eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.8هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم گوشت (چرخ كرده و مخلوط گوساله و گوسفندی بدون چربی) 500 گرم سیب زمینی 500 گرم پیاز 2 عدد جعفری (ساطوری شده(اختیاری) 2 قاشق سوپ خوری پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری زردچوبه 1 قاشق چایخوری رب (گوجه فرنگی یا انار یا آلوچه یا نارنج) 2 قاشق سوپ خوری آب 2.5 لیوان آبلیمو 1/4 لیوان نمك و فلفل به مقدار لازم روغن به مقدار لازم طرز تهیه 1- ابتدا سیب‌زمینی را رنده زده و آب اضافی آن را میگیریم.سپس پیاز را هم رنده كرده و آب اضافی آن را گرفته و به همراه سیب زمینی،گوشت،جعفری، پودر تخم گشنیز، زردچوبه، نمك و فلفل با هم مخلوط می‌كنیم و كمی ورز می‌دهیم. 2- .دست‌ها را در آب ولرم خیس می‌كنیم. از مخلوط مواد به اندازه‌ی‌ یك نارنگی برمی‌داریم و در اطراف سیخ‌ چوبی شكل می‌دهیم. 3- روغن را در تابه می‌ریزیم و روی حرارت داغ می‌كنیم. سپس هر دو طرف كوبیده را در آن سرخ می‌كنیم. 4- پس از سرخ كردن كوبیده‌ها، آنها را در تابه می‌چینیم.رب، آبلیمو، زردچوبه و كمی نمك را در آب حل می‌كنیم و روی كوبیده‌ها می‌ریزیم. 5- درب تابه را می‌بندیم و به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم می‌گذاریم نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم فیله ماهی(شیر، سنگسر، سرخو) 700 گرم گشنیز 1 کیلو شنبلیله 100 گرم سیر 3 تا 4 حبه پیاز 1 عدد تمر هندی 1 بسته زردچوبه 1 قاشق چایخوری آرد و زردچوبه و ادویه و نمک و فلفل و روغن به میزان کافی طرز تهیه: پیاز و سیر رو تفت بدید و سبزی رو به اون اضافه کنید و خوب تفت بدید. زردچوبه رو هم اضافه کنید و تفت بدید. بعد روی اون آب بریزید و بذارید تا جوش بیاد و حرارت رو ملایم کنید و بذارید تا خوب خورش به روغن بیفته! توی یه کاسه جدا تمر هندی رو بریزید و روی اون آب جوش بریزید و بعد چنگش بزنید و از صافی رد کنید و به خورش اضافه کنید. ماهی رو به تکه های کوچک و به دلخواه برش بدید و از قبل با نمک و فلفل و آب لیموترش و تخم گشنیز مزه دار کنید حدود 1 تا 2 ساعت قبل. در ظرفی آرد و نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه رو قاطی کنید. ماهی ها رو توی اون بزنید و در روغن سرخ کنید. حدود 10 دقیقه قبل از سرو خورش، به خورش اضافه کنید و نمک و فلفل خورش رو هم اندازه کنید نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم تخم مرغ : یک عدد وانیل : یک هشتم قاشق چایخوری شیر: 4 قاشق سو پ خوری آرد : یک و نیم قاشق سو پخوری جوش شیرین : یک دوم قاشق چایخوری شکر: یک پیمانه آّب: یک دوم پیمانه زعفران و روغن مایع : مقداری طرز تهیه آب و شکررو قاطی کنید بزارید روحرارت تا بجوشه بعد زعفرون بهش بزنین بزارین کنار، تخم مرغ رو باوانیل هم بزنید بعد شیر و آرد و جوش شیرین رو اضافه کنین خوب مخلوط کنین تا مایع یکدست بشه ، روغن مایع رو داغ کنین مایع رو بریزین توش مثل کوکو هرطرفش رو سرخ کنید بعد برش بزنید نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
میتونید به جای پستو و چدار، مواد مورد علاقه ی خودتون رو بگذارید مواد لازم خمیر : آرد فانتزی 350 گرم (دو و یک سوم پیمانه) شیر 150 تا 180 گرم (حدود سه چهارم پیمانه) شکر 15 گرم (یک ق غ سرخالی) نمک 6 گرم (یک ق چ) مایه خمیر فوری 5 گرم (یک ق چ) تخم مرغ کوچک یک عدد کره 30 گرم (یک و نیم ق غ) مواد میانی رول، سس پستو و پنیر چدار برای رومال، تخم مرغ کامل زده شده با کمی پودر سیر طرز تهیه: شیر ، شکر ، مایه خمیر ، و آرد و نمک و تخم مرغ رو با هم مخلوط کرده و شروع به ورز دادن کنید و کره رو اضافه کنید و خمیرو ده تا 15 دقیقه ورز دهید تا خمیری یکدست و نرم و لطیف داشته باشید، اگر خمیر نرم نشد دو تا سه ق غ آب اضافه کنید و اگر خیلی چسبنده بود یک تا دو ق غ آرد اضافه کنید. خمیرو در کاسه ی چرب با درپوش یکساعت استراحت دهید. و سپس خمیرو روی سطح کار که کمی چرب کردید با وردنه پهن کنید و سس پستو و سپس پنیر را روی خمیر پخش کنید. خمیرو رول کنید و با چاقو یا کاردک تقسیم کنید و در قالب چرب و آردپاشی شده(سایز قالب 24 )با کمی فاصله بگذارید و روشونو بپوشانید و دوباره یک ساعت و ربع تا یکساعت و نیم استراحت دهید تا دو برابر بشن ، و سپس رومال تخم مرغ بزنید و در فر از قبل کاملا داغ شده با دمای 180 درجه بگذارید به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزند و رنگ بگیرند. بعد از پخت می تونید روی نان کمی کره ی آب شده یا روغن زیتون بمالید و با سبزیجات معطر تزئین کنید. دوستان سس پستو رو میتونید آماده بخرید یا از میکس کردن ریحان تازه، بادام هندی یا زمینی، نمک ، سیر ، پنیر پارمزان و روغن زیتون بدست بیارید نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
شاهکار جدید برای 😳😱 نوحه بی نظیر و تکرار نشدنی مو به تن ادم سیخ میشه😳‼️ 🔴به همراه شهادت با این مداحیش طوفان کرده‼️ دانلود با بهترین کیفیت 👇👇 http://eitaa.com/joinchat/597426210Cb150e92607 👌👌
هدایت شده از ذاکرین
🔥 ایا رابطه جنسی نا مشروع حرام است؟🔥 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 پس چاره چیست👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1644167294Cf621d0fe8d
9.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم مرغ مكعبي خردشده : 700 گرم رب انار : 2 تا 3 ق غ گردوي آسياب شده (كمی درشت) : حدود 6 ق غ سبزيجات معطر(نعناء و چوچاق) : به مقدار لازم پياز خلالي خردشده : 1 عدد بزرگ نمك_فلفل : به ميزان لازم كره : برای سرخ كردن نوش جان ❤️ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
رسپي از منير توتونچي آرد را 100 گرم ريختم و پودر كاكائو را 25 گرم چون کاکائوی من دارک هستش. بعد از درست كردن توپ ها سيني را يه ربع در يخچال گذاشتم و بعد توي فر. سيني فر رو اصلا چرب نكردم. فویل انداختم فقط.اندازه ها رو به گرم در پرانتز خودم اضافه کردم آرد نصف پيمانه (75 گرم) پودر كاكائو نصف پيمانه ( 50 گرم) شكر يك چهارم پيمانه شكر قهوه اي يك چهارم پيمانه پودر اسپرسو 1 ق س كره ذوب شده 3 ق س نمك يك هشتم ق چ جوش شیرین يك چهارم ق چ وانيلين يك هشتم ق چ سفيده تخم مرغ 1 عدد شكر براي غلطاندن 1 پيمانه آرد + پودر كاكائو + پودر اسپرسو + نمك +جوش شیرین را مخلوط كرده و كنار بگذاريد. كره + شكر ها + سفيده تخم مرغ + وانيلين را با همزن بزنيد تا مخلوط شوند. مواد خشك را اضافه و مخلوط كنيد. از خمير توپ هاي كوچكي جدا كرده در شكر بغلطانيد و در سيني فر چرب شده بچينيد و به مدت تقريبي 15 دقيقه در فر 175 درجه بپزيد. نكته : اگر خمير سفت يا خشك بود 1 تا 2 ق چ شير اضافه كنيد نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
برنج ۲ پیمانه ( ۵ الی ۶ ساعت از قبل خیس داده شود گردو خرد شده ۴ پیمانه شکر به مقدار لازم(بستگی به ذائقه) آب ۵ پیمانه شیره خرمالو ۱ پیمانه(میتونید کمتر هم بریزید) برنج رو خرد کنید در حد آرد نباشه و درشت هم نباشه که خیلی زیر دندون احساس بشه، گردو رو هم نصف مقدار ریز خرد میکنیم نصف دیگه یکم درشتر، آب و شکر رو با هم مخلوط میکنیم تا حل شود بعد کم کم به گردو و برنج خرد شده که با شیره خرمالو مخلوط کردیم اضافه میکنیم بعد میذاریم روی شعله متوسط رو به زیاد و مداوم هم میزنیم تا ته نگیره ، وقتی آب حلوا بخار شد و کمی سفت شد شعله اجاق رو کم میکنیم و به هم زدن ادامه میدیم تا گردو روغن پس بده و داخل قابلمه گهواره بشه و وقتی مقداری حلوا رو با دست گلوله کردیم و به دست نچسبید حلوا آماده ست..🌱 📌به این حلوا گلاب، هل یا وانیل اضافه نکنید چون عطر و بوی گردو و برنج رو میگیره، خوشمزگی این حلوا بیشتر واسه طعم گردو و برنج که احساس میشه✌🏻😊
سلام صبح زیباتون بخیر پنجشنبه از راه رسید الهی که مهربانی رسمتون باشه و موفقیت سهمتون سفره هاتون پر از برکت تنتون سالم جمعتون جمع
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
💄کانالی که صدای همه ی آرایشگرا رو در آورده😱❌ این کانال حرف نداره😍💋 🔽🔽🔽 🤩🧝🏽‍♀ 😍 مدل طراحی ناخن💅 💆🏻‍♀مدل 🎊🌈 خودت آرایشگر خودت شو😉✌️🏻👆🏻 http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101 http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101