eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از ذاکرین
شبتون پر محبت امام حسین😍❤️ حتما تو این شبهای عزیز با بخوابید التماس دعای ویژه برای مسلمانان در این شرایط 🌸🌸🌸🌸🙏 تبادلات👇
هدایت شده از ذاکرین
🎥اتفاق نادر پزشکی . زایمان دختر ۹ ساله در یکی از بیمارستان های ایران 👈اخرالزمان😳 ببینیدخودتون👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1073414246C1adb02572b اومدی جستجوکن ☝️
😱😰🔞 ❌صحنه ای عجیب و بینهایت وسوسه انگیز🔞 که میکند کلیپ منتشر شده از داستان این دختر😱🔞🔞 در دست تغیییر برای تماشای کلیپ کلیک کن👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2369912869C571e23325c تا برنداشتم از سنجاق کلیک کن
🍹 انبه ١عدد پودر ژله انار ١بسته شير ١/٢فنجان بستنی وانيلی ٦ق غ پر موز ١عدد اناناس ٤حلقه مغزها گردو فندق بادام هندي پسته بادام كنجد و پودر نارگيل یک فنجان سرخالی عسل ٢ق چ سس كارامل به مقدار لازم برای تزيين انبه رو پوست ميگيريم و گوشتشو جدا ميكنيم و به مدت ٣ساعت فريز ميكنيم ژله رو هم درست میکنیم و ميذاريم يخچال ببنده اول ژله رو ميريزيم تو ليوان بعد انبه رو با شير ميريزيم تو مخلوط كن تا يكدست بشه بعد ميريزيم رو ژله بعد بستنی هارو ميريزيم رو پوره انبه بعد موز و اناناس هامون رو ميچينيم و اجيل ها رو ميريزيم و روش عسل ميريزيم و در اخر ميتونيم با خامه و كارامل تزيينش كنيم 😋 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 مواد لازم برای پودینگ شکلاتی: 1 لیتر شیر 1 لیوان شکر 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری آرد 5 قاشق غذاخوری کاکائو ۴۰ گرم شکلات تخته ای یک قاشق چای خوری وانیل یک ذره نمک( برای همه دسرهایی که کاکائو دارند ، بزنید) 1 قاشق سوپ خوری کره طرز تهیه همه ی مواد بجز وانیل، کره و شکلات را با هم مخلوط کرده و در دمای متوسط گاز بپزید( مدام هم بزنید). وقتی شروع به جوش آمدن کردن، کاکائو را اضافه کنید. بعد از دو سه دقیقه، زیر اجاق را خاموش کنید. کره و وانیل را هم اضافه کنید و هر از گاهی( هر 5- 10 دقیقه) کمی هم بزنید تا سرد شود. ( اگر قبل از خنک شدن ظرفش را عوض کنید ، سرشیر میبندد) قبل از اینکه داخل ظرف بریزید اگر خیلی غلیظ شد، ارام ارام شیر سرد اضافه کنید ولی اگر در وقت مناسب اجاق را خاموش کنید ، نیازی به اضافه کردن شیر سرد نیست. اگر بخواهید میتوانید مواد را نصف کرده و برای یکی از آنها شکلات بیشتری اضافه کنید تا دو رنگ شود. 🌹
✍طرز تهیه : 👈برای ژله سفید : سه قاشق مربا خوری سر پر پودر ژلاتینو با نصف استکان آب مخلوط و کنار بگذارید . حالا دوپیمانه شیر وبا ۲/۳ پیمانه شکر مخلوط وروی حرارت ملایم بزارید و هم بزنید تا شکر حل و شیر کمی داغ بشه بعد مخلوط ژلاتین و نوک قاشق وانیل اضافه وهم بزنید تا ژلاتین کاملا حل بشه بعد بزارید کنار تا کاملا خنک بشه. 👈برای ژله رنگی یه بسته ژله آلوئه ورا با یک ونیم پیمانه آب جوش خوب مخلوط کنید تا شفاف بشه بعد به چند قسمت تقسیم کنید هر قسمت را با نوک خلال دندان رنگ خوراکی مخلوط کنید و بزارید تا خنک بشه تعداد رنگ ها ونوع رنگ ها به سلیقه خودتون بستگی داره من پنج تا رنگ داشتم وژله رو به پنج قسمت تقسیم کردم .قالب وبا روغن مایع چرب کنید و شروع کنید لایه لایه ژله رو در قالب بریزید .هر لایه رو که میریزید ۱۰ دقیقه بزارید توی یخچال تا کمی بسته بشه . هر لایه اگه زیادی در یخچال بمونه لایه ها خوب به هم نمیچسبن و موقع سرو از هم جدا میشن و اگر کم در یخچال بمونه و خودشو نگیره لایه ها باهم ترکیب میشن . وقتی قالب پر شد ۷ ساعت یا یک شب بزارید یخچال تا کاملا خودشو بگیره بعد از قالب خارج کنید . اگر قالب مخصوص نداشتین تخم مرغ رو از سر گردش سوراخ و خالی کنید وبرای ثابت نگه داشتن پوست تخم مرغ میتونید از شانه تخم مرغ استفاده کنید و در آخر هم چند ثانیه داخل آب گرم بگزارید تا راحت پوست تخم مرغ کنده وژله رو خارج کنید . مواظب باشید موقع ریختن لایه ها ژله به دیواره قالب نپاشه چون ظاهر ژله رو بد میکنه . 🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 سیب‌زمینی استانبولی آویشن نمک فلفل سیاه پاپریکا روغن زیتون شوید خرد شده پیازچه خرد شده آبلیموی تازه سیب‌زمینی استانبولی را با آب تمیز بشویید و با پوست دو نصف کنید در ظرفی همراه آویشن، نمک، فلفل سیاه ، پاپریکا و روغن زیتون مخلوط کنید در سینی فر کاغذ روغنی بندازید و سیب‌زمینی هارو بریزید قسمت پوست بسمت پایین باشه در فر ازقبل گرم شده 180 درجه تا زمانیکه طلایی بشه بپزید بعد در ظرفی بریزید و شوید و پیازچه خرد شده و کمی آبلیمو ریخته در ظرف سرو بکشید
🥞🍮🍭 دنت بیسکوییتی زعفرانی مواد لازم برای۲ نفر مواد اصلی آرد ۲ قاشق غذا خوری پودر کاسترد ۲ قاشق غذا خوری شکر ۳ قاشق غذا خوری کره ۲۵ گرم تخم مرغ ۱ عدد شیر ۱/۲ لیتر بیسکویت پتی بور ۵ عدد پودر زعفران ۱/۲ قاشق چای خوری طرز تهیه ۱- ابتدا کره را داخل قابلمه نچسبی ریخته و آرد رو تفت میدیم تا کمی طلایی رنگ بشه.بعد هم پودر کاسترد رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم ۲- مواد را از روی حرارت برمیداریم و بعد از آن بیسکوییت آسیاب شده و یا پودر شده( درشتی بیسکوییت دلخواه است) رو همراه با شکر و زعفران به مخلوط آرد اضافه میکنیم ۳- شیر و تخم مرغ را داخل ظرفی جداگانه مخلوط میکنیم و بعد از آن به مخلوط آرد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خودش رو بگیره ۴- بعد داخل ظرفی میریزیم و میزاریم از دمای اولیه اش کم بشه و بعد داخل یخچال میزاریم تا سرد بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 مواد لازم برای پودینگ شکلاتی: 1 لیتر شیر 1 لیوان شکر 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری آرد 5 قاشق غذاخوری کاکائو ۴۰ گرم شکلات تخته ای یک قاشق چای خوری وانیل یک ذره نمک( برای همه دسرهایی که کاکائو دارند ، بزنید) 1 قاشق سوپ خوری کره طرز تهیه همه ی مواد بجز وانیل، کره و شکلات را با هم مخلوط کرده و در دمای متوسط گاز بپزید( مدام هم بزنید). وقتی شروع به جوش آمدن کردن، کاکائو را اضافه کنید. بعد از دو سه دقیقه، زیر اجاق را خاموش کنید. کره و وانیل را هم اضافه کنید و هر از گاهی( هر 5- 10 دقیقه) کمی هم بزنید تا سرد شود. ( اگر قبل از خنک شدن ظرفش را عوض کنید ، سرشیر میبندد) قبل از اینکه داخل ظرف بریزید اگر خیلی غلیظ شد، ارام ارام شیر سرد اضافه کنید ولی اگر در وقت مناسب اجاق را خاموش کنید ، نیازی به اضافه کردن شیر سرد نیست. اگر بخواهید میتوانید مواد را نصف کرده و برای یکی از آنها شکلات بیشتری اضافه کنید تا دو رنگ شود.