سالاد تبوله(لبنانی) 🍲 😋
فلفل به مقدار لازم
بلغور گندم 1 فنجان
آب (جوش) 1.5 فنجان
نمک 1.5 ق چ
گوجه فرنگی (تازه، چهار گوش خرد شده) 2 فنجان
خیار (تازه، چهار گوش خرد شده) 1 فنجان
فلفل دلمه ای (قرمز،تازه، چهار گوش خرد شده) 1 فنجان
جعفری (تازه، ریز شده) 1 فنجان
پیاز قرمز (چهار گوش خرد شده) 1/2 فنجان
لیمو ترش 1 عدد
روغن زیتون 2 ق س
🔸 بلغور گندم را در یک کاسه بریزید و روی آن نمک بپاشید. آب جوش را روی آن بریزید. در کاسه را بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه بماند سپس آبکش کنید. در یک کاسه ی بزرگ، بلغور گندم پخته، گوجه فرنگی، خیار، فلفل دلمه ای قرمز، جعفری و پیاز را مخلوط کنید و هم بزنید. روغن زیتون و آب لیموترش را روی آن بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.بچشید و طبق ذائقه مزه دار کنید. این سالاد را میتوان بلافاصله سرو کرد یا گذاشت خنک شود و بعداً آن را میل نمود. طعم غذا با ماندن بهتر می شود.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#دسر_خوشمزه 🍧 😋
🔸اول از همه یک و نیم لیوان شیر ( لیوان فرانسه دسته دار ) و با شش قاشق غذاخوری شکر و دو قاشق غذاخوری پودر نارگیل و یک قاشق چایخوری پودر نسکافه و یک قاشق چایخوری دارچین و یک چهارم قاشق چایخوری وانیل مخلوط کردم گذاشتم رو حرارت تا حل بشن تو این فاصله که اینا حل میشن دو قاشق غذاخوری نشاسته ( فرقی نمیکنه هر نوعی میشه ) و با یک قاشق غذاخوری پودر کاسترد و تو یک سوم لیوان آب حل کردم بعد به باقی مواد اضافه کردم مدام هم زدم تا غلظت مواد مثل فرنی بشه
🔸حدود ده دوازده عدد بیسکوییت پتی بور و پودر کردم یه مقدار ریختم تو گلاسه ها بعد روش دسر که از داغی افتاد و ریختم دور گلاسه هام موز گذاشتم بعد رو دسرم گردو خورد شده ریختم بعد باقی بیسکوییت و مجددا دسر بعدم روش پودر پسته ریختم و گذاشتم یخچال چهار پنج ساعتی
بود بعدم سرو شد
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#خوراک_علی_نازیک ⛱
🔴مواد لازم🔻🍆
▫️سه عدد بادمجان
▫️فلفل دلمه رنگي نصف هر كدام
▫️گوجه دوعدد
▫️گوشت چرخ كرده يك پياله
▫️پياز يك عدد
▫️ماست چكيده يك ليوان
▫️سير چهار حبه
▫️نمك،فلفل قرمز،زردچوبه
🔴طرز تهیه🔻🍛
🔸1- بادمجان، فلفل دلمه اي و گوجه را روي شعله گاز (با توری فلزی) يا زغال كباب كنيد و وقتي خنك شد پوست بكنيد.
🔸2- پياز را خلالی و سرخ كنيد. گوشت چرخ كرده را اضافه كنيد وتفت بدهيد. سير،نمك،فلفل وزردچوبه را هم اضافه كنيد.
🔸3- فلفل دلمه اي ها وگوجه ي كبابيِ پوست گرفته را نگيني خرد كنيد و به گوشت و پیاز اضافه كنيد و اجازه بدهيد آب گوجه كشيده شود.
🔸4- پوست بادمجان هاي كبابي را هم وقتي سرد شدند بگیرید و آنها را ريز خرد كنيد و داخل كاسه بريزيد. دو حبه سير رنده شده،نمك ويك ليوان ماست چكيده ترش را اضافه كنيد هم بزنيد.
♦️دا خل ظرف سرو اول بوراني بادمجان را بریزید و پخش کنید. روی آن مخلوط گوشت و فلفل دلمه و گوجه را بريزيد
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
14.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_تارت
تخم مرغ 2عدد
آرد الک شده 1پیمانه
شکر 3/4پیمانه
شیر 1/2پیمانه
روغن 3/4پیمانه
وانیل کمی
بیکینگ پودر یه قاشق غذا چایخوری
ابتدا تخم مرغ رو با وانیل می زنیم تا کرم رنگ بشه بعد شکر رو اضافه می کنیم و دوباره می زنیم تا شکر حل بشه .شیر و روغن رو اضافه می کنیم و دو دقیقه هم می رنیم.
ارد و بیکینگ پودر الک می کنیم و با مایع مخلوط می کنیم و کمی با همزن می زنیم تا گلوله ای باقی نمونه .
مایع رو داخل ظرف چرب شده با ارده می ریزیم و در فر از قبل گرم شده با درجه ی 180 به مدت 20 دقیقه می گذاریم تا بپزد .کیک را از قالب در میاریم و می گذاریم کمی خنک بشود بعد کرم تارت رو روش می ریزیم و با میوه های دلخواه تزیین می کنیم .
طرز تهیه کرم تارت
یک لیوان شیر را با
2 قاشق.غ نشاسته ذرت و
نصف ق چایخوری وانیل
2 قاشق.غ شکر هم زده و روی حرارت باشعله بسیارکم باقاشق چوبی مرتب هم زدم وقتی کمی غلیظ شود .نصف بسته پودر ژله ی توت فرنگی رو با نصف لیوان آبجوش حل می کنیم و به موادمون اضافه می کنیم وقتی کرم از حرارت افتاد نصف لیوان چند تا شاتوت و توت فرنگی رو میکس می کنیم و به موادمون اضافه می کنیم .
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#خورشت_کنگر
یدونه پیاز بزرگ رو نگینی و سرخ میکنم وقتی طلایی شد سیصد گرم گوشت گوسفندی به همراه یک قاشق زعفران غلیظ و کمی فلفل سیاه بهش اضافه میکنم و خوب تفت میدم.نعناع جعفری سرخ شده رو به همراه مقدار کافی آب اضافه میکنم و وقتی خورش شروع به قُل زدن کرد شعله رو کم میکنم و زمان میدم خورش بپزه.کنگر هارو پاک کرده و تیغهاشو جدا میکنم و جدا گانه در روغن کاملا تفت میدم و یک ساعت از پخت خورشتم که گذشت کنگرها رو به خورش اضافه میکنم، آبغوره و نمک هم میزنم و زمان کافی میدم تا خورش کاملا بپزه و جابیفته.در پایان ترشی و نمکش رو تست میکنم و تمام
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشي
#آموزش_غذای_سریع_خوشمزه
گوشت چرخکرده، کدو، بادمجان سیاه، فلفل دلمه، پیاز، پنیرتست ورقه ای.، رب گوجه
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
20.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوشمزه_جان
موادلازم
برای کرپ ها:
4 تخم مرغ
225 میلی لیتر شیر
3 قاشق چای خوری کره ذوب شده
150 گرم آرد 00
نمک
برای بشامل:
150 میلی لیتر شیر
20 گرم کره
20 گرم آرد
جوز هندی
برای پر کردن:
خلال ژامبون
پنیر خلال شده
پنیر رنده شده
طرز تهیه
برای تهیه کرپ ها: تخم مرغ ها را با شیر ، کره ذوب شده ، آرد و نمک بزنید. کره را در قالب ذوب کرده و پاستلا بریزید. کرپ ها را از دو طرف بپزید.
برای تهیه بشامل: شیر و کره را در قابلمه بریزید و هم بزنید تا آب شود. آرد را اضافه کرده و روی حرارت هم بزنید تا غلیظ شود. نمک و جوز هندی را اضافه کنید.
باسیملا را در وسط کرپ ها پخش کنید و روی آن 2 لایه ژامبون و پنیر قرار دهید. بسته بندی های جیب ها را ببندید.
جیب ها را به ماهیتابه منتقل کرده ، بشامل را روی آنها پهن کرده و پنیر رنده شده را بپاشید. این عمل را برای بار دوم تکرار کنید و جیب ها را کاملا با بشامل و پنیر رنده شده بپوشانید.
در دمای 180 درجه به مدت 35 دقیقه بپزید
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رتتویی_رامک_خودتون رو درست کنید و لذت ببرید
مواد لازم
پاستا پنه 250 گرم
گوجه گیلاسی نیم کیلو
پنیر خامه ای رامک 1 عدد
نمک و فلفل سیاه و آویشن
روغن زیتون 4 قاشق غذا خوری
تاپینگ پیتزا رامک 100 گرم
کدو 2 عدد
گوجه 2 عدد
بادمجون 2 عدد
فر 180 درجه نیم ساعت
بچه ها پنیر خامه ای وزن 200 و 300 گرمی و تاپینگ پیتزا وزن 180 گرمی و 500 گرمی و 2 کیلویی داره
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🌺آرزو میکنم
🌼دقایق امروز برایتان
🌺سرشـار از عـشق
🌸برکت و تندرستی باشد
🌼و به هر آنچه آرزویش را
🌸دارید برسید، روزتون زیبا
🌼 #صبحتون_عالی
#فراپوچینوی_توت_فرنگی 🍓
یخ قالبی 1 لیوان شیر 1 لیوان بستنی وانیلی یک لیوان توت فرنگی خرد شده و فریز شده 1 لیوان خامه فرم گرفته برای تزیین
یخ و شیر را در مخلوط کن بریزید بستنی و توت فرنگی های خرد شده را اضافه کنید دستگاه را روشن کنید تا همه مواد پودری و یکدست بشه. از مواد بچشید اگر تمایل داشتین از عسل یا انواع شیر ه ها برای شیرینتر کردنش استفاده کنید بلافاصله درون لیوان های سرو بریزید و با خامه یا بستنی تزیین کنید😋
🌹
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
13.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشي
#طرز_تهيه_مرغ_سوخاري_بدون_نيازسرخ_کردن
پودر سوخاری،پنیر پارمزان،پاپریکا،جعفری،پودر سیر،نمک و فلفل.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سالاد_اسفناج_انار
مواد لازم :
200 گرم بیبی اسفناج(اگر نداشتید، می توانید از اسفناج خرد شده استفاده کنید.)
کرنبری خشک به مقدار دلخواه
انار درشت یک عدد
گردوی کارامل شده به مقدار دلخواه
کنجد سفید برای تریین به مقدار دلخواه
مواد لازم برای سس:
سس انار 3 قاشق سرپر سوپخوری
سرکه بالزامیک 2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 1 قاشق سر پر سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا انار را دانه کرده و با بقیه مواد مخلوط کرده و با سسس مورد نظر نوش جان کنید.
طرز تهیه گردوی کاراملی
روی شعله کم ،داخل ماهیتابه کمی کره و شکر و گردو ها را تفت می دهیم تا شکر آب شده و به گردوها بچسبد،ماهیتابه را تکان دهید تا گردوها نسوزد و بعد از اینکه شکر به گردو ها چسبید ،ماهیتابه را از روی شعله بردارید و اجازه دهید ،گردوها سرد شود ،سپس به سالاد اضافه کنید
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#خوراک_ترکیه_شاک_شوکا
#غذای_نونی
مواد لازم
سیب زمینی 4عدد
بادمجان 4عدد
گوجه فرنگی 6عدد
سیر 5 حبه
نمک، فلفل،زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا بادمجانها را به صورت یکی در میان پوست کنده و به شکل مکعبهای کوچک خورد کنید، سپس به آنها نمک زده و برای مدتی تا زمان سرخ کردن بگذارید بمانند تا موقع سرخ شدن روغن کمتری جذب کنند، سیب زمینی های پوست کنده شده را هم به صورت مکعب های کوچک یا همان نگینی خورد کرده و داخل روغن سرخ کنید و بعد از آنها بادمجانها نیزسرخ شوند که بهتر است اینکار در روغن زیتون انجام شود.
سیرهای ریز شده را نیز به مدت 2 دقیقه در ظرفی جداگانه تفت داده ، نمک، فلفل، زردچوبه را به همراه گوجه فرنگیهای رنده شده به آنها اضافه کنید و آنقدر حرارت دهید تا آب گوجه فرنگیها کاملا کشیده شود و مخلوط به حالت سس درآید، در این مرحله سس حاصله را روی بادمجان و سیب زمینی ها ریخته و 5 دقیقه حرارت دهید، غذای شما حاضر است
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کیک_تابه_ای_بدون_تخم_مرغ
یک پیمانه ارد
نصف پیمانه شکر
یک چهارم ق چ وانیل
یک ق م بکینگ پودر
دو ق پودر کاکائو
روغن مایع یک سوم پیمانه
یک ق غ سرکه سفید یا آبلیمو
دوسوم پیمانه آب( شیر هم میشه)
روی شعله گاز شعله پخش کن بزارید و حرارت رو روشن کنید گرم بشه
تو ظرفی ارد الک شده+ شکر+بکینگ پودر+وانیل+روغن+اب+سرکه و پودر کاکائو رو با هم با همین دستی یا چنگال مخلوط کنید تا یکدست بشه یکدست که شد بریزید توی تابه ای یا ظرفی که با روغن مایع همه جارو چرب کردید و بزارید روی حرارت بعد بیست دقیقه چک کنید بین بیست تا نیم ساعت میپزه
برای فر دما 180 هست
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کوفته_برنج_با_برنج از شب مانده
مواد لازم
1 کاسه برنج آب پز شده(یا از شب مانده)
1قاشق چای خوری فلفل سیاه
1 قاشق چای خوری پول بیبر(فلفل پرک ترکی)
4 عدد پیازچه ربز خرد شده
جعفری و نعنا ریز خرد شده
1عدد تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری آرد
نصف قاشق چای خوری جوش شیرین
طرز تهیه
تمام مواد را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید.با دست تکه هایی به بزرگی گردو بگیرید و در دست پهن کنید و روی حرارت متوسط در روغن داغ سرخ کنید
نوش جان💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#لوبیاپلو_باگوشت_چرخ_کرده
پیاز رو با گوشت چرخ کرده نمک فلفل و زردچوبه تفت بدین بزارین کنار لوبیا رو بزارین چند تا جوش بزنه آبکش کنید بعد سرخ کنید به مواد گوشت اضافه کنید بزارین با یک لیوان آب بپزه برنج رو آبکش کنید حالا یک کفگیر برنج یک کفگیر از مواد (گوشت و لوبیا) بریزین زعفران دم کرده بریزین روش همین کارو تکرار کنید تا تموم بشه در نهایت با کره و مقداری زعفران دم کنید (دقت کنید به لوبیا پلو اصلا رب نزنین ولی متیونین زمانی که گوشت رو تفت میدین گوجه خشک نگینی هم اضافه کنید )
نوش جان💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#شنیسل_مرغ_و_مک_اند_چیز
برای شنیسل مرغ سینه مرغ را سه لایه برش دادم.بعد بهش نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و روغن زیتون زدم گذاشتم نیم ساعت بمونه مزه دار شه. بعد سینه مرغ را بردارید و ابتدا در آرد سفید و بعد در آب خنک و بعد در پودر سوخاری بغلتانید و در نهایت در روغن داغ سرخ کنید، من همیشه برای شنیسل به جای تخم مرغ از آب استفاده میکنم و نتیجه عالی میشه.بعد از سرخ شدن شنیسل ها را روی دستمال حوله ای بزارید تا روغن اضافیش گرفته شه
#مک_اند_چیز
برای درست کردنش(برای چهار نفر) نیاز داریم به نصف بسته پاستای فرمی پاستا رو بجوشانید و آبکش کنید و کنار بزارید داخل یه تابه گود دو ق غ آرد و پنجاه گرم کره را ریخته و اجازه بدید کره آب شه بعد بهش شیر اضافه کنید و تند تند هم بزنید و بعد نمک و فلفل و پودر سیر و یکم جوز هندی اضافه کنید هم بزنید تا سس یه مقدار غلیظ شه.
بعد بهش دویست گرم پنیر پیتزا اضافه کنید.
من از پنیر پیتزای رامک استفاده کردم چون که هم طعم و بافت خوبی داره هم کشسانی بالایی داره و به خاطر نوع خاص بسته بندیش همه تازه میمونه
بعد از اون هم برنید تا پنیر کاملا آب شه و در نهایت پاستای آبکش شده را هم اضافه کنید. بزارید دو سه دقیقه همه مواد با هم روی حرارت کم بمونه و بعد در ظرف مورد نظر ریخته به همراه شنیسل یا به تنهایی میل کنید
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#ماهی_شکم_گرفته_مازندرانی
ماهی سفید ، 1عدد
پیاز 1عدد
سير 1حبه
گردو خردشده 4 قاشق سبزی معطر محلی اگه در دسترس نبود ( گشنیز ، شوید ، جعفری و کمی شنبلیله ) 2 ق غذاخوری زرشک و ناردون رب انار ، رب گوجه و رب ازگیل و رب نارنج هر کدوم 1 قاشق آلوچه نمک ، فلفل ، ادویه ماهی ماهی رو پاک کنید و حسابی با آب سرد بشورین و مرینیت کنید ( یک پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و به آن کمی آبلیمو ، نمک ، فلفل ، آویشن ، تخم گشنیز و زردچوبه اضافه کنید و مواد را خوب باهم مخلوط کنید . مواد داخل شکم ماهی پیاز ، سیر را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید سپس سبزی معطر را به آنها اضافه کنید .
حالا گردو خردشده و رب انار و ادویه جات را نیز اضافه کرده و مواد را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند . کف ظرف فر رو چرب کنید 2 عدد پیاز حلقه کنید و کف فر بچینین . ماهی را از داخل مواد خارج کرده داخل شکم ماهی را با مواد میانی آماده شده پرکنید . حالا شکم ماهی را با با خلال دندان یا با نخ و سوزن خیلی تمیز بهم وصل کنید . یه پیاز رو حلقه کنید وماهی را روی پیازها ، داخل ظرف قرار دهید ، به صورتی که ماهی با کف ظرف تماسی نداشته باشد . یک استکان آب کف ظرف بریزید . می توانید مواد ماهی که آبلیمو دارد را نیز کف ظرف بریزید . روی ظرف را با فویل بپوشانید و ظرف را به مدت 45 دقیقه داخل فر با دمای 200 درجه قرار دهید . بعد از 45 دقیقه که از پخت ماهی گذشت ، فویل را از روی ظرف بردارید و یک ربع بدون فویل بگذارید ماهی پخته شود . و 10 دقیقه گریل را روشن کنید تا رنگ روی ماهی طلایی شود
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#همبرگر_مکدونالد
همبرگرهای مکدونالد یکی از خوشمزه ترین و لذیذترین انواع همبرگر است.
نکته قابل توجه برای تهیه همبرگر خانگی این است که زمان ترکیب مواد از مخلوط کردن هر یک از مواد لازم برای تهیه همبرگر به طور جداگانه خودداری کنید و تنها زمانی که کلیه مواد را به گوشت اضافه کردید مواد را به آرامی با یکدیگر مخلوط نمایید.
همچنین اگر به دنبال یک همبرگر رژیمی هستید، میتوانید زرده تخم مرغ و آرد سوخاری را از دستور حذف کنید و یا به مقدار کمتری استفاده نمایید.
برای رسیدن به نتیجه مطلوب بهتر است پس از ترکیب مواد و قالب زدن مواد را به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید، سپس برای سرخ کردن آن اقدام نمایید.
لایههای همبرگر را بوسیله نایلون و یا کاغذروغنی از هم جدا کنید.
گوشت چرخشده500 گرم
پیاز قرمز 1/4 پیمانه
زرده تخم مرغ 2 عدد
آرد سوخاری 1/4 تا 1/2 پیمانه
سس کچاپ 1 قاشق غذاخوری
سس خردل 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
ابتدا 2 عدد زرده تخم مرغ را به گوشت اضافه کنید. گوشت مورد استفاده در این دستور گوشت گوساله بدون چربی میباشد.
پیاز را نگینی ریز خرد کنید و به گوشت اضافه کنید.
سس کچاپ را بیفزایید.
یک قاشق غذاخوری سس خردل را اضافه کنید. در صورت تمایل از مقداری پودر سیر نیز استفاده نمایید.
در این مرحله آرد سوخاری را بسته به ذائقه خود بین 1/4 تا 1/2 به مخلوط اضافه کنید. از مخلوط کردن تک تک مواد بپرهیزید.
نمک و فلفل را به مقدار لازم بسته به ذائقه خود اضافه کنید.
کلیه مواد را با یکدیگر به آرامی ترکیب کنید.
پس از آماده سازی مواد گوشتی، مواد را به 6 تا 8 قسمت مساوی تقسیم نمایید و به کمک رینگ و یا درب شیشه قالب بزنید. توجه داشته باشید اگر از درب ظروف برای قالب زدن استفاده میکنید میبایست کف آن را با کیسه پلاستیکی بپوشانید تا هنگام خارج کردن مواد، شکل ظاهری آن از بین نرود. همچنین توصیه میشود وسط گوشت را خالی کنید تا زمان سرخ کردن به طور یکنواخت سرخ شوند.
در این مرحله بهتر است گوشتهای قالب زده را به مدت یک ساعت درون یخچال استراحت دهید و سپس اقدام به سرخ کردن آن نمایید
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاکوره_هندی
مواد لازم:
آرد سفید 1 پیمانه
آرد نخود خام½ پیمانه
پودر مایه خمیر فوری1 قاشق غذاخوری
پیازچه، تره، گشنیز به میزان لازم
آب ولرم1 پیمانه
پودر سیر½ قاشق چایخوری
فلفل قرمز½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه½ قاشق چایخوری
زردچوبه1 قاشق چایخوری
نمک و روغن به مقدار کافی
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوبه (کبه برنجی )
مواد لازم
برنج 4 پیمانه
5 پیمانه آب
نمک وفلفل سیاه و آویشن و پاپریکا و زیره هر کدوم 2 قاشق چای خوری
زرد چوبه 1 قاشق چای خوری
گوشت نیم کیلو
پیاز 1 عدد
گشنیز جعفری نصف پیمانه
بادوم زمینی 20 عدد
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_پیراشکی_اسفناج
✍ کامل با تمام نکات
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام صبحتون بخیر
#دوستان
از زندگیتون لذت ببرید ،
زندگی مثل یه رویا میگذره و میره...
پس خوشبختی رو هر روز
با اندوخته های روزمره ات خلق کن...
♥️💚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_کبه_لبنانی. قسمت اول
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_کبه_لبنانی قسمت دوم
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯