فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_جو_دوسر_و_کدوحلوایی
یک پیمانه جو دو سر پرک رو با یک قاشق چای خوری بکینگ پودر، یک قاشق غذا خوری دارچین، کمی نمک، دو قاشق عسل، کمی وانیل و یک قاشق روغن نارگیل که میشه با کره یا روغن مایع جایگزین کرد رو مخلوط و به ترکیب بدست اومده دو قاشق پوره کدو حلوایی اضافه کنید.
اگه دوست دارید گردو خورد شده یا کشمش پلویی هم میتونه اضافه بشه...
توی قالب کیک که از قبل چرب شده مواد رو بریزین و 30 دقیقه توی فر بپزین...
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سوفله_شکلاتی_در_قابلمه
بدون نیاز به فر
مواد لازم
روغن مایع یک استکان
شیر یک استکان
شکر یک استکان
آرد 2 استکان
تخم مرغ یک عدد
پکینگ پودر1ق چ
وانیل یک ق چ
پودر کاکائو 2 ق غ
شکلات تختهای
طرز تهیه
تمام مواد بالا را بغیر از شکلات تخته ای با هم مخلوط کنید و در قالبهای سوفله بریزید
در قابلمه آب را جوش بیارید که تا نیمه قالبها برسه وسط هر سوفله دو عدد شکلات تخته ای بگذارید و در قابلمه دمکنی گذاشته درش و ببندید روی حرارت ملایم 7_10 دقیقه بپزید
سوفله را داغ سرو کنید
نوش جان💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#ته_چین_کشمش_لپه_سمنان
مواد لازم
لپه 200 گرم
کشمش 1.5 فنجان
گوشت مرغ 1200 گرم
زعفران 0.25 فنجان
روغن 0.5 فنجان
ماست ساده پر چرب 1 فنجان
زرده تخم مرغ 3 عدد
برنج 5 فنجان
پیاز 1 عدد
زردچوبه قدری
فلفل قدری
نمک قدری
زعفران آبگرفته باشد , ماست کیسه ای یا آب رفته باشدته چین کشمش
طرز تهیه
ماست آبرفته را با زرده تخم مرغ خوب بهم می زنیم برنج را با زعفران زیاد می پزیم و کمی از آن را در مواد ماست می ریزیم مواد ته چین نباید شل باشد , کف قابلمه روغن ریخته و با مواد ته چین کف قابلمه را می پوشانیم و با پشت قاشق کمی فشار می دهیم تا سفت شد سپس کشمش را کمی سرخ می کنیم و لپه پخته شده را با پیاز سرخ شده مخلوط می کنیم مرغ را تکه تکه کرده و لابه لای برنج می ریزیم و دم می گذاریم
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#دسر_خامه_و_قهوه
موادلازم :
خامه غلیظ 1 لیوان
ژلاتین 4 ق م
قهوه فوری غلیظ 250 میلی لیتر
شکر 4 ق غ
هل 4 عدد
طرز تهیه :
هل را پودر کنید ٬ همراه با خامه و شکر روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود ( نجوشد ).
ژلاتین ها را در نصف پیمانه اب سرد حل کنید و همراه با قهوه به این مواد اضافه کنید از روی حرارت بردارید .
درون فنجان ها بریزید به مدت حداقل 4 ساعت درون یخچال قرار دهید .
برای سرو این دسر یهتر است از شربت قهوه هم استفاده کنید قهوه غلیظ را با شکر مخلوط و کمی حرارت دهید.
تا شکر ها حل شود بگذارید تا خنک شود و موقع سرو بر روی فنجان ها بریزید
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#میگو_نمکی_فلفلی
دانه های فلفل ها را داخل ظرفی مخصوص خوب بکوبید و یا آنها را داخل کیسه پلاستیکی قرار دهید و روی سطحی صاف با چیزی مانند ته ماهی تابه خرد کنید. میگو، فلفل های خرد شده و یک قاشق قاشق چای خوری نمک را داخل کاسه بزرگ قرار دهید.
میگو ها را خوب در آن تکان دهید تا با نمک و فلفل ترکیب شوند. ماهی تابه یا وُک را روی حرارت بالا قرار دهید. روغن، سیر، باقی مانده فلفل ها و یک قاشق چای خوری نمک باقی مانده را داخل ماهی تابه بریزید. حدود یک دقیقه این مواد را روی حرارت بالا بپزید
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#_دسر_شامانو
مواد لازم
پنیر خامه 200 گرم
بستنی وانیلی 1 عدد
شیرعسل نیم پیمانه
خامه 200 گرم
ژلاتین 2 قاشق
ژله انگور 1 بسته
رنگی خوراکی
طرز تهیه
ابتدا پنیر خامه ای رو در حد باز شدن با همزن بزنید و سپس خامه رو اضافه و بزنید. بعد بستنی و شیر عسل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. حالا ژله رو حل کنید و بزارید تا خنک بشه. در این فاصله ژلاتین رو روی نصف استکان میپاشیم تا اسفنجی بشه و بن ماریش کرده و به ژله اضافه میکنیم. بعد به مواد اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست و صاف بشه. تو قالب چرب شده میریزیم و سه ساعتی تو یخچال میذاریم تا ببنده و بعد بیرون میاریم و بیست دقیقه ای تو محیط اشپزخونه که موند کناره هاشو آزاد میکنیم و برمیگردونیم. برای خوشرنگی دسر میتوان از دو قطره رنگ خوراکی بنفش استفاده کرد
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
35.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_یه_دسر_فوق_العاده_خوشمزه_که_برای_صبحانه_ام_میشه_استفاده_کرد
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#نان_خرمالو
مواد لازم:
پوره 3 عدد خرمالو
شکر 1 لیوان
آرد سفید 2و2/3لیوان
جوش شیرین 1 ق م
تخم مرغ 2عدد
وانیل 1 ق م
پودر دارچین 1 ق م
نمک 1/4ق چ
کره ذوب شده 10 ق غ
گردو 3/4لیوان
کشمش 3/4لیوان
طرز تهيه
تخم مرغ رو از قبل بیرون بزارید تا هم دمای محیط شود ودرون کاسه ای با شکر ووانیل خوب همزده سفید وکشدار شود .بعد پوره خرمالو (پوست گرفته وداخل غذا ساز پوره کنید)وروغن را بترتیب افزوده وهم بزنید (تا اینجا با همزن برقی کار کنید)
آرد وجوش شیرین ونمک ودارچین رو مخلوط و3بار از الک رد کنید ودر دومرحله به مواد بیافزاییدوبا لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید ودر آخر کشمش وگردو رو اضافه ومخلوط نمایید.داخل قالب چرب شده کاغذ روغنی بیاندازید ومواد رو بریزید وتو فر از بیش گرم شده با دمای 185 درجه سانتی گراد به مدت 50 دقیقه بزارید.(چون دمای فرها با هم متفاوته بعد از 45 دقیقه با خلال چک کنید اگر مواد به خلال نچسبید زمان پخت کافیه .برای من 50 دقیقه طول کشید تا کامل بپزه).بعد از سرد شدن از قالب جدا کرده وتزیین کنید.
نوش جان ❤
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#پیسه_کنده
برنج:1 پیمانه،شکر یا شکر قرمز:1 پیمانه
گردوی خرد شده:1پیمانه
کنجد تفت داده شده: 1/2پیمانه
آرد برنج: 2 ق غ
برنج رو که از قبل شستیم با آب به صورت کته می زاریم. در حد 3/4لیوان آب بریزید تا برنج شل نشه. شکر قرمز رو هم همزمان با برنج توی قابلمه بریزید تا حل شه و به برنج رنگ بده.اگر شکر قرمز ندارید از شکر معمولی استفاده کنید. و صبر می کنیم تا آب برنجمون کاملا از بین بره بعد از روی حرارت برمی داریم و آرد برنج و گردو و کنجد اضافه می کنیم و کمی که از حرارت افتاد توی دستمون گلوله هایی کمی بزرگتر از گردو درست می کنیم.
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#_قلیه_کدو_حلوایی_ماش
مواد لازم
لوبیا قرمز: 50 گرم
ماش: 150 گرم
کدو حلوایی پوست کنده: 350 گرم
روغن: 100 گرم
پیاز سرخ شده: 3 قاشق سوپخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
شکر: 100 گرم
دارچین: 1 قاشق مرباخوری
گردو و پودر نارگیل: به میزان لازم
طرز تهیه
1. لوبیا قرمز و ماش را از شب قبل خیس کنید. ابتدا لوبیا را بپزید، نیمپز که شد ماش را اضافه کنید تا کاملا هر دو پخته شود.
2. کدو حلوایی را پوست بکنید و در مقداری روغن سرخ کنید.
3. تمام مواد پخته شده را همراه با پیاز سرخ کرده، نمک، فلفل، زردچوبه و مقداری آب در ظرفی بریزید و در آن را بگذارید تا کاملا پخته و له شود.
4. شکر و دارچین را اضافه کنید و بعد از چند جوش هنگامی که غذا جا افتاد در ظرف مورد نظر بکشید و با مقداری گردو و نارگیل پودر شده تزئین و با نان سرو کنید
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#ساندویچ_مرغ_پیازچه
سینه یا فیله مرغ رو برش های نواری بزنید با چند حبه سیر و ادویه ( من از فلفل سیاه و قرمز و پاریکا ، اورگانو ، تخم گشنیز استفاده کردم ) تفت بدید ، مرغ که آب انداخت نمک اضافه کنید ، در قابلمه رو ببندید بذارید ده دقیقه با شعله کم بپزه و آبش جمع بشه
بعد از این زمان پیازچه خرد شده رو اضافه کنید و حدودا پنج دقیقه دیگه مواد رو بپزید ، قرار نیست پیازچه له بشه باید زیر دندون بیاد تا طعمش تو ساندویچ حس بشه
بعد حرارت رو خاموش کنید بذارید سه چهار دقیقه مواد از داغی بیافته بعد پنیر خامه ای رو اضافه کنید ، من از پنیر ویلی کاله استفاده کردم ، اگه میخواید خیلی کولاک کنید کمی پنیر چدار هم بریزید
مواد رو آروم مخلوط کنید و همراه با کاهو یا ریحون تازه با نان باگت سرو کنید
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#اسموتی_گشنیز_آناناس
مواد لازم
سبزیجاتی مثل اسفناج و کاهو از هر کدام 1 فنجان
آناناس یخزده 2 فنجان
پرتقال آبگرفته شده 1 عدد
گشنیز (برگ و ساقه) نصف فنجان
آب نارگیل 1.5 تا 2 فنجان
طرز تهیه
تمام مواد را با هم در مخلوطکن بریزید و بعد از اینکه کاملا با هم مخلوط شدند
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#قیمه_نجفی
طرز تهیه
یک کیلو گوشت گوسفندی را با پیاز وزردچوبه تفت میدیم وبعد آب اضافه میکنیم ومیپزیم حالا سه کیلو نخود رو خوب میپزیم وبعد نیم کیلو پیاز رو خلالی کرده وتفت میدیم تاطلایی بشه بعد گوشت رو ریش میکنیم وخوب با گوشت کوب میزنیم بعد نخود پخته روهم خوب میزنیم وباگوشت مخلوط میکنیم حالا یک قوطی رب گوجه فرنگی روتفت میدیم زردچوبه ودارچین وپودر هل وپودر لیمو عمانی وفلفل وادویه مخصوص قیمه نجفی میزنیم وبه موادمون اضافه میکنیم وباگوشت کوب خوب میزنیم این قیمه رو خیلی خوب باید بزنید تامثل حلیم کشداربشه یادمون نره پیاز داغ روهم اضافه کنیم وخوب مخلوط میکنیم تا قیمه جابیافته
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#خورش_کدو_و_گردو
مواد لازم
گردو 300 گرم
گوشت مغز ران گوسفند 500 گرم
پياز 1 عدد ( يا 2 قاشق پياز داغ )
زردچوبه درصورت تمايل 1 قاشق چايخوري
کدو حلوايي 500 گرم پوست کندهروغن کنولا 5 قاشق غذاخوري
رب انار 1 ليوان
شکر 1 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل به ميزان لازم
زعفران دم کرده 1 قاشق چايخوري
طرز تهیه
مغز گردو را تميز کرده و خيلي ريز چرخ کنيد.
گوشت را همراه باپياز داغ کمي تفت داده و مغز گردو را اضافه کرده تفت دهيد.
مقداري زردچوبه و آب اضافه کرده بگذاريد تا گوشت بپزد و گردو به روغن بيفتد.براي بهتر روغن افتادن گردو هر نيم ساعت 1 قاشق غذاخوري آب سرد به خورش اضافه کنيد.
کدوها را به قطعات 5 در 5 سانتي متر برش دهيد يا قالب بزنيد و همراه با کمي روغن سرخ کنيد.وقتي که گوشت پخته شد رب انار را در کمي آب حل کنيد و همراه با شکر، نمک، فلفل و زعفران در خورش بريزيد تا مزه ها کاملا با هم ترکيب شوند.
در اين مرحله کدوهاي سرخ شده را اضافه کرده تا کدوها بپزد و ترشي و شيريني آن را تنظيم کنيد
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯