eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام کدبانو ها من اومدم با یه جدید اومدم که بیشتر شبیه دلمه اس😁😁😆 مواد لازم فلفل دلمه ای 4عدد گوشت نگینی خرد شده 300 گرم گوجه فرنگی 2 عدد پیاز 2 عدد پنیر پیتزا به مقدار لازم نمک و فلفل دو حبه سیر رنده شده فویل طرز تهیه گوشت هامون رو تفت میدیم بهش پیاز خرد شده رو اضافه میکنیم و تفت میدیم پیا هامون که سبک شد ادویه جات و گوجه فرنگی خرده شده و سیر رنده شده رو اضافه میکنیم و میزاریم‌میپزه فلفل دلمه هامون رو نصف میکنیم و میشوریم و موادمون رو میریزیم داخلش و روشون فول میکشم میزاریم داخل فر 180 درجه که از قبل گرم شده به مدت یک ساعت ده دقیقه اخر پخت از فر خارج میکنیم پنیر پیتزا میریزیم روشون و مجدد میزاریم دوخل فر تا پنیرمون ذوب بشه شام ما اماده اس نوش جاااان ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم 🎥 کیک سیب وهویج ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅به جای قارچ میتونید ی کم تره فرنگی بریزید یا فلفل دلمه روی نون هم میتونید سس قرمز بزنید ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍛 😋 🔸اول از همه نخود رو از شب قبل خیس بکنید چند بارم آبشو عوض کنید تو یه ظرف پیاز داغ درست کنید وقتی پیاز ها کمی سبک و شفاف شد فلفل زردچوبه ادویه بزنید حالا گوشت یا ماهیچه رو اضافه کنید و تفت بدید چند دقیقه بعد نوبت اضافه کردن نخود های آبکش شده هست یکی دو دقیقه دیگه تفت میدیم حالا آب اضافه میکنیم و میزاریم گوشت و نخود با هم بپزن رو شعله ملایم زعفرون هم اضافه میکنیم وقتی آبش به یک سوم رسید برنجو اضافه میکنیم و نمک هم اندازه میکنیم وکته میکنیم حالت چلو گوشت ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش صبحانه فوری و خوشمزه😍👌 سلام ❤️⁩⁦ مواد لازم ♨️ نان تست 2 عدد ♨️ تخم مرغ 3 عدد ♨️ شیر 1/4 پیمانه ♨️ کره ♨️نمک و فلفل ♨️ پیازچه ♨️ ژامبون ⁦♨️⁩پنیر چدار ⁦☑️⁩ طرز تهیه ⁦☑️⁩ در مرحله اول3 عدد تخم مرغ یک چهارم پیمانه شیر نمک و فلفل خوب مخلوط می کنیم. داخل ماهیتابه موادمون میریزیم نان تست را اضافه می کنیم یه برگردون میزنیم ژامبون و پنیر رو اضافه می کنیم و در مرحله آخر پیازچه را اضافه می‌کنیم. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه خوراک کدو بادمجون اصیل و سنتی ☝️☝️ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🥠 😋👆 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🦪 😋 🔸از ماهی قزل آلا استفاده کردم استخوان کشی کردم ، ماهی رو با سرکه ،نمک ،پودر پیاز ونمک مزه دار کردم تقریبا چهار ساعت، بهتره روی ظرف سلفون بکشید ،داخل یخچال استراحت کنه از سبزی شکم پر شمالی استفاده کردم(چوچاق ،اوجی، گشنیز )که با گردو ترکیب شده سه قاشق غذاخوری برای یک عدد ماهی کافیه ، سبزی را بهمراه یک عددپیاز رنده شده ،یک قاشق مرباخوری حریره سیر ،و دوقاشق غذاخوری رب انار و یک قاشق رب آلوچه وبه میزان دلخواه سس فلفل قرمز شمالی تفت دادم و خوب سرخ کردم و درآخر دانه انار خشک اضافه کردم . از مواد داخل شکم ماهی رو پر کردم و با نخ نسوز دوختم آرد را با زنجبیل ،زردچوبه ،نمک ،آویشن ،پودر سیر طعم دار کردم و ماهی و داخل آرد گذاشتم و به تمام سطحش آرد زدم و در روغن داغ به آرامی دو طرفش رو سرخ کردم تا خوب طعم بگیره و پخته بشه ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
😋 🔸نخود دولیوان - نصف سینه مرغ - تخم مرغ یکعدد پیاز یکعدد درشت - عصاره مرغ یکعدد - نمک نوک ق.چ فلفل به میزان دلخواه - کنجد یک ق.غ نخود و بذارید چندساعتی خیس بخوره، بعد با سینه مرغ و پیاز بریزید تو خردکن، بهش یکعدد تخم مرغ بزنید و نمک و فلفل و عصاره مرغ و کنجد، ورز بدید تا چسبنده بشه، بعد تو روغن داغ و فراوون سرخ کنید. به فلافل تخم مرغ نمیزنن، این اصل نیست، و این شیوه بنده ست، شما میتونید مواد و حذف یا کم کنید یا حتی اضافه ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🌸🍃هر روز که چشم باز می کنیم فرصتى برای زندگی دوباره فرصت دیدن زیبایی ها فرصت دستیابی به اهداف و رسيدن به آرزوها و رویاهايمان را داریم👌🏼 🌺🍃امروز رو قدر بدونیم و این لحظه را به عنوان فرصت دوباره برای تحقق خواسته هامون بدونیم و از هیچ کوششی دریغ نکنیم😍🤩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🍪 😋👆 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍟 😋 🔸اول فیله های مرغ رو با پودر پیاز،پودر سیر، پاپریکا، فلفل سیاه،نمک و نصف آب لیمو ترش تازه به مدت 1 ساعت مزه دار میکنیم. توی یک کاسه نصف لیوان آرد 1/3 لیوان نشاسته ذرت، 2 ق غ خ آب لیموی تازه، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا میریزیم سپس به آرامی بهش آب رو اضافه کرده و هم میزنیم تا زمانی که موادمون به غلظت ماست برسه همونطور که توی تصاویر میبینید. سپس توی یه ظرف دیگه هم آرد مخصوص سوخاری رو ریخته و تک تک فیله ها و قارچها رو اول توی مواد غلیظمون میزنیم طبق تصاویر سپس توی آرد سوخاری میغلطونیم. سپس توی یه قابلمه گو مقداری روغن ریخته و میذاریم تا کاملا داغ بشه سپس فیله ها و قارچ هارو بهش اضافه کرده و با حرارت ملایم میذارم مغز پخت و سرخ بشن ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍪 😋 ▫️2 عدد تخم‌مرغ ▫️نصف لیوان شکر ▫️نصف لیوان روغن‌مایع ▫️3 ق غ پودرکاکائو ▫️ وانیل شکری نوک ق چ ▫️بکینگ‌پودر 2.5 ق چ ▫️1 لیوان پر و 1 لیوان به اندازه 1 سانت سرخالی آرد ▫️برای روی قرابیه پودرقند 🔸تخم‌مرغ و شکر را با همزن برقی خوب هم بزنید سپس به ترتیب پودرکاکائو، روغن‌مایع، وانیل، بکینگ‌پودر و آرد را اضافه کرده هم بزنید، قوام آن باید طوری باشد که از مواد کیک سفت‌تر باشد و کمی به دست بچسبد.(با اینکه مقدار آرد و اندازه لیوان گفته شده حتما آرد را با کنترل بریزید تا به این قوامگفته شده برسد ورق بزنید و قوام خمیر را ببینید) روی خمیر سلفون بکشید، 2 ساعت داخل یخچال نکه دارید، خمیر سرد شده خودش را می‌گیرد. از یخچال بیرون آورید. از خمیر تکه‌هایی به بزرگی گردو بردارید و گرد کنید و پشت و روی آن را به پودرقند آغشته کنید. با فاصله داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده 13_12 دقیقه بپزید، دقت کنید که زیاد داخل فر نگه ندارید خیلی سفت می‌شود وقتی ترک خورد یعنی آماده است ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🧀🥩🧀🥩🧀🥩 رول نان تست باژامبون و پنیر مواد لازم برای1 نفر نان تست 4 عدد ژامبون گوشت 4 ورق پنیر ورقه ای به مقدار لازم تخم مرغ 1 عدد پودر سوخاری به مقدار لازم طرز تهیه 1- ابتدا کناره های نون رو با کمک چاقو جدا میکنیم . و بعد با وردنه روی نون میکشیم تا بافتش منسجم و نازک بشه 2- نون که نازک شد روش یه ورق ژامبون و یه ورق پنیر میذاریم بعد آروم رول میکنیم . 3- تخم مرغ رو با چنگال میزنیم تا از حالت لختگی در بیاد و بعد رول ها رو اول تو تخم مرغ و بعد تو پودر سوخاری میغلطونیم تا همه جاش پوشیده بشه . 4- روغن رو داغ کرده و رولها رو تو روغن سرخ میکنیم . 🥪 🥪 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم☝️ بورک با سس شیرین و تند خانگی🍑 🍋 🥝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍢 بال چینی مواد لازم برای6 نفر سس سویا 1 پیمانه آب آناناس 1/2 پیمانه آب 1 پیمانه شکر 1 پیمانه روغن مایع 1/4 پیمانه پودر سیر 1 قاشق چای خوری زنجبیل له شده 1 قاشق چای خوری بال مرغ 12 عدد طرز تهیه 1- بالهای مرغ را به سه بخش تکه کنید. ته بالها را دور بریزید. 2- در ظرفی تمام مواد را به جز بال مرغ را با هم مخلوط می کنیم 3- بال های مرغ رو یک شب در مواد بالا می خوابونیم 4- و در سینی فر 1 ساعت تا 1 ونیم ساعت در فر میگذاریم 🍓 🍓 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥕🥕🍗🍗🍚 🍋 🍇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🔝👌 💞کلیــک کنیــد💞👇 ⇒🍉 🥝⇐ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
⛱ 🔴مواد لازم🔻🍆 ▫️بادمجان دلمه اى 7عدد متوسط ▫️فلفل دلمه 2عدد ▫️گوشت چرخ كرده 250 گرم ▫️برنج 2پيمانه ▫️لپه 1پيمانه ▫️پياز 2عدد درشت ▫️سبزيهاى خشك معطر 2ق غ (مرزه ، ريحون، ترخون ) ▫️رب 5ق س ▫️سير 5حبه ▫️نمك و فلفل و ادويه كارى، پودرزنجبيل،زردچوبه به مقدار دلخواه 🔴طرز تهيه🔻🥘 🔸لپه رو يك شب قبل خيس مى كنم و آب اضافيش رو خالى كرده تانفخش گرفته بشه بعد مى پزيم و برنج رو هم يك ساعتى خيس مى كنيم و كنار ميزاريم بعد بادمجونا رو تميز ميشورم و 🔸سروشون رو مى برم و براى درپوش دلمه كنار ميزارم من بادمجانها رو راه راه پوست كندم و داخل بادمجان رو خالى مى كنم و توى بادمجانها و روى قسمتهايى كه خالى كردم نمك مى پاشم بعد از چنددقيقه ميشورم بعدپيازداغ فراوون مى كنم گوشت رو داخل پياز تفت ميدم و بعد تكه هاى بادمجون رو كه از داخلش تخليه كرديم رواضافه و تفت ميدم 🔸بعدسبزى خشك و رب و نمك و ادويه جات رو اضافه كرده ، تفت داده و كمى آب اضافه كرده و برنج رو اضافه و اجازه ميدم چندتا جوش بزنه و برنج نيم پز و آبش تبخير بشه بعد در آخر لپه پخته شده رو اضافه كرده و مخلوط مى كنيم. بعد دلمه ها رو پر مى كنيم طورى كه يه كوچولو سرشون خالى بمونه براى پخت كامل برنج و حجيم شدنش درب دلمه ها رو ميذاريم. 🔸بعد درقابلمه ديگرى براى سس دلمه پياز داغ مى كنيم و رب و نمك و ادويه جات دلخواهتون رو اضافه كرده وآب اضافه كرده و دلمه ها رو كنار هم داخل قابلمه قرارميديم و حرارت رو زياد كرده وقتى جوشيدشعله رو كم كرده تا با حرارت ملايم بادمجانها بپزه و جا بيفته. داخل سس دلمه هم مى تونيد از گوجه ى خرد شده يا گوجه گيلاسى هم استفاده كنيد. 🔸من در حين پخت به دلمه هام سر ميزنم و با قاشق دائم از سس روى دلمه ها مى ريزم تا خوشمزه بشن اين باعث ميشه مواد داخلش خشك و خميرى نشه و تازه و سس دارباشه. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بچه ها براتون آیس پک شکلاتی و کافی شاپی آوردم که درست کنید و لذتشو ببرید👌👌 . مواد لازم🛒 بستنی شکلاتی 1بسته موز در مجموع 3عدد شیر 3/4لیوان خامه صبحانه 2ق غ اسمارتیز و گردو به میزان لازم خامه قنادی به میزان لازم . خب بچه ها طرز تهیش داخل کلیپ واضحه ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻‍🍳😍 مخصوص تزیین کیک موادلازم شکلات - 250 گرم خانه صبحانه - 250 گرم پنیر خامه ای یا پنیر ماسکارپونه - 3 قاشق غذاخوری سرپر روش پخت: شکلات و خامه را ترکیب کنید و آن را با مایکرویوو با بخار کتری ذوب کنید و 5-6 ساعت در یخچال قرار دهید سپس آن را بیرون آورده ، پنیر ماسکارپونه را اضافه کرده و چند دقیقه می زنیم تا فرم بگیره امیدوارم درست کنید و لذت ببرید خانواده 🌹خوشتون بیاد ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯