#کوبیده_چوبی
مواد لازم
گوشت (چرخ كرده و مخلوط گوساله و گوسفندی بدون چربی) 500 گرم
سیب زمینی 500 گرم
پیاز 2 عدد
جعفری (ساطوری شده(اختیاری) 2 قاشق سوپ خوری
پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
رب (گوجه فرنگی یا انار یا آلوچه یا نارنج) 2 قاشق سوپ خوری
آب 2.5 لیوان
آبلیمو 1/4 لیوان
نمك و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه
1- ابتدا سیبزمینی را رنده زده و آب اضافی آن را میگیریم.سپس پیاز را هم رنده كرده و آب اضافی آن را گرفته و به همراه سیب زمینی،گوشت،جعفری، پودر تخم گشنیز، زردچوبه، نمك و فلفل با هم مخلوط میكنیم و كمی ورز میدهیم.
2- .دستها را در آب ولرم خیس میكنیم. از مخلوط مواد به اندازهی یك نارنگی برمیداریم و در اطراف سیخ چوبی شكل میدهیم.
3- روغن را در تابه میریزیم و روی حرارت داغ میكنیم. سپس هر دو طرف كوبیده را در آن سرخ میكنیم.
4- پس از سرخ كردن كوبیدهها، آنها را در تابه میچینیم.رب، آبلیمو، زردچوبه و كمی نمك را در آب حل میكنیم و روی كوبیدهها میریزیم.
5- درب تابه را میبندیم و به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم میگذاریم
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#خورش_قلیه_ماهی
مواد لازم
فیله ماهی(شیر، سنگسر، سرخو) 700 گرم
گشنیز 1 کیلو
شنبلیله 100 گرم
سیر 3 تا 4 حبه
پیاز 1 عدد
تمر هندی 1 بسته
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
آرد و زردچوبه و ادویه و نمک و فلفل و روغن به میزان کافی
طرز تهیه:
پیاز و سیر رو تفت بدید و سبزی رو به اون اضافه کنید و خوب تفت بدید. زردچوبه رو هم اضافه کنید و تفت بدید.
بعد روی اون آب بریزید و بذارید تا جوش بیاد و حرارت رو ملایم کنید و بذارید تا خوب خورش به روغن بیفته!
توی یه کاسه جدا تمر هندی رو بریزید و روی اون آب جوش بریزید و بعد چنگش بزنید و از صافی رد کنید و به خورش اضافه کنید.
ماهی رو به تکه های کوچک و به دلخواه برش بدید و از قبل با نمک و فلفل و آب لیموترش و تخم گشنیز مزه دار کنید حدود 1 تا 2 ساعت قبل. در ظرفی آرد و نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه رو قاطی کنید.
ماهی ها رو توی اون بزنید و در روغن سرخ کنید.
حدود 10 دقیقه قبل از سرو خورش، به خورش اضافه کنید و نمک و فلفل خورش رو هم اندازه کنید
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#دسر_خاگینه_ساده
مواد لازم
تخم مرغ : یک عدد
وانیل : یک هشتم قاشق چایخوری
شیر: 4 قاشق سو پ خوری
آرد : یک و نیم قاشق سو پخوری
جوش شیرین : یک دوم قاشق چایخوری
شکر: یک پیمانه
آّب: یک دوم پیمانه
زعفران و روغن مایع : مقداری
طرز تهیه
آب و شکررو قاطی کنید بزارید روحرارت تا بجوشه بعد زعفرون بهش بزنین بزارین کنار، تخم مرغ رو باوانیل هم بزنید بعد شیر و آرد و جوش شیرین رو اضافه کنین خوب مخلوط کنین تا مایع یکدست بشه ، روغن مایع رو داغ کنین مایع رو بریزین توش مثل کوکو هرطرفش رو سرخ کنید بعد برش بزنید
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#رول_پستو_و_چدار
میتونید به جای پستو و چدار، مواد مورد علاقه ی خودتون رو بگذارید
مواد لازم خمیر :
آرد فانتزی 350 گرم (دو و یک سوم پیمانه)
شیر 150 تا 180 گرم (حدود سه چهارم پیمانه)
شکر 15 گرم (یک ق غ سرخالی)
نمک 6 گرم (یک ق چ)
مایه خمیر فوری 5 گرم (یک ق چ)
تخم مرغ کوچک یک عدد
کره 30 گرم (یک و نیم ق غ)
مواد میانی رول، سس پستو و پنیر چدار
برای رومال، تخم مرغ کامل زده شده با کمی پودر سیر
طرز تهیه:
شیر ، شکر ، مایه خمیر ، و آرد و نمک و تخم مرغ رو با هم مخلوط کرده و شروع به ورز دادن کنید و کره رو اضافه کنید و خمیرو ده تا 15 دقیقه ورز دهید تا خمیری یکدست و نرم و لطیف داشته باشید، اگر خمیر نرم نشد دو تا سه ق غ آب اضافه کنید و اگر خیلی چسبنده بود یک تا دو ق غ آرد اضافه کنید. خمیرو در کاسه ی چرب با درپوش یکساعت استراحت دهید. و سپس خمیرو روی سطح کار که کمی چرب کردید با وردنه پهن کنید و سس پستو و سپس پنیر را روی خمیر پخش کنید. خمیرو رول کنید و با چاقو یا کاردک تقسیم کنید و در قالب چرب و آردپاشی شده(سایز قالب 24 )با کمی فاصله بگذارید و روشونو بپوشانید و دوباره یک ساعت و ربع تا یکساعت و نیم استراحت دهید تا دو برابر بشن ، و سپس رومال تخم مرغ بزنید و در فر از قبل کاملا داغ شده با دمای 180 درجه بگذارید به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزند و رنگ بگیرند. بعد از پخت می تونید روی نان کمی کره ی آب شده یا روغن زیتون بمالید و با سبزیجات معطر تزئین کنید.
دوستان سس پستو رو میتونید آماده بخرید یا از میکس کردن ریحان تازه، بادام هندی یا زمینی، نمک ، سیر ، پنیر پارمزان و روغن زیتون بدست بیارید
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
شاهکار جدید #بنی_فاطمه برای #شهید_سردار_سلیمانی😳😱
نوحه بی نظیر و تکرار نشدنی مو به تن ادم سیخ میشه😳‼️
🔴به همراه #جدیدترین_مداحی_های شهادت #سردار_حاج_قاسم_سلیمانی
#کریمی با این مداحیش طوفان کرده‼️
دانلود با بهترین کیفیت 👇👇
http://eitaa.com/joinchat/597426210Cb150e92607
#منبع_مداحیهای_ناب👌👌
هدایت شده از ذاکرین
🔥 ایا رابطه جنسی نا مشروع حرام است؟🔥
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
پس چاره چیست👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1644167294Cf621d0fe8d
9.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#جوجه_فسنجونی_اناری
مواد لازم
مرغ مكعبي خردشده : 700 گرم
رب انار : 2 تا 3 ق غ
گردوي آسياب شده (كمی درشت) : حدود 6 ق غ
سبزيجات معطر(نعناء و چوچاق) : به مقدار لازم
پياز خلالي خردشده : 1 عدد بزرگ
نمك_فلفل : به ميزان لازم
كره : برای سرخ كردن
نوش جان ❤️
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کوکی_موکا_تیره
رسپي از منير توتونچي
آرد را 100 گرم ريختم و پودر كاكائو را 25 گرم چون کاکائوی من دارک هستش. بعد از درست كردن توپ ها سيني را يه ربع در يخچال گذاشتم و بعد توي فر. سيني فر رو اصلا چرب نكردم. فویل انداختم فقط.اندازه ها رو به گرم در پرانتز خودم اضافه کردم
آرد نصف پيمانه (75 گرم)
پودر كاكائو نصف پيمانه ( 50 گرم)
شكر يك چهارم پيمانه
شكر قهوه اي يك چهارم پيمانه
پودر اسپرسو 1 ق س
كره ذوب شده 3 ق س
نمك يك هشتم ق چ
جوش شیرین يك چهارم ق چ
وانيلين يك هشتم ق چ
سفيده تخم مرغ 1 عدد
شكر براي غلطاندن 1 پيمانه
آرد + پودر كاكائو + پودر اسپرسو + نمك +جوش شیرین را مخلوط كرده و كنار بگذاريد.
كره + شكر ها + سفيده تخم مرغ + وانيلين را با همزن بزنيد تا مخلوط شوند. مواد خشك را اضافه و مخلوط كنيد.
از خمير توپ هاي كوچكي جدا كرده در شكر بغلطانيد و در سيني فر چرب شده بچينيد و به مدت تقريبي 15 دقيقه در فر 175 درجه بپزيد.
نكته : اگر خمير سفت يا خشك بود 1 تا 2 ق چ شير اضافه كنيد
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#حلوا_گردو
برنج ۲ پیمانه ( ۵ الی ۶ ساعت از قبل خیس داده شود
گردو خرد شده ۴ پیمانه
شکر به مقدار لازم(بستگی به ذائقه)
آب ۵ پیمانه
شیره خرمالو ۱ پیمانه(میتونید کمتر هم بریزید)
برنج رو خرد کنید در حد آرد نباشه و درشت هم نباشه که خیلی زیر دندون احساس بشه، گردو رو هم نصف مقدار ریز خرد میکنیم نصف دیگه یکم درشتر،
آب و شکر رو با هم مخلوط میکنیم تا حل شود بعد کم کم به گردو و برنج خرد شده که با شیره خرمالو مخلوط کردیم
اضافه میکنیم بعد میذاریم روی شعله متوسط رو به زیاد و مداوم هم میزنیم تا ته نگیره ،
وقتی آب حلوا بخار شد و کمی سفت شد شعله اجاق رو کم میکنیم و به هم زدن ادامه میدیم تا گردو روغن پس بده و داخل قابلمه گهواره بشه و وقتی مقداری حلوا رو با دست گلوله کردیم و به دست نچسبید حلوا آماده ست..🌱
📌به این حلوا گلاب، هل یا وانیل اضافه نکنید چون عطر و بوی گردو و برنج رو میگیره، خوشمزگی این حلوا بیشتر واسه طعم گردو و برنج که احساس میشه✌🏻😊
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
💄کانالی که صدای همه ی آرایشگرا رو در آورده😱❌
این کانال حرف نداره😍💋
🔽🔽🔽
#مدل_مو2021 🤩🧝🏽♀
#مدلشینیون_2021 😍
مدل طراحی ناخن💅
💆🏻♀مدل #رنگ_مو🎊🌈
خودت آرایشگر خودت شو😉✌️🏻👆🏻
http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101