eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
صبح هـا؛🌸 لباسِ آرامش بپوش، دست هایت را باز کن،🌸 چشم هایت را ببنـد، و رو به آسـمان🌸 صد بغل حسِ نابِ زنده بودن را🌸 نفـس بکـش🌸
مواد لازم لوبیا قرمز: 50 گرم ماش: 150 گرم کدو حلوایی پوست کنده: 350 گرم روغن: 100 گرم پیاز سرخ شده: 3 قاشق سوپ‌خوری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم شکر: 100 گرم دارچین: 1 قاشق مرباخوری گردو و پودر نارگیل: به میزان لازم طرز تهیه 1. لوبیا قرمز و ماش را از شب قبل خیس کنید. ابتدا لوبیا را بپزید، نیم‌پز که شد ماش را اضافه کنید تا کاملا هر دو پخته شود. 2. کدو حلوایی را پوست بکنید و در مقداری روغن سرخ کنید. 3. تمام مواد پخته شده را همراه با پیاز سرخ کرده، نمک، فلفل، زردچوبه و مقداری آب در ظرفی بریزید و در آن را بگذارید تا کاملا پخته و له شود. 4. شکر و دارچین را اضافه کنید و بعد از چند جوش هنگامی که غذا جا افتاد در ظرف مورد نظر بکشید و با مقداری گردو و نارگیل پودر شده تزئین و با نان سرو کنید نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
سینه یا فیله مرغ رو برش های نواری بزنید با چند حبه سیر و ادویه ( من از فلفل سیاه و قرمز و پا‌ریکا ، اورگانو ، تخم گشنیز استفاده کردم ) تفت بدید ، مرغ که آب انداخت نمک اضافه کنید ، در قابلمه رو ببندید بذارید ده دقیقه با شعله کم بپزه و آبش جمع بشه بعد از این زمان پیازچه خرد شده رو اضافه کنید و حدودا پنج دقیقه دیگه مواد رو بپزید ، قرار نیست پیازچه له بشه باید زیر دندون بیاد تا طعمش تو ساندویچ حس بشه بعد حرارت رو خاموش کنید بذارید سه چهار دقیقه مواد از داغی بیافته بعد پنیر خامه ای رو اضافه کنید ، من از پنیر ویلی کاله استفاده کردم ، اگه میخواید خیلی کولاک کنید کمی پنیر چدار هم بریزید مواد رو آروم مخلوط کنید و همراه با کاهو یا ریحون تازه با نان باگت سرو کنید نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم سبزیجاتی مثل اسفناج و کاهو از هر کدام 1 فنجان آناناس یخ‌زده 2 فنجان پرتقال آب‌گرفته شده 1 عدد گشنیز (برگ و ساقه) نصف فنجان آب نارگیل 1.5 تا 2 فنجان طرز تهیه تمام مواد را با هم در مخلوط‌کن بریزید و بعد از اینکه کاملا با هم مخلوط شدند نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
طرز تهیه یک کیلو گوشت گوسفندی را با پیاز وزردچوبه تفت میدیم وبعد آب اضافه میکنیم ومیپزیم حالا سه کیلو نخود رو خوب میپزیم وبعد نیم کیلو پیاز رو خلالی کرده وتفت میدیم تاطلایی بشه بعد گوشت رو ریش میکنیم وخوب با گوشت کوب میزنیم بعد نخود پخته روهم خوب میزنیم وباگوشت مخلوط میکنیم حالا یک قوطی رب گوجه فرنگی روتفت میدیم زردچوبه ودارچین وپودر هل وپودر لیمو عمانی وفلفل وادویه مخصوص قیمه نجفی میزنیم وبه موادمون اضافه میکنیم وباگوشت کوب خوب میزنیم این قیمه رو خیلی خوب باید بزنید تامثل حلیم کشداربشه یادمون نره پیاز داغ روهم اضافه کنیم وخوب مخلوط میکنیم تا قیمه جابیافته نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم گردو 300 گرم گوشت مغز ران گوسفند 500 گرم پياز 1 عدد ( يا 2 قاشق پياز داغ ) زردچوبه درصورت تمايل 1 قاشق چايخوري کدو حلوايي 500 گرم پوست کندهروغن کنولا 5 قاشق غذاخوري رب انار 1 ليوان شکر 1 قاشق غذاخوري نمک و فلفل به ميزان لازم زعفران دم کرده 1 قاشق چايخوري طرز تهیه مغز گردو را تميز کرده و خيلي ريز چرخ کنيد. گوشت را همراه باپياز داغ کمي تفت داده و مغز گردو را اضافه کرده تفت دهيد. مقداري زردچوبه و آب اضافه کرده بگذاريد تا گوشت بپزد و گردو به روغن بيفتد.براي بهتر روغن افتادن گردو هر نيم ساعت 1 قاشق غذاخوري آب سرد به خورش اضافه کنيد. کدوها را به قطعات 5 در 5 سانتي متر برش دهيد يا قالب بزنيد و همراه با کمي روغن سرخ کنيد.وقتي که گوشت پخته شد رب انار را در کمي آب حل کنيد و همراه با شکر، نمک، فلفل و زعفران در خورش بريزيد تا مزه ها کاملا با هم ترکيب شوند. در اين مرحله کدوهاي سرخ شده را اضافه کرده تا کدوها بپزد و ترشي و شيريني آن را تنظيم کنيد نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
انجیر 1 کیلو شکر 1کیلو و 200 گرم پودر ژلاتین 1 ق م سرپر ابلیمو 1 ق غ گلاب نصف فنجان انجیر را درون غذا ساز یا مخلوط کن ریخته به طوری که فقط کمی له شود ولی آب نیندازد. سپس با شکر مخلوط کرده و روی شعله میگذاریم تا قوام بیاید . در حالت عادی برای هر کیلو انجیر همان مقدار شکر اضافه میکنیم ولی در اینجا چون می خواهیم ژلاتیناستفاده کنیم 200 گرم بیشتر می ریزیم. تا انجیر به قوام می رسد. گلاب را با پودر ژلاتین مخلوط کرده و روی بخار کتری به روش بن ماری قرار می دهیم تا حسابی مخلوط شود. در پایان کار آبلیمو را به انجیر اضافه کرده و زیر شعله را خاموش میکنیم . سپسژلاتین و گلاب را اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم. پس از سرد شدن درون شیشه با درب محکم نگهداری میکنیم نوش جان 💝 🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی پنج عدد لبو دو عدد ماست چکیده یک پیمانه ذرت پخته یک پیمانه خیارشور خرد شده یک پیمانه(به نظر من نصف پیمانه کافیه البته بستگی به ذائقه خودتان دارد) روغن زیتون و شوید برای تزیین لبو و سیب زمینی را بپزید بعد پوست کنده و با گوشتکوب له کرده با هم مخلوط کنید(لبو را می توانید رنده ریز کنید) حسابی ورز دهید تا مواد به خورد هم بروند( اگر دوست داشتید کمی کره نرم شده در دمای محیط را به مخلوط سیب زمینی ولبواضافه کنید) حالا از مواد گلوله به اندازه یک نارنگی برداشته در دست گرد کرده وسطش را مانند کاسه گود کنید.ذرت و خیار شور نگینی خرد شده را مخلوط سپس ماست چکیده را اضافه کنید و درون کاسه ها را با این مخلط پر کنید سپس روی هر کدام کنی جعفری خرد شده و روغن زیتون بریزید و برای تیم ساعت درون یخچال گذاشته بعد نوش جان کنید نوش جان 💝 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
پیاز داغ رو آماده کنید وقتی طلایی شد زردچوبه و پودر سیر و پاپریکا و فلفل رو اضافه کنید و کمی تفت بدید ، گوشت رو اضافه کنید و حسابی با حرارت بالا گوشت رو سرخ کنید تا آب نندازه و قهوه ای بشه. رب رو به گوشت اضافه کنید و کمی تفت بدید بعد آب جوش و‌ یک تکه چوب دارچین به گوشت اضافه کنید و حرارت رو کم کنید تا گوشت بپزه ، در نهایت خورش نباید خیلی آبدار باشه پس تو ریختن آب دقت کنید . کدو حلوایی رو پوست بکنید ، به قطعات مناسب برش بزنید یا برای زیباتر شدن قالب بزنید و با یک قاشق کره حدودا پنج دقیقه کدو‌ رو تفت بدید ، نیم ساعت آخر پخت خورش، کدو و آلو و کمی زعفران به خورش اضافه کنید و نمک غذا رو اندازه کنید ، صبر کنید تا خورش جا بیافته . اگر طعم شیرین خورش رو نمیپسندید برای چاشنی میتونید از کمی آبلیمو یا رب انار استفاده کنید ، من برای ملس شدن خورش یک قاشق رب انار ریختم .این خورش رو با مرغ هم میتونید درست کنید نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم سیب زمینی:3 عدد متوسط هویج:2عدد متوسط نخود فرنگی:2/1پ پیاز :1عدد متوسط سیر:2حبه گوجه فرنگی :1عدد متوسط تخم مرغ:4عدد فلفل دلمه ای رنگی:1عدد جعفری خرد شده:2 ق غ ژامبون:3ورق ذرت پخته شده:2/1پ نمک/فلفل:به میزان لازم طرز تهیه: خوب همه مواد باید نگینی ریز بشن. سیب زمینیهارو هم میتونین نگینی ریز کنین بعد سرخ کنین یا اول آبپز کنید بعد سرخ کنید(مسلما سرخش خوشمزتره) هویجهارو هم اول آبپز کنید بعد نگینی ریز کنید. پیازوکالباس رو هم نگینی /سیر رو له /فلفل دلمه ای وگوجه فرنگی نگینی. حالا همه مواد رو با هم مخلوط میکنید+تخم مرغها(اگه سیبها رو سرخ کردین اول سرد شن بعد به بقیه مواد اضافه کنید)+ذرت+نخود فرنگی پخته+ماست+جعفری خرد شده(واسه محکم کاری میتونین 2 ق غ آرد هم اضافه کنید) بعد مثل کوکو معمولی درست کنید.باحرارت ملایم بپزید که کوکو ته نگیره .لازم هم نیست دو طرفش رو سرخ کنید.یک طرفش سرخ بشه کافیه. هم میتونید همه مواد رو بریزید تو تابه و بعد برش بدید ..هم میتونید باقاشق بصورت کوکوهای کوچیک بریزید و سرخ کنید با کچاب سس تند بسیار بسیارمیچسبد.درست کنید و کنار عزیزاتون نوش جان کنید نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
اسپیرال میگوی تایلندی – فینگر فود زمان آماده سازی : 30 دقیقه زمان کل : 1 ساعت و 40 دقیقه مواد لازم برای 10 سرو لیمو ترش2 عدد جعفری خرد شده2 ق غ سیر خرد شده2 حبه زنجبیل تازه خرد شده2 ق غ میگوی پاک رده 20 عدد حدود 300 گرم سویا سس5 ق غ. تخم مرغ1 عدد آب2 ق غ آرد2 ق غ خمیر هزار لا1 ورق حدود 260 رم عسل2 ق چ روغن کنجد1 و نیم ق چ طرز تهیه : 2 ق چ از پوست لیمو ترش ها رنده کنید و حدود یک چهارم فنجان از آبشان را بگیرید و با جعفری ، سیر و زنجبیل مخلوط نمایید . میگوها را با 1 ق غ سویاسس و نصف ترکیب آب لیمو مخلوط کنید و رویشان را پوشانده 10 دقیقه در یخچال بگذارید مزه بگیرند و یکی دو بار به آرامی مخلوطشان کنید تا تمام قسمتها یکدست مزه دار شوند . فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . تخم مرغ و آب را در کاسه ای کوچک با چنگال هم بزنید تا یکدست شوند . روی سطح کار کمی آرد بپاشید . خمیر را به اندازه ی مربعی 25 سانتی باز کنید و و 10 نوار حدودا 1 سانتی از خمیر برش بزنید . هر میگو را جدا پانه به سیخ بکشید و از قسمت بالا به سمت پایین دور هر کدام یک نوار/ خمیری بپیچید و در سنی های فر بچینید و روی خمیرها تخم مرغ بکشید و به مدت 15 دقیقه در فر بگذارید تا بپزند و طلایی شوند . مابقی سس آبلیمو را با مابقی سویا سس و آب و عسل و روغن کنجد مخلوط کنید و به همراه میگوها سرو نمایید نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍲 😋 🔸عدس پخته یا جو یا کینوا پخته لوبیا پخته+جعفری+روغن زیتون+پیاز گوشت چرخ کرده +پیاز رنده+آرد +نمک وفلفل+جعفری خیارشور خردشده سس کچاب آبلیمو تازه ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍞 😋 ▫️آرد 2 پيمانه ▫️آب ولرم 3/4 پيمانه ▫️روغن 4 ق غ ▫️بيكينگ پودر 1 ق چ ▫️نمك نوك ق چ 🔸در ابتدا آرد الك شده،بيكينگ پودر و نمك را در ظرفى ريخته و مخلوط ميكنيم،سپس روغن رو اضافه ميكنيم و با دست مخلوط ميكنيم و در آخر آب ولرم رو كم كم اضافه ميكنيم تا حدى ك خمير لطيفى ب دست بياد ممكنه همه آب هم نياز نشه بستگى ب آرد داره وقتى خمير لطيفى ب دست اومد ديگه آب اضافه نكنيد. روى خمير رو با پارچه بپوشونيد و يك ساعت استراحت بديد،بعد از يك ساعت خميرو ب شكل گلوله هايى ب اندازه نارنگى باز ميكنيم،روى سطح كار كمى آرد ميپاشيم و خميرو باز ميكنيم. تابه تفلون رو با قلمو چرب ميكنيم و ميزاريم رو شعله ملايم و خمير نون هارو دونه دونه تو تابه داغ شده ميزاريم وقتى ى طرف نون حباباى قهوه اى ايجاد شد برميگردونيم تا طرف ديگه هم بپزه،وقتى نون آماده شد روشو با كيسه فريزر بپوشونيد تا خشك نشه ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💜فرشته ها همیشه 🌼وجود دارن 💜اما بعضی وقتا چون 🌼بال ندارن بهشون 💜میگیم دوست 🌼دوست من 💜الهی شادیهاتون بی پایان 🌼لبخندتون دائمی 💜وبهترینها نصیبتون بشه 🌼
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوری و خوشمزه نان لواش سس کچاپ پنیر ورقه ای گودا گوجه فرنگی ژامبون فلفل زیتون پنیر پیتزا ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فالوده خونگی ما تو 20 دقیقه 🍨🍨🍨 هوا داره گرم میشه دلت بستنی و فالوده میخواد تو خونه راحت میتونی درست کنید 🍧🍧 با کلیپ و مرحله به مرحله 🎥🎥🎥 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍳 😋 ▫️تخم‌ مرغ6تا ▫️سير2حبه ▫️پيازچه خرد شده 100 گرم ▫️سيب‌ زميني نگيني شده 120 گرم ▫️زيتون اسلايس شده 60 گرم ▫️پياز نگيني شده يك عدد ▫️گوجه‌ فرنگي خرد شده دو عدد ▫️پاستا 100 گرم ▫️جعفري خرد شده سه ق س ▫️روغن زيتون پنج ق س ▫️نمك و فلفل به ميزان لازم 🔸ابتدا پاستا را داخل آب جوش ريخته و پس از 10 دقيقه آبكش مي‌كنيم. سپس با آب سرد شسته و كنار مي‌گذاريم. گوجه‌فرنگي، پياز و سيب‌زميني را با روغن سرخ كرده، سير را داخل آن مي‌ريزيم سپس گوجه‌فرنگي را اضافه مي‌كنيم. تخم‌مرغ را داخل كاسه شكسته و با همزن مي‌زنيم تا كف كند. جعفري پيازچه، نمك، فلفل، پاستا و مواد سرخ‌شده را در تابه‌اي كه از قبل درون آن روغن داغ كرده‌ايم مي‌ريزيم، سپس تخم‌مرغ‌ها را افزوده و در انتها زيتون را اضافه مي‌كنيم. حرارت را كم كرده و مي‌گذاريم تا تخم‌مرغ‌ها کاملا بپزه ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
😋 يه خورشت ملس و دلچسبه كه درست كردنش راحت و باب ميل اهل خونست ..!! 🔸ابتدا دو تا پياز بزرگ رو خلال و سرخ كردم و سينه هاي مرغ رو (چهار تكه) بهش اضافه كردم و با پياز داغ رو حرارت كم خوب دورش رو طلايي كردم سه ق غ زرشك و يك پيمانه آلو(بسته به ذائقه) رو بعد از خيسوندن و شستن به مرغ اضافهو وخوب تفت دادم دو ق غ رب گوجه مقداري زعفرون دم شده ،نمك و مقداري دارچين خوب مخلوط و تفت ميديم و آب رو بهش اضافه ميكنيم تا حدود چهل و پنج دقيقه تا خورشت بپزه و جابيفته ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍲 😋 نخود فرنگی پخته1/2 پیمانه هویج آبپز3عدد سیب زمینی 3عدد خیارشور10 عدد سیر (درصورت تمایل) ماست1/2 پیمانه سس مایونز1/2 پیمانه نمک و فلفل ذرت1/2 پیمانه 🔸هویج و سیب زمینی را نگینی خورد کرده و جداگانه بگذارید با مقداری آب و نمک بپزد، بعد از پختن آبکش کرده و کنار میزاریم تا خنک شود. خیارشور را مربع مربع خرد کرده نخود فرنگی و سیب زمینی و هویج و ذرت را هم اضافه کرده با هم مخلوط میکنیم، 2 حبه سیر را له کرده روی ماست میریزیم مایونز و ماست و نمک و فلفل را به موادمان اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم، بمدت 2 یا 3 ساعت داخل یخچال بگذارید تا مواد جذب هم شود ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥯 😋 ▫️ارد برنج الک شده 100گرم ▫️آرد شیرینی 100گرم ▫️کره 120گرم ▫️وانیل کمی ▫️زرده تخم مرغ 2عدد ▫️پودر قند 100 گرم 🔸کره رو با پودر قند خوب بزنید تا پفی بشه بعد زرده تخم مرغ رو اضافه کنید و وانیل و دوباره خوب هم بزنید در اخر هر دو ارد رو الک کنید و با دست خمیر کنید اصلا ورز لازم نداره. ممکن هست خمیر چسبنده باشه بذارید ده دقیقه در یخچال تا استراحت کند بعد به اندازه یک فندوق درشت برداشته گرد کرده و با وسیله ای یک سوراخ بکنید و در فر با حرارت170 به مدت 15 دقیقه تا زیر ان طلایی بشه بعد از سرد شدن با بریلو و شکلات تزین کنید ♦️من همیشه کمی سفیده هم اضافه میکنم تا چسبندگی بهتری ایجاد بشه اگر سفارش داشتین با روغن قنادی هم بزنید مشکلی پیش نمیاد فقط در مرحله آخر کمی در دست مالش بدید تا ترک نخورد ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥯 😋 ▫️ارد برنج الک شده 100گرم ▫️آرد شیرینی 100گرم ▫️کره 120گرم ▫️وانیل کمی ▫️زرده تخم مرغ 2عدد ▫️پودر قند 100 گرم 🔸کره رو با پودر قند خوب بزنید تا پفی بشه بعد زرده تخم مرغ رو اضافه کنید و وانیل و دوباره خوب هم بزنید در اخر هر دو ارد رو الک کنید و با دست خمیر کنید اصلا ورز لازم نداره. ممکن هست خمیر چسبنده باشه بذارید ده دقیقه در یخچال تا استراحت کند بعد به اندازه یک فندوق درشت برداشته گرد کرده و با وسیله ای یک سوراخ بکنید و در فر با حرارت170 به مدت 15 دقیقه تا زیر ان طلایی بشه بعد از سرد شدن با بریلو و شکلات تزین کنید ♦️من همیشه کمی سفیده هم اضافه میکنم تا چسبندگی بهتری ایجاد بشه اگر سفارش داشتین با روغن قنادی هم بزنید مشکلی پیش نمیاد فقط در مرحله آخر کمی در دست مالش بدید تا ترک نخورد ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯