#کالزونه مرغ و قارچ 😋😋
خمیرش همون خمیر جادوییه که میتونید تو کانال سرچ کنید
اول از همه خمیر ک ور اومد و هواگیری شده بود رو کف قالب پهن کردم،نصف خمیر رو سس زدم و کمی پنیر ریختم خیلی کم باشه و مواد پیتزا رو ریختم ک برای من مرغ و قارچ بود مواد کالزونم ونمک و فلفل و اویشن هم اضافه کردم و مابقی خمیر رو ک سس نزده بودم رو برگردوندم روی اون قسمت ک موادو گذاشتم،و لبه هارو بستم، با چنگال هم میتونید ببندید،فقط دقت کنید ک کامل بسته بشن تا موقع پخت باز نشه و شکل بدی بخودش بگیره و روی کالزونه ها رو با پنیرپیتزا پوشش دادم و با دمای 185 حدودا 30 دقیقه گذاشتم توی فر👍موقعی دیگه روی پنیر طلایی میشه و از کف قالب خمیر جدا میشه یعنی پخته شدن.فقط دمای فرها متفاوته،و کیفیت خمیر توی نرم بودنشون خیلی تاثیر داره.
نکته:
💚من مرغ رو پختم و ریش ریش کردم و قارچ رو بلانچ کردم و با هم تفت دادم.بنظرم پیتزاخوشمزه تر میشه♥️
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کالزونه مرغ و قارچ 😋😋
خمیرش همون خمیر جادوییه که میتونید تو کانال سرچ کنید
اول از همه خمیر ک ور اومد و هواگیری شده بود رو کف قالب پهن کردم،نصف خمیر رو سس زدم و کمی پنیر ریختم خیلی کم باشه و مواد پیتزا رو ریختم ک برای من مرغ و قارچ بود مواد کالزونم ونمک و فلفل و اویشن هم اضافه کردم و مابقی خمیر رو ک سس نزده بودم رو برگردوندم روی اون قسمت ک موادو گذاشتم،و لبه هارو بستم، با چنگال هم میتونید ببندید،فقط دقت کنید ک کامل بسته بشن تا موقع پخت باز نشه و شکل بدی بخودش بگیره و روی کالزونه ها رو با پنیرپیتزا پوشش دادم و با دمای 185 حدودا 30 دقیقه گذاشتم توی فر👍موقعی دیگه روی پنیر طلایی میشه و از کف قالب خمیر جدا میشه یعنی پخته شدن.فقط دمای فرها متفاوته،و کیفیت خمیر توی نرم بودنشون خیلی تاثیر داره.
نکته:
💚من مرغ رو پختم و ریش ریش کردم و قارچ رو بلانچ کردم و با هم تفت دادم.بنظرم پیتزاخوشمزه تر میشه♥️
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
🚨🚨فوری 🚫
امنیتی ❌❌
تهدید طلبه طرفدار محمد سعید کاندیدای رد صلاحیت شده
بریزید تو خیابان
شرایط متشنج انتخاباتی❌
🔰🔰🔰🔰🔰
https://eitaa.com/joinchat/2692677646C81bf6e9094
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_فینگرفود
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نظرتون چیه؟ به نظرم چیزه حقی میشه اگر یکم ژامبون و پنیر خرد شده داخل تخم مرغ بریزی
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سيب_زمينی با سس خامه ای و پارمزان
3 الی 4 عدد #سيب_زميني رو خوب بشورید با آب بريزيدشون داخل قابلمه و روي شعله زياد بذاريد تا جوش بياد بعد شعله رو متوسط كنيد و و به مدت 30 دقیقه اجازه بدید که بجوشه و سیب زمینی ها بپرد ( دقت کنید که سیب زمینی ها بیش از حد نپزد ) سپی بعد از خنک شدن خرد کنید. در این فاصله در یک ماهیتابه یک پیاز رنده کنید و تفت کنید کمی که طلایی شد ، 3 حبه سیر خرد یا رنده شده را با حرارت بسیار ملایم به مدت دو دقیقه با مقدار بسیار کمی زرد چوبه یا کاری تفت دهید سپس 2 قاشق کره را اضافه کرده و با آن 3 قاشق غذاخوری آرد را تفت داده تا آرد کمی تغییر رنگ دهد سپس 100 گرم خامه ی رقیق شده با 1 لیوان شیر را اضافه کرده و هم میزنیم تا زمانی که به جوش برسد . سیب زمینی های خرد شده و 100 گرم پارمزان رابه همراه نمک ، فلفل و آویشن نیز به مواد اضافه می کنیم ، در انتها حرارت را کم کرده تا سس کمی غلیظ شود بعد از این که از روی شعله گاز برداشتید به کمی ریحان های خرد شده را اضافه کنید و نوش جان کنید 😋
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
یک بسته نودل و ادویه داخلش رو با یک و نیم لیوان آبجوش بذارید بجوشه تا آبش کشیده بشه.
⏪دو عدد سیب زمینی متوسط رو آبپز کرده و له کنید یک دسته جعفری و پیازچه خرد شده ، نودل پخته شده و نمک و فلفل بریزید و مخلوط کنید.
⏪دو ق غذا نشاسته یا آرد رو با کمی آب مخلوط کنید تا مثل ماست رقیق باشه و باکمی پودرپاپریکا مزهدار کنید.
⏪یک بسته نودل خرد کنید با ادویهی خودش مخلوط کنید .
⏪از مایه سیب زمینی بردارید با دست شکل بدید اول داخل خمیر بعد داخل نودل خشک بغلطونید و در روغن داغ سرخ کنید..
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
6.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بریم با هم یه جوجه چینی ترد و خوشمزه درست کنیم
فیله ی مرغ 10عدد
آب گاز دار(سودا) یک سوم لیوان
زعفران مقداری
نمک یک ق چ خ
فلفل سیاه یک ق چ
اویشن یک ق چ
پاپریکا یک ق چ
لیمو ترش دو قاشق غ خ
خمیر بنیه
تخم مرغ یک عدد
آب گازدار(ساده)یک لیوان
آرد گندم یک و نیم لیوان
بکینگ پودر یک ق چ خ
نمک و فلفل سیاه و پودر سیر به مقدار لازم
بجای آب گازدار(سودا)از ماشعیر میتونید استفاده کنید☺️
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
7.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نظرتون چیه درمورد ابن نان خوشمزه؟
مواد لازم:
غذای اصلی مواد لازم برای پوره :
8 سیب زمینی پوست
50 گرم پنیر چدار رنده شده
30 میلی لیتر شیر
2-3 شاخه جعفری نعناع اختیاری
نمک یه قاشق چای خوری
800 گرم سینه مرغ
45 1/3لیوان روغن
1 پیاز
2 حبه سیر
1 فلفل سبز
1 فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری نمک
در صورت درخواست چیلی ، زیره ، فلفل سیاه و آویشن را ادویه کنید
برای سس
1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
نصف لیوان آب و سه قاشق روغن
برای موارد فوق 150 گرم پنیر چدار رنده شده
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
لبخند بزن به روزگاری که
از نو شروع شده😉
صبح یادآور زیباییهاست🌸
یادآور زندگی نو،
شروعی نو، نگاهی نو و امیدی نو😇
ردپای خدا در زندگیست💕
#روزتون_بخیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_فینگرفود
✍ کامل با تمام نکات
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیکن_بوفالو_فراید 🍗
•°•به جای نان ترتیلا میتونید از 10 تکه نان لواش استفاده کنید و وسط نان را دایرهای طور برش بزنید و استفاده کنید
•°•در مرحلهی آخر برای استفاده از آرد باید مقداری ادویه مثل نمک، فلفل، پاپریکا و ... به آرد اضافه کنید و ازش استفاده کنید 😉
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯