه ).بعد داخل گوجه ها رو با مواد پر می کنیم . 🔸توی یک قابلمه یک قاشق رب رو تف می دهیم و نصف لیوان آب می ریزیم توش و وقتی جوش اومد گوجه ها رو می زاریم حتما توجه کنید که گوجه زود می پزه نهایتا نیم ساعت تا جهل و پنج دقیقه کافیه ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
تخم مرغ 4عدد شکر 1پیمانه روغن یا کره نصف پیمانه آرد 3پیمانه شیر نصف پیمانه بکینگ پودر 3 ق م لبوی خام رنده شده نصف پیمانه وانیل بمقدار لازم تخم مرغها رو خوب با همزن میزنیم بعد وانیل و شکر رو اضافه میکنیم تا کرم رنگ و کش دار شود بعد شیر و روغن رو اضافه میکنیم ارد رو که دو بار با بکینگ پودر الک کردم رو آرام آرام به مواد اضافه کردم و با لیسک در یک جهت مخلوط میکنیم سپس لبوی رنده شده رو اضافه میکنیم مواد رو داخل قالب چرب و ارد پاشی شده میریزیم در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بمدت 45 دقیقه میزاریم. کرم_لبو نصف لیوان شکر و 3ق.غ نشاسته ذرت را درنصف لیوان اب لبو حل کرده میزاریم روی اجاق و مرتب هم میزنیم تا مواد غلظت فرنی داشته باشد بعد از سرد شدن روی کیک را باان پوشش میدهیم نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
CQACAgQAAx0CVBp6RAACEyxgg85sG6CLfP_Cu8CoAAEVngsrgMQAAk0FAAJcnAABUsRf2LXPjAgvHwQ.mp3
5.22M
احساسی 🍃این که از غم تو پیرم 🍃این که دورم و دلگیرم 🎤 👌بسیار دلنشین 🔴گلچین بهترین های روز 🎤 @zakerin0 🔉 💚 @yaran0 💚
در فر(مشابه شیربرنج)♥️ 🍭1لیترشیر 🍭1.5 استکان برنج 🍭3لیوان آب 🍭1لیوان شکر 🍭1پاکت خامه(200میلی لیتر) 🍭1پاکت وانیل شکری 🍭2.5 قاشق غذاخوری نشاسته گندم 🍭فندق خردشده/پودر پسته ⏬طرزتهیه: برنج را شسته در قابلمه ریخته،آب ریخته وروی شعله گازقرارداده و بپزید،مدام هم بزنید ، شیر را بریزید و روی حرارت خامه و شکر و وانیل را نیز اضافه کنید،نشاسته را با نصف استکان آب حل کنید وآرام به آن اضافه کنید وقتی غلیظ شد در قالبهای مورد نظر بریزید. در سینی فر 3-4لیوان آب ریخته،قالبها را رویش بچینید‌. در فر 220 درجه که شعله بالا و پایینش روشن باشد،تا وقتی سرخ شود،بپزید. وقتی سرخ شد از فر خارج کرده و رویشان را با پودر پسته و فندق خردشده تزئین کنید. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
یا (مکزیکی)😋 برای سه نفر 500 تا 600 گرم فیله سینه مرغ رو نازک و نواری برش بدید و در ظرفی به همراه سه حبه سیر رنده شده ، سه قاشق غذاخوری سرکه ، دو قاشق روغن زیتون ، پودر آویشن ، پودر فلفل قرمز ، پودر پاپریکا ، پودر زیره سبز و نمک مخلوط کنید و در ظرف رو سلفون بکشید و دو ساعت در یخچال قرار بدید تا مزه دار بشه سپس از یخچال بیرون بیارید و در ماهی تابه ای با مقداری روغن ، سرخ کنید و کناربذارید. دو عدد پیاز متوسط رو خلالی خرد کنید و در ماهی تابه ای دیگر با مقداری روغن خیلی کم تفت بدید تا سبک بشه سپس سه عدد فلفل دلمه ای رنگی (از هر رنگ یک عدد) رو که از قبل به صورت نواری(خلالی) برش داده اید اضافه کنید و کمی تفت بدید و مرغهای سرخ شده رو به همراه سویا سس یا سس خردل یا سس چیلی و پودر فلفل سیاه و دو قاشق آبلیمو اضافه کنید و کمی هم بزنید و شعله ی گاز رو خاموش کنید و با جعفری ، گشنیز و بروکلی خردشده تزیین کنید و به همراه پلو یا نان لواش نوش جان کنید.🥰 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ✍ کامل با تمام نکات ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍴 اول گوشت چرخ شده رو با پیاز رنده شده و نمک و زردچوبه و فلفل سیاه خوب ورز بدید و سپس به صورت توپ های کوچیک قلقلی کنید و توی ماهیتابه بزارید تا زمانی که توپک های گوشت ابش کشیده شد کمی روغن اضافه کنید و کمی که سرخ شدن توپک های گوشت شما اماده هستن . دوم پیاز رو نگینی خرد کنید و تو روغن سرخش کنید و رب گوجه فرنگی رو اضافه کنید و کمی نمک و مقداری اب زمانی که خوب سس شما غلیظ شد بیشتر توپک های گوشتتون رو به سس اضافه کنید و مقداری رو برای تزیین نگه دارید . در اخر ماکارونی رو که آبکش کردید ته دیگ رو سیب زمینی بچینید و مواد رو لا به لای ماکارونی ها بریزید و بزارید دم بکشه . بعد از حدود چهل دقیقه این خوشمزه اماده اس . ↙️به فـــــــود کـــــده بپیوندید↘️ 🍟👩🏻‍🍳👨‍🍳 کانال دوم ما👇 🍭 🍭 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
براتون یه و جذاااب آوردم از همونا که دوست دارین 😋 . 3تا پیاز بزرگ رو خلالی کردم و ریختم تو تابه تقت دادم.پیازا ک سبک شد 5تا خرد شده اضافا کردم و سرخشون کردم بعد سوسیس نوبت قارچه ک اختیاریه میتونین حذف کنزد ولی اگ بریزین عالی میشه😍حالا قارچای خرد شده رو اضافه میکنیم و همرو باهم تفت میدیم.کامل ک مواد سرخ شد زردچوبه فلفل فراوون آویشن و نمک زدم زکم تفت دادم بعد یک ق رب و 2 ق سس کچاپ زدم.سیب زمینیارم من خرد میکنم میذارم با آب و نمک بپزه و اخرین مرحله ب مواد اضافه میکنم و همرو مخلوط میکنم میذارم یکم رو شعله بمونه تا کامل تفت بخورن و بعد نوش جان😋😋😋 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
چقدر تأیید صلاحیت احمدی نژاد برای شما مهم است⁉️ در صورت تایید صلاحیت نشدن احمدی نژاد شما به کدام گزینه رای می دهید ⁉️ 1⃣هرگز رأی نمیدهم 2⃣ لاریجانی رأی می دهم 3⃣ به رئیسی رأی می دهم 4⃣ به قالیباف رأی می دهم 5⃣ به سعید محمد رأی می دهم 6⃣ به سعیدی جلیلی رأی می دهم 7⃣ به اصلاح طلبان رأی می دهم
🍇 😋 خوشه ،برگ و تیغ زرشکها رو جدا کرده دو سه بار با آب تمیز شستشو داده زرشکهای شسته شده را در ظرف شیشه ای ریخته و روی آنها آب جوش می ریزیم تا حدی که آب تا روی زرشکها بالا بیاید پس از خنک شدن درب ظرف را بسته و به مدت 48 ساعت در یخچال نگهداری می کنیم پس از آن آب بوجود آمده را داخل آبکش ریخته و صاف می کنیم و در ظرف مناسب در یخچال نگهداری می کنیم ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
‍ ‍ ( مرغ کبابی هندی) مواد لازم برای 5نفر مرغ: ماست 1/2 پیمانه نمک 1 و 1/2 قاشق مرباخوری زردچوبه 1 قاشق مرباخوری ادویه_گرم_ماسالا یا کاری 1 قاشق مرباخوری تخم گشنیز 1 قاشق مرباخوری زیره 1 قاشق مرباخوری سینه مرغ 900 گرم سس: کره 55 گرم پیاز 1 عدد متوسط ریز خرد شده زنجبیل تازه 1 قاشق غذاخوری ریز خرد شده ادویه_گرم_ماسالا 1 و 1/4 قاشق مرباخوری تخم گشنیز 1 و 1/4 قاشق مرباخوری زیره 1 و 3/4 قاشق مرباخوری گوجه فرنگی 400 گرم خرد شده خامه 1 و 1/4 پیمانه نمک 1 قاشق مرباخوری شکر 1 قاشق مرباخوری فلفل سیاه 1/4 قاشق مرباخوری گشنیز تازه 1/4 پیمانه خرد شده طرز تهیه: ابتدا سینه مرغ رو خرد کنید. در یک کاسه بزرگ 1/2 پیمانه ماست، 1 و 1/2 قاشق مرباخوری نمک، 1 قاشق مرباخوری زرد چوبه، 1 قاشق مرباخوری گرم ماسالا یا کاری، 1 قاشق مرباخوری تخم گشنیز، 1 قاشق مرباخوری زیره را با هم ترکیب کنید.هم بزنید تا خوب مخلوط شود حالا سینه مرغ رو اضافه کنید و هم بزنید و بعد به مدت حداقل 1 ساعت یا یک شبانه روز در یخچال بگذارید. هر وقت آماده پخت بودید گریل فر را روشن کنید (همان شعله بالایی فر). سینی فر رو با فویل بپوشانید بعد یک قفسه توری بر روی بر روی سینی فر بگذارید. سپس قفسه توری را کمی چرب کنید بعد سینه مرغ رو بر روی آن بگذارید. طبقه فر رو در وسط قرار بدین و بعد مرغ ها رو درون فر بذارید و حدودا 7 تا 8 دقیقه طول میکشد تا سینه های مرغ پخته و طلایی شوند. در این حین که مرغ ها در حال پختن هستن سس رو آماده کنید. 1 عدد پیاز متوسط و به اندازه 1 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه را ریز خرد کنید. 55 گرم کره در ماهیتابه بریزید و بر روی حرارت بذارید تا کره کمی ذوب بشه. سپس پیاز و زنجبیل رو اضافه کنید و 5 تا 7 دقیقه بذارید تا تفت داده بشه ولی حواستون باشه که قهوه ای نشوند. اگر لازم بود شعله را کم کنید. حالا 1 و 1/4 قاشق مرباخوری گرام ماسالا یا کاری، 1 و 1/4 قاشق مرباخوری پودر تخم گشنیز،1 و 3/4 قاشق مرباخوری پودر زیره اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه تفت بدید. سپس 400 گرم گوجه فرنگی خرد شده، 1 و 1/4 پیمانه خامه، 1 قاشق مرباخوری نمک، 1 قاشق مرباخوری شکر، 1/4 قاشق مرباخوری فلفل سیاه و 1/2 پیمانه آب اضافه کنید. صبر کنید تا به جوش آید. بعد شعله را کم کنید و بر روی حرارت بذارید تا موقعی که سس غلیظ شود که حدودا 15 دقیقه طول میکشد. مرغ های پخته شده رو درون سس بریزید. 1/4 پیمانه گشنیز خرد شده رو اضافه کنید و بعد میتونید تیکا ماسالا مرغ کبابی هندی رو با برنج و یا نون سرو کنید نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
(غذای محلی کردستان ) برنج نیم دانه : یک دوم پیمانه عدس: یک و نیم پیمانه آب گوشت : 3 تا 4 پیمانه گوشت بوقلمون یامرغ چرخ کرده : 300 گرم پیاز رنده شده: 1 عدد متوسط پیاز داغ : ... سیر رنده شده ( دلخواه) : یک ق چ کشک : به مقدار لازم طرز تهیه برنج و عدس رو به مدت یک ساعت بخیسانید و بعد در قابلمه ای با مقداری آب نیم پز کنید بعد آب گوشت صاف شده رو همراه با نمک و فلفل و خیلی کم زردچوبه به آن اضافه کنید و حرارت رو کم کنید تا عدس و برنج کاملا بپزند. گوشت چرخ کرده رو با نمک و ادویه و پیاز رنده شده ورز دهید و کوفته های قلقلی کوچک درست کنید و در روغن سرخ کنید.کشک رو جداگانه با مقداری آب به مدت 10 دقیقه بجوشانید.بعد از پخته شدن عدس و برنج اون و در کاسه بریزید و با کشک و کوفته قلقلی و پیاز داغ و سیر رنده شده تزیین کنید. این غذا رو معمولا با گوشت غاز و خرگوش نیز تهیه میکنند برای آب گوشت فیله گوشت رو از استخوانها جدا کنید و استخوانها رو کاملا بپزید و آب اون رو داخل عدس و برنج بریزید نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯